Itt az éjféli műszakom...
Kicsit elcsúsztam, mert voltam barátnőzni, tegnap volt a szülinapja. Jó volt.
Most megyek fejni mindjárt, de előbb:
Nagyon jók a képek! Ági, nagyon szép vagy te és a családod! Boró hasonlít mindkét felmenőjére sztem, de nagyon aranyos a te képed is, Netti, meg Boró összes feltett képe.
Gúvadós Boró és Bogi nagyon aranyos!
Benji is nagyon szép kisfiú! És sztem is hasonlít Esztó és Mira, legalábbis az alapján a kép alapján.
Esztó! Nem szeretnél velem jönni fül-orr-gégészhez??? Tudom, nem egy leányálom program, de ha már neked is menned kell... ??? Mert nekem mennem kell. Ismerősöm az orvosom, berendelt holnapra. Vagy csak körzetihez szeretnél? Vagy van saját fül-orr-gégészed? Egyáltalán Budapest melyik részéhez laksz közel? Az Örshöz? Mert én a Bajcsy-Kórházba járok fülészetre, az meg arra van. Nos??? Én szívesen mennék veled, ha gondolod...
Ne gondolja senki, hogy én bármit is akartam Tinunak tanácsolni!!! Csillának írtam le, nálunk hogy van... Vki engem úgy értett, hogy Tinut oktatom ki??? Távol legyen!
Ő tudja, mi a jó nekik!
Az meg, hogy én ezt így nem bírnám, hát az meg IGAZ.
Csilla, örülök, hogy visszaaludt a manó! Tuti téged hiányolt álmában.
Szofi! Sajnálom ezt a helyzetet!!! Csaninak JÓ ÉJSZAKÁT! De ha a foga jön, akkor ez van, sajnos... Nem emlékszem, végülis reagáltál, porszívós az orrszívótok? Mert azt mondják a nem porszívósokról, hogy nem elég hatékonyak...
Réka, remélem, ma hosszabban fog aludni Lilla baba!
Netti, foglamam sincs a méretekről... Mind más...
Mármint 2 elvileg egyforma méretű, nagyon más tud lenni...
Még mindig kérdésem, hogy ki vett csillagszelepet Avent mellszívóba? Mennyiért? Milyet? Hol?
Kutyafüle! Sztem nem gáz, amilyen voltál, vagy!
Mi szeretünk!
Kaptál tanácsot, én nem osztok észt...
Jó éjt!