Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Jaj, gyerkők nagyon édesek!!!!!!
Csongit megmutattam a férjemnek is. Szenzációs az a ráharapós kép, imádom! :D Látom sikerült megoldani a biztonságos földönellevés problémáját :-) Egyébként meg szerintem még pár hét és Tüci is le fog csillapodni. A gyerekközösség egyébként ront vagy javít a helyzeten? Tehát amikor a Csanában van azok a napok jobbak vagy rosszabbak?

Nagylegény Marcinak boldog felediket!!!! Kis pisisek vagyunk hozzá képest :-D Igazi tiszteletetparancsoló nagyfiú már. Meg hát egyáltalán ki merne ellenszegülni egy jávor? rén? szarvasnak :lol:
Vanni:
Sima sólisztgyurma:
3 csésze liszt
2 csésze só
1 1/4 csésze víz (langyos)
Először a lisztet és a sót kell összekeverni, majd bele a vizet.
Ha összegyúrtuk 15 percig állni hagyjuk.
Ha túl laza lenne a massza akkor liszttel kell pótolni (nem sóval!!!)
Ha nagyon száraznak ítéljük akkor meg nem kell vizet önteni hozzá, csak vizes kézzel átgyúrni.
Hűtőben napoki eláll, egy műanyag edényben, de alufóliával ne takard le, mert bepenészedik. A legjobb ha tetőt teszünk az edényre. Színezni lehet temperával (belegyúrva), de talán jobb az ételfesték. Vagy utólag festve (vízfestékkel).

Álmos a koncentrátor :lol: is nagyon édes.

Ildi, ha jól emlékszem Larának voltak ilyen rapszodikusan evő korszakai, nem? Szerintem éhes gyerek nem alszik el és előbb-utóbb sírással jelzi, ha éhes. Ugyan még csak kis uborkák, de azért az alapvető szükségleteiket jelzik. Gondolom én...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jajj, szuper a szarvasoso kép Marciról! Csongi meg Tünci is úgy virítanak ott, mint a kis angyalkák! :twisted: Álmi meg már így tud ülni! 8)
Nosztalgiából kikerestem Vanni bejegyzését, emlékszem anno, még el is bőgtem magam! :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Majd februárban tartunk jelmezes babatalit. KistigrisKolossal SzarvasosMarcival. Ja, de addigra kinövik...ne nem baj, végülis teszveszelünk, vaterázunk, ebayezünk addig is :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Sziasztok!

Babák nagyon szépek, mint mindig...

Incike,
nagyon szép helyen jártatok! nincs is messze Bp-ről. El is mentettem az oldalt a kedvencek közé, tavasszal jó lenne majd kirándulni egyet oda.

Tinu,
Tücin nem is látszik, hogy milyen kis ördögfióka tud lenni. Csongi viszont sokat változott, kerekedett az arca sztm.

Reni,
CundA-ban nem volt semmi, 1 db 56-os overall 8űlányba), nekem nem is tetszik, főleg 7000ért... :)

Bogi ma extra aktív, délelőtt aludt kb másfél órát, ébredt 11.45-kor, azóta semmi...

emese1979
 
 


Hahó!

Vanni, igen, minden etetés után fejek, meg egyet külön éjjel. :) Addig adok le tejet, amíg van mit. :)

Ildi, éngyerekem, Danó sem eszik igazán eleget... De tudom, nem tejhiány, mégsem... :roll: Nem tudom, miért van így. De semennyire sem nyafizik, meg ha megpróbálom sűrűbben etetni, nem kér. Ráadásul alternatíva sincs, mert nincs cici helyett semmi... Szóval, nemtom. De talán tényleg 1 hét múlva kiderül, addig meg remélem, azért már semmi nagyobb baja nem lesz. Pl. a kutacsa nem szokott horpadt lenni, talán pisil eleget (ezt nem tudom...), meg időnként kail is. No, ezek vagyunk mi.

Igyekszem majd képeket varázsolni a blogba, lábevőset később, de talán most tudok feltenni néhány egyebet. Akit édekel, majd lesse meg picit később.

Nagyonszép NagyMarci! Meg Tünde és Csongor is! :)

Na, megpróbálok képeket rakni.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus: Izus tudja mit akar, a cicid meg majd rájön. :lol: És tökre ügyi vagy a tejjel, te se keseredj el miatta. :wink:
A dacos nagyobbikat is szoktam ám puszilgatni, meg szeretgetni, de sajna, mikor épp rosszalkodik, valahogy lehervad az arcomról a mosoly. :roll: Beszélni is szoktam a fejivel, de valahogy még olyan kis ösztönlény, szóval a racionális kontroll még odébb van nála.
De ma megint szuper következetes voltam, mert miután az alvásnál benyögtem, hogy a jó viselkedés esetére beígért a fagyizás el fog maradni, abban egész biztos is lehet, mégis elvittem alvás után a kínaiba, ott meg vót fagyi. Sőt még túrórudit is kapott. :oops: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi: nem észlelek különbséget a bölcsis napokon. De az sem lesz sokáig, jövő hónaptól nincs több csana. Legalább meggyógyul végre. :P Azért sajnálom, de majd kitalálok jó progikat, pl. a talikra is elviszem majd.

Tök jó, hogy írjátok a gyurmás reciket, majd ki is próbálom őket, mert rendkívül ügyes módon Tüci szupi kis gyurmáját sikerált totál elrontanom. Túl sok vizet öntöttem rá. MÁr napok óta szárad. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese! Ez nem jó hír, abban bíztam, hogy ott bizti kapunk. Melyikben voltatok? Árkád?

Megyek, mert még konyhát suvickolok, fürdetnem is kéne... :arrow:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tinu,
én is azért küzdök azért, hogy minnél tovább legyen tej, mert én is belegondoltam, hogy soha többet nem kaphat olyat a manó.. próbálom kihúzni az infulenza járvány végéig legalább.. remélem sikerülni fog... az jövő tavasz kb...
Csongit megzabálom egyszer, hihetletlen édes, ahogy a tornásztatóra rá van kattanva... :)
Látom a habtapi helyett találtál jó megoldást:)

Edua,
én várnék egy picit, hátha rádöbben , hogy enni is kellene... érdekesek ezek a babák...

Eszter,
jól beült Álmos, tündér, ahogy bámulja a tévét! :)

Gyöngyi,
köszönöm szépen a részletes gyurmakészítés fortélyait! Ma este meg is csinálom aztán holnap formázunk:)
A szókincsed irigylem... csipszar, uborkák, több nem jut eszembe... hihetetlen vagy:) Annyiszor megnevettetsz:)

Szofi,
jó ötlet visszaolvasni... én is megnézem... Ma délután megnéztem a mobillal készült videókat is.. hát, az is annyira megható volt... mikor kapkodott a levegőért édes babukám.... istenem... nem volt egyszerű az eleje... aztán összeszedte magát hála Istennek... Most meg én kapkodom a levegőt, mikor a kulcscsontomba kapaszkodik, és majd betojok a fájdalomtól:)
vanni
 
 


Vanni
Szarvasos Marci nagyon cuki.
Látom ő is előszeretettel lerugdossa a zoknit.


Edua
Ti hol laktok csak , mert, hogy mondod, hogy tőletek messze van Nőtincs?

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!
Végre visszaolvastam!
Tinu!

Ne aggódj, nálunk még mindig (vagy már megint) tart a dackorszak. Maci ugyanazokat a dolgokat csinálja, mint Tüci. Én olyan büszke voltam rá, hogy az én gyerekeim nem hisztiznek a boltban, mert akarnak valamit,erre most Maci elkezdte. Tök ciki volt a múltkor kivonszolni a boltból. Egyik kezemben Petya, a másikkal húztam a nagyot végig a földön. Aztán mondtam neki, hogy amíg hisztizik, nem szállhat ki a kocsiból. Gondolkozzon egy kicsit. Erre amit ért, mindent széttépet. Papírzsepit, klumpáját, stb.
Szóval nem egyszerű,annak ellenére, hogy sosem bántja a kicsit. Szereti, dicsekszik vele, óvja, védi mindenkitől.
De ez van. Majd kinövik,addig meg nyugigumi!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Incike! Köszönöm az élményparkos linket, tetszik nagyon.

Annus! Igen, úgy tűnik, hogy a 3 hónap többünknél vízválasztó volt. A fogzás megkezdése óta csak rosszabbodtak a dolgok. Attól tartok, hogy nekem sem lesz időm és energiám fejni. Jelenleg ott tartok, hogy Babóka éber állapotában egyáltalán nem akar szopni. :( Ma cumit sem adtam neki, nagyon nehéz nap volt. Babóka sírt, a férjem meg némán sztrájkolt, mert nem ért egyet velem. :( Még azt sem tudom, lesz-e értelme, vagy fölöslegesen kínlódunk.

Anikó! Úgy látom, kezdtük néhányan zugolvasóként. :)

Dackorszak: A 3 gyerekes barátnőm mesélte egyszer, hogy simán csak túlélésre játszik. Nehéz lehet, tényleg.

Jó éjszakát, én ma már többet nem jövök, kezdődik az esti program.
Réka

rekap
 
 


Sziasztok

nem nagyon olvastam vissza, csak bele-bele

de Marcinak boldog fel szuletesnapot!!!!!! olyan szep kispasi!!

Reka, nem vagy semmi :) En kicsit mashogy latom azert a dolgokat, sztem a ferfiaknak is van azert nemi ralatasuk es lehet van oka annak is ,h a ferjed miert latja mashogy a dolgokat. ne kovezzen ezert senki legyszi :roll: Mi megbeszeljuk a ferjemmel a dolgokat es ugy cselekszunk,h az mindkettonknek megfeleljen! vagyis mind harmunknak.

Nalunk mar masfel oraja sulyos fog-iny problemak vannak. de sztem hamarosan kidol..20percig ugy aludt h nyuszogott es fel fel sirt kozben :(

Netti
Kép
maumau
 
 


Réka, ha van energiád, mindenképp meg kéne beszélnetek! Mi is az, amivel ő nem ért egyet? Szerinte hogyan kellene? És világíts rá, hogy adott esetben a Te meglátásaid miért mások.
Egy ilyen szopisztrájk néhány nap szokott lenni, remélem hamar lezajlik nálatok is, pokoli lehet...
Mondjuk, de ez csak az én véleményem, játszócumit adhatnál neki... Attól nem lakik jól, az nem a táplálkozás más formája. Ha éhes lesz, enni fog, és ha nem kap mást, akkor ciciből. Reméljük...

Netti, jaj ez olyan idillien hangzott: "Mi megbeszeljuk a ferjemmel a dolgokat es ugy cselekszunk,h az mindkettonknek megfeleljen! vagyis mind harmunknak. " De ugye nem baj, ha nem hiszem el, hogy ez a gyakorlatban is mindig így működik?! :lol: :lol: :lol:
Vagyis rosszul fogalmaztam: nálunk is és nyilván Rékáéknál is ez az alapvetés, és ide próbálunk eljutni, de a konszenzus előtt van konfliktus, sőt, az is előfordul, hogy baromira nehéz rájönni, hogy mi jó mindhármunkank... :wink:

Jézus, ha még Marci is dackorszakozik, akkor mikor van ennek vége??? Mondjuk mostmár nincs visszaút... :lol:

Na, marha vicces kedvemben vagyok itt ahhoz képest, hogy másfél órán át váltva szoptattam-altattam Csanit... Most alszik végre, elméletileg... Aztán meglátjuk mit hoz a ma éjjel...

Hean, örülök, hogy nálatok is javult valamit a helyzet... Hogy mentek Tinuval a turiba? Mert lehet, hogy esetleg becsatlakozok, és akkor mehetnénk kocsival...? De ezt csak még haloványan merem mondani... Férjed jobban van?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na eddig én még csak válogattam a képeket. De nemsokára legalább azzal készen leszek. Utána vhogyan elérhetővé teszem a számotokra. Jó sok lesz, de be kell pótolnom, szinte sosem mutattam képeket... :oops: :roll: :lol: Akinek túl sok, majd nem nézi... :) :P

Tényleg nagyon fontos, hogy ne a társunkkal ellentétben hozzunk döntéseket családjaink életében. Mi legalábbis erre törekszünk, mert a nevelésben mi szeretnénk a gyerekek felé azt üzenni, hogy nem tudnak bennünket egymás ellen kijátszani, mert egyet értünk. Ezt meg időben el kell kezdeni gyakorolni, már akkor, amikor a kismanónak még nem egészen egyértelmű, hogy mi zajlik, mert ha nem tanuljuk, mi szülők, akkor az éles helyzetben nem fog menni. Olyan csúnya jeleneteket láttam már életemben... Szeretném elkerülni... :roll: Persze, Szofi, ez csak 1 vágy, ait nem lehet maradéktalanul megvalósítnai... :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors életjelre futja tőlem... Rengeteget írtatok a visszaolvasás esélytelen! A hétvégénk jól telt, suliban voltam, nagytakarítottam + Ficus első névnapját ünnepeltük.

"Harisnyakeresőknek": Ma láttam a szórólapokon, hogy aRossmannban és az Aldiban lesz most harisnya akció.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Hahó! Jaj, ma van Brigitta nap! :) Boldog névnapot kicsilánynak! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Köszönjük!
Nem azért írtam... :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Boldog névnapot, Isten éltessen, kicsi Brigi!

Dóri, tök egyet értek. Csak azt mondom, hogy ez az elmélet, és az elv, amit szeretnénk elérni. Aztán a gyakorlatban meg néha nem megy olyan könnyen, mint fejben. De akkor módosítok arra, hogy NÁLUNK.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasgattam, de most már csak 1-2 kép feldobására maradt erőm......

Tegnap Noel végre megtanult 2 keréken bicajozni, egész de. sétáltunk.
Léna a kezében egy sült krumplival (természetesen nem ette meg, Noel adta a kezébe) :P

Kép

Szopizás egy padon

Kép

Lénus csini szerkóban
Kép

Apájával
Kép

Ma a dédi 80. szülinapját ünnepeltük, játszás közben
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi! Lénus megint nagyon csini! Az a kutyusos szerkó nagyon bejön nekem! :wink:

Én meg rajta vagyok a mei tai témán, barinőm megveszi tőlem a kengurut, annak az árából megvenném. Kinéztem egyet, szerintem tök szép, de a férjem rögtön lefikázta, szerinte nagyon ronda, és biztos baj van az ízlésemmel. Tényleg? http://www.mei-tai.hu/termekeink/?item=45
Persze van még egy-kettő ami tetszik, de ezen megakadt a szemem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Barbi,
Lénus nagyon csini, mint mindig :) :)

akikkel kutyát sétáltatunk, ott mondja mindig a nő, h alig várták, h a gyereknek kinőjön a foga, és mehessenek a mekibe sültkrumplit enni :shock:

Reni,
szerintem nagyon szép!
A pasik nem értenek az ilyen dolgokhoz :wink: :lol: meg úgyis Te fogod hordani :)

Na, Bogit is 2szer kellett visszalatatni ma, rem alszik reggelig!

Réka,
próbáljatok kompromisszumot kötni. Én férjem is régebben a "hagy sírja ki magát" mondat elvetemült gyakorlója volt, én ettől a mondattól falra tudok mászni... párszor elmagyaráztam neki, mit miért, mostmár jobban megérti a dolgokat. De persze volt, h a fejéhez vágtam, h egész nap én vagyok a gyerekkel, úgyhogy úgy csinálom, ahogy akarom - nem a legjobb megoldás, de akkor már kicsit felidegelt...

Na csók, megyek én is aludni.

emese1979
 
 


Panndi,
Emese mei tai-os oldalán kik vagytok ki? Te rószaszín pólóban, Zsófi narancs-barnás mei taiban?

emese1979
 
 


Szofi, en is kiemelem akkor,h NALUNK igy mukodik :wink: nem szamit h nem hiszed :lol: attol en meg tudom..
nekem ez fontos, mi igy mukodunk mindketten :)
Nem Reka ellen szolt egyaltalan.. inkabb amellett,h mondja el a sajat meglatasat a ferjenek es hallgassa meg ot is es csinaljak ugy h mindkettojuknek jo legyen. Sztem. NALUNK igy mukodik :wink:

Egyebkent ugy gondolom, h attol meg h kap vki cumit ha ehes lesz enni fog, nem??
Boro nem cumis ugyhogy nemtudom,de ha vki ehes,csak nem lakik jol cumival :shock: :shock: :shock:

Reni!! talaltam cuki overalt! lehet mar kiszurtad :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Emese, Fruzsival van sztem Panndi :D vagy lehet nem is,de ugy emlekszem azt irta :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Én sem azt gondolom, hogy nem csúsznak be hibák, csak alapvetően erre jó törekedni. :) De nem akartam semmi gyufát kihúzni, Szofi! NÁLUNK sem mindig működik. :)

Elárasztottam a blogot képekkel :oops: , egy fél évig visszatartottam, most reszkessetek! :) A felét tettem fel kb annak, amit akartam, majd egyszer (talán fél év múlva) felteszem a másik felét is. :)

Jó éjszakát!

Reny, a Mei-Tai nagyon vidám. :)

Lénus csini!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2009.10.12 01:42-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Azt nem is írtam, hogy Álmos is milyen szép! :) Mint mindig. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na gyors bejelentkezés!Lehet már ma megyünk és kocsival :lol:

Jaj alig várom!!!!!Remélem Iza nem lesz hisztis otthon h nem mellettünk alszik :roll: Mindegy,max picit nehezebben alszik el.Bár szeintem nem lesz gond,mert szereti a kiságyat....

Na ne is írjatok addig sokat :lol:

:shock: álunk is a végén közös döntés van,de mindenben.Nem csak a gyerek kérdésében.Ha nem egyezik a véleményünk,akkor addig alakítjuk amíg mindkettőnknek jó nem lesz.Szóval erős kompromisszum kell néha :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Reny: mei tai szerintem nagyontutti. Lehet én is ízlésficamos vagyok veled együtt, de szerintem nagyon jól néz ki, igazi csajos darab!

A többihez kb nem tudok hozzászólni, ahhoz vissza kellene olvasnom, és hát a lustaság győz egyenlőre!

Köszönjük az összes névnapi köszöntést ami Ficust érinti!

Vki meg tudná nekem írni (hogy lespórolhasam a visszalvasást), hogy:
- mit mondott a kézspecialista?
- mi van Sanyi cicával?
- nagyon nagyon régről, de vmiért eszembe jutott az éjjel: volt a kezdetekben egy picihencso nickű leányzó is köztünk. róla tudunk vmit?

Most hirtelen ennyi, mert a "főnökasszony" kiabál az ágyban....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Barbi, csodaszépek a képek! Főleg amikor Lénát szoptatod, meg amikor az apunál van. Az nagyon tetszik :-) És hát a ruhákról már nem is tennék említést :-)

Dóri, szégyelld magad, hogy ezt a két szép gyereket eddig dugdostad előlünk :D Végignéztem a képeket, nagyon szépek. Főleg a tesós képek tetszettek nagyon-nagyon. Meg a másik kedvencem: Samu és Papa szerel. :-)

Brigittának boldog nevenapját kívánok. Benjit egyelőre nem műtik, majd csak kicsit később (mert altatni kell), addig is tornáztatják Incikéék. Samu sajna még kódorog valahol. Picihencso szintén :-)
Bocsi az érintettektől a kéretlen válaszokért.

Reny, szerintem is szép (és nagyon vidám) a Mei Tai, bár egy kicsit nehéz lesz hozzáöltözni :-) Ha apa problémázik rajta, csináltass kétoldalú mei tai-t, és akkor ő is felveheti.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

csak egy gyors kukk,mert fogom a picikém!

Dóri nagyon szépek a fiúk!Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moncsi neked is utólag!!!

Brigi babának boldog névnapot!

Marci nagyon cuki.Boldog félévet neki!!!

Csongi és Tüci annyira szépek!!!!

Álmi is,ügyi ahogy ül!

Mennem kell,majd még jövök!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


:oops:
Léna is tündéri!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Samu=Sanyi

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


SamuSanyi...mármint a macsek. És nem Dóriék Samuja és a Papa. ÁÁÁ nem megy ez nekem ma...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Joreggelt!

Sanyicica :cry: meg mindig sehol.. es esik is, hideg is van... ejjel 2orat aludtam,kb 20x kimentem az utcara kinezni, mar behalucinalom a macska sirast is :shock:
es nem ma kapjuk az oltast.. en nem viszem ma sehova Borot, multkor is olyan hideg volt es le kellett vetkoztetnem, meg egy hulye no behozta a beteg gyereket,mert h ott le tud ulni jatszani a beteg varoban nem :shock: :shock: majd a heten kijon a doki..
5hosan van kotelezo? mert rotat tudom h kap meg meningot :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Amiert jottem az lemaradt :)

Dori,gyonyoruek a gyerekek!!!!!! maskor legalabb ennyi kepet :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt.
hát tegnap nem sikerült visszajönnöm.
Rékának még azt akartam, hogy én is így voltam a fiam fejlődési lépcsőit illetően. Nehéz volt megélni, hogy már nem szopik, hogy kibújt a foga, hogy gyorsabban nő, mint amit én hiszek...A férjem tök természetesnek vette, alig várta, hogy focizzanak, én meg még babusgattam volna. De ez sztem így van jól, apa vagyánykodik, anya meg óv, babusgat.

Tinu, Petinél a hiszti kb 1 éves kora körül kezdődött, majd 2 évig tartott a dilinyós időszak, mostanában lehet rá hatni.Már nekem is eszembe jutott, hogy agyoncsapom :D :D
Asszem Annus írta, hogy ő megbeszélné a gyerekkel, hogy mit lehet és mit nem, oszt csókolom.Háát, nem akarlak elkeseríteni., -bár ne így legyen- de ha egy extrahisztit kifogsz, ez nem működik..Én is azt hittem, majd szeretetteljes közléssel észhez térítem.Hát persze :shock: :shock:

Anita, ha nekem eltűnik valami és sehogy sem akadok a nyomára, előveszem a házimódszeremet. NEM RÖHÖGNI!!!!!BEVÁKLIK!!!EGY PRÓBÁT MEGÉR!!!!Na, visszamegyek oda, ahol utoljára láttam az elkallódott cuccot.Bel és kültéren egyaránt működik a dolog. Feldobok egy májkrémes konzervet vagy tömör gumilabdát vagy mindegy, csak gurulni tudó akármi legyen.Amerre esik, gurul, arra felé vabn a cucc. Néha ott áll meg a feldobott izé :shock: :shock: Nem vicc, sikerül, de csak akkor, ha már legutolsó esetben fordulok ehhez.Szóval előtte keresgetni kell, ha sehogy sem találom, akkor kell ezt bevetni. Próbáltam már egyből így, akkor nem hatásos :shock: :shock: Pedig milyen egyszerű lenne :D :D Furcsa, mi?

Jaj, olyan depresszió közeli a hangulatom ettől a fostossz@relb@szott időtől.
zili
 
 


Hali!

Kész vagyok!!!! :cry:
Lili tegnap este belázasodott....
Elmentem bevásárolni, venni pár dolgot...addig férjem vigyázott Lilire....majd hív, hogy a gyereket kelteni kellett, evett keveset, majd ismét szundizik.....nagyon fura volt...és esküszöm volt egy érzésem...hazajövök, megfogom a gyereket, erre érzem, hogy lángol!!!! :shock: :?
Férjem nem érezte.....
39 fok popóban (azaz38,5-ös láz)......
Éjszaka óránként keltem csekkolni...elég lassan húzta le a kúp a lázát.....de végül kiizzadta...olyan 03 felé már oks volt....reggelre meg totál lement....
Dokinéni délutánig rendel....aztán este jön...nagyon várom.....
Lili nem nagyon akar enni....kb. feleadagokat eszik-iszik.....NEM FOG KISZÁRADNI?????
Vizet, tápit nem nagyon issza....próbálkozzak bio bébi teával???????????? HELP!!!!!!!!!!!
Orra nem folyik....de egy picit nyálkásabb a taksija. (de kevés)
Sűrűn hapcizik.
Megfázhatott??????
Szerintetek????
Nagyon bízom benne, hogy gyógyszer nélkül megússzuk......

Kép
mozza
 
 


mozza :( :(
szegeny Lili,biztos megfazhatott, olyan hulye ido volt, huvos majd napon meleg aztan megint hidegebb szel.. remelem nem kell gyogyszer es csak kezdetleges az egesz!! en itatnam vmivel amit elfogad :? meg cebion

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, és Tinu:
Bakker, hogy bírod az éjjeli óránkénti keléseket??????????
Én totál zombi vagyok......most készül a 2. kvm......

Férjekről:
Az enyém pl. nem ébred fel a bébiőrre........komoly, mi?
Én hamarabb meghallom Lili nyüszizését, mint ahogy a bébiőr bekapcsolna (úgy hogy külön szobában alszik....)

Kép
mozza
 
 


Enyem ferj amikor az elejen egyutt aludtunk Boroval, hiaba uvoltott a gyerek o bekesen szundikalt!!!!!! :roll: utana ha beriasztott a legzesfigyelo es sipolt 2percig se zavarta :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Reny!
A mei tai nagyon csini, nekem is tetszik. Én nem is vehetnék ilyet, (még ha lányom lenne akkor sem)mert ha Apa ott van, sosem engedi, hogy én kenguruzzak, vagy babakocsit toljak. Akkor a gyerek az övé, ő büszkélkedik vele.

A gyerek hisztijét kezelni megbeszéléssel???? ha-ha-ha! Na ez az ami lehetetlen. Bár ha nem lovalja bele magát, és szimplán csak rosszat csinál,akkor előfordul olyan, hogy utána mondja, hogy akkor most bemegyek a szobámba gondolkozni! :lol:

Zili!

Ez a visszamegyek a kiindulási pontra, nekem is működik, akkor is, ha csak szimplán elfelejtettem valamit.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Mozza, ha hasmenés nincs, akkor a kevesebb folyadékbevitel miatt nem fog még kiszáradni, persze itasd, ammennyit csak tudod, esetleg kanállal adj neki vizet.

Ha még nem kapott ízesített bébiteát, 2 eset lehet, vagy azonnal elutasítja A SZOKATLAN ÍZT, VAGY NAGYON ÍZLIK MAJD, DE SZTEM AZ ELŐZŐ...ÍMég egy, nem kell ezt köveztni, ha ellenkezik az belveidde, de édeset megisszák..Konkrétan a cukrosat...DE csak akkor, ha ténylegmáshogynem iszik és aggódsz nagyon. Lehet kövezni...,
Lilinek jobbulást
zili
 
 


Netti!
Nem akarok még a kúpon kívül semmit adni, amíg a dokker le nem okézza....de 3 óránként hív és helyzetjelentek neki....na, meglátjuk délben mit mond....aztán este meg nagyvizit...
Szted adjak neki bio bébi teát, ha a víz nem kell neki????????????

Kép
mozza
 
 


Netti! Muti-muti-muti! Szerintem még nem szúrtam ki, pedig tegnap is hajnalig teszveszeztem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


mozza: ha vmit eszik-iszik azért és az nem jön vissza akkor nem fog kiszáradni. Ficus amikor elkapta ezt a megfázásos nyavaját, volt egy nap amikor a világért nem tudtam semmit belediktálni. Még a bababaracklevet is megpróbáltam, mert elvileg a barack bejött neki, de az se csúszott (kb 100 ml-t ivott meg a teájából és jó 2-3 üvegnyit - üvegenként 300 ml megszokott egy nap).
Orrfolyás lehet azért nem indul be (bár ezt pontosan a dokinéni tudja majd) mert túl sűrű a váladék. Én orrcseppeztem neki majd hagytam hatni 10-15 percig és utána szívtam le. Hát volt benne mennyiség!

Ha sokat hapcizik: cebion csepp 2x10 + 21x fél calcimusc

A lázát figyelgesd, ha felmegy próbáld csillapítani és nyugalom... minden rendben lesz! Lehet ő is elkapott egy kis náthát.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Jó regglet!

Mozza,
megfázás lehet...a takonyszerű cucc a kakiban jelentheti, h megfázott. Nem taknyos, nem szörcsög?

Netti,
Sanyit sajnálom :( Reméljük, megkerül, de már elég régóta nincs meg :( Anyud hogy viseli?

Nekem ez az overall tetszik nagyon, csak sztm kicsi, a csaj meg nem mért nekem váll/ülep távolságot (Boginak kb. 37-38 cm).

Anita,
Sanyinak a meló sikerült? Drukkoltunk nagyon!

Dóri,
nagyon szépek a fiaid! Te pedig nagyon fiatalnak látszol a képeken!

Na megyek reggelizni.

Szofi,
éjszakátok milyen volt??

emese1979
 
 


Zili,en adnek neki,ha mast nem fogadna el,ugyhogy engem is lehet kovezni :roll:
Fűt mar vki? en most estere mar fogok,olyan hidegek a falak is :shock:

Azert meresz olyat mondani h megbeszelessel lehet kezelni egy gyerek hisztijet, sztem ezt eloszor tapasztalja meg mindenki, biztos van olyan gyerek akinel hatasos, mindenre van pelda,de azert az esetek nagy tobbsegeben ez nem ilyen egyszeru sztem :roll: bar en ugye ezt meg nemtudom!de anyumekhoz sokan jarnak be 2-3-4 eves gyerekekkel,hat lattam ott mar cifra dolgokat :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, haaat en vmi teat adnek neki sztem,ha elfogadja! de nemtudom,nem voltam ilyen helyzetben,nezd meg kell e neki, artani nem arthat :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Emese, anyum szornyen van, nem szol senkihez kb :? milyen overall tetszik neked?

Reni, varjal keresem :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?