Angie28 tényleg optimistább vagyok és ez a doki néni pozitiv hozzáálásán kivül a férjem 360 fokos változása is okozza. Amit a doki néni mondott arra hallgat. Most megy a piacra vegyen zöldtséget, gyümölcsőt. Neki külőnesen anti-oxidánsokat ajánlott és látom nekiáll betartani az utasitásokat. Azt is mondta, hogy mindent megtesz a baba maitt ha tehetné még az injekciót is beadná magának helyettem és már aliog várja mikor rendelheti a kamion pelenkát
(egy barátunk mesélte, ohgy szerinte a lánya elhasznált egy kamionnal és ha tudta volna lehet jobb árba megvehette volna egyszerre. Ezt viccenk szánta és azóta az 1 kamion pelenka megmaradt a barati körben a heccelés kedvéért ha valahol baba jön).
Én is megkukoltam Nyuszi babaáját nagyon édi
Kicsi, azta, ennyire tudnak rugdosni
hát kitartás.
Nita BArni baba is nagyon édes. Ahogy nővőget kérünk majd képeket.
Melinda tőled is jöhetnek az uj képek.
Többiek merre vagytok?
Kirus, Mucus türelem minden eredmény csoda jó lesz meglátjátok.
Királylány te merre?
Betty nektek ez lesz az első konyultació kiváncsi vagyok nektek mit mondanak. Mégis más doki.
Jaj lányok olyan sokan voltak a tegnap is. Igaz inkább itteniek. Férjem meg is jegyezte, hogy még ott sem szabadul tölük
de voltak magyarországi párok is. Legalább 10 pár volt ott mig mi vártunk olyan 13:25-tőá 15:40-ig és a nagy nyűzsgősről reggel le is maradtunk. Állitólag sok beavatkozás volt aznap
Ja és egyenlőre nem kért se átjárőságit se laparoszkópiát
rákérdeztem, hogy esteleg addig csináljam meg és azt monda, hogy nem. Az árlistán láttam náluk is lehet átjárőságit hát akkor nem nézem a pénzt megcsináltatom vele. Bár azt mondta ezntul ő mondja mit hogyan csináljunk.