Új privát üzeneted érkezett!

Prüntyi,
persze, rendben, bár nem is értem miért nem akarsz megbetegedni :lol: :lol: :lol: na de viccet félre téve, azért is irtam hogy még betegek vagyunk, nehogy megfertőzzünk Titeket és ezért nem mennénk.

Szilvi,
nem, sajna nem gyógyultam meg, én nagyon beteg vagyok még mindíg :(
na elolvasom végig amit írtál, mert közben megjött sógor, és nem tudtam befejezni :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Esztó! Jobbulást Nektek!!! Jól elkaptad azért...

Prüntyi! Vééégre vonalzók! :wink: Nagyon szépek a lányok!!!! :D

Bogyó! Szegény Kopi! El vagyok képedve! Mindíg szinte csak rossz dolgokat hallok a bölcsikről, egy egy kivétellel, és most a Meseliget is... Igazán nem értem minek vállal ilyen munkát aki nem tudja szívből csinálni. Felháborítónak tartom, hogy képesek kicsi gyerekekkel ilyen közömbösen viselkedni... :evil: :x
Szerintem mindenképp próbálj tiszta vizet önteni a pohárba ha sikerül beszélned a vezetőnővel. Ő milyen? Remélem jól alakul a helyzet, és várom hogy újra jelentkezz majd!
A biciklizéshez gratulálok!!! Ügyes ez a fiú!!!
És Kopi hogy viszonul a bölcsihez (ezek után)? Szívesen megy? Mit mesél???

Mi jobban vagyunk, Emmának mondhatni semmi baja, égetnivaló a kiscsaj! :lol: De sajnos mivel én még egyáltalán nem vagyok 100-as, holnap sem megyünk sem a klubba, sem a ringatóra... :?
Csütörtökön remélem már el tudunk menni...

Na, megyek, még ezer a dolgom míg alszik Emmám...
Pusssz!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Szilvi,
huuu de durva...csodálom, hogy ennyi türelemmel bírtad...beszélj mindenképpen a vezetővel. Menjenek már a francba...
Szegény Kopi :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Csak 2 mondat erejéig, bocs a többiektől, szerdán próbálok majd jönni (holnap kradiológia)!

Huhh, Szilvi naggyon durva! Jó hogy leírtad, ha sikerült beszélni a vezetővel kérlek írd le, tudod nálunk aktuális lehet. Pénteken mondják meg, hogy felvették-e vagy sem. Ezek után nem is tudom jó léesz-e ha felveszik. Eddig is tartottam tőle most meg pláne. Levi is bömbölős lesz az biztos, ha nem lát már keres is. Amikor tavaly augusztusban mentem a beiratkozós papírért sírt nagyon ott egy kislány és csak akkor ment oda hozzá (akkor is egy irodista) amikor rákérdeztem miért sír és miért nem mennek oda hozzá. :shock: :? Azt hittem ez nem állandó dolog.... nem is értem miért gondoltam így. Jajaj!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Tegnap újra telefonáltam, ugye. Kérdezem a nőtől, hogy Kopi reggelizett-e, mondja, hogy minden rendben volt, evett, ivott. Mondom, hogy reggel mondott olyat, hogy a gyerek arcüregével gondok voltak. Elkezdi, hogy már teljesen rendben van, semmi baja. Mondom, hogy nem erről beszélek, eddig sem volt a gyereknek baja, a doki szerint is tök egészséges, hanem hogy miért mondta, hogy a gyereknek az arcürege dagadt volt és nem kapott levegőt. Elkezdi, hogy most jól evett, semmi baja. Itt hatásszünet, mert elkezdtem gondolkodni, hogy most miről is beszél/vetít már megint? Rákérdeztem, hogy szoktatok adni valamit, esetleg üres kenyeret a gyerekeknek, ha nem eszik meg az aktuális ételt? Elkezdi, hogy azt sem ette, meg a virslit sem (eddig szó sem volt virsliről). Rákérdeztem újra, hogy szoktatok adni valamit a gyerekeknek, ha nem eszik meg az aktuális ételt, hogy ne éhezzenek egész nap? Azt mondta, hogy nem szoktak adni semmit, mert akkor megszokják, hogy mást kapnak, ha nem esznek, így meg pár nap alatt kénytelenek rászokni a kosztra. Elegem lett, mondtam, hogy hívjon bármi van, elköszöntem és letettem. De hebegett-habogott végig, vetített ezerrel. Lehet, hogy épp a gyerekekre figyelt, esetleg játszott (?) velük és azért nem beszélt normálisan, de lehet, már nem tudta mit hazudjon... nem tudom...

Kora, én nem akarom a többi csoportot minősíteni ez az egy alapján, mert pl. a mellettünk lévő csoportban dolgozó két nő sokkal szimpibb ilyen téren. Ők odamentek a gyerekeikhez játszani, mondókáztak, stb... a többi csoportot meg nem is láttam. Lehet, hogy ők is mások, úgyhogy egy szülő egy csoport véleménye alapján nem lehet az egész bölcsit véleményezni, de nekem nem szimpi. Gondolkodtam rajta, hogy másik csoportba iratom át, de 2,5 hónapra már minek, ha nagyon gáz lesz, akkor itthon marad januárig az ovikezdésig.

Anna: Kopi még nem tud folyékonyan beszélni. :( Így elmondani sem tudja, hogy mi volt, milyen, stb... Sokszor rákérdezünk, de ott sem mindig az "igazat "mondja. Nem hazudik, csak szerintem még nem tudja felmérni, hogy mit is kérdezünk... Viszont nem sír, amikor menni kell, úgyhogy szerintem nincs gáz. Meg ha bent sírna folyamatosan, ismét jönne a telefon...
Sajnálom, hogy nem vagy még 100-as, de remélem hamarosan az leszel.

Eszter: türelmem? Legszívesebben megrugdosnám őket, hogy egy többgyerekes családanya nem veszi észre, hogy miért sír a gyerek, meg alapból, hogy ennyire szarnak a kicsikre, éhezzenek csak.... vagy lehet csak szimplán kevernek és nem tudnak megfelelően kommunikálni... viszont Kopinak nem akarok rosszat és van választási lehetőségünk (kivesszük és anyósommal itthon marad).

Levelet írok az Önkormányzatnak is és a bölcsivezetőnek is az összes problémánkról, biztos, hogy nem egyedi eset...
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy, jól elhúzódik... fitnessre jársz még? Én nem tudom mikor megyek (egész szept-ben nem voltam), mert nincs rá pénz.

Ma én is megyek dokihoz, mert már több, mint 1 hete fáj ahogy levegőt veszek, volt, hogy úgy hittem elmúlt, de visszajött, úgyhogy nem várok tovább, remélem felvesz a hétre táppénzre. Ráadásul akkora herpesz nőtt a számra a sós hagymától, hogy tiszta szégyen kimenni az utcára így, nemhogy be a munkahelyrem vonattal... Kopit pénteken meg újra vinnem kéne Gödöllőre bőrgyógyászatra, mert megint jöttek ki rá szemölcsök.... Tegnap óta néha köhögök is, sima köhögés, mégis fáj.

Kopi már készülődik a bölcsibe, mindjárt viszi anyósom, én meg nekiállok felpakolni Vaterára a sok ruhát meg kacatot, meg babakocsit, stb... szorítsatok, hogy felvegyen táppénzre... bár még a melóhelyre is telefonálnom kell, fognak nekem örülni, bár munkám most nincs, mert csak holnap jön a bíróm, de nekik ezt ugye nem kell tudniuk. :)

Megyek, szép napot! Gyógyulgassatok!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Előre is elnézést, de még nem olvastam vissza egy sort sem, majd talán most, de előbb életjelet akartam már adni. talán Andorom még alszik hosszan és akkor még tudok reagálni is. (nah, most hallom,hogy köhögött)

Szóval,
Nagyon jó volt németben, jöttünk-mentünk sokfelé. Volt ott ugyebár egy egyenkorú kislány, akivel nagyon jól eljátszott Andorom :) Majd hozok képeket, videókat.

Sajna viszon megfázott a Csöppöm (ezért nem voltunk ma sem ringatón), nátha már talán jobb, de még köhög. Szombaton el is vittem a misszióba ügyeletre (péntek éjjel jöttünk haza 1.30kor) és kaptunk köptetőt rá. Talán jobb,nem köhög annyit, viszont még felszakadozós, trutyisat köhög.

ÉÉÉÉÉÉÉS vasárnap ELINDULT EGYEDÜL a lelkem! :D :D :D én majd kiugrottam a bőrömből! :) Egyre többször próbálkozik eljutni egyedül Aból Bbe :) Édes.

ÁÁÁÁ nyekereg, pedig még csak 1 órát aludt és délelőtt semmit. :(
Jönnek a fogai alul, legalábbis ott bedurrant,hogy ki is jönnek-e azt nemtom és kicsit meg van zakkanva szegénykém. Elég sokat cirkuszol most semmiségekért (ha nekimegy a bébitazija valaminek akkor az a baj, ha nem akkor az.... :? ) Néha nem ismerek rá :oops:
Németben egy áruházban kivettem a kocsiból, mert Szabolcsom próbált vmit, addig sétáltunk,amit persze élvezett, de mikor be akartam tenni a kocsiba, akkor hátravágta a fejét, lábat berogyaszt és össze akart esni, mint egy rongybaba :? :shock: Még jó hogy fogtam. És ez most a legújabb módi, a legújabb hiszti póz, ha valami nem tetszik neki. Életveszélyes a kisfiúcska. De remélem ez csak vmi dac korszaknak tudható be és majd szépen meg lehet neki magyarázni a dolgokat. Most is magyarázom, de csak röhög, vagy semmi reakció. :? van ez így csajok?

Most prószálok kicsit visszaolvasni, hátha Andor is visszaalszik.

Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Te jóó ég bogyó, miket írsz... :shock: :shock: :shock:
Ez a szemétség, hogy rákényszerítenek minket, hogy beadjuk bölcsibe, ott meg szarnak a gyerekre...nem lehet, hogy Kopinál valami allergiás reakció volt? Esetleg valami olyanra, amiről nem is tudtatok...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


SZiasztok!

Gabi! Üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Andorodnak jobbulást és gratulálunk az elinduláshoz!!!!!!
A lábrogyasztós-hátravágom magam-os hiszihez meg kitartás, nálunk még mindíg tart.... Sőt, még iszonyú visítás is társul hozzá! Néha nagyon klassz tud lenni, de hát ez van. :roll:

Bogyó! Hát ez egyre jobb! :x Kíváncsi leszek hogy mit sikerül elérned majd. De tuti hogy van vaj a fülük mögött, hiszen ha nem lenne semmi, akkor nem hebegne össze vissza a gondozónő. Amúgy nagyon durva hogy egy beszélgetésen belül is ellentmond magának... Szerintem sem lehet egyedi eset a tietek, és emiatt is hazudoznak, mert már maguk sem tudják mit mondtak a szülőknek. :evil:
Jobbulást Neked!!!! És sajnálom hogy megint szemölcsei vannak Kopinak! :(
Majd ha lesz időd rá, megadod a bőrgyógyászat elérhetőségét? Mi két hete még pestre mentünk vissza, Emma akcémája miatt, de jó lenne tudni itt hogy van, hol van. Köszi!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Szilvi,
Most olvastam végig a kálváriádat a bölcsivel. NAGYON DURVA!!!!!!! Ahogy olvastam, éreztem ,hogy bennem is megy fel a pumpa :shock: Nem csodálom,hogy kiakadtál. Ne is hagyd annyiba! Tényleg.Az ilyennek nyoma kell,hogy legyen. Ez az állami bölcsi ugye? A missziónál? Szép jövő vár ránk :shock: Remélem Andor nem ilyen gondozókat kap, mert akkor kész leszek és botrányt csapok. Igen érzékeny vagyok a nevelésre (végülis pedagógus lévén) szóval én sem hagynám az ilyet annyiban az tutkó! írj mindent majd mi hogyan alakul kérlek! :)
Sajnálom a szemmölcsöket.

Köszönjük az elindulás gratulációkat! :)

Esztó,
Nektek is jobbulást! Gyógyuljatok hamar!

Remélem azért majd tudunk valami talit már végre összehozni, mert ugye most meg jön a náthás időszak.... :?


Esztó, Ildi,
Utólag is NAGYON BOLDOSGÁSOS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! :)

Megyek, mert hiszti van...

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Gabi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat Németben! :) Várjuk a sok-sok-sok-sok képet! :) Egyelőre csendben vagyok, de mondta anyósom, hogy amikor tegnap ment a gyerekért, akkor mindkettő kerülte őt... no mindegy... gyűjtöm már egy dokumentumba a sérelmeket és ahogy eljött onnan, megy a levél a vezetőnek és az önkormányzatnak is.

Prüntyi: semmi baja nem volt, így nem lehetett allergiás reakciója sem. Nem volt az, hogy nem kapott levegőt, hogy folyt az orra, hogy blablabla, ezt csak az egyik találta ki... annyi volt, hogy éhes és szomjas volt és sírt és ezért nem aludt...

Jövő hét kedden kell visszamennem a dokihoz... remélem péntekre rendbe jövök, mert hétfőtől jó lenne melózni menni, mert ez a 60%-os táppénzpénz nem valami nagy összeg. :)

Szegény Andorbaba, remélem holnapra már rendbe jön. :)

Nagyon-nagyon ügyes Andor, hogy elindult és sétál egyedül. Hajrá, csak így tovább, hamarosan már futhatsz utána ;)
Jön a hiszti/ellentmondós korszak?

Anna: mi Gödöllőre az SZTK-ba járunk át. Ott gyerek bőrgyógy rendelési ideje: Kedd: 11-13, péntek 8-10

és az SZTK tel. száma: 28/410-415 v. 28/430-655
a gyerek bőrgyógyra se időpont, se előjegyzés, semmi nem kell, csak bementek, a recepciónál jelentkeztek és már mehettek is.

Amúgy én mindennel inkább oda megyek, mint a Misszióba, itt a rendelési idejük:
http://www.godollo.hu/onkormanyzati_hir ... f2_action=

ja és időpont esetén sem kell annyit várni... meg a dokik is jobbak...
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Anna, Fildi,
Mennek a drukkok a kistesóért!
De jó is ez! Nagyon szurkolok!
Én is szívesen belevágnék már (Anna, neked már meséltem is), de a Drágám még nem szívesen. Sőt, még minidig szokott "viccelni",hogy elég 1 gyerek. :? :cry: Nagyon remélem,hogy tényleg csak viccel. Egyszer már megkérdeztem komolyan (akkor még 3 év különbségről ábrándoztam),hogy komolyan nem szeretne kistesót és akkor azt mondta,hogy ez így nem volna igaz, csak tart attól,hogy Andor olyan jó baba meg minden és mi van akkor,hogyha a másik sokkal problémásabb lesz. Na bummm.Amúgy meg nem lesz és kész. (Nemtom ki tehetett ilyen hülye bogarat a fülébe, vagy mitől van ez)
Aztán egy ideje megváltozott az egész tesó kérdésről a gondolatom, és jöhetne akár tőlem előbb is. (2-2.5 év különbség) :) De valszeg marad az eredeti "forgatókönyv".

Jaj Csajok, olyan édes Andorom,ahogy kiprovokálja, hogy menjek távolabb tőle, mert majd ő odajön hozzám 2lábon! :D
Komolyan. Ezt csinálta ma egy csomószor :D

Szilvi,
Gödöllőn van rendesen felnőtt bőrgyógyászat is? Csak mert voltam itt a misszióba egyszer anyajegyvizsgálaton és mit ne mondjak. Akár a nagyim is megvizsgálhatott volna kb. annyit ért sztem.

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Csajok, most töltök fel folyamatosan videókat,amiket Németben csináltunk,akit érdeket ;)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Anna, , Emma is ekcémás...? Mi Tüncsivel pár hónapos kora ota kűzdünk...lassan 4 éve...fokozatossan javul, de már beletörődtem...úgy sajnálom, hogy sokszor viszket...emiatt még nem aludt át éjszakát!!! Folyamatos a fenistil/ zyrtec csepp nálunk...és bár javul, de nem a legjobb...szeretném már, hogy más orvos is lássa, mint eddig...

Nektem mit mondott, most mi a "trendi krém?" Vagy megoldás? Az tuti, hogy nem allergiás eredetű, hanem száraz atópiás a bőre és ebből adódik az ekcémája...

Bogyó, köszi az infót, én is mentettem...:)

Gabolino, gratulálok a járáshoz...


Jaaaj, ez a bölcsi...nálunk ugye még ott van timci ájulása...azért nem metem nagy létszámos államiba vinni...mert félek, egyszer nem veszik észre...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hozok "pár" képet ha nem bánjátok ;) Nehéz volt válogatni, így sikeredett :)
Indul a tologatás:
Kép Kép Kép
A Csücsörítés: Kép Kép Ilyen jófiú vagyok :D Kép KisZsivány Kép A Jófiú
Hinta+séta az állatkertben:
Kép Kép Kép Kép Kép Babakocsi szerelés Kép Félszemű Jack Kép Matatás
KisCsaládunk:
Kép Kép

Huhhhh, kicsit sok lett :lol:

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Gabi! Írtó jók a képek, Andorod nagyon cuki, és nagyon csinik vagytok családilag!

Bogyó! Köszi az elérhetőségeket! Bár remélem még egy jódarabig nem kell mennünk...

Prüntyi! Igen, Emmám is ekcémás sajnos. Atópiás dermatitisze van neki is. Eddig két orvos látta, egy körzetes gyermekbőrgyógyász és egy fizetős magán, de mindkettő ugyanazt a szteroidos gyógyszertári keveréket írta fel, ami szerintem nem túl hatásos, nem beszélve arról, hogy a patikusok meg hüledeznek hogy minek ilyen kicsi gyereknek ilyenből, ráadásul ennyi... Emellett a fürdetőkrémet kapjuk mindíg, és kész. A fenistil cseppet én csaknéha adom, de nem a dokik ajánlották azt sem, csak én olvasgatok mindíg.
Most pont megelégeltem a dolgot és vettem egy Bioderma krémet, ami állítólag csudijó, és kiválthatja a szteroidos csodát is. Hát, kíváncsi leszek, most este kentem először... Meglátjuk.
AMúgy nyáron tök jó volt a bőre Emmának, most hogy fel kell öltözni kezdődött újra ez a foltosodás.
AMúgy sosem gondoltam még arra hogy emiatt nem alussza át az éjszakát... De lehet benne valami... :roll:

Na, elköszönök, még ezer a dolgom...
Jó éjszakát!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Sziasztok!

Először is:
SZORÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSATOOOOOOOOOOK! LÉGYSZI-LÉGYSZI-LÉGYSZIIIIIIII!

Holnap van szülői az oviban 16.30-kor. Ott beszélni kell az egyik nővel és ha Kopi szobatiszta és eszik rendesen, akkor valószínűleg, hogy január előtt is átmehet az oviba! De jó lenne, ha mielőbb átmehetne!!!! Szorííítsatok! Most holnap délutánig itt fogok izgulni. Bár nem akartam menni a héten sehová, bezárkóztam a lakásba, mert hatalmas sebes herpesz van a számon és tiszta égő emberek között mutatkozni, de így kénytelen leszek szülőire menni...

Nyah és akkor most a többi! :)

Gabi: igen, Gödöllőn van felnőtt is. Amit bemásoltam linket, onnan le lehet tölteni a rendelési időket. A felnőttre nem tudom kell-e időpont, majd a központi tel.számon megmondják... Ugyanazok a dokik amúgy felnőttön és gyereken. Jajj, a Missziót hagyjuk. Elég volt az AFP-s szenvedés a vérvételesekkel, egy barmok, bunkók és szemetek (röviden és tömören)- Ha valaki kiváncsi, leírom újra mit műveltek...
A bőrgyógy meg egy katasztrófa a sebészettel együtt. Még Őrbottyánban kijött a fejem hátuljára egy valami, kinövés, passz. Egy bőrdarab, de lógott egy kis darabon... Volt majdnem egy centi... elmentem a bőrgyógyra (Misszió), hogy mi lehet. Nem tudja, menjek fel a sebészetre! Felmentem. A sebész doki felhívta a bőrgyógyot, hoyg szerinte mi, a bőrgyógy mondta, hogy nem tudja, majd a sebész is, hogy ő sem, így abban maradtak (előttem beszélték meg az egészet), hogy nem szabad hozzányúlni, leégetni, mert sokkal több nőhet ki a fejemre és jobb nem piszkálni, csupán esztétikai csúfság. Rá pár hónappal a medencében jól kiázott, Gyula felkapott és beledobott a vízbe, de a fejem koccant a fém tartóállványokkal és letépte. Sehol egy vérzés, sehol egy fájdalom és azóta sem nőtt ki, ez volt már 2 éve. Na? Orvosok... tesómnak valami sűrgős vizsgálat kellett volna azt hiszem a füll-orr-gégészeten, hétfőn hívta őket, péntekre kapott időpontot. Mondta, hogy de sürgős, mert olyan betegsége van, stb... azt mondták, nem tudnak mit csinálni vele. Kérdezte, hogy addig meg is halhatok? Erre nem szóltak semmit... Na, megint a "sikersztorik". :)
Gödöllőn ortopédián voltam a csípőfájdalmammal, ott derült ki, hogy szééép lúdtalpam lett, a doki tök rendes volt, készséges és alapos. A bőrgyógy kissé rideg számomra (nem az a nevetős társaság), de úgy láttam, hogy azonnali cselekvőképesek és normálisak. Ja, meg szemészeten is voltam munkaigazolás végett, ott is aranyosak voltak, bár aki vizsgálta a szemem, nem voltam elájulva a viselkedésétől, ő is olyan komor volt. OK, nem lehet mindenki vigyori, biztos fáradt volt.

Gabi: nagyooon jók a képek. Főleg amikor Andor vicsorít. Azok a fogak! :) Szerintem még nem láttam a fogait... Hármasban meg szépek vagytok, jó a háttér is. :) Andor el tudta tolni a kislányt? Kemény! :)

Ekcéma: én is és tesóm is ekzémásak vagyunk... bár én már nem annyira, tesóm inkább. Mi Ftorocortos krémet használunk, de úgy tudom, hogy a Ftorocort az vékonyítja rendesen a bőrt. Szerencsére rám már csak évi 1-2x jön ki 1-2 hétre és kész.
Viszont a Forevernek van az Aloe First készítménye, állítólag arra is jó, meg vannak gyógyteák meg gyógykészítmények is amik jók az ekzémára: bab (küls.), bojtorján, boróka, csalán, nyírfa, zsálya, zsurló, babarózsa, bércse, borbolya, bürök, csarab, fehércsalán, füstike, görögszéna (küls.), gumósboglárka, hydrastis, ibolya, izlandi zuzmó, kalánfű, kapcsos korpafű, mezei tikszem, mérges saláta, nyírfa, paizsika, szedelevél, tarackbűza, verbéna, vizotorma.
Ekzéma, idült. borbolya, istápfű, veronika
Ekzéma, nedvedző: angyélika, bércse, festőrekettye, kamilla, kecskeruta, molyűző, perubalszam, vérontó pimpó (küls.)

Remélem hasznosnak találjátok!

Mi is szeretnénk másikat, de 1., nem jön össze, 2., félünk azért az anyagiaktól... egy gyereket még csak-csak felnevel az ember ebben a világban, de 2-t, 3-at.... gondolom nagyon nehéz egy átlagkeresetes (fejenként nettó 80-100e) családnak, főleg, ha hitel, albérlet, autó, stb. van. Arról nem is beszélve, hogy hőn szeretett "vezetőink" mindent elkövetnek, hogy még nehezebb legyen! De hajrá a tesóprojektekhez! :) Olyan jó álmodozni, hogy 3-4 gyerekünk van és hogy milyen jól eljátszanának, stb... vagy nem, mi? Mikor tépik, ütik egymást, üvöltöznek, veszekednek, mindegyik máskor akar valamit, stb. :) De ez is hozzá tartozik. :)

Na megyek, mert sose rakom fel a cuccokat vaterára. :)

Szép napot!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Szép jó reggelt! :) jah, vagyis már majdnem ebédidő :D sebaj...

Szilvi,
Jó kis sztorikat mesélsz, nem mondom. Ezek után nem csodálkozom,hogy az általam vélt torkomon akadt szálkát nem találták meg a misszióban. :? Lehet bejelentkezek gödöllőre a fül-orr-gégészetre, adok még 1 esélyt neki és ha ott sem találnak semmit,akkor UH. Amúgy a misszióba 19ére! kaptam időpontot és mivel most nem voltunk itthon így nem foglalkoztam vele. Viszont most megint szinte nem is érzem. Szóval tényleg nemtom mi lehet ez. Így,hogy most mondhatni nem érzem kicsit hülyén érzem magam ha el kell mennem vizsgálatra....nemtom....mit gondoltok?
Lehet ilyen pszichés eredetű? de mitől? És akkor eddig miért nem volt sosem? (az igaz,hogy amikor legutóbb éreztem,akkor volt porondon nálunk a baba téma, akkor hoztam fel Szabolcsomnak, ő meg ugye még nem igazán akar hallani róla. Pedig állítólag (szülei mondták nekem) anno azt mondta,hogy 3 gyereket szeretne, illetve azt is,hogy sokat. Nekem is mindig 3 volt a vágyam :) )

Szilvi,
Mennek a drukkok Neked is a kistesóhoz!!!! :)
És Kopinak is a mielőbbi oviba kerüléshez!

Igen, Andor így frankón tologatta a kislányt,ahogy az a képeken is látszik (meg van fent erről videó is). Ő elkezdte tolni azt az izét (ami nem is olyan könnyen gululós, mert spéci így van megcsinálva,hogy ne tudjon nyargalni vele a kölök) a kislány meg odament és fogta magát és beleült :D Édesek voltak. Tényleg,mint két kis szerelmes :D :D

Várom,hogy Andorom ébredjen, mert mennénk bevásárolni a Pólusba. Kell ez-az, DM, tesco + vateráztam egy pelenkázó táskát, amiért el kell menni Újpestre - nem akartam eddig nagyon, de végül nincs semmi olyan normális nagyobb táskám,amiben több rekesz van és könnyen megtalálnék mindent annélkül,hogy feltúrnám fél órán keresztül az egész táska tartalmát. Ettől már az agyam eldobtam néha. :D

Prüntyi,
Küldtetek a Kehidába fényképeket a fotópályázatra? Mi igen, és most izgatottan várom az eredményt (ami már elvileg megvan, csak még nem értesítették a nyerteseket)

Na felébredt, megyek is...
szép napot Lányok! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


jaj, de bolond vagyok: Köszönjük a kép dicsiket!!! :)(lemaradt :oops: )

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolino, nem, nem hiszem...nem emlékszem, hogy küldtem volna...nem hallottam a játékról...

Anna, majd beszkennelek neked valamit holnap...ma már nem akarok vele zörögni...sok hasznos infó van nekünk...

sokmindent használtunk...amit még ajánlani tudok az a perilla krém (biomed, japán csodanövény) , és a halicar (homeopátiás krém...de ezek csak a foltokra...és ezek mellet a napi 2-3 x i kenekedés sima hidratálóval...nekünk a patikai cremor aquosus (könnyedebb) és a patikai glicerines (zsírosabb) krém vált be. Csak én is váltogatom a krémeket, mert ezeket is megszokja a bőre...a fenistilt meg kúra szerüen kell szedni...ahány kiló annyi csepp 2x vagy 3 x naponta...és kb 2-3 hetes kúra után abbahagyni kb 1 hónapra...először mikor említettem egy dokinőnek hogy lassan 1,5 éve szedjük a fenistil cseppet...rendesen kikerekedett a szeme...és ki volt akadva, hogy ki volt az a "hülye" aki így írta fel...én az elocom-os krémet csak a végszükség esetén használom, ha már annyira piros, és annyira viszket, de azt is addig csak amig el nem tűnik a folt...azt is abba kell olyankor hagyni...pár nap szünet is sokat számít...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Gabolino, nagyon helyesek vagytok!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Bogyó! Gondolok rátok, és nagyon drukkolok az ovi miatt. Oviban hová mentek? Ugyanoda?
Jobbulást Neked!!!
Engem érdekelne a Missziós sztorid az AFP-vel, ha van időd, írd majd meg!
Az aloe first-öt egyszer Emma popsijára fújtuk amikor nagyon kipirosodott, de nagyon zavarta, ezért nem használjuk.
Amiket írtál gyógynövényeket, azokkal lemosni kell? Lehet ilyen kicsiknek is?
Kistesó projekttel kapcsolatban: Nekünk sem lesz sétagalopp anyagilag, de még egy babát mindenképp szeretnék. (amúgy még kettőt szeretnék, de azt majd meglátjuk)
AMúgy a Misszióval kapcsolatban meg csak annyit, hogy én tökre örültem hogy egy ilyen szép, klassz új intézmény van itt, de ezek szerint hiába...

Gabi! Milyen kis erőművész Andor! :lol:

Prüntyi! Előre is köszi a sok hasznos infót! :wink: Emmának pirosas foltjai csak egyszer egyszer vannak, neki ezek a fehéres apró pöttyösökből van sok. Amúgy rettentő nehezen múlnak ezek a francok, olyan bosszantó. A perillát nem ismerem, a halicar meg nekünk semmit sem ért. AZért felháborító hogy én megbízok a gyerekbőrgyógyászban, az meg folyton kiböki a szemem ugyanazzal a hatástalan, ráadásul szteroidos sz@rral. :evil:

Na, megyek, összekapom a lakást, mert ma Dédizős meg kertezős napunk volt, és káosz van.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsban mert Fanni beteg egy hete, szombaton kruppos rohama is volt.

Gab: Annyira szépek a képek!!!Andor meg hogy nől!!!!!!!!!!Még teljesen csecsemő volt mikor itt voltatok nálunk most meg Ő sétáltat Téged! Nagyon szépek vagytok mind a hárman! :)

Koppánynak : Kép

Majd igyekszem visszaolvasni!!!
Vendég
 


Anna, hát ez az...szinte minden orvos ilyen....csak kisérleteznek azok IS, MERT NEM TUDJÁK MI A JÓ...nem is tudtam, hogy az ekcéma az fehér foltos is lehet... :shock: :D
nem tudom ide betenni...elküldöm e-mailba...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Csak gyorsban...

Koppánynak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! :)

Prüntyi,
Még anno Szilvi tette fel ide a kehidás fotópályázatot, én is csak onnan tudom. Azt hittem olvastad.

Lányok,
Tud valaki itt némettanárt,aki jó is és adna is itt veresen órákat?

Most csak ennyi...

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Bogyó, boldog névnapot kívánok Koppánynak! Hogy ünnepeltek, kap tortát?

Köszi, már jól vagyok, nincs hurut, nincs köhögés. Hát jó 2 hétig tartott, mire kilábaltam a betegségből! Örülök, hogy nem kell már dolgozni járnom és nem kapom meg az újabb betegségeket. Nincsenek tekintettel a kismamákra, el sem fordítják a fejüket köhögéskor, vagy zsepit sem vesznek elő. Tisztelet a kivételnek!

Holnap megyek terheléses vércukorra és nagy laborra, abszolút nincs kedvem hozzá. Utálom, ha 7 kémcsővel vesznek le, mert múltkor is rosszul lettem. Na mindegy, túl kell esni rajta...

Tényleg van esetleg eladó babakocsitok hihetetlenül olcsón? Hétvégén megyünk a rokonokhoz mindenféle jó holmit összeszedni a picikénknek, és babakocsiról senki sem beszélt. Lehet, hogy azt nem kapunk. Tegnap vettem egy cuki hordozót a kislánynak, de még majd babakocsi kéne. Valami jó terepjárós kerekű vidéki utakhoz.
Vendég
 


Eszti hogy vagy? És Álmos? És a párod? Jól végigszaladt rajtatok a betegség:(
Vendég
 


Ja és ha valaki szeretne nagyon édi kis spániel kutyust, van nálunk eladó, olcsón adnánk és örülnénk, ha a környékre kerülnének. Vagy, ha tudtok valakit, akinek kéne kutyus, az is szuper lenne. Jövő héten már jó lenne, ha elvinnék a gazdik őket, utána már kitakarítok és csak a babaholmik lepnék el a lakást:) :oops:
Vendég
 


Gabolino, írtam pü-t (némettanár)

Twist, drukkolok!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


SZiasztok

Kopinak mi is boldogságos névnapot kívánunk!!!!

Fanninak jobbulást!

Prüntyi, köszi, megyek mézem a mailt... Nektek mindíg pirosas az ekcémátok? :shock: Nálunk szinte a mindíg fehéres. Most volt csak egy folt ami pirosas volt, azt hittem ezt nevezik gyulladásnak :?:

Twist! Kitartást! Gondolom már nem fogod olvasni, de vigyél magaddal bőven enni inni, hogy utána hamar helyrerázódhass!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! Nem, most nem kapott semmit, mert tele van játékkal és édességgel. Utóbbit meg mostanában amúgy is csökkentem, így csak fel lett köszöntve.

Még azt sem tudom, hogy karácsonyra mit adjunk neki, mert tényleg tele van játékokkal, nem tudom mi az amit használna is. Ruhája is van egy rakás, úgyhogy passz...

Jelentem, november 3-án kezdi az ovit! :) Gyula szerint pofátlan voltam már egy kicsikét, de azt már nem is mertem megkérdezni, hogy jövőhéten kezdhet-e? - pedig szerettem volna, de én is éreztem, hogy ezt már nem kéne így lealkudni. Mondta Erzsi néni, hogy akkor januárban kezd? Mondom, hát ha előbb nem lehet... nézett, nézett, mondta, hogy december? Kérdeztem, hogy előbb? Mondta, hogy most jön az őszi szünet az iskolába, ilyenkor sok ovis otthon marad, így összevont csoportok lesznek. Rávágtam, hogy akkor november 2? Számolgatott és mondta, hogy hát jó, legyen november 3. :) Így utólag tényleg kicsit rámenős lehettem, amit szégyenlek is, de a lényeg, hogy novemberben kezd Kopi.
Ez az ovi az 1. számú ovi, zöld ovi, a Béke utcában van (a veresi állomásnál jobbra v. a szökökútnál balra kell bemenni). Az ovi nagyon szép, felszerelt. Az óvónők és a dadusok tünemények, olyan beszólások voltak a szülőin is. :) Tele vannak programokkal, amik jó, a mini csoportosokra még nem vonatkoznak, de majd jövőre. :)

Gabi: visszatérve a képekre (és az eddigi képekre), szerintem simán bekerülhetne pár kép katalógusokba, de most komolyan. Nem gondoltatok még rá?

Huh, hogy amiket leírtam, hogyan kell használni és hogy ilyen pici gyermek is használhatja-e, nem tudom. 2 gyógynövényes könyvből írtam ki, de megnézem mielőbb, hátha ír valamit. Hogy-hogy zavarta Emmát az Aloe First? Viszketett, vagy mi volt?

Nekem kétféle ekcéma szokott kijönni. A könyökhajlatban pirosas, az ujjaimon meg fehér vizes-szerű pöttyök. Előbbi száraz, utóbbi nedves és ez a rosszabb, ez jobban viszket.

Az AFP-t leírom, de nem most. Bár végülis röviden-tömören: akkor még Őrbottyánban laktunk, onnan ugye a Misszióba eljutni: vonattal Veresre, innen meg busszal a Misszióba. Mivel tök későn jött a busz, elkezdtünk gyalogolni (éhgyomor, amúgy is hányós, stb. terhességem volt), kb. 45 perc alatt oda is értünk. Sorban álltunk 1 órát, aztán a nő kinyögte, hogy ő nem hajlandó levenni a vért, mert ez a doki nincs beregisztrálva. Na, vissza Őrbottyánba a védőnőhöz és a dokihoz. Mindketten mondták, hogy ez hülye, mert évek óta oda küldik a kismamákat... jó, másnap vissza (ez volt az utolsó nap az AFP-re). Ismét tortúra, ismét 1 óra állás, majd közölték, hogy ők most sem hajlandóak levenni a vért. Én már sírtam (amúgy is félek a vérvételtől, a stressz is, meg a szemétkedésük is). Anyu bepöccent és elkezdett velük kiabálni, hogy mit képzelnek, hogy össze-vissza szemétkednek velem, meg mi az, hogy nem veszik le, amikor a doki évek óta oda küldi a kismamákat, meg mi ez a stílus, stb... na, már mindenki minket nézett, én egyre jobban sírtam (ne hisztit képzeljetek, csak patakban folytak a könnyeim), mire az egyik nő kinyögte "nagy kegyesen", hogy jó, akkor leveszi a vért, de nem vállal érte felelősséget, ha nem csinálják meg a doki neve miatt, meg ő ugyan beregisztrálja most a dokit, de nem garancia, hogy kész is lesz a vizsgálat. Leültem végre a székbe, a nő meg egyfolytában szemétkedett velem, hogy "hogy fog így maga szülni, ha ennyitől így sír", meg hasonló "kedves" beszólások. Azt hittem sosem kerülök onnan ki. Egy középkorú nő volt, de még drukkoltam magamnak, hogy nehogy a fiatalabb, hosszú szőke hajúhoz kerüljek, mert az meg nem egy betegnek nem találta a vénáját, hogy levegye a vért, mialatt ott voltam, nem tudom hány embernek szenvedett a karjával, össze-vissza szúrkálta őket. Úgyhogy én soha többé nem megyek vérvételre sem a Misszióba. SOHA! Alapból nem értem, hogy ilyen bunkó, kiégett idióták miért dolgozhatnak ott, amikor annyi, de annyi emberbarát, kedves munkanélküli várja, hogy dolgozhasson... Whááá! Megint jól felhúzott agyilag! Amiről jót hallottam a Misszióban, az egyedül a nőgyógyász, de a sok rossz tapasztalat miatt már nem merek oda sem elmenni... Pedig azt hallottam, hogy rendes, nem vadállat a doki.

Mennem kell, sziasztok! :)

Ildi: mi baja van Fanninak? Szegénykém, remélem már jobban van. Ez a krupp nem lehet egyszerű. :( A tetűvel van valami újdonság? Meddig tart egy ilyen "járvány" az ovikban? Bár én még mindig azt vallom, aki tetves, maradjon otthon amíg tetves. Ugyanolyan fertőző, mint az influenza, kötőhártya, stb.

Twist: Kb. mennyiért szeretnél venni babakocsit? Nekünk van egy lapra csukható Pierre Cardin babakocsink, bézs színű kevés kékkel. Ha gondolod csinálok róla fotókat, mert ahhoz le kell cipelnem a padlásról a vázat. A huzat lent van.
Az 1. képen a lapra csukható PC van, a 2. képen az esernyőre csukható PC van. Ha gondolod, adok róla bővebb infót (ehhez át kell néznem felszerelt huzatokkal). Bocsi, nem találtam jobb képeket... azért remélem látszódik valamennyire. Amit előjáróban tudok, az az, hogy a lapra csukhatónak a karfánál lévő anyaga kopott, az esernyőre csukhatónak pedig a kapaszkodón a szivacs szakadt, de az cserélhető simán. Vaterára úgyis rakom fel valamikor, úgyhogy mindenképp össze kell raknom...

Kép Kép

Tényleg mennem kell! :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Még pár képet csatolnék vasárnapról: :)

Az 1. igazi biciklizésünk (a nem igazi az annyit tesz, hogy az előszobában biciklizett már):
Kép
Kép

Egyedül mászott fel:
Kép Kép

Ő Kopi jelenleg:
Kép

Na tényleg megyek, bocs, ha sok voltam... :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Most akkor vagytok jópáran akik lebetegedtetek! Jobbulást mindenkinek!

Gabi a két kedvenc kép: a babakocsiszerelés és az alatta lévő!
Koppány is milyen nagy és ügyes már! Jaj istenem azok a szemek neki!!! :) Ügyes voltál az ovival Szilvi!

Twist remélem jól ment a vizsgálat! Én is el akarom adni a terepkocsinkat, de fiús(skék-vkék) :( , de ha már itt tartunk és tudsz valakit akkor szólj! :oops: :wink: ABC Design, 2007 végén vettük.

Ne haragudjatok, de nem nagyon tudok most koncetrálni, ha legnyugszom akkor jobban reagálok!

Most telefonáltam a bölcsibe (ők mondták most hívjam őket), először azt mondták nem tudják adni az illetékest várjak egy picit. Hát tényleg egy pici várakozás után megszakadt a vonal (szerintem egyszerűen lerakták). Azután meg persze nem vették fel. Mikor végre sikerült szintén nem tudták adni akit kellene, de azt mondta a nőci, hogy "biztos nem vesszük fel". :evil: De jó fej, nem? Mondom akkor miért magyaráznak már másfél hónapja, hogy ekkor meg akkor telefonáljak?? Már intéznem kellene a melót is. Azt mondja már átmentek a bölcsibe akik vannak azok meg kicsik. Mondom egyet biztosan tudok aki átmegy. "Ja, de van egy 30 fős várakozási listánk..." :twisted: :twisted: :twisted: Majd felrobbanok! Főleg, hogy már több mint egy éve várunk!

Nem is találtam másik bölcsit a neten csak a zeneliget bölcsit, de sajna az is drága!

Bocs, de ki kellett adnom. Nem is tudom mit csináljak most.

Majd próbálok értelmesen is jönni.

KépKép
kora
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is veresi anyuka vagyok, van egy 2 éves kislányom.
Csatlakozhatok, vagy nagyon összeszokott társaság vagytok már?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Zsu: persze, hogy csatlakozhatsz! :) Ilyen kérdést.... ;) Üdv. köztünk! Mesélj magatokról egy picit. Mióta laktok itt, milyen, merre, kislányról (aki a kép alapján tünemény lehet), hova jártok ,stb... szóval faggatunk, legalábbis én most megrohamoztalak! :)

Kora: nem kapok semmit a reklámért, de Őrbottyán messze lenne? 38-at kérnek havonta kajával együtt. Illetve nem tudom idén változott-e, de ha igen, az sem egy nagy összeg, max. 1-2ezer ft talán... http://www.feszek.shp.hu/hpc/web.php?a=feszek A honlap nem egy nagy szám, de a dolgozókat imádjuk! Iwiw-en is fent vannak, ha gondolod priviben küldöm a neveiket, ott is lehet velük beszélni... Nem tudom a Zeneliget meg a Fehérhajó mennyibe kerül havonta, ma találkoztam a Főtéren egy anyukával, aki egy új bölcsit keresett, ma nyitott. Valami Pillangó Bölcsi v. mi, sajnos az anyuka sem tudta igazán, én meg hallani sem hallottam róla. :(

Az ovihoz még annyit: ami nagyon-nagyon pozitív számunkra, hogy hagyományőrző és természetközeli!!!!! Futóversenyek, öregek napja, őszi emléknapok, szüreti mulatság, állatok világnapja, Gézengúz Együttes, orgonamuzsika a Kat. Temp-ban, felnőtteknek mókabál, gyerekfarsang, pótfarsang, víz világnapja, Föld világnapja (itt hulladékanyagokból szobrot és egyéb tárgyakat készítenek a gyerekek a szülőkkel), mákvirágok bálja és hát ugye a szüli- névnap, karácsony, mikulás, anyák napja és a hivatalos ünnepnapok. :)

Na jó, nem áradozok tovább. :) - bocsi...

Kora: ez durva, szemétség! - nem értem miért nem tudtak már akkor konkrétumot mondani, pl: "Önök akkor kerülnek sorra, ha az X-edik gyerek kiesik"... vagy valami hasonló, nem értem, hogy akkor miért nem látták ezt? Nem egyszerűbb lenne? Biztos meg van a sorrend, hogy ki- mikor jelentkezett, vagy nem sorrend alapján megy, hanem sürgősségi, vagy esetleg pofára? Elnézést, de ezek a dolgok úgy fel tudnak bosszantani, amióta meg a bíróságon dolgozok, azóta meg még lobbanékonyabb vagyok és agresszívabb... sajnos!
Szerdán van a bölcsivezetőnek a fogadóórája, de szerintem érdemes lenne hétfő reggel, na jó délelőtt 10 körül ott kezdeni a napot, hátha személyesen más.... nem tudom a bölcsivezető olyankor bent van-e, de szerintem többet elérsz, mint telefonon!

Mennem kell, jó éjt!

Kéne csinálni egy gyermekmegőrzőt, ilyen családi napközit! Csak hát ugye mindenhez alaptőke kell... Úgyhogy kilőve... Pedig mekkora igény lenne rá, a szülőknek is jó lenne és az üzemeltetőnek is, most meg már egyre kevesebb kell hozzá... na majd utána nézek, úgysem akarok a bíróságon dolgozni...

Tényleg megyek! :D

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Szilvi, köszi a kedves fogadtatást, akkor csatlakozom (persze ha mások se bánják!)
Eddig egy másik fórumra irogattam, de kezd már elmenni olyan irányba, ami nekem nem tetszik. Kicsit olvasgattalak Titeket és tetszik ez a fórum, őszinte, baráti.
Ahogy visszaolvasgattam, olvastam a bölcsi mizériátokról. Nagyon durva, amit irsz. De nem értem, hogy miért hoztátok el Kopit Őrbottyánból, ha ott jó volt neki?

Magunkról annyit, hogy a Hegyek térségben lakunk, 5 éve költöztünk ide, imádunk itt lakni. Én korábban itt dolgoztam a GE-ben, nem tudom, hogy tudjátok-e melyik az?
Lányomat Pannának hivják és szemptember 20-án volt 2 éves. Még maradok vele itthon, nem adom bölcsibe. Gyúrunk a tesóra, de nem nagyon akaródzik összejönni. Mondjuk nem vártam mást, mert Pankára is 2 évet vártunk.

Most egyelőre ennyi, próbálok majd bekapcsolódni.
Irnátok Ti is magatokról néhány szót, hogy mindenkit megismerjek picit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Ja, még egy fényképet akartam, a vonalzót majd lecserélem, mert már igencsak régi :)
Szóval Panka lányom:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Bogyó: Kopi nagyon helyes pasi kicsiben is nagyban is :) Gratula az ovihoz!!!

Zsuzsa: Üdv itt! Szépséges kiscsaj Panka!!!

(Még egy tesóra gyúró a csapatban !!!) :)

Mi megvagyunk,Fanni köhög,doki adott igazolást,hétfőn vihetem.
Köhögés még lesz egy darabig de már mehet közösségbe.

Kora: Bölcsi.......................................................... Kitartás, nagyon idegesitő lehet az egész :(

Jó hétvégét Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Próbálok írni pár sort, de mindjárt altatás úgyhogy biztos nem leszek hosszú!

Szia Zsuzsa! Panka tényleg nagyon édes, szép kiscsaj. :) Párom is jelentkezett nyáron a Ge-be, de nem vették fel (szerintem senkit, mert ugyanaz a hírdetés ismét megjelent. Nem tudom most mi folyik ott...
Mi 2007 végén (karácsony) költöztünk ide és mi nem gyúrunk mégegy tesóra. 8) Ebben a hónapban tölti Levikém a 21.hónapot. Nekem vissza kellene mennem dolgozni január végétől (anyagi okok), de nem tudom hogy lesz... :(

Szilvi köszi a linket (én nem vagyok iwiwen), nem tudom még mi lesz.
Már sokszor akartam tőled kérdezni Koppány most mekkora rucikat hord? Csak mert ha a 98ason már túl van akkor mgnézném az eladó cuccaidat...

Szegény Fanni, remélem azért gyorsan múlik majd neki a köhögés! Hiányzott neki az ovi?

Nem is tudom mit akartam még írni...
Mindegy. Még annyi aztán lépek, hogy Manókám szereti a pisztáciát! Mondtam neki nagyon össze kell rágni és nem szabad bohóckodni közben nehogy félremenjen és édesen ül, látszik, hogy figyeli rendesen összerágja és imádja. :) Zabálnivaló rosszcsont!

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Zsu: a Hegyek melyik részén laktok? Azért hoztuk el Őrbottyánból, mert még azt a havi 28ezret sem tudtuk fizetni, az államiba megy ugye ott is ki kell fizetni az étkezést, emiatt írtam 28-at a 38 helyett... Pedig ha tudnánk nélkülözni azt a pénzt, akkor ott maradt volna...
Koppány februárban lesz 3 éves. Tavaly márciustól lakunk itt albérletben, sajnos saját ház még évekig kilátástalan... :( Se önerő, se olyan munkahely, ahol úgy keresnénk, hogy megkapjuk. Ja, anyósommal élünk, ez a későbbiekben (is) fontos szerepet tölt majd be. :) Nagyon szép Panka, a kép is nagyon jól sikerült. :)

Ildi: örülök, hogy mehet oviba, reméljük a köhögés is mielőbb elmúlik.

Nem tudom írtam-e, ma meg holnap (bár a mai nap már kilőve) buli van az állatkertben, ráadásul, az első 200 (azt hiszem 200) gyerek ingyen mehet be és a szülők meg, ha visznek 10 db papírból készült üdítősdobozt, akkor 500 ft kedvezmény jön le a jegy árából. Elefánt etetés, stb...

Mennem kell

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!
Panka nevében köszönöm a dicséreteket :wink:

Ildi, Te most dolgozol? Régóta akartok tesót? Ti Újpestiek vagytok, vagy csak régiek az adatok? Mi Káposztásról jöttünk ki Veresre.
Fanninak jobbulást!

Kora, hol dolgoztál Levi előtt? Most milyen állást keresel?
Levi már 98-as cuccokat hord? Az én lányom olyan kis dugó...persze tudom, a lányok kisebbek. Ő még csak a 86-92-es méretnél tart, kb 87-88 cm lehet.

Szilvi, sajnálom ezt a bölcsi dolgot, de látom, hogy már van megoldás, kitartás! Mindenesetre észben tartom ezt az Őrbottyáni magánbölcsit. Ovis korú gyerekeket is be lehet oda adni?
Anyósoddal jól kijössz? El tudtok valamennyire szeparálódni tőle?
Nem tudom, hogy mennyire ismered a Hegyeket (itt laktok?), szinte a legutolsó utcában lakunk Erdőkertes felé.

Jártunk ma a Shell kút fölött lévő játszótér felé, láttam a mászóka festőket :)
Csonkáson voltatok már az új játszón? Mi a héten a Pharmavitnál lévő játszón voltunk, ott már rég jártunk, az is jó, bár nagyon idegesit, hogy mindenhol macskakaki (kutyakaki?) szagot érzek. :twisted:

Sajnos most 2 hétig nem tudlak olvasni Titeket. Pár napra elmegyünk nyaralni (őszelni? :) ), utána 1 hétig anyósoméknál leszünk Pápán (az én anyósom egy tündér!). De majd utána megint bemutatkozom, ha elfelejtenétek addig röpke jelenlétemet :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Zsuzsa nagyon jó a kiskép! (is :) )
Levinek a teste elég hosszú, a 92esek pont jók rá és hát ugye azt mindjárt kinövi. Nadrágból a 86osok simán jók, sőt nemegyből a kisebb is (nyáron volt 68as rövidnacija), nagyon kis darázsderék! :) Egyébként augusztusban voltunk mérésen, akkor 87,5cm volt és szerintem azóta nőtt (a lába is).

Én Pesten a belvárosban dolgoztam egy túraboltban üzletvezetőhelyettesként. Ennek már tuti lőttek. Az új tulajnál (a régi bérbeadta a boltot és az embereket egy másik túracégnak) előfordulhat, hogy ki lehetne fogni egy helyettesítős állást és akkor nem is kellene egész hónapban dolgozni. Nem tudom azért nagy mázli kell majd hozzá.
Jó utazást!

Szilvi ez az, egyenlőre mi sem tudnánk megengedni magunknak azt a 28e-t sem. :cry:
Légysz-légyszi-légyszi ne feledd a rucikat! Persze ha vannak 98asok. :wink:

Többiek????

KépKép
kora
 
 


Tudom még mit akartam!

Írtatok az ekcémáról. Háát én is az ekcémások táborát szaporítom.Pici korom óta bár azóta enyhült valamelyest. Akkor volt az arcomon is hatalmas hólyagos, a talpamon is, wc-re is anyuék vittek a karjukban, mert nem tudtam ráállni úgy fájt. Mostanság már csak a kezem (ez apró hólyagos szokott lenni amit kikaparok és akkor jön a leve) + a lábszáram szokott ekcémás lenni (ez sima szárazságekcéma). Nekem eddig az elocom vált be a legjobban, dehát én ugye felnőtt vagyok. Amíg szoptattam nem mertem használni a magas szteroid tartalma miatt (bár lehet semmi nem történt volna, de jobb megelőzni a bajt).

Sajnálom szegény kicsiket, sajnos tudom milyen rossz ez! Ráadásul nekem a kezemen annyiszor volt és elég durva, hogy nem is néz ki vmi szépen a mancsom. Remélem Levinél nem jön elő!

KépKép
kora
 
 


Szép estét!

Én is vagyok.
Mi még betegek, én lassan 5 hete és Álmi is lassan két hete. Azért már javulunk. Az, hogy Álmos beteg eléggé aggaszt :? jó lenne, ha már legalább ő meggyógyulna.

Üdv Zsuzsa, Panka nagyon édes!
Én gödi voltam, de a férjem veresi, 6 éve vagyunk együtt, és egy éve költöztünk a házunkba, mi is a hegyekben lakunk :) Álmos május 13-án született, az apukája szülinapján, és kedden lesz 5 hónapos. Mi se gyúrunk tesóra 8)

Gabi,
nagyon jók a képek, nagyon nagyon szépek vagytok! Andor egy tünemény bogár!

Ildi,
Jobbulást Fanninak.
Tesó projekt?

Twist (írhatom, hogy Kriszti? :) )
hogy vagy? kutyulik megvannak még?
Milyen volt Amerika?

Kora,
öhöm, milyen is az a babakocsi? :)

Megkésve bár, de KOPPÁNYNAK BOLDOG NÉVNAPOT! :)

még visszaolvasok, mert csak átfutottam.
Addig is pár kép, csak mert olyan "rég" töltöttem :)

Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


SZiasztok!
Panka lány nagyon édi:))) Én is ilyen szép kislányt szeretnéééék:)))

Bogyó, a babakocsi teljesen szuper, nagyon tetszik! Hát, úgy
15-20 000 Ft-ért vennénk. De még holnap kiderül, mit kapunk a sógoroméktól, és anyósom is mondta, hogy nagyon szeretne nekünk valamit venni, akár a babakocsit is. Hát, így még várunk. (bár én már nem bírom.....) De nem felejtem el tuti!:) Én már venném, de ma is le lettem állítva, amikor játszószőnyeget és járókát vettem a piacon. Mai szerzemény:

Kép

Kora, van a 2010 januári kismamák topicja, oda felteheted, hogyha szeretnéd eladni a babakocsit, most úgyis nagy beszerzést tart mindenki:)))) És persze a Teszvesz és a Vatera is szuper, sokan ott vadásznak (pl. én is a hordozót).

Jaj, hát, hogy mi hova megyünk majd bölcsibe, kész rejtély lesz. Itt Vácegresen, aszem csak suli van.

A vércukros vérvétel jól ment, mert csak 2 kémcsővel vettek le vért. Semmi gond nem lett. És sokat ettem utána, jó a büfé és finomakat ettem - ittam. A cukros lötty pocsék volt, hányingerem volt tőle, most nem eset annyira jól. Múltkor semmi gondom nem volt vele...
Vendég
 


Szia Eszti!
De édi vidám kisfickód van:) Ugye már jól vagytok? Amerikából kaptam egy nagy adag babaruhát, nagyon boldog vagyok velük:) Már a kiscsajom nem fog meztelenül járni:))
Mostanában a koraszüléstől félek, minden hasfájásnál az jut eszembe. És sokat fájdogálok sajnos, kell a magnézium, hogy okés legyen minden odabenn. Biztosan most is nagyon nő még a pocak és a baba, azért húzódik minden alul.... Ja és nagyon sokszor kell wc-re járnom, feltérképeztem, hogy hol vannak wc-k, hova tudok berohanni:))
Vendég
 


Kriszti,
Nem még nem vagyunk jól :(
ma hajnal 4kor keltünk, mert Álmi nem kapott levegőt, és még az orrszívó porszívóval se tudtuk kiszedni neki. Úgyhogy ma ügyeleten voltunk ( a csütörtöki doki látogatás után), mert féltem, nehogy arcüreggyuszija legyen szegények. De nincs, folytatnunk kell a kúrát...

Ah, sok sok babaruha, nekem is ez a mániám :)
Pihenj sokat, ha görcsölsz. Nekem is sokat kellett feküdnöm, és magnéziumot szedni. Btw van egy csomó magnéziumom, nem kell??? és nem lesz koraszülés , nyugiiii :)

jó kis szerzemények:)

Gabi,
gratula Andor járásához, nem semmi :D

Kora,
Gááz ez a bölcsi, sajnálom :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Üdv itt! Panna tüneményes, biztosan huncut is! :D
Mi lassan fél éve lakunk itt, Csonkáson. Emma lányom 2 éves lesz decemberben, mi is gyúrunk a tesóra, és mi is káposztásmegyerről költöztünk ide. A Csíksomlyó utcában laktunk, ti merre?
Amúgy Emma kb. egy méter lehet Pannával, mi is most kezdünk 92-eseket hordani, de azt is csak bodyból.

Bogyó! Nagyon örülök hogy Kopi mehet az oviba! Amúgy meg ne szégyelld magad a rámenősséged miatt, szerintem természetes hogy a lehető leghamarabb jobbat szeretnél a fiadnak mint ez a bölcsi!
AMúgy ha összejönne a családi napközi, szívesen beszállnék én is, nekem is terveim közt szerepelne, csak sajnos az anyagiak....
Nagyon ügyi Kopi a bringával és a mászófalon is!

Kora! Nagyon sajnálom hogy nem sikerül bejutni a bölcsibe! Nehéz a helyzetetek... Remélem sikerül megoldani valahogy Levi elhelyezését!

Esztó! Rendesen kijut nektek a betegségből, jobbulást Nektek! És szépek vagytok, Álmos írtó helyes kispasi! AZ a közeli felvétel... Gyönyörűűűű!!!!!

Twist! Örülök, hogy simán ment a vérvétel. Nekem szerencsém volt, mert nem kellett cukros löttyöt innom, hanem tejet és zsemlét kellett vinnem/ennem...

Fanninak gyors javulást!

Jó pihit Mindenkienk!

Kép
Kép
annaemma
 
 


Sziasztok!
Csak nem birtam ki, bekukkantottam még egy kicsit...

Eszter, nagyon édes kisfiad van, olyan jó látni ilyen kis boldog arcokat! (sajna nekem az első hónapok nem voltak gondtalanok, egyszer majd mesélek)
Szegény Álmi...gyógyuljon meg hamar!
Ti merrefelé laktok a Hegyekben?

Twist, látom kislányt vársz, de jó! Nem izgulsz? Nincs is már olyan messze! Jó ez a babatornázó! Hol fogsz szülni?
A görcsök normálisak, ne aggódj! Pihenj sokat! Dolgozol még?

Anna, mi a Farkaserdő utcában laktunk, az Káp I. A Csiksomlyó az nem Káp II?
Akkor megnyugodtam, hogy nem is olyan dugó a lányom :)

Na tényleg sziasztok, holnap már tuti nem jövök!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa
 
 


Zsuzsa,
mi volt az első hónapokban?
Mi a Hegyalja utcában lakunk.

Anna,
köszi a kép dicséretet :) próbálok művészi képet csinálni néha, de nem nagyon jön össze, vagyis Zoli mindíg beleköt :)

na megyek, pihenek, korán keltünk, és hulla vagyok, csinálok valami nem megerőltetőt, pl fekszek :)

jó hátralévő 7végét mindenkinek

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Esztó! Én is sokszor próbálok művészi fotót készíteni, de Emma egy percre sem marad meg sosem, így rettentő nehéz!
Jobbulást továbbra is!

Zsuzsa!
Igen, káp II-n laktunk, de tudom hol van a Farkaserdő utca.
Amúgy engem is érdekelne hogy mi volt az első hónapokban... ha lesz időd, majd írd meg!

Többiek????

Szép napot!

Kép
Kép
annaemma
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?