Jó reggelt!!!!
Most reggeliztem tejbegrízt..jó volt!!!
Mondjuk most majd megsülök, mert jó melegen ettem meg.
Tegnap délután Hangám nem tudom mikor aludt, merthogy óránként kb.fél órát la. forgolódott, meg rugizott.. Ha hozzá szólt a párom este, már "nyitotta is ki a kis szemét" és rugdosta a kezét Sanyinak.
Cuki volt. Mondjukma reggel meg még nem ébredt fel, gondolom van mit bepótolnia, bár szerintem a tejbegríz mindjárt megteszi a hatását.
Nekem is meglátszik este a zoknim a bokámon, csak azt nem tudom, hogy régen is meglátszott, vagy csak mostanság lett ilyen.
Bea!!! Tegnap én is úgy jártam, mint ahogy Te írtad, ahogy fürödtem és a meleg vízbe ért a mellem, egyből megjelent egy jó nagy csepp tejcsi.. Jól nézek ki, ha lassan melltartóbetétet kell hordanom! Bár egyelőre annyira még nem jön a tejcsi, de egyre több ingerre megjelenik..
Én azt hittem ma reggelre már borzasztóan hideg lesz, erre egész korrekt idő van. még.. Most mondta a TV, hogy vasárnap már jó hideg lesz, meg esni fog az eső non-stop..
Nekem a tegnapelőtti köztes idő nagyon bejött..
Esküvő téma: hát nekünk ici-pici volt, csak a legszűkebb család..én nem akartam semmilyen felhajtást, se ruhát se semmi.. ugyhogy a végén egy világoskék selyemruhácskában voltam.. Egyedül a tortára voltam finnyás, hogy szép legyen, mindent jó hamar lefixáltunk, a ruhám színével megegyező rózsákat rendeltem/merthogy olyan nem volt nekik/ meg állványt, meg mindent... Aztán mikor mentek érte sógornőmék, hívtak, hogy nem találják...enyhén ideges lettem, elmondatták, hogy milyennek kéne lennie, hány szeletes, milyen ízű, meg milyen díszítéssel és utánna mondták, hogy ja meg van, csak el volt írva a nevünk...
Hát azt ne érezzétek soha amit akkor én éreztem mikor behozták a tortát/addig én nem láttam/ : köze nem volt ahoz amit rendeltem..mint egy jobb fajta nagy szülinapi torta.. majd felrobbantam..nem is ettem belőle, fel se akartam vágni.. simán megcsinálta /az egyébként tök jó hírű, meg elég drága debreceni cukrászda/, hogy miután elmondatták, hogy nagyjából milyen is lenne a torta, akkor összedobtak egyet... az íze megegyezett, kék rózsa is volt rajta/csak éppenséggel az, amire azt mondtam, hogy semmiképpen sem!/Meg csokireszelék dísz is volt rajta!!!!!!
Az én egyébként tiszta fehér tortámon!
Másnap, vasárnap reggel, 8kor ott feszítettem a cukrászdában, csak az volt a baj, hogy inkább az ideg vitt, és nem nagyon volt elgondolásom, hogy mit akarok kártérítésként.. így egész jól megúszták..Az a baj, hogy ahogy kidühöngöm magam, utánna egyből megnyugszom.. ugyhogy kaptam bármikorra egy bármilyen tortát ajándékba, egy kis kp-t azonnal, meg egy csomó bocsánatkérést...