Sziasztok!
Először is:
SZORÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSATOOOOOOOOOOK! LÉGYSZI-LÉGYSZI-LÉGYSZIIIIIIII!
Holnap van szülői az oviban 16.30-kor. Ott beszélni kell az egyik nővel és ha Kopi szobatiszta és eszik rendesen, akkor valószínűleg, hogy január előtt is átmehet az oviba! De jó lenne, ha mielőbb átmehetne!!!! Szorííítsatok! Most holnap délutánig itt fogok izgulni. Bár nem akartam menni a héten sehová, bezárkóztam a lakásba, mert hatalmas sebes herpesz van a számon és tiszta égő emberek között mutatkozni, de így kénytelen leszek szülőire menni...
Nyah és akkor most a többi!
Gabi: igen, Gödöllőn van felnőtt is. Amit bemásoltam linket, onnan le lehet tölteni a rendelési időket. A felnőttre nem tudom kell-e időpont, majd a központi tel.számon megmondják... Ugyanazok a dokik amúgy felnőttön és gyereken. Jajj, a Missziót hagyjuk. Elég volt az AFP-s szenvedés a vérvételesekkel, egy barmok, bunkók és szemetek (röviden és tömören)- Ha valaki kiváncsi, leírom újra mit műveltek...
A bőrgyógy meg egy katasztrófa a sebészettel együtt. Még Őrbottyánban kijött a fejem hátuljára egy valami, kinövés, passz. Egy bőrdarab, de lógott egy kis darabon... Volt majdnem egy centi... elmentem a bőrgyógyra (Misszió), hogy mi lehet. Nem tudja, menjek fel a sebészetre! Felmentem. A sebész doki felhívta a bőrgyógyot, hoyg szerinte mi, a bőrgyógy mondta, hogy nem tudja, majd a sebész is, hogy ő sem, így abban maradtak (előttem beszélték meg az egészet), hogy nem szabad hozzányúlni, leégetni, mert sokkal több nőhet ki a fejemre és jobb nem piszkálni, csupán esztétikai csúfság. Rá pár hónappal a medencében jól kiázott, Gyula felkapott és beledobott a vízbe, de a fejem koccant a fém tartóállványokkal és letépte. Sehol egy vérzés, sehol egy fájdalom és azóta sem nőtt ki, ez volt már 2 éve. Na? Orvosok... tesómnak valami sűrgős vizsgálat kellett volna azt hiszem a füll-orr-gégészeten, hétfőn hívta őket, péntekre kapott időpontot. Mondta, hogy de sürgős, mert olyan betegsége van, stb... azt mondták, nem tudnak mit csinálni vele. Kérdezte, hogy addig meg is halhatok? Erre nem szóltak semmit... Na, megint a "sikersztorik".
Gödöllőn ortopédián voltam a csípőfájdalmammal, ott derült ki, hogy szééép lúdtalpam lett, a doki tök rendes volt, készséges és alapos. A bőrgyógy kissé rideg számomra (nem az a nevetős társaság), de úgy láttam, hogy azonnali cselekvőképesek és normálisak. Ja, meg szemészeten is voltam munkaigazolás végett, ott is aranyosak voltak, bár aki vizsgálta a szemem, nem voltam elájulva a viselkedésétől, ő is olyan komor volt. OK, nem lehet mindenki vigyori, biztos fáradt volt.
Gabi: nagyooon jók a képek. Főleg amikor Andor vicsorít. Azok a fogak!
Szerintem még nem láttam a fogait... Hármasban meg szépek vagytok, jó a háttér is.
Andor el tudta tolni a kislányt? Kemény!
Ekcéma: én is és tesóm is ekzémásak vagyunk... bár én már nem annyira, tesóm inkább. Mi Ftorocortos krémet használunk, de úgy tudom, hogy a Ftorocort az vékonyítja rendesen a bőrt. Szerencsére rám már csak évi 1-2x jön ki 1-2 hétre és kész.
Viszont a Forevernek van az Aloe First készítménye, állítólag arra is jó, meg vannak gyógyteák meg gyógykészítmények is amik jók az ekzémára: bab (küls.), bojtorján, boróka, csalán, nyírfa, zsálya, zsurló, babarózsa, bércse, borbolya, bürök, csarab, fehércsalán, füstike, görögszéna (küls.), gumósboglárka, hydrastis, ibolya, izlandi zuzmó, kalánfű, kapcsos korpafű, mezei tikszem, mérges saláta, nyírfa, paizsika, szedelevél, tarackbűza, verbéna, vizotorma.
Ekzéma, idült. borbolya, istápfű, veronika
Ekzéma, nedvedző: angyélika, bércse, festőrekettye, kamilla, kecskeruta, molyűző, perubalszam, vérontó pimpó (küls.)
Remélem hasznosnak találjátok!
Mi is szeretnénk másikat, de 1., nem jön össze, 2., félünk azért az anyagiaktól... egy gyereket még csak-csak felnevel az ember ebben a világban, de 2-t, 3-at.... gondolom nagyon nehéz egy átlagkeresetes (fejenként nettó 80-100e) családnak, főleg, ha hitel, albérlet, autó, stb. van. Arról nem is beszélve, hogy hőn szeretett "vezetőink" mindent elkövetnek, hogy még nehezebb legyen! De hajrá a tesóprojektekhez!
Olyan jó álmodozni, hogy 3-4 gyerekünk van és hogy milyen jól eljátszanának, stb... vagy nem, mi? Mikor tépik, ütik egymást, üvöltöznek, veszekednek, mindegyik máskor akar valamit, stb.
De ez is hozzá tartozik.
Na megyek, mert sose rakom fel a cuccokat vaterára.
Szép napot!