Sziasztok!
Ági01: nagyon ügyes vagy a vizsgával! Biztos görbül a jegy. Elhiszem, hogy meghatódtál Levikén... édes szíve. Már könnyebb lesz, ha eszik már gyümit, főzit, mert akkor két szopi között tud olyat is enni és nem lesz gond.
Szóbelire (mérlegképes) én nagyon sokat tanultam, szinte három hétig folyamatosan. Akkor utáltam meg végérvényesen a sulikat, tanulást. Komolyan!!
Jági: nekem a tescos wc tabletta vált be. Én gumikesztyűben műanyag pohárral kimerem a vizet, amennyire lehet és éjszakára dobok be egy tablettát. Szerintem tényleg sokat segít. És milyen lett Bius haja? Hirdetést még tovább küldjem iwiwen, vagy akkor van lakó kilátásban?
Lola: ma rajz van, úgyhogy háromnegyed háromra megyek Emeséért. Nem jöttök akkortájt? Viszek néhány holmit Noénak, főleg pulcsit, de van téli sapi is, meg két kis zokni. Meg kérdezem Anita nénit is a hétfőről, mert mástól hallottam, hogy hétfőn lesz az első színház (másnak már beírták), és nagyon nem mindegy, hogy oda megyek érte kettőre és közben fél ötig színház. Tényleg, akkor az angolt is tolni kell egy órával.
Nagyon örülök, hogy Noénak nem kell többet mennie fagyasztásra mennie. Láttam én tegnapelőtt is rajta, hogy nagyon szép!!
Tegnap megint elmentünk az ázsiába, képzeld. Ott kaptam Emesének ünneplő cipőt. Nem érdekel, hogy kínai, egy évben kb. 4-szer veszik fel, kibírja. De nagyon tetszik neki!
Gabi: hát én is remélem, hogy nem sipoly! Hétfőn már okosabbak lesztek/leszünk! Az már jó hír, hogy Dani meggyógyult.
És tényleg, a felsőket, amit vettél, milyenek? Jó minőségűek? Nem agyonhasználtak? Kínaisabb inkább? Mindegy, ha másra nem, otthonra hordható, nem?
Na megyek, Dórika most kelt fel, hátha még visszaalszik itt a nagyszobában, főznöm nem kell, gondoltam kicsit vasalok én is. Hegyekben áll megint. Bence alszik.
Előbb zsírkrétával rajzolgattunk, ő is próbálkozik. Bár amíg odafordultam Dórihoz, bekapta, jót mulattam rajta, a vörös krétától olyan volt, mint aki rúzsos!
Most akkor péntek vagy szombat délután (kb. 16-19 óra) nem érne rá senki a talira? Vagy jövő hét péntek délután (kb. 16-19 óra)?
Aki igen és jönne, írja már ide a nevét, légyszi. Köszi:
EDB Anyu
.
.
.
.
Na mentem.
Sziasztok
Szilvia
Ja, tök jó volt a fodrászkodás tegnap. Ott van kozmetika is, kiszedettem a szemöldököm, be is festette. Kicsit jó volt kikapcsolódni.