Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt kihagytam a történetből, hogy szegény Tücinek Csongi elkapta a haját, mikor felemeltem, szóval már csak ezért sem tudott koncentrálni pisilésügyileg. CSongi élvezte a helyzetet legjobban. Olyan kópé ez a gyerek!

Kép
Kép
tinu

tinu elképzeltem a szituációt, jót nevettem rajta, persze nem rajtad, ne értsd félre :)

jujj Larának is megvan a kis angyalkája, másik szobában voltam, ő meg a nagyban és fenn az ágyon hason, még jó hogy elkezdett nyafizni és átmentem és már majdnem a térdéig lelógott a lába, hát ha nem megyek át lecsúszik az ágyról :oops:

Anikó igen szögedre jártam, legalább bejelöltél? :)

megjártuk a tescot, a mei-tai-ban, jó volt, csak ne kellett volna még a 6 kg-os szatyrot is hazacipelnem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

azt nem is írtam, hogy mikor Lara felébredt megetettem 2 db nagy jégkockányi anyatejjel kikevert sütőtökkel, nyelte ám nagyon :), mondjuk én is imádom a sütőtököt :)

a tescoban ismételten nagy feltűnést keltettünk, itt a mei-tai sem divat :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Kutyafüle!
Ezek a kocsicipők nincsenek széthordva az tuti!Én is turiban vettem egyet,igaz az új volt,csak ott árulták.
Én főként higiénikus okból vennék újat!Nem csak azért mert elhordja egy másik gyerek!Magamnak se vennék olyan cipőt amiben már más lába járt.....

Na még rengeteg dolgom van ma...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMajd jövök egyszer csak....

Barbi!
Jobbulást!!!!

Legyetek jók,nem hajba kapni mire visszajövök mert irgum burgum lesz!Gyöngyi!Rád bízom a bandát!Tegyél rendet :lol: :lol: Mondj egy viccet v vmi :wink:

csók pusz

annus11

Barbi: jobbulást!

Annus: jó utat!

Ildi: tágítod a látókört rendesen nálatok. :)

Na akkor további javaslat nincsen a talis képek tárolására? Törölhetem a régebbi albumokat? (Mondjuk kettőt, a pocakos talit, meg a Barbiéknál lévőt.)

Kép
Kép
tinu

Annus, ezt a megtiszteltetést :oops: :lol: Vicc? Mit vicc, majd nádpálca, meg anyai pofonok :lol: Jó utat nektek, érezzétek jól magatokat és fog nélkül haza ne gyertek! :D

Kutyafüle, az új cipő onnantól fontos (szerintem), amikor már járáshoz használják. Hogy most mit adsz rá szinte lényegtelen, csak puha legyen, ne legyen kemény talpa, ne szorítson stb.

Ildi, akkor te vagy nálatok a reformer, vagány csaj...vagy az a holdkóros csaj azzal a kötős izével a hasán :D

Tinu, a helyzet mondhatni komikus volt :D De hát valahol le kellett dolgozni azt a sajttortát.

Én is megdáthásodtam. Remélem Marcira nem ragasztom rá.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Kutyafüle, nyugodtan lehet a kocsicipő hasznáélt, akkor lesz jelentősége a jó cipőnek, amikor lábra áll, és elkezd kialakulni a lábboltozat a járás és a test súlyának a hatására.Mondjuk ez évekig tart, mármint a lábboltozat kialakulása, először telitalpúak, lúdtalpasak a babák.

Kép
Kép
zili

10, 10:30 fele eszik hogy legyen, közbejött, hogy holnap ebéd után elutazunk :roll:
Vendég

Gyöngyi: a szépséghiba ott vagyon, hogy a séta után ettem a sajttortát. :)

Kép
Kép
tinu

Panndi, nem baj, mostantol raeros vagyok ugyis, apa is dolgozik ezerrel es nem keszulunk sehova :)

Ja es kell vennem qiunny pumpat .. leeresztetta kerek. Vagy jo hozza vajon mas pumpa is? :roll:

Netti
Kép
maumau

Szóval: az ortopéd orvos szerint (akinél voltunk) lehet mezítláb járni, sőt kell is, egyenetlen talajon, mert akkor erősödnek a talpizmok, és formálódik a helyes lábboltozat. De otthon a lakásban ahol parketta, járólap és hasonló teljesen sima talaj van nem tesz jót a lábikónak, tehát ezért javasolta, hogy otthon is bokatartó (magasszárú) szandiban legyen a gyerek.
Most már nem tudom, hogy ki írta, hogy a dokinője Elefantent és Siestát javasolt. Ezt azért nem értem, mert az Elefanten talpa tök egyenes, ill. azt hiszem kicsit döntött sarokirányban, a Siesta meg harántemelős. Vagyis tök más a két cipő. :roll:

Kép
Kép
g_reny

Netti, sima autópumpa is jó hozzá, nehogy vegyél Quinny pumpát :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Köszönöm a válaszokat.
Hát szerintem semmi higiéniai probléma nincs a kocsicipőben. 8) Úgyis ki kell mosni, és nem mezítlábra adja az ember.Szóval engem csak az ortopédiai része aggasztott. Amúgy a csizmi,amit megvettem zsír új, nem volt használva. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Gyongyi, tenyleg? :lol:

Netti
Kép
maumau

Netti, szerintem találkozzunk fél tízkor, és hol? Legfeljebb most csak egy fél órtát töltünk együtt, így tud Boró meg Fruzsi időben enni, meg bepakolni is lesz időm :) Hm?
Vendég

Panndi, rendben :) hol-hol, mintha olyan messze laknank :lol: mindegy amugy :wink: Akkor viszem kenguruban 8)

Netti
Kép
maumau

Ma este fürdettem Fruzsit, Zsófi közben bemászott Fruzsi kiságyába. Kiszedtem, mondtam neki, hogy ne másszon be. Aztán megjegyeztem hangosan, hogy "Hát ilyet..."
Erre Zsófi: "Hát ilyet nem szabad, Zsófika" :lol:

Netti, körforgalomnál a templom? És akkor Zsófi játszóterezhet a templomkertben:) Benn várunk a játszótéren :)
Vendég

Panndi, okes :D a jatszoter hol van ott? :lol:

Zsofi :lol: :lol: kivancsi vagyok ra,csak a gyerekektol fel? :D

Netti
Kép
maumau

Hali....Gyereket most altatja vissza másodszor az apja...Bele se gondolok, hogy mi vár rám...
Viszont holnap turiparty Barbiva, adja az úr, hogy ne hulljak szét reggelre, meg a gyerek se.

Trixi, sajnálom, annyira szar ez a szitu...

Én is meg szeretném csinálni a sajttortát, de kell hozzá tortaforma, nekem az meg nemvan...

Cipőkérdést korainak tartom. Csaninak csak tutyijai meg mamuszkái vannak, majd ha feláll, akkor gondolkodom a ciőn. De azzal egyet értek, hogy a cipő minősége kiemelten fontos a ruházaton belül.

Anikó, én is szögedi vagyok!!! Radnótiba jártam. Te? Engem is jelölj be iwiwen!!

Még annyi mindent akartam, de semmi nem jut eszembe. Zsüci, Anita, merre vagytok?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Nekem olyan durva belegondolni,h nemsokara lesz aki felall :shock: lasd Zsofi 6,5 hos volta kepen.. es allt..
hetvegen szkenelek be regi kepet, en is koran alltam meg ilyenek, 6hosan mar csimpaszkodtam az agyamban, legalul volt.. ott alltam fel eloszor :shock: szamomra meg olyan hihetetlen h Boroka is lassan felall... aztan lehet lusta lesz mint az apja :roll:
Zsofi tudott ulni mar mikor felallt Panndi?
csak azert kerdezem,mert en nemtudtam :lol:

Netti
Kép
maumau

Ja, még annyi, hogy ma Csani nem kapott idegropit a babauszin, de 20 perc után minden percben attól rettegtem, hogy mikor lesz a kiáltozásból bőgés. Nem tudsom van-e ennek így értelme. Nem az lenne a lényeg, hogy élvezze a gyerek,,,? Az is kicsit bosszantott, hogy a foglalkozásvezető úgy áll a dologhoz, hogy ha valakinek a gyereke bőg, akkor álljon félre, nyugtassa meg, aztán ha sikerül, álljon vissza, ha meg nem, így járt, de nem segít semmit...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Petya máskor már 8-kor szunyál, de ma még most is üvölt,uh :arrow: . Jó éjt mindenkinek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Netti, bemész a templom kertjébe, és balra hátramész, na és ott :)
Hááát, nem ígérem, hogy vicces lesz holnap, mostanában mások előtt nem bezsél :roll:

Igen, tudott ülni! De hátról hasra fordulni nem :lol:
Vendég

Panndi, oke, csak oda talalok :lol:

akkor fel10 :) Boroka se biztos h jo passzban lesz :D

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Na, végre, sikerült minden visszaolvasni! :D
Ma úgy jártam, hogy délelőtt nekiálltam főzni, perszer részletekben sikerült, Lilla baba miatt. Aztán kora délután aludt 2 és fél órát, akkor én is aludtam egy kicsit. Egyre csak akartam jönni ide, de mindig le voltam maradva a visszaolvasással, és mindig közbe is jött valami: séta, szopi, vacsora. Most jutottam oda, hogy utól értem magam.
Tudom, hogy lerágott csont, de leírom én is:

Sterilizálás: Mivel mi szopizunk, ezért túl sok sterilizálni való nincs. Ha használom a mellszívót, akkor azt naponta egyszer berakom a mikrós sterilizálóba, közben meg csak elmosom mosogatószerrel és forró vízzel. A játszócumikat hetente egyszer sterilizálom. Vitatkozunk is rajta eleget a férjemmel, szerinte egyáltalán semmit sem szükséges már sterilizálni.

Vasalás: Eddig minden babaruhát kivasaltam, a mi ruháinkkal együtt, de kezd elegem lenni. Mondjuk a babaruha a legkevesebb, az hipp-hopp megvan, a férjem ingei és pólói viszont nagyon sok időt elvesznek. Azt hiszem, lazítani fogok, és kész. Az a baj, hogy anyósom tisztaság és rendmániás, és túl magasra tette a lécet. :roll: Annak idején még a párom alsóit is vasalta...na, erről jól leszoktattam. :lol: A tetra pelenkákat csak 6 hetes koráig vasaltam, azóta csak kimosom őket, igaz, azt 95 fokon. Azzal biztatom magam, hogy annál sterilebb már úgyse lesz. :D

Takarítás: Én hetente egyszer szoktam, vagy ha jön anyósom, akkor gyorsan végigszaladok a lakáson a porszívóval. :lol: Amúgy a férjem semmit nem csinál itthon, azzal a címszóval, hogy úgyis itthon vagyok, az az én feladatom. :?

Popsikrém: Sokáig minden pelenkázásnál kentem, ahogy a kórházban tanítottak, most már csak nagyon néha. Egyszer lett kicsit pöttyös a popsi, amikor hazamentünk Erdélybe, és a hosszú úton meleg volt neki az autósülés. Szerencsére hamar elmúlt.

Tinu: Csongi nagyon ügyes, hogy már megtette az első lépést a felülés felé. Babóka már jó ideje semmi újat nem produkál.

Na, megyek, el vagyunk maradva a fürdetéssel.

Réka

rekap

Hali!

Búcsúzni jöttem, na nem örökre. :) Csak megyek fejni és aludni... :lol:

Netti, Panndi, milyen tökjó lesz nektek!!! Jó találkozást! Zsófi nagyon vicces, remélem, produkál majd Netti előtt is!!!

Annus, jó utat!!!

Akik rég nem voltatok! Jól vagytok???

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt hétalvó banda!

Az én gyerekem úgy gondolta, tök buli lesz 6-kor felkelni. Neki persze még kb. fél órát adok és újra kidől én meg pillázhatok, mert vissza már úgyse fekszem.
Ráadásul még jobban meglevesesedett az orrom éjszaka, szóval boldog vagyok :?

Szofi, ne aggódj, egy-egy ilyen éjszaka meg esti mizéria elő is fog még fordulni. Remélem a tegnapi/mai pihi jobban telt. A turizásért irigy vagyok. A babuszit is jobban fogja tolerálni Csani, ha ő is kipihent. Ha meg azt látod rajta, hogy továbbra sem élvezi, akkor kipipiáljátok, hogy ez is megvolt és mentek ringatóra. A gyerekből max. nem Kásás Tamás lesz hanem Jon Bon Jovi. Haja is több van :D

Netti, Panndi legalább valamelyikőtök egy fotómasinát vigyen magával, nehogy ez a tali ne legyen már dokumentálva! :) Jó mulatást nektek.

Trixi nektek milyen éjszakátok volt?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Jó reggelt!

Mindkét lány alszik még, én meg kávézom, ez ám a jó világ 8)

Zsófi este olyan fáradt volt, hogy dadogott már, remélem jól kialussza magát :) Aztán kezdhetek pakolni, mi szeretünk utazni, na de hogy ennek a két kiscsajnak mennyi cucc kell :shock:
Vendég

Panndi, ti nem vágytok vissza a szülővárosotokba(falutokba)? Nem akartok majd idővel visszamenni? Vagy csak a nagyszülők éltek Sopronban? Már nem emlékszem :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

A nagyszülők, meg anyukám. De anyu visszavágyik. Ott vannak a szülei eltemetve, ott nőtt fel.

Én meg siófoki vagyok, hát nagyon nagyon hiányzott, én oda szívesen visszamennék :?
Vendég

A nagyszülők, meg anyukám. De anyu visszavágyik. Ott vannak a szülei eltemetve, ott nőtt fel.

Én meg siófoki vagyok, hát nagyon nagyon hiányzott, én oda szívesen visszamennék :?
Vendég

Vendég

Na tessék, ez ám a részletes válasz :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Megérkeztünk Egerből, nagyon jó volt, bár fárasztó kizökkeni a megszokott környezetből. Bogi nagyon jó kislány volt, aludt a szokásos 7-ig, hagyott minket fürcsizni is :) Hazafelé még megálltunk Novygirl-ék tanácsára a Mátrában egy kalandparkban, bobztunk, nagyon klassz kis hely!
Szóval jól telt szerencsére a 3 nap, majd rakok 1-2 képet, csak most megyek, Boginak adok kis cickót.

Visszaolvasni esélytelen, mert látom kismillliótrilliócsillió oldalt kreáltatok :)

A sajtttorta felkeltette az érdeklődésemet, ahogy olvastam isteni :)

emese1979

De fura ez a csönd itthon :shock:
Vendég

Szia emese, üdv újra itthon :)
Vendég

Jön az esős idő, azt írják :roll:

Jaj, Fruzsira tegnap ráadtam a liliputi-s kiscipőt, hát tiszta aranyos volt, nagyon örült neki, tök sokáig nézegette, hogy vajon mi van a lábán, meg vigyorgott, meg bezsélt hozzá :lol:

Zsófi meg kapott az autósülésére új huzatot, rózsaszín virágos, annyira szereti, hogy mindnehová autóval akar menni :lol:
Vendég

Pandi, enjoy the silence :D

Emese, már hiányoltunk titeket. Majd mesélj és feltétlen hozz képeket!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Emese! Tökjó, hogy jó volt!!! :) Bogi akkor rendes kislány volt!

Gyöngyi, sajnálom a betegeskedést, gyógyulj meg hamar! Aztán Marci el ne kapja!

Panndi, én nem emlékszem, ti hova is készültök??? Huh, nyáron mi is uaztunk a 2 fiúval... Hát, nem semmi mennyiségű cuccot kellett vinni... De sztem nem sokkal több azért, mint 1 gyerekkel. Legalábbis nálunk. :)
Remélem, reggelre kipiheni magát a vicces nagylány! :)

Hean, akartam még írni, hogy jobbulást Alíznak!!! Remélem, az otthonlévőket nem fertőzi meg!

Kutyafüle, Esztó, gyógyuljatok!
Mi van Armanddal?

Kép
Kép
Kép
zdori

Nah,zombi vagyok.. de nem a gyerek miatt..
anyum kitalalta este,h marpedig keressuk a sanyit ejjel 3x is.. :shock: es most az volt az otlete,h ma nem megy dolgozni,jon es menjunk csongessunk be minden hova ahol oregek laknak.. hatha lattak vmit,vagy esetleg befogattak :shock: :shock: es mar olyan ideges,egesznap sir.. apa tok ki van bukva..

Panndi,neharagudj,de halasszuk ezt a mai talit.. en nem szeretnem anyut itthagyni most.. azt se tudom mit csinaljak vele, nem hiszem h jo otlet vegig csongetni minden hova..
Es nemsokara lesz a szulinapja.. es csak sanyit akarja. :( :( :(
Probaltam neki megmagyarazni,h probalja feldolgozni.. persze lehet konnyen beszelek,nekem itt van Boro es megis csak o volt egesz nap sanyival..
teljesen el vagyok keseredve miatta.. dolgozni s tud igy :(

Netti
Kép
maumau

Gyöngyi! Tegnap azon filóztam, hogy az 'abajgat"-ot így kell írni? Mert a "nyavalyát" viszont így. Ugye?

Kép
Kép
Kép
zdori

Netti, sajnálom anyud és Sanyit... :cry: :cry: :cry: :cry: Azért talán anyudnak is könnyebb, ha nem lesz meg Sanyi, hogy van Boró! Nem?

Kép
Kép
Kép
zdori

Juj! Sztem nem vettem észre, hogy Fruzsinak is boldog hófordulót! De lehet, hogy írtam már, akkor meg lüke vagyok. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

hello csajok,

a szomszédban buli van, úgyhogy itt vagyok én is! :? (a fiú nem engedi be az anyját... ) Még szerencse, hogy AndrisMarci nem kelt fel rájuk, mert akkor igencsak megkapták volna a magukét.
Az én férjemet megszállta valamiféle Angel, mert reggel fél 7-kor kelt és CSENDBEN! indult el, bezárta az ajtót, sabadabb-sabadabb... :lol:

Szofi, ezen én is elgondolkodnék, ha a gyerek a nemtetszését fejezi ki... És a nő nem mond semmit, hogy miért, vagy mit kell ilyenkor csinálni? Az éjszaka remélem jól telt!

Hello Emese, Bogi is bobozott? :shock: Szuper, hogy ilyen jól viselte a kimozdulást! AM és Lili szerintem benevezne hozzá egy tanfolyamra, hogyan kell ezt csinálni! :lol:

Panndi, én is vmi kv után nézek... Hmmm, megvan! Macikv! :roll:

Kép

Kép
adraci

Netti, sajnálom anyukádat! :( Remélem megkerül Sanyi! Én mamám is sírt, amikor a Zsebdögjét (kutya) kiköltöztették a nagyihoz.

Kép

Kép
adraci

Dori, hat biztos.. de nemtudom mi lesz igy... ejjel azt almodta h kiesett ket foga, utanan ezett mar 5kor es az azt jelenti h fajdalmas veszteseg :? ugyhogy az iment mondta,h menjunk el az osszes menhelyre ami a kozelben van.. :? meg ilyenek.. egyre meredekebb otletei vannak. ma plakatokat is kell csinalnom..
Apum mar hozza se mer szolni ket napja, mert semmi se jo neki, sajnalom nagyon,de vhogy muszaj lesz elfogadnia,ha nem jon haza,egy hete ment el..

Netti
Kép
maumau

Adraci.. ezek az allatok tenyleg nagyon a szivhez tudnak noni... meg hat o reggel sanyival reggelizett este vacsiztak, reggel Sanyi bebujt melle.. este kint aludt el mellette... sorolhatnam. Nem is tudom mit ehet Sanyi.. nem hiszem h a kukaban talal shebat..

Netti
Kép
maumau

Sziasztok!

Gyöngyi-nem vagy egyedül A 6 órási keléssel! Kaja, aztán még mindig húzza! ...és meg csak pislogok :roll:

Emese-de jó nektek, kicsi pihi! Én is már alig várom, hogy menjünk haza egy kicsit! Képeket várunk!

Leszedtem a sajttortát, megpróbálkozok vele! Itt nincs mascarpone csak "filike", sőt itt az a legolcsóbb / kb. 450 Ft./, mi azt használjuk kenőcsnek is kenyérre! :lol:

panndi-épp néztem hogy milyen időjárás lesz ma! Ijesztő, és nem egészséges, 26-29 fok között! :lol: Én meg itt megfagyok a 8 fokomban! :roll:

Tegnap megint lent vacsiztunk a tengernél, hááát ez volt az idén az uccsó, kicsit brrrr átfagytunk! Nagykabátban vacsi?? Sanyi akarta, én mondtam, hogy na ne má'! NEm hallgatott rám, én jól beöltöztem, ő meg egy szál pulcsiban! :twisted:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Netti-sajnálom Anyukádat, meg Sanyit is! Nem segíthet Anyudon ha lenne egy másik cicája? :cry: :cry: :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Gyárékök-tök üres a parlament. Szinte csak az van bent aki dumál! Ezek miért kapják a fizetésüket? :evil: :evil: :evil:

Nóri

Kép

Kép
nozavi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?