Új privát üzeneted érkezett!

Adiadi gratulálok a kisfiúhoz, gondolom nagy volta otthon az öröm :D

A TSH-ról több mint 15 különböző cikket olvastam és mindössze 1 írta, hogy ajánlatos a ciklus 1-3 napján ellenőrizni, tehát akkor nem vág össze azzal amit neked mondtak. Amúgy leginkább cn.3-kor nézik a többi női hormonnal együtt. Na de már csak 1-et kell aludni és kapok valami választ, aztán megyek én is egy endokrinológushoz csak addig olyan rossz nem tudni, hogy ez jó vagy rossz.

Nyuszifül sok sok boldogságot nektek egészséget és sok tejcsit!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
melisch

Nyuszi, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szép, nagy baba! Gratulálok, remélem úgy történt, ahogy szeretted volna!
Várunk vissza!

Adiadi, ez óriási! Gondolom milyen nagy az öröm! :lol:
A Szent Anna nagyon jó rendelő, mi 2-szer is voltunk!

Melisch, kitartást az egyet alszok-hoz! :lol:

Nekünk megint szar éjszakánk volt, Bence lázas volt megint!
Igaz köztünk aludt, de így is sokszor felsírt! Ő fel se kelt rá, aludt tovább, mi meg próbáljunk meg visszaaludni. Mikor úgy érzed, hogy csak most aludtál el, újra felsír álmában! :lol:
De most reggel már jól van, úgy néz ki. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nyuszi :!: :!: :!: :!:

Gratulálok,sok boldogságot és jó egészséget nektek :!: :!: :D :D
Vendég

Adiadi :!: :!:

Gratulálok a kisfiúhoz :D :D :D :wink:
Vendég

Nyuszinak:
Kép
Vendég

Gratulálok Nyuszi! Várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!

Adiadi: Gratula nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angie28: Elhagyhatna már benneteket ez a nagy betegség hullám.....

Melisch: Mindjárt jöttök!!!!!!!!! Remélem csak jót mondanak!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

SZISZTOK HA VAN KEDVETEK SZAVAZATOK A KISLÁNYOMRA[url]http://www.babainfomagazin.hu/fotogaleria/4803/VANESSZA
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS!!!! :) [/url]
80olgi

80olgi

Nyuszi!
Hatalmas gratula!!!! Ha tudsz, mielőbb gyere hozzánk és meséld el a szüléstörténeted! :D

Lányok, köszönöm én is a gratulációkat! Nekem még szoknom kell a gondolatot, mert teljesen a lányokra vagyok még ráállva... :lol:
Egyelőre azt sem tudom hogy kell egy kisfiút tisztába tenni! És mit csinálok a lányaim szebbnél szebb kinőtt ruhácskáival?
A neveken is filózunk, tetszett a Dávid, az Ádám, a Máté, de képzeljétek, tegnap, mikor megláttam a képernyőn a babánkat, hirtelen bevillant, hogy Ő csakis Ádám lehet! Megkérdeztük a lányokat is és a nagylányom azonnal rávágta, hogy Ádám legyen! Szóval több mint valószínű, hogy így fogjuk elnevezni a legénykét!

Angie!
Gyógyítgasd Bencét! Remélem hamar átestek ezen az időszakon!Gondolom milyen fáradt lehetsz!

Kép
adiadi

Naggyon nagy gratula Nyuszinak!!!Ha természetesen szülte,ha nem,le a kalappal,jó nagy baba!!!!Várunk képeket,szüléstörténetet,mindent!!!Puszillak!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

ADIADI NEKED IS GRATULA!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Hát, igen, úgy tűnik, nem kerül el minket a betegség.
Nagyon rossz ilyenkor egy beteg pici gyerek, állandóan sír. Anya itt van, de hát úgy sem tudok lepihenni, ha hallom és tudom, hogy ő nyüglődik.

Adiadi, az a megfelelő név, ami csak úgy beugrik. Az Ádám nagyon szép.
A csajszi ruhákat tedd el az unokáknak, kisfiúnak is lehet találni vagány rucikat, bár kislánynak lényegesen több lehetőség van. :lol:

Lányok, én béna vagyok ilyen táblázatkészítésben, de láttam egy másik topicon olyat, hogy a megszületett babák fotóit egymás mellé rakták táblázatba. Újszülött képek voltak, mindegyiken ott a baba keresztneve.
Cukik voltak úgy együtt. Ha jó ötletnek tartjátok és valaki szívesen, könnyen meg tudja csinálni, az jó lenne.
Már nekünk is van pár baba és még csak ezután jönnek sokan.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!!!!!!!!!!!!
tegnap kibékültünk apival!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap este hívott nyuszi.ma meg írt is.....
az adatokat tudjátok...de leírom amit írt.......

:"Benjamin Máté 4,1 kg,52 cm
9/10 apgar
sajna hirtelen szülésből császár lett,mert megállt a szívverés,romlott,később kiderűlt hogy a köldökzsinór a bokáján és a nyakán volt.
Most vért kapok,mert 80 a hemom,babát meg drukkoljatok hogy ne kelljen a gyerek korházba vinni mert gyulladt a szeme,és nem mehetek oda hozzá pénteknél hamarabb"!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszi: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! GRATULÁLOK! VÁRUNK? GYERE ÉS MESÉLJ! REMÉLEM MIHAMARABB ITTHON LESZTEK! PUSZI!

adiadi: Gretula a kis kukishoz! :)

Nitácska: Ez jó hír!!! Kívánom hogy maradjon is így ez a békesség! :)

Angie28: Jobbulást Bencének! Remélem ma már jobb lesz!

Kép
babicsek

babi köszi!!!!!!:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Húú,lányok,nagggyon szép Nyuszi babája!!Szép tiszta arcú,húsos kis gyerkőc!!Le is foglalom vejemnek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Pont azért néztem be,hogy Nyuszi megszült e már....erre tessék. :lol: :lol:
Nyuszikám!
Hatalmas gratula ahhoz a hatalmas babához! :D :D :D :D
Nem is emlékszem,hogy mondtad volna,hogy ekkora babucit vársz. :roll: :wink:
Sok tejcsit,jó egészséget kivánok!Puszi

Babicsek!
Sajnálom,a fenébe!!! :evil: :evil: :evil:

Adiadi!
Gratula a kukishoz! :mrgreen: Gondolom apánál is nagy az öröm. :wink:

Kirus!
Örülök,hogy jó lett a genetika. :wink: Már Én is parázok mi lesz majd....... :?

Többiek puszi.
Rólunk.Mindketten(Domi)köhögünk rendesen,kicsit féltem is picurt. :( Próbálom homeóval kúrálgatni magunkat.Millió puszi a csapatnak. 8)

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nem lesz semmi baja a picinek!!!!!!!!!!!!
Meli hol láttad nyuszi manóját?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!! Nagyon édi Barnika! Örülök, hogy apival kibékültetek!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Kicsike köszönjük!!!!!!
hogy vagy/tok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus!
Ne parázz(mondom én mi?) rendben lesz minden!!!
Jobbulást nektek!! :wink:
Domi is tp-en van most?

Nita!
Nagyon édike Barni!! :)

adiadi!
Gratula kis kukishoz!!!
Nekem is olyan kellllllllllllllllllll
:!: :lol:
Remélem egy jó 4 hét mulva megtudom én is ki lapul oda bent :)

Én ma du negyed 5-re megyek dokihoz...

Többieknek is üdv!!!
Vendég

Kírus tuti meg fogod akkor tudni a baba nemét.....én is a 18.héten tudtam meg.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok

Kírus: neked is olyan lesz,én tudom :lol: :lol: :lol: pusziii
Vendég

jól szembeköpném azt az embert? :x
meg megírnám neki hogy a te szemed fényét akartad megöletni!!!!!!!! :shock: :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Inkább nem mondok semmit!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kicsi80

gyönyörű a baba egyébként!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kirus!
Én pedig lányt szeretnék. :wink: Tegnap fociedzésen voltam Domival(sose voltam egy foci rajongó).Mondtam is Tamásnak,hogy remélem lány lesz és csajos dolgokat tudunk csinálni együtt. :D :D
5-6 hét mulva megtudom. :)
Igen,a héten Domi is táppénzen van.Lehet,hogy fura de szeretek vele lenni,ha lehetne nem is vinném oviba. 8) Olyan jókat főzünk,sétálunk,beszélgetünk,feladat lapozunk együtt. :wink:

Nita!
Ma bújtam a netet és megnyugodtam mert sok hasonló korú ill.tünetű kismama írását olvastam.Mindenkit megnyugtattak az orvosok,hogy nem lesz baja a bébinek egy kis náthától.Én mondjuk nem vagyok náthás csak köhögök.

pussszpussz

KépKép
Kép
mucus75

megyek megnézem nyuszi picurját... :D

KépKép
Kép
mucus75

Nagyon szééééép. :D :D Tiszta anyja. :wink: Amikor néztem az jutott eszembe,hogy Ő lesz Nyuszi bátor,erős hercege aki mindenkitől megvédi,na és szerelem lesz egy életre. :D

KépKép
Kép
mucus75

Mucus na látod...Máténál nagyon sokat voltam beteg....még sincs semmi baja..itt játszik/rosszalkodik.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, bocsi most nem írok senkinek személyeste mert hulla vagyok.
Megvolt a konzultáció. A doki néni azt mondta ne törődjek a TSH-val mert nem lát semmi rosszat, ilyen vagyok én 8) A férjemet viszont ő akarja kezelni de mivel már majdnem fél 4 volt azt mondta menjünk 26-án vissza és akkor csinálnak újabb spermavizsgát (még beszúrta volna csakhogy mi tegnapelőtt nem fértünk a bőrünkbe és kell legalább 4 nap tartózkodás). Akkor végez nálam mikrobiológiai vizsgálatokat, amit itt nem tudtak mit akarok és megnéz uh-n is. Férjemnél is lesz mikrobiológiai vizsgálat (genitális minták aerob/gombatenyésztés, chlamydia és trichomonas) + spermogramma. Na és akkor meglátjuk, hogyan tovább. Szeretné tudni miért ingadozik a párom eredménye hiszen 14,5 és 11 akár inszemre is elég míg az utolsó nagyon kevés csak lombikot tud rá ajánlani. Mivel neki volt gyulladás azt is megnézik mert az is okozhatja. Addig kapott valami szirupot Humet-r a neve és egyen sok szilvát, céklát, tökmagot, mogyorót (nem földit), mézet és próbáljon minél több gyümölcsöt, zöldséget halat enni. Ezt mi kérdeztük mivel javítsa az étrendünket. Azt mondta az antioxidánsok nagyon jók az ő problémájára.

Mondjuk kint hallottuk, hogy jövő héten szabin van és sokan vannak akik kezdenek lehet azért halasztotta, hiszen nekem piri holnap holnapután jön és azt mondta ezentúl azt csináljuk amit ő mond :lol: még a hőmérő is mehet a fiókba :wink:

Na most megyek, holnap még jelentkezem
Szép estét!!!!

Kép
Kép
melisch

Melich úgy érzem nála sikerülni fog nektek a babó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch! Nagyon örülök :lol: :lol: :lol: Menni fog ez!!!!!!!!!!!!

Szia Nita! Velünk minden ok! Tegnap éjjel kisasszony úgy belém rugott, hogy sírásba fajult a dolog. Nagyon fájt!!!!!!!! De ez van......

Kép
kicsi80

GYÖNYÖRÜ NYUSZI BABA :D :D :D :D
80olgi

Melisch, érzem, hogy te is bizakodóbb vagy, olyan feldobott hangulatú, ahogy leírtad a storyt! Hajrá!!!!!!! cuki a vonalzód! :wink:

Kicsi :cry: Néha tudnak ezek a kis apró emberkék fájdalmat okozni!

Nita jobban vagy már? A kibékültetek apával mit jelent?
Elismerte, hogy a segítsége nélkül neked nagyon nehéz?

Mucus, akkor szorítunk, hogy lány legyen! :wink:
Kirus,neked pedig fiút szorítunk! :lol:

Boganna, te hogy vagy? Egyben még?
Lassan mi jövünk, októberiek! :shock: :shock: :shock:

Én is megnéztem Nyuszi babáját, nagyon édi!
Többen írtátok, hogy tiszta anyja. Én biztos később csatlakoztam, de én nem láttam fényképet Nyusziról.
Hol nézhetem meg???

Nekem ma lesz az első NST, délután még nődoki is! Sűrű! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Kicsi lehet valamelyik szervedet találta el....!!!!!
Angie......annyit jelent hogy megint beszélünk egymással..oda bujunk egymáshoz......
azért nem ismerte be hogy segítsége nélkül nehéz....de nem is csinálok sokat....csak elmosogatok és megfőzök......a szobát direkt nem csinálom meg..majd észre veszi hogy porszivózni is kéne....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyusz gratulálok a picihez :)

Kép

nita

szépekvagytok:)

KépKép
bettike83

de aranyos Beni baba,jó kis husi baba :lol:

KépKép
bettike83

Betti köszönjük!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28 tényleg optimistább vagyok és ez a doki néni pozitiv hozzáálásán kivül a férjem 360 fokos változása is okozza. Amit a doki néni mondott arra hallgat. Most megy a piacra vegyen zöldtséget, gyümölcsőt. Neki külőnesen anti-oxidánsokat ajánlott és látom nekiáll betartani az utasitásokat. Azt is mondta, hogy mindent megtesz a baba maitt ha tehetné még az injekciót is beadná magának helyettem és már aliog várja mikor rendelheti a kamion pelenkát :lol: (egy barátunk mesélte, ohgy szerinte a lánya elhasznált egy kamionnal és ha tudta volna lehet jobb árba megvehette volna egyszerre. Ezt viccenk szánta és azóta az 1 kamion pelenka megmaradt a barati körben a heccelés kedvéért ha valahol baba jön).

Én is megkukoltam Nyuszi babaáját nagyon édi :D

Kicsi, azta, ennyire tudnak rugdosni :shock: hát kitartás.

Nita BArni baba is nagyon édes. Ahogy nővőget kérünk majd képeket.

Melinda tőled is jöhetnek az uj képek.

Többiek merre vagytok?
Kirus, Mucus türelem minden eredmény csoda jó lesz meglátjátok.

Királylány te merre?

Betty nektek ez lesz az első konyultació kiváncsi vagyok nektek mit mondanak. Mégis más doki.

Jaj lányok olyan sokan voltak a tegnap is. Igaz inkább itteniek. Férjem meg is jegyezte, hogy még ott sem szabadul tölük :lol: de voltak magyarországi párok is. Legalább 10 pár volt ott mig mi vártunk olyan 13:25-tőá 15:40-ig és a nagy nyűzsgősről reggel le is maradtunk. Állitólag sok beavatkozás volt aznap :cry:

Ja és egyenlőre nem kért se átjárőságit se laparoszkópiát 8) rákérdeztem, hogy esteleg addig csináljam meg és azt monda, hogy nem. Az árlistán láttam náluk is lehet átjárőságit hát akkor nem nézem a pénzt megcsináltatom vele. Bár azt mondta ezntul ő mondja mit hogyan csináljunk.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Képzeljétek ma megjött. Annyira örülök neki. Holnap már megyek is fél 3-ra a Kaáliba.
Szorítsatok, hogy ismét kezdhessünk.

A férjem tegnap volt átfogó vizsgálatokon, a munkahely küldte. szóval volt urológusnál is és rákérdezett erre a spermás dologra. És a dokinő is azt mondta, hogy a spermakép javítására nagyon jó a tökmag. Azóta rakásszámra vesszük a tökmagot és minden este tévézés közben rágjuk. Mindannyian, még a kisfiam is. Ő már most gyúr a dologra. :lol: Szóval próbáljátok ki hátha tényleg jó. A múltkori inszemnél jó lett az eredményünk, már előtte is erősítettünk tökmaggal. Nemtudom ennek köszönhető e, de sose lehet tudni. Meg mondott még valamit, de azt elfelejtettem, majd ha hazajön megkérdezem, de az valami vitamin.

Ja és képzeljétek teljesen jó a vérképe, máskor szokott lenni 3-4 csillagos , de most minden határértéken belüli. És 110 kilóról most már csak 88 kg. VAgy 2-2,5 hónapja fogyózik. Azt mondta az orvos, ezt reklámoznia kéne. :lol:

Voltam ma turiba, vettem magamnak két kabátot, tök jók. Még annyi jó cucc volt, csak nem volt már időm, meg olyan izomlázam van. szerintem a menzi miatt. Úgyhogy ez van velem. Szorítsatok, hogy holnap minden rendben menjen.

Melisch: akkor most mi a menetrend nálatok? Nekünk olyan jó, mert mondanak egy időpontot hogy hányra menjünk és szinte alig kell várni.

Kép
babicsek

Melisch!
Ez nagyon jó hír!Gratulálok és szorítok! :D :D

Többiek puszi,hamarosan fociedzés........ :twisted:

KépKép
Kép
mucus75

Babi a tökmagot én is tudtam de ő nem szereti. Mi meg vagonszámra eszük a napragorót de arra azt mondta nem olyan jó, mint a tökmag. Ajánlották a mogyorót na most azt vet. A köv lépést fejépp leirtam uh+spermakép+biológiai vizsgálat mindez október 26-án és aztán az eredmények főggvényében meglátjuk hogyan tovább :wink:

Mucus köszi :D

Kép
Kép
melisch

babicsek

én is örülök veled együtt :) és mostmár babásodni kell gyorsan.
ügyes vagy hogy turiztál kabátkákat,én is néha elmegyek,vannak olyan jó dolgok csak idő kell meg türelem..

KépKép
bettike83

Jaj lányok, én is imádok turizni! Tegnap olyan gyönyörű kisfiús rucikat túrtam! A boltban borzasztó drágák a babaruhák! Én a lányoknak is mindig onnan vásárolok és sokan megjegyzik milyen csinosan öltöztetem őket!

Megnézem már én is Nyuszi kisbabáját!

Melisch, örülök hogy újra erőre kaptatok! Olyan jó, hogy a párod is átgondolta a dolgokat!

Kírus, Mucus! Nagyon drukkolok, hogy olyan nemű legyen a babátok, amilyet szeretnétek!

Én most a sógornőmmel kerültem összetűzésbe! Ők is most várják a harmadik babájukat, a harmadik is lány lesz. Felhívtuk őket is, hogy elmeséljük nekik, hogy úgy néz ki fiunk lesz, erre este anyósom hívta a páromat és mesélte neki, hogy sógornőm folyamatosan sír, hogy neki miért nem fiú lesz és hogy én milyen tapintatlan vagyok, mert azt mertem mondani, hogy örülök, hogy két lány után lesz egy fiunk. Szerencsére a párom mellém állt és azt válaszolta az anyukájának, hogy nehogy már mi érezzük rosszul magunkat, mert kisfiunk lesz! Vacak egy helyzet....

Kép
adiadi

adiadi: ÓÓÓÓÓ..... megáll az eszem. :shock:

Kép
babicsek

adiadi

ez durva,nektek ez örömhir hogy fiatok lesz,nem hogy veletek egyűtt örülne :shock:

én valamelyik nap találtam turiban egy szép rozsaszin kis rugit,tudom hogy nem kell még,dehát nem tudtam otthagyni :roll: mindössze 100ft volt.régen én nem turiztam mert valahogy nem az én világom volt,de egyszer benéztem és olyan jó cuccok voltak potom pénzért,200ft-ért vettem alkalmi nacikat,jó állapotuak,igy járok én is sűrűn..

KépKép
bettike83

Adiadi szard le őket!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

te hogy jössz ki mostanság az anyosoddal?
segit valamiben mióta megvan a pici?

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?