Sziasztok!
Na, végre, sikerült minden visszaolvasni!
Ma úgy jártam, hogy délelőtt nekiálltam főzni, perszer részletekben sikerült, Lilla baba miatt. Aztán kora délután aludt 2 és fél órát, akkor én is aludtam egy kicsit. Egyre csak akartam jönni ide, de mindig le voltam maradva a visszaolvasással, és mindig közbe is jött valami: séta, szopi, vacsora. Most jutottam oda, hogy utól értem magam.
Tudom, hogy lerágott csont, de leírom én is:
Sterilizálás: Mivel mi szopizunk, ezért túl sok sterilizálni való nincs. Ha használom a mellszívót, akkor azt naponta egyszer berakom a mikrós sterilizálóba, közben meg csak elmosom mosogatószerrel és forró vízzel. A játszócumikat hetente egyszer sterilizálom. Vitatkozunk is rajta eleget a férjemmel, szerinte egyáltalán semmit sem szükséges már sterilizálni.
Vasalás: Eddig minden babaruhát kivasaltam, a mi ruháinkkal együtt, de kezd elegem lenni. Mondjuk a babaruha a legkevesebb, az hipp-hopp megvan, a férjem ingei és pólói viszont nagyon sok időt elvesznek. Azt hiszem, lazítani fogok, és kész. Az a baj, hogy anyósom tisztaság és rendmániás, és túl magasra tette a lécet.
Annak idején még a párom alsóit is vasalta...na, erről jól leszoktattam.
A tetra pelenkákat csak 6 hetes koráig vasaltam, azóta csak kimosom őket, igaz, azt 95 fokon. Azzal biztatom magam, hogy annál sterilebb már úgyse lesz.
Takarítás: Én hetente egyszer szoktam, vagy ha jön anyósom, akkor gyorsan végigszaladok a lakáson a porszívóval.
Amúgy a férjem semmit nem csinál itthon, azzal a címszóval, hogy úgyis itthon vagyok, az az én feladatom.
Popsikrém: Sokáig minden pelenkázásnál kentem, ahogy a kórházban tanítottak, most már csak nagyon néha. Egyszer lett kicsit pöttyös a popsi, amikor hazamentünk Erdélybe, és a hosszú úton meleg volt neki az autósülés. Szerencsére hamar elmúlt.
Tinu: Csongi nagyon ügyes, hogy már megtette az első lépést a felülés felé. Babóka már jó ideje semmi újat nem produkál.
Na, megyek, el vagyunk maradva a fürdetéssel.
Réka