Sziasztok!
Ma beültem a Lányokkal egy kád vízbe (Apa dolgozik), nagyot fürödtünk aztán hamar letettem őket. Most gyorsan írok még a feleségek előtt.
Tünci, nagyon örülök én is a jó híreknek!
Hát nem csodálom, hogy a Vegerát elkerülnéd.
A fia egy ideig kollégám volt.
Én is voltam ma a skálában, vettem egy farmert meg egy pulcsit. Jó sokan voltak.
Képzeljétek, tegnap megszületett Nati keresztszüleinek kislánya, Boglárka!
Holnap be is kukkantunk hozzájuk a kórházba. Olyan ügyesek voltak, múlt hétvégén lettek kész az új lakásuk felújításával, akkor költöztek.
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, sajnálom, hogy lemaradtunk. Bár az ÖTYE-n is volt babatalálkozó, jól elvoltak a kicsik.
Winchi, nálam egész nap nyitva volt az ablak, de nem jött süti.
Bizti minden jól sikerül ám holnap, majd gondolok Rátok.
Lara, sajnálom az árpát, tinikoromban nekem is volt, de a kenőcstől elmúlt. Majd szorítok, hogy nálad is így legyen!
Jaffa, Milunak jobbulást! Vagy akkor ezek szerint már túl van rajta, a kiütéseket leszámítva?
Gégéé, üdvözlünk mindenkit Sopronban, ha mégis mentek.
Mi a hosszú hétvégén készülünk menni. Nati is állandóan betaknyosodik a fogzásnál, meg a hasa is menni szokott a kibújás napján. Szóval szerintem reggelre meglesz a hatodik, sok pelus fogyott ma.
Mancsa, tényleg nem semmi napjaid vannak. Ezek szerint Levi nem is alszik délután? Azt már írtad, hogy Dorcsi csak egyet alszik. Nekünk Nati délutáni alvása van rossz helyen ovi szempontból, főleg ha balett is van, mert akkor korábban kell menni. Én is úúúútálom felébreszteni szegényt.
Szösz: tízóraira Nati gyümit kap, natúr vagy joghurttal, túróval. Fel szoktam néha dúsítani Lili gabonapelyheivel, úgy kicsit laktatóbb. Legújabb kreálmányom az alma-túró-joghurt-Cini Minis, isteni finom, össze szoktam turmixolni. Amúgy reggelinél eszik velünk kenyeret sajttal, sonkával, meg vacsira is. Meg este még kap tejpépet.
Ancsi, én is néztem az új képeket az iwiw-en, nagyon csini vagy!
Ja, még akkor a talival kapcsolatban akartam írni, hogy akkor jövő hétre összehozhatnánk. Kinek mikor jó? Vagy inkább mikor nem? Még én is várom a férjem beosztását, mostanában mindig megkapom, hogy akkor megyünk el itthonról, amikor ő szabad.
Na megyek, nem akarok lemaradni a lila akác közről.
Jó éjt!
Katinka