Jó reggelt.
hát tegnap nem sikerült visszajönnöm.
Rékának még azt akartam, hogy én is így voltam a fiam fejlődési lépcsőit illetően. Nehéz volt megélni, hogy már nem szopik, hogy kibújt a foga, hogy gyorsabban nő, mint amit én hiszek...A férjem tök természetesnek vette, alig várta, hogy focizzanak, én meg még babusgattam volna. De ez sztem így van jól, apa vagyánykodik, anya meg óv, babusgat.
Tinu, Petinél a hiszti kb 1 éves kora körül kezdődött, majd 2 évig tartott a dilinyós időszak, mostanában lehet rá hatni.Már nekem is eszembe jutott, hogy agyoncsapom
Asszem Annus írta, hogy ő megbeszélné a gyerekkel, hogy mit lehet és mit nem, oszt csókolom.Háát, nem akarlak elkeseríteni., -bár ne így legyen- de ha egy extrahisztit kifogsz, ez nem működik..Én is azt hittem, majd szeretetteljes közléssel észhez térítem.Hát persze
Anita, ha nekem eltűnik valami és sehogy sem akadok a nyomára, előveszem a házimódszeremet. NEM RÖHÖGNI!!!!!BEVÁKLIK!!!EGY PRÓBÁT MEGÉR!!!!Na, visszamegyek oda, ahol utoljára láttam az elkallódott cuccot.Bel és kültéren egyaránt működik a dolog. Feldobok egy májkrémes konzervet vagy tömör gumilabdát vagy mindegy, csak gurulni tudó akármi legyen.Amerre esik, gurul, arra felé vabn a cucc. Néha ott áll meg a feldobott izé
Nem vicc, sikerül, de csak akkor, ha már legutolsó esetben fordulok ehhez.Szóval előtte keresgetni kell, ha sehogy sem találom, akkor kell ezt bevetni. Próbáltam már egyből így, akkor nem hatásos
Pedig milyen egyszerű lenne
Furcsa, mi?
Jaj, olyan depresszió közeli a hangulatom ettől a fostossz@relb@szott időtől.