na, elszállt amit eddig írtam
ezt akartam belinkelni először is:
http://www.szelektiv.hu/hir.217.kedvezm ... gyujtesert
kedvezményesen lehet menni a hétvégén az állatkertbe.
nekünk volt egy olyan két hét pár hete, hogy Tomi csak az édeset ette meg, még ebédre is. Akkor adtam fel az elveimet és megkóstoltuk a milli vaniliás joghurtot (milli mia) és a túró rudit. Nagyon féltem, hogy mi lesz velünk, mert frutapurán, babajoghurtokon és babakekszen éltünk...
aztán mostanában meg rá sem bír nézni az édességre, még vacsira is főzeléket vagy levest kér, undorodik a tejpéptől
. Remélem egyszer majd kialakul valami harmónia az édes és a sós ízek között
Jobbulást a betegeknek!
Bettike!
én is boldog szülinapot kívánok, így utólag is!
Veronika!
1 éves kor után mehet a méz, de én még nem merek adni, igaz még nem is töltöttük be az egy évet. a cebion szerintem nagyon jó
Jobbulást Pálminak!
mi náthásan lejárunk sétálni, a játszóra is hintázni, de zárt közösségbe, pl. játszóházba nem merem vinni Tomit mikor folyik az orra vagy egyéb láz nélküli betegség van, mert félek, hogy felülfertőződik. Igaz a játszó is veszélyes ebből a szempontból,de mégis szabad levegő + tomi még nem fogdossa az orrát, nem tüsszög, így cseppfertőzéssel nehezen fertőz, inkább ő kaphat még el plussz bacikat.
(múltkor egy hasmenéses gyereket hoztak le a játszóra, na, azon kiakadtam, de a nátha szerintem ilyen időben szinte általános...)
én is írok mindjárt receptet a babakonyhára, sajtgolyó nevű finomságot. ez volt Tomi első darabos kajája és azóta elfoga mindenféle darabosat
most már kiderült számomra, hogy nálunk a rágás is érés kérdése volt, mert szinte átmenet nélkül kezdett el Tomi darabosat enni (kért az én reggelimből és gond nélkül harapta-rágta a kenyeret). Ha nincs időm főzni, akkor már junior kajákat veszek neki és könnyen elfogadja, meg is eszi (szívecske alakú ételek).
nem is vettem észre hogyan történt, múlt hétről még van olyan emlékem, hogy öklendezik, mikor darabos került a kanalára.