Sziasztok!
Nem tudom, ki hogy van vele, de én totál bedepiztem ettől az undorító időtől
Lotti alszik, én kávézok és közben temetem magam egyre mélyebbre a sz@r hangulatban...
Bettyna, nagyon jók a képek, Szabi nagyon tündér, és szuper tortája volt!!! Látom, ízlett neki!!
Utána jó lehetett takarítani
Veronika, én nem hagyom sírni Lottit soha, úgyhogy nem igazán tudok tanácsot adni. Nekem megszakadna a szívem, ha 10 percig kéne hagynom így sírni. Persze látom, eredményes volt, de mégis. Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen túlérzékeny
Én nem kelteném fel direkt módon, ha alszik! Amúgy ha már csak egyszer alszik 3 órát, az jó, Lotti is 3 órát alszik nappal, de két részletben. Szerintem nem szabad felébreszteni, biztos szüksége van arra a 3 órára.
Ha este 11-kor még fent van, akkor próbálj meg valami esti rituálét bevezetni, mert az tényleg gáz, Lotti már fél 9-kor alszik, de nyáron még 9-kor vittük fürdetni
Át lehet állni simán!
LKata, biztos a tejtől volt ez Norbinál?
Lotti kapott már olyan pudingot is, amit tejjel csináltam és nem lett baja tőle.
Éva, jaj szegénykém, mindig van valami
Sajnálom a betegségeket, gyógyuljatok! Mellgyuszi szörnyű lehet, túlvagy már rajta?
Adri, jó hogy jöttél, elhiszem, hogy fárasztó lehet az építkezés miatt most az élet,de az tök jó, hogy építkeztek! És hol, hogy??
Marek, sajnálom, hogy megint valami van, de tényleg röhej, hogy eddig nem vették észre, hogy nem stimmel valami Borinál
Mikor mentek az ortopédiára? Amúgy ne aggódj előre, lehet, hogy "csak" masszírozni kell majd a lábát, hogy az izmok erősödjenek!
Móni, te jó ég, lépcsőő
Még jó, hogy nem lett komolyabb baj!!! Tényleg úgy oda kell most már figyelni rájuk.
Tali, mégsem tudunk menni, közbejött pár dolog
Sajnálom, többieknek nagyon jó talit kívánok!!!
Bocsi, nem tudom, mi volt még az előző oldalon...
Akartam még kérdezni valamit!
Fürdetés után ti bekenitek a babót valami testápolóval, olajjal, valamivel???
Csak azért kérdem, mert most már jön az a tipikus bőrkiszáradós időszak, de én nem kenem Lottit semmivel füri után
Na megyek, mert tök rossz kedvem van ...