Helló!
Jó sok a termés, előre is bocs, ha elfelejtem a felét annak, amit írni akarok!
Adri, hát a babauszis csaj, nem erőltette meg magát. Én sem értem, már csak az én szemem láttára 4szer is sírt pici (kezdő) baba a vízben, de ő úgy tesz, mintha ez nem lenne, a többieknek mondja tovább, hogy mit csináljanak!
Jó, én igyekszem a gyereket megnyugtatni, de ez egy idegen szitu, ő már többször látott ilyet, jól esne szerintem a szülőnek, ha ilyenkor mondana valamit: pl. menjünk ki egy kicsit, meredjunk benn, menjünk haza, vagy mi??? Mikor Zsüciék Kamillája sírt, akkor se szólt hozzá semmit, és nekem ez már akkor furcsa volt.
Pumukli, az éjszaka szar volt (Csanihoz képest), 10-ig 3szor altattuk, aztán hajnal három és fél négy közt még kétszer. Enni nem adtam neki, de sajnos ki venni ki kellett...
Szerintem nem a foga. Ugyanis nem sír, hanem úgy viselkedik, mintha reggel lenne: szólongat, reklamál, meg ilyenek... Nem kapcsolom fel a villanyt, sötétben 1. simi 2. cumi 3. ringat, ebben a sorrndben, a 4. szopiig nem jutottunk el...
Gyöngyi, én élveztem a turit! Életem elsője! Barbi szerint le volt rabolva, és felvilágosított, hogy vacak volt a kínálat. Azért sikerült "pár" dolgot találni...
Vettem Csaninak 74-esben bundagatyát a dzsekijéhez, meg egy szép kis karácsonyi inget. Ezen kívül 3 szuper kimenős gatyát, egy vékony mackónacit meg egy kapucnis csíkos kötott mellényt 9-12 hósat. És az egészet egy gyönyörű kis next magasszárú kocsicipővel koronáztam meg, amit Barbi talált nekem. Csani remekül bírta a turizást, csak lefáradt, meg gondolom az éjszaka miatt is sokat alszik délután.
Réka, én se hagynám sírni a babát. A legelején volt ilyen próbálkozásunk, András mániája volt, hogy 10-15 percig ne vegyük fel, hátha bealszik. Vagy bejött, vagy nem. Ha nem, nekem olyan lelkifurim volt, hogy szörnyű... Megoldást nem tudok, mert jelenleg Csani nem igazán sír, pláne nem éjjel. Egy kicsit próbáld azért tágítgatni a határokat, mert ami most van, az nem jó. Nekem is az jutott eszembe, hogy olyan ez, mintha Lilla nem tudná a nappal és éjszaka közti különbséget...
Szerintem próbálkozz azzal, hogy későn fürdeted, ha nem is egy fix időpontban, de egy fix időintervallumban (akár este 9-10 között), intézd úgy, hogy addigra fáradt legyen, előtte legalább egy órája ébren legyen! Ha 9-kor kel az alvásból, akkor 10-kor fürdeted, ha meg ébren van legalább egy órája 9-kor, akkor akkor, és ízlés szerint közte. Aztán jó nagy szopi (cicin nem alszik be?) és próbáld meg esetleg fokoztatosan letenni: büfi, séta-ringatás, séta, állás, fekvés-simi, fekvés-hozzáérés, távozás.
Aztán, ha kel éjjel, akkor már amikor csak nyüszög, akkor próbálj neki rongyit-cumit adni, simizni. Ha sírva ébred, akkor meg kell nyugtatni szerintem, mert csak belelovallja magát.
Az én anyukám azt mutatta Csaninál, ölbebabaság ellen, hogy mindig mikor sírni kezdett, kivette az ágyából, de amint megnyugodott, visszatette. És valahogy Csani egyre többet maradt el a kiságyban, egy hétvége alatt elmúlt az ölbebabaság. Én ezt nem tudtam megcsinálni... Húúú mennyit írtam, bocsi mindenkitől.
Parfüm: én a férjemtől kaptam szülinapomra Armani Mania-t, nagyon finom és diszkrét. És Andris mesélte, hogy direkt úgy kérte, hogy olyan legyen az illat, ami szopi mellett is használható, és azok közül, amit ajánlottak, ez tetszett neki a legjobban. De csak akkor fújok magamra, ha elmegyünk itthonról.
Kolos, Álmos, Marci, megzabálom ezeket a kölyköket!!!Kit hagyok ki vajon...?
Nóri, ha nem titok, hogy hívják az urad, és melyik osztályból? Én 2000-ben végeztem az M osztályban, Schulzt Jánosnál, Szabó Zsófia. Biztos ismerem, ha mást nem, látásból!
Na elég volt belőlem, pusz!