Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az előbb már próbáltam írni, de béna voltam és elszállt.

Cosmic, jobbulást!

Screen, drukkolok! Még az is lehet, hogy estig meggondolja magát a babócád és elindul magától kifelé. Ha mégsem holnap akkor is találkoztok.

Ginuska, én mindkét fiamnak próbáltam cumit adni. Az egyik elfogadta és 10 hónapos koráig cumizott, utána elhagytunk kettőt, így nem vettem újat, nem is kérte. 19 hónapos koráig cicizett. Másik fiam nem fogadta el a cumit, ellenben megtalálta az ujját, amit a mai napig szopkod elalvás előtt (most 5 éves múlt). Ő 33 hónapos koráig szopizott. Őszintén szólva én nem látok összefüggést a cumizavar és az alvó- vagy játszócumi használata között.

Tegnapi vacsimnak meglett a böjtje, ugyanis fél éjjel görcsölt a hasam, amíg nem sikerült kitennem a felesleget. Közben becsípődött egy ideg a fenekem és a derekam között valahol, így éjjel a nappaliban mászkáltam és olyan izmaim is begörcsöltek közben, amikről nem is tudtam hogy léteznek. Szerencsére reggelre minden rendeződött, csak megint nem aludtam ki magam.

Anyabébi, nagyon vidámak a pelusok, jól néznek ki.

Tilli, Eszti, Screen, Bobó, Pocok, uzsgyi szülni!!!! Ha valakit kihagytam nyugodtan csatlakozzon és ne tartsa fel a sort, ahogy Anyabébi már írta egyszer!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Kicsike és a többiek, úgy irigylem az energiátokat. Leírjátok hogy mi mindent csináltatok egész nap és olyan soknak tűnik. Tőlem tegnap este megkérdezte a kedvesem, de alig tudtam mit mondani. Kirándultam a postaládáig, babát etettem, pelenkáztam, szórakoztattam, reggeliztem, ebédeltem, neteztem, olvastam, borogattam magam. Slussz… Többre nem is lenne energiám.
Nem tudom a szülésznő nevét, igazából ő sokat nem segített, csak vizsgált. Többre mentem a nőgyógyászommal. A kórházba vigyél mindent. Napi 3 db pelenkát adnak, kell még naponta legalább ennyi. Kell még törlőkendő, babaruha (body, rudalózó és sapka), babatörölköző. Neked kell 3-4 hálóing (amiben szülsz jó véres lesz biztosan, de utána már nem lesz ilyen gond), 4-5 bugyi (az eldobható nagyon jó volt), sok betét, tisztálkodási cuccok, wc-papír (a biztonság kedvéért) zsepi, szopis melltartó, papucs. Utólag hozzon be a párod sok ásványvizet, szopispárnát és kaját (nevetséges adagok vannak). Fürdőköpenyre nem volt szükségem, nagyon meleg volt a szobában.
Anyu nincs itt szerencsére, valszeg úgy beszéljük majd meg, hogy a Tomi anyukájával együtt jöjjön ő is. Így kevésbé zavarnak majd, mert egymást lefoglalják. :D

Screen, nagyon szorítok neked, nem hangzik valami rokonszenvesen, amit neked kilátásba helyeztek. És igazad van, ha azonnal kéred az EDÁ-t. Fölöslegesen ne szenvedj.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Előttem "hivatalosan" már csak Pocok, Till és Hajnalocska van, persze Screenen kívül, de Neki már mindenképp "el lesz intézve a sorsa"...na akkor ki a következő???

Anyukák Ti a szülésetek napján éreztetek valamit, hogy ma lesz vagy semmi és csak jött egyszer csak???
Vendég
 

 
 

Vcsibe, szerintem bőven elég annyi, amennyit csinálsz! Nem kevés, sőt... Ráadásul most rendeződik vissza a tested, a hormonjaid. Nem most kell halálra hajszolni magad!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Bizony ám Csibe, Neked most a BABA a feladatod és kész :D
Vendég
 


Screen, én nem vinnyogtam, sem ordítottam. Én a kitolásnál nyögtem mint állat. Az kellett. De a Tomi mondta, hogy ő is hallott valakit valahol nagyon szenvedni és hogy én milyen jól bírtam ahhoz a másik kismamához képest. :?
És tényleg még most aludj egy nagyot!

Ginuska, oké, akkor még 4 nap és talán tudok ülni? Mondjuk járni tudok, de ülni csak féloldalasan és ha felkelek, húzódik. A betétcsere a legrosszabb, mire az új betét beigazodik. Brrr…

MrsParis, úgy fogod megállni, hogy mindig a babát nézd, hogy elájulsz a fáradságtól és a kialvatlanságtól. ;) :lol:

Elérzékenyülve bámulom a kisbabás vonalzókat… (hülye hormonok… :roll: )

Tilli, nem ám a puccos étteremben szülsz!!! :lol:

Kaja, olyan étvágyam van, mint még!!! Megettem egy nagy tányér amerikai sajtos sült tésztát, de mintha csak megéheztem volna tőle… :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe, mit szeretnél még csinálni????
ez pont tök sok.
én így baba nélkül sem csinálok az utóbbi hetekben ennél többet :oops:

Szegény Datolya, ez a becsípődés is fincsi lehetett... :oops:
nyomj egy szundit, ha tudsz délután :D

Kép
screen
 
 


mrsparis írta:Anyukák Ti a szülésetek napján éreztetek valamit, hogy ma lesz vagy semmi és csak jött egyszer csak???

Én valamit sejtettem az agyam leghátsó részén. Hétfőn a dokinál eléggé hümmögtem, amikor most szerdára hívott vissza. Este lefotóztattam a pocim a Tomival, kedden délelőtt pedig aludtam egy jókorát.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Screen! Este akkor majd nagyon-nagyon gondolok rád.

Drága Toffee!
Annyira kíváncsi már rád mindenki, gyere baba, gyere!!!!

Most elrohanok, férjem pörköltöt főz :) Lecsekkolom :)
Este jövök!!!!!
Vendég
 


Screen, nem tudom... Még arra sem vettem rá magam, hogy felsöpörjek...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen, szerencsére nem a kéthetes változat volt. Sajnos aludni nem tudok, mert a fiúkkal kell tanulni, aztán viszem őket úszni, aztán meg már jön az esti program (vacsi, fürdés, játék mesélés) és mire ezekkel végzek este 9 lesz.
De Neked mindenképpen kéne aludnod legalább egy iciri-picirit! Bár tudom, hogy most nagyon izgatott vagy, de később még inkább az leszel.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Megyek a boltba csokiért :D :D :D valakinek???
Vendég
 


Sziasztok!!

Először is SRCEEN!!
Nagyon drukkolok neked. Kitartás!! Nemsokára a kezedben lesz a babucid. :wink:

Hát csajok, én megkaptam a beutalómat.Jövő hét kedden be kell költöznöm a kórházba. Valahol számítottam rá, mivel a fiammal is annó befektetett a dokim a 39. héten elővigyázatosságból. Ezzel nincs is semmi bajom, de tudom hogy ki fogok készűlni az ottléttől. Csak várni és várni hogy mikor indúl útnak a kislányom, és mindezt nem otthoni környezetben.... :evil: :evil:
Na, mindegy!! Remélem nem kell sokáig várnom a kisasszonyra.

Na, most én is kipanaszkodtam magamat... :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Screen én is csendben vajúdtam.sőt még nevettem is.a kitolásnál mikor jött Barni feje muszály volt 2x kiabálnom...nagyon fájt...de ez 2 pillanat volt........ :wink:

mrsparis írta:

Anyukák Ti a szülésetek napján éreztetek valamit, hogy ma lesz vagy semmi és csak jött egyszer csak???

én 16-án szülőin volta és akkor is már voltak fájásaim..mozgolódtm rendesen...nagy nehezen kibírtam.....
majd másnap reggel /17-én/ hajnalba indultam a buszhoz megint kezdődtek....alig birtam ülni....de nem gondoltam hogy szülni fogok.csak ctg-re mentem.....de mint kiderűlt a fájásoktól szépen kitágultam..ez is meglepi szülés volt mint anno a Máténál....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Móni, sajnálom...de ha arra gondolsz, hogy így biztonságosabb, akkor talán elviselhetőbb, bár gondolom nem vigasztal egyelőre! De az is lehet, hogy addig kibújik a kisasszony magától!

Most nézem a babás anyukákat a gmail-en és kőrözést kell kiadnom, de először is nagy - nagy dícséret Csibének, Szilveeeának, Tündérnek és Nitának, amiért gyakran benéznek, nem felejtettek el minket és ellátnak jó tanácsokkal meg fotókkal a topicbabákról! És a többi anyuka??? Merre vagytok? Legalább egy fotó erejéig nézzetek be hozzánk!!!
Vendég
 


Sziszkó nem nem iszom energia italt,csak délelőtt még felvagyok pörögve aztán estére szépen leengedek mint a lufi.

Ma sütöttem prószát,átjött a szomszédasszonyom Angika .Pont akkor lett kész,kivettem a sütőből kb negyed órát hült és neki estünk.Alig mardt belőle kb.4 szeletke.Kicsit jól esett,és finom is volt.Rögtön el is kérte a receptet.Csak csodálkozott,hogy ennyire egyszerű. Kép

Screen hírhozója Én vagyok,elvileg.Remélem nem gondolta meg Magát. :wink:

Vcsibe köszönöm az infót a kórházzal kapcsolatban.
Ne mond már ,hogy Te semmit nem csinálsz!!!!!!Te csinálod a Világ legnehezebb és legszebb dolgát GYEREKET NEVELSZ!!!!!!!!!!

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


hello lányok!

Eszti - nem használt a felszólítás????

Screen - ügyesek legyetek! Nagy drukkkk!

Ballonos tágítás - uram isten, miről beszéltek már megint????? Kristóf fiam, te nem jöhetnél ki valami transzcendentális csoda folytán valahogy máshogy????
:cry: :cry: :cry:

Till - puccos étterem? Apa nagyon rendi :wink: És hol voltatok? És mit ettél? :roll:

Csilla - Kevinnek is megy a felszólítás :!: :D

Szarul vagyok, hányinger, enerváltság, éhség és étvágytalanság egyszerre...de frissen van a hajam melírozva és vágva 8)

Kép
kkia
 
 


Kkia, gratu a séróhoz, de jó érzés is az!!! :D
Felszólításra Toffee, hogy szépen fejezzem ki magam, magasról szarik :lol:
Én is fosul vagyok :roll: még a chipset sem kívántam, nem is vettem :shock: émelygek kicsit meg rohadtul enervált vagyok :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Screen,jajj,tényleg ne agyalj sokat a dolgon,próbálj lazítani!Mi meg szorítunk neked!(habár erről a ballonos micsodáról még nem hallottam!)

Móni,remélem minél kevesebb időt kell majd a kórházban töltened!!!!!

Én dugig vagyok Milka csokival,így már azt sem tudom,hova töltsem a málnalevél teámat!

Kkia,én meg kivasaltam a hajam...hátha vonzóbb leszek így Tamarának.

Kép
Kép
zanikó
 
 


[quote="kkia"]
Ballonos tágítás - uram isten, miről beszéltek már megint????? Kristóf fiam, te nem jöhetnél ki valami transzcendentális csoda folytán valahogy máshogy????
:cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: :lol:
Kkia, Te még fényévekre vagy ennek gondolatától is. Addig simán meglesz a babád :wink:

Kép
screen
 
 


Kicsike,

természetesen Neked fog menni az sms.
Mms-t nem ígérek, majd valahogy azért próbálok képeket közreadni.

Kép
screen
 
 


gnemoni,

reméljük csak nagyon rövidke lesz az az idő, amit bent kell töltened.
drukkolunk, h minél előbb elégelje meg a kórházasdit a kisbabád!!

Anikó,
Tamarának tuti bejön a vasalt séró :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


csajszik,
én búcsúzom, még elvégzem az uccsó simításokat, vacsizunk valamit és 8-ra bemegyünk.
Hiányozni fogtok :roll: :wink:
mindenki vigyázzon magára és babájára! :!:

Kép
screen
 
 


Hajrá Screen!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Veled vagyunk Screen!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


tillidian írta:Lányok,
ha mindenki megszült, ellenőrizzük: ki a leghamarabb és túlhordásban ki "győzött"... :roll:
Idáig Screen "vezet" magasan :roll:

De jó lehet már babázni!!!!!!!!!


Mi vagyunk a legkorábbiak :lol: :wink:
Én akkor már nem bírtam tovább és mondtam a gyerekeknek, hogy elég volt... lejárt az albérletük... :oops:
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!

hú megint mennyit termeltetek tegnap óta!!!! most értem a végére..

Screen: nagyon drukkolok holnapra!!!!

Hajnalocska: Neked is hatalmas drukk!!!

úgy szeretem olvasni mikor megszül valaki!!!!! tisztára elérzékenyülök!!!

Eszti: már látom Te is nagyon szülnél: jön az a baba, amikor jönnie kell, ne izgulj annyit rajta!!! Azért én drukkolok Neked is nagyon!!!

datolya: köszönöm szépen kérdésed: valami allergiám lehet, könnyezik a szemem, meg fáj a fejem is. Plusz előjöttek megint a piros foltjaim (mint a terhesség elején) csak máshol:akkor a lábamon, most meg a mellkasomon és a kezeimen (a hajlatokban.) De az is lehet, hogy valami krémet/tusfürdőt nem bír most a bőröm.

Moncsi: Alex baba csodálatos!!! írtam sms-t is Néked-megkaptad egyáltalán?? jó hogy tudsz jelentkezni odabentről is!!!

Lányok: a szoptatásról: én sajnos csak majdnem 5 hónapig tudtam szoptatni-nehezen indult a dolog, de utána volt tejem csak szerintem elszúrták bent a klinikán, amikor kiegészitőt adtak neki. Gondolhatjátok milyen fárasztó volt a szoptatás után még kiegészítő tejet is csinálni a kicsinek. Az ágya mellett mindig volt egy termoszom éjszakára és ott kreáltam a tejecskéjét a szopi után. Persze keveset ivott utána, de akkor is. Én úgy érzem, ha nem adtam volna neki (utasításra-hangsúlyozom, nem az én ötletem volt), akkor biztosan több tejem lett volna) sajnos probléma volt a jobb ciciből is az etetés, mert valamiért nem volt neki ott kényelmes, vagy az is lehet, hogy kevesebb tejcsi jött onnan és azért üvöltött. Ígyhát maradt szinte csak a bal mellem és gondolom a jobból így hamarabb el is apadt a tej a végére, mert nem lett leszívva se a kicsi se általam. Tapasztalatlan anyuci voltam,(senki nem is látott el tanácsokkal )de most már mindezekből okulva másképpen csinálom majd a dolgokat a kislányommal.

Cumikérdés: a fiam nem volt hajlandó cumit a szájába venni-kiköpte messzire-de az újját szopja elalvás előtt (még mindig) Persze ez lehet örökletes is, mert én is sokáig csináltam kiskoromban. Csak a fogait féltem, bár szerencsére már nem szopizza sokáig, csak elalvás előtt kb.10 percig, utána kiveszi a kezét a szájából.
azért én a kislányomnak viszek be majd egyet, hátha ő másképpen áll majd a cumikérdéshez.

na most lépek,

sziasztok

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Kitartás mindenkinek!


Kiscsibéim ma nagyon nyűgösek.... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Screen, Veled vagyunk!!!

Pattogó, Anyabebi, Csilla, Sztercsi hol vagytok???

Én ma össz-vissz annyira vagyok képes, hogy káposztás tésztát főzzek holnapra :roll: takarítás elhalasztva nem tudom mikorra.
Vendég
 


Sziasztok!

Screen
Mennyire jó neked, hogy végre megláthatod a picidet! Én már úgy szeretném, ha kint lenne, pedig még van időm.

Én is álmos vagyok egész nap, mostanában hányingerem is van,azért zabálok elég rendesen.

Anikó
Kérek Milka csokit!!!!!!!!!!!!!!

vick
Kép
Kép
ervick
 
 


Ervick!Küldöm!!!
(csajok azt tudnotok kell,hogy pár napja fedeztük fel Ervickkel egymást,egy szakra jártunk fősulira)Jéé!Látom a férjem az m1-en!!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


helló mamik!

még olvasgatok, de addig is egy újabb fotó a kics lányról


Kép

Kép
szilveeaa
 
 


Most csak gyorsban
Screen -nek hátha még benéz - aztán még jövök

Ne érezd magad szarul! Remélem minden simán és gyorsan fog menni amennyire csakilyenkor ez lehetséges!!!
nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zsrit
 
 


Szilvi,hihetetlen gyönyörű!!!!!!!!!
(Ja,bocs az előbbi OFF-ért,csak meglepődtem ,ahogy a tv-re néztem)

Kép
Kép
zanikó
 
 


Ja és Ervick :)

Üdv itt :lol: :lol: -- sorstárs!! :lol: :lol:
Esküszöm ma az egyik óvónő ugyan ezt a társalgást lenyomatta velem --- pedig tegnap még azt hittem ilyen MÉG1 nincs ... ÉS MÉGIS

Kép
zsrit
 
 


na persze nem mindig ilyen békés... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Szonja gyönyörűséges!!! Én imádom Kép
Vendég
 


Anikó, micsinál a férjed az m1-en?

Rita, tesómtól nem egyszer megkérdezték a környékbeli okosok, ahogy tolta a lányokat egyforma bundazsákban, ikerkocsiban, hogy: mindkettő az övé? Nem baz' meg, egyik kölcsönbe van Kép
Vendég
 


GNEMONI :)
most látom csak hogy be kell feküdnöd!
Kitartás !!!!!!! És remélem mihamarabb túl leszel rajta és nem kell sokat várnod ... Drukkok mennek ++++

Bocs csajok csak felfelé haladok olvasásilag ...

Eszti :) - drága piperkőc - társam- jól van ez így :lol:
mi már csak ilyenek vagyunk --- (mai köreim által körmöm csuda szép lett és a hajam is :) ) ... nekem kell a lelkemnek hogy "egyben" legyek ...
Én ma is magassarkú körömcipőben mentem CTGre is meg csini cuccban -- ki is szúrta a szülőszobai lábzsákot a csukám :shock: szülésznő meg csak röhögött, hogy ez nem erre van tervezve :)

Amúgy nálunk semmi újdonság -- várunk, hétfőn kell menni legközelebb.
Zoé tök jól elvan :lol: Én meg úgy vagyok vele, hogy ha neki jó ott én ráérek :lol: :lol: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Csibe :)

Te tök jól nyomod!
megcsinálsz mindent ami a dolgod és még netezni is van időd - meg a hülye kérdéseimre válaszolni - nehogy már a baba előttiekhez hasonlíts magad ... :lol:
Tudod, nálunk is addíg van csak ez a búgócsiga effektus amíg nincs bébi :lol: :wink:


Szilveaa :)

Szonja - még mindíg - gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű :lol:

Ja és a megdícsérjükbe tessék belefoglalni MONICÁT aki még a kórházból is laptopozik --- HIHETETLEN módon :lol: :lol:

Remélem mindenkinél minden okés csak idő híján nem jelentkeznek ... az azért megbocsátható :wink: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Pocakbrigád! Bár ez még pár lappal ezelőtt volt, azt tanácsolom, hogy ne parázzatok má’ ezen a kajakérdésen! Egy hete szoptatok és olvadnak le a kilók. Majd fotóztatok apával, hogy lássátok igazat szólok... És mellette eszem tisztességgel...

Napjaink Csibéékéhez hasonlóan tellnek, bár nekem ma volt egy iszonyatosan megható pillanat, mert Szonja eddig csak nyitogatta a kis szemeit és minden cél nélkül bambulászott (tudtommal nem is igazán látnak még), aztán délelőtt egyszer csak belenézett a szemembe, ami persze véletlen lehet, de teljesen olyan volt, mintha most először venne engem szemügyre. Annyira csodálatos érzés volt, hogy majdnem elsírtam magam... Pedig azt ritkán szoktam...Na jó, könnyeztem egy kcisit, nektek bevallom... :oops:

Eszti: anyós – hááááát... csak annyit mondok, hogy enyém anyós volt az első látogatóm... pár órával a szülés után betolatott a kórterembe, ahova amúgy nem mehet be látogató... azt hittem rosszul látok... :shock: :shock:
Még valami: szülés napján én éreztem, hogy valami lesz... Másképp fájt a hasam, másképp éreztem magam, fáradt voltam nagyon és csak arra vágytam, hogy hazajöjjek és ALUDJAK....

Nita, Barnus nagyon TÜNDÉRI kis pasi!

Moncsi, Alex is gyönyörű!!!!

Szonjámnak jó dolga lesz nagyon! :lol: :lol:

Ginuska, Lansinoh krém nekem is bejött... A legnagyobb f@szság a fekve szoptatás az elején! Nálam is ezt erőltették a csecsemősök, aztán meg is szívtam. Utána találkoztam egy normális nővérrel, aki megtanított szoptatni végre.

Csibe, ma reggel jött a dokinő és lekapta a köldökcsonkot... Én majd’ összesz@artam magam... Ja, és lazán mondta, hogy lehet, hogy van egy kis köldöksérv, de még visszahúzódhat. Na fasza.
Egyébként tök igaz, amit írtál: amikor már alig állsz a lábadon, csak nézni kell a babát és

Screen, sok sikert, ügyi leszel és legalább túl leszel rajta!!! No para!!! Drukkok!!!!

Andi, nálunk is nyűgi volt a délelőtt!!! Remélem csak átmeneti... :shock:

Kép
szilveeaa
 
 


na most már pont elég belőlem ...
be is fogtam :D

Kép
zsrit
 
 


Rita, Eszti - egyetértek: nekem nagyon sokat jelentett, hogy a kórházban nem leszakadva éltem túl a négy napot, hanem frissen melírozva, körömileg totál rendben, ja és gyantázva... :D

Kép
szilveeaa
 
 


Eszti: Vagyok, csak úgy el fáradtam, hogy csak na! :roll: :roll: :roll: És a bal bokám megint csúnyán bedagadt. :evil: :evil:

Szilveeaa: Csodálatos kislány Szonja!!! :D

Screen: Drukkok már mennek!!! ++++++++++++++ :D

Gnemoni: Neked is drukkolok, hogy ne kelljen sokáig maradnod! :D

Piperkőc kismamik: Minden elismerésem a Tiétek! :D Én sokszor örülök, hogy élek, nemám hogy körmök, stb. Épp ma vágtam le őket jó picire, hogy ne is idegesítsenek!!! :oops: :oops: :) :) A hajamat meg akarom mosni, nehogy a fiamnak lelki sérülést okozzak, ha úgy dönt, hogy kibújik és meglát! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Remélem ma már lesz végre melegvíz. Már tegnap óta nincs. :evil: :evil: Fürdeni melegítgettünk, de úgy nem tudok hajat mosni!!! Épp ma mondtam Apának, hogy ha már meglesz Kevin, akkor egyik nap majd fogom magam etetés után, és elhúzok fodrászhoz, körmöshöz, stb... Csak hogy végre 9 hónap után már legyen valami emberi formám... :roll: :roll: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Bizony, sokat javít az ember hangulatán, ha valahogy kinéz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kkia!
Ballonos tágítás 8) 8) 8) Törpi is jöhetne vmi "transzcendentális csoda folytán"

Monica!
Alex baby tündéri! Elolvadok....Jó pasi lesz :)

Szilveeaa!
Elolvadok a kis Szonjától. Mennyire aranyos!

Eszti!

"Nem baz' meg, egyik kölcsönbe van " Kép Kép

Till??? Korán vagyunk még? Egyben vagy?

Andi!
Szia! Megnyugodtak a babyk?
Vendég
 


Laptető Kép
Vendég
 


Szilveaaa meseszép lányod van!!!!!!!!!!!
köszönöm a dicséretet Barni nevében !!!
Screen hajrá....ügyes leszel!!!!!!!
én is mondtam apinak ha itthon lesz övé lesz a kicsi is eg a nagy is mert én neki állok műkörmöt készíteni magamnak.......
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


MrsParis, hihetetlenül hülye emberek vannak... :lol: :lol: :lol:

Szilveeaa, a babák ilyenkor is látnak már, de csak kb. egy arasznyira. Azaz olyan távolságra, ahogy a szoptatásnál az arcod a baba arcától van. De csak fekete-fehér foltokat látnak. Viszont ennyi pont elég arra, hogy téged, vagy az apukát felismerje. (főleg azokat, akiket a szülés után látott)

Uuu... köldökcsonk... juj... Nálunk már elég laza, de inkább nem piszkálom, nagyon óvatos vagyok vele.

Nekem tegnap kellett volna műkörmöshöz menni, de kénytelen voltam lemondani. A baba még túl kicsi egy ilyen kiránduláshoz, én meg nem tudok még sokat ülni egy helyben. De egy-két hetet még talán kibír...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hahó Mindenki!

Bekukkancs...visszaolvasok

tillidian
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: