Köszönjük szépen a köszöntéseket, átadom az összeset!
A mi gyerekorvosunk nagyon jó, és kedves a gyerekekkel. Peti szereti.
Mindig mosolyog, ha meglátja.
Megmutatja a babáknak a hallgatóját, az óráját, a macis képet a falon... közben mindig beszélget velük. És speciális hallgatója van - nem hideg.
Vissza is járunk hozzá, pedig nem kis egyeztetést igényel. Az itteniről nagyon rosszakat hallottunk. Nem tudom, mi lesz majd a kistesóval.
Én is biztos gyerekorvost váltanék, ha nem lennék megelégedve, de főként a szakmai tudással...
Anita: Valami közeli település sincs, ahova könnyű busszal "átugrani", és jobb az orvos? Levi nagyon ügyes! Próbál már felállni kapaszkodás nélkül? Nálunk az volt az igazi mérföldkő. Mikor már ügyesen ment neki, lassan elkezdett lépegetni is.
A fogakkal tényleg mindenki megkínlódik. Peti is sokat nyűglődött a felső kettővel, mire kijött. Érdekes, az alsókat nem annyira vettük észre, csak utólag. Azt hittük, csak egy front.
Ugabesz: Lehet, hogy a kis hőemelkedésétől kijön majd a foga. Azt olvastam valahol, hogy sajnos a fogzás előhozza a kis csip-csup betegségeket, az azokkal járó hőemelkedés-láz meg a fogacskák kibújását gyorsítja. Nekünk az jön be, hogy velünk alszik, úgy hamarabb el is tud aludni, és ha ébred, gyakran elég csak félálomban megsimítani, átölelni, vagy bedugni a cumit, ha kiesett, és tovább alszik. Nagyon ügyes Dávid, hogy már ilyen hosszú távokat le tud gyalogolni.
Beneildi: Azt már én sem élveném annyira, ha a pocsolyában akarna fürödni, és csuromvizes lenne.
(mire készülhetek jövőre???)
Veronika: Ha találsz valahol gumicsizmát, elárulhatnád a lelőhelyét (feltéve, hogy olyan nálunk is van)
Nemsokára Márkó és Pálmi is szülinaposak lesznek.
Vigyoris játszósban
Pár napja készült. Majd ma is lefotózzuk, ahogy elalvás előtt ugrál az ágyon, és mutatok abból is.