Új privát üzeneted érkezett!

Tundi: BOLDOG SZULETESNAPOT LUCANAK! En meg nem kaptam meg a mei-tai, es emailt sem irt arrol, hogy feladta volna, vagy hogy egyaltalan mikorra varhato. :?

Nekem meg nem jott meg. Remelem meg nem is fog, elvagyok nelkule meg egy darabig azt hiszem. :)

Piroska: Nagyon szep baba Hajnus! Gyere gyakrabban!

Agota: De jo, hogy raktal fel kepeket! :) Villo is nagyon cuki. :)

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!
Én is élet jelet adok magunkról!
Jól vagyunk!
Olvaslak benneteket rendszeresen!
Tündi! lánykádnak sok Boldog szülinapot!!!
Édesek a babák,egyik szebb,mint a másik!
Én is teszek párat,ha nem bánjátok!!!
Anna! köszi a hiányolást!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,
az a nagyvizes kép hol készült? Kádban otthon?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Linácska!
Igen kádban....mi már régen abban fürdünk együtt!
Előtte lezuhanyozok és utána kb. fél órát áztatjuk magunkat!
:wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gyorsan én is irok egy pár sort... :P

Tündi nagyon édes Luca :P alig várom,hogy én is coffoljam Csillus haját.És utólag Boldog Szülinapot Kívánok :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Lucának boldog szülinapot utólag is!
nikó

Na sikerült megint elnyomni...

Orew:a kér babuci nagyon hasonlit egymásra
:P a barátnődé és a tietek.

Ági:Bömbike már nem is bömbike :P nagyon kikerekedett ő is :P

Kandi nagyon jó :P :P A mosolygós külön tecc :lol:

Rólunk pár sort:

Nem akarom irt gerjeszteni a dolgokat DE büszkélkedni szeretnék :lol: :lol: 1 hete átalusszuk az éjszakákat :P
Este 10 kor szopi és után reggel 7.kor ébredünk :P de nappal ugyanúgy 2,5-3 óránként eszünk.
Nappal nagyon sokat vagyunk már fent nem alukálunk már annyit sok a dumcsi meg a mosoly hegyek.
A dokinő szerint ugyan az lesz mint Nolival a helyzet ,hogy hamar kezd majd mindent mert már kuszik a lelkem 1-2 húzást :wink:
Biztos genetika.
8 cm nőttünk 2 hó alatt :P
Megpróbálok sürübben jönni ...ellégé kaotikus a helyzet itt elkezdtük a tetőt csinálni meg ilyenek..munkások itt-ott...(hócipőm tele)
Mi már 1 hete esténként befütünk én fázok az alsó szinten 19 fok van az emeleten meg 22 körül...nekem a 19 fok az baromi kevés :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Madaran azt hiszem Te irtad,hogy Ti is csak hason alukáltok úgye?
Hát mi is... :lol: A körömvágás ezért nállunk elég érdekesen zajlik..

Kicsit mi is meg vagyunk fázva :evil: porszívó -orrszívó most muszáj ..éjszaka ha nagyon szürcsög akkor a LivingLabost használom és arra fel se kell :lol:

Megyek mert ma sajna főznőm is kell e hétre nem rendeltem én balga kaját :cry:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na kértem a Heim Pálba időpontot, jövő kedden megyünk. Kicsit sajnálom szegény Levit, de hát sűrítő ide, ágyemelés oda, ugyanúgy jön vissza a kaja. Legalább átnézik kicsit.

Bim-bam
Levi is csak hason alszik, ami nem is baj, mert ha visszajön a kaja, legalább kicsurog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

gyönyörüek a babák :wink:

Bim-bam nagyon jó h igy átaluszátok az éjszakát az én fiacskám 3x kel :shock: és nem hogy a 4 ora felé haladnánk a kjával hanem 2,5 oánkánt kér enni pedig 160 ml eszik :roll:

Lucának boldog szülinapot

csajok mikor lehet elkezdeni kajával etetni :?:
a sogornőm ki készit h ő már 1 hosan etette és h semmi baja nem lesz tőle de én nem merek adni neki semit mert én ugy tudon h 4 hos korátol lehet

Margit
Vendég

Margit,
tisztán anyatejes babának 6 hósan, tápszeresnek 4 hósan szokták elkezdeni a hozzátáplálást. De minél később annál jobb szerintem. Pl. Levi hiába kap néha tápit is, 6 hó előtt tuti nem adok neki semmi mást tejen meg tápin kívül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Képzeljétek, megkaptam a Krio-tól a vérszállítás számláját, dupla akkora összegről, mint amit megbeszéltünk. Kiderült, hogy későn ért fel vele a futár, már nem tudta leadni, és felszámolták a saját laborjukban történt egy éjszakás tárolást is.
Na én meg jól felháborodtam, mondtam, hogy délelőtt 9:28-kor szültem, ugye nem én tehetek róla, hogy a futár 11 óra után este fél 9-kor ért oda a vérért. Úgyhogy majd szépen javítják...legalábbis nagyon remélem, mert 15000-et nem fogok kifizetni. Ilyenről szó sem volt, hogy ha mondjuk este 9-kor szülök, akkor nekem még tárolási díjat is kell fizetnem egy éjszakára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

tündi: Lucának Nagyon Boldog Születésnapot! Nagyon szép kiscsajszi! És az a torta... hm, biztos finom volt! :P

linácska: nem lehet, hogy túl eszi magát Levi és ezért jön vissza a kaja?

alvás: Dominika is hason szeret aludni, nagyon ritka ha háton hajlandó! Éjszaka is hason nyomja, akkor is figyelem, de a bukás miatt is jobb, mert így nem bukik!

bimbam: milyen az a LivingLabos?

kandi: Belián nagyon édes kishapsi! Az a kis huncut mosolya, tündéri!

ágota: De jó, hogy tettél fel képet, Villő nagyon sokat változott! Természetesen nagyon szép a kis hölgy!

margit: ne hallgass a sógornődre! Tedd azt amit, úgy érzel, hogy jó! Akkor adj mást a Btondnak, ha már úgy érzed, hogy lehet! Ezt úgyis tudni fogod! De majd csak fokozatosan először egy kanál, és ha nem fáj a hasa, másnap már lehet két kanál és így tovább! Inkább később kapjon egy baba valamit, mint túl korán! Én mondjuk 2 hósan elkezdtem gyümölcsléhez szoktatni az előző két gyerköcöt, mert abban sok K vitamin van, és az anyatejben meg úgye kevés! De csak nagyon picivel kezdtük!

Rólunk: a kiscajom egyszerűen imádni való! Úgy tud mosolyogni és kommunikálni már, hogy az valami fantasztikus! Levesz a lábamról!

Oltás: csak a muszáj dolgokat kapja meg, az agyhártyagyuszi, tüdőgyuszi ellenit aláírtam, hogy megkaphassa ingyenesen, de meggondoltam magam! én gyógyszert sem adok a nagyoknak is csak 38,5 feletti láz esetén! Amúgy a természetes gyógymódokra utazom! Nem szeretem a bogyókat!

kovisziszka

Kovisziszka,
kizárt dolog, hogy túleszi magát Levi. Mérem, hogy mennyit eszik, nagyjából napi 1,5-2 decivel kevesebbet, mint amit a súlya indokolna. De mivel így is fejlődik, ezzel se én, se a gyerekorvos nem foglalkozunk. Mármint, hogy nem 9, csak 7 decit eszik egy nap. Reggel mindig jól bereggelizik, az tény, ma is 220-at szopizott, de utána délben csak 110-et. Az éjszakaival együtt kb. most járhatunk 450-nél.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma voltam megmeretni Zarat es egy kicsit elszontyolodtam... Ket hete volt 3980 gramm, most meg 4150 gramm volt... Szoval az elmult ket hetben nagyon keveset hizott.
Nezte a doki a sulygorbe tablazatot, aszerint normalis a sulya.
Mondjuk en arra gondoltam, hogy mivel az elso 4 hetben kb 1200grammot hizott ami viszont eleg soknak szamit, lehet hogy most visszavett egy kicsit a tempobol.
Kerdezte a doki, hogy van-e eleg tejem... Hat van, estenkent lefejek meg altalaban 100ml-ket, es megy a fagyasztoba. Zara kb 6szor eszik egy nap. Szoval nem ertem... De nagyon remelem, hogy nem kell majd hozzataplalas meg ilyesmi. :( Azt nem szeretnem, mert ez igy olyan egyszeru. Barhol, barmikor megetethetem.

Udv,

Orew

orew

Sziasztok!

Lányok apró piros pöttyök vannak az arcunkon a fejünkön és a fülünkön is. Mitől lehet?
Ja és ma megint bukunk bukunk bukunk én ezt annyira nem értem, hol sok bukás van hol kevés. :cry:
Linácska: majd megírod mi volt a kórházba?
nikó

Niko: Nem tudom mennyit szoptatsz meg, de szerintem lehet, hogy tejpottyei vannak Gretinek, amik teljesen artalmatlanok es jo esetben maguktol elmulnak egy par nap/het alatt. Mas otletem nincs sajnos... :(
Zaranak nagyon sok volt kb ket hetig aztan ahogy jott, el is ment mind.

Orew

orew

[quote="sissi1837"] írta:sissi1837gotaszépen kerekedik már Villő :D
Mennyi most a súllya?
Irjál is egy kicsit magatokról.

4560g és 56cm volt 3 hónaposan. Megkapta a 2. védőoltásokat (kapott rota-ellenit is és Prevenart is--egy ismerősöm 2 éves kisfia pneumococcus-okozta agyhártyagyulladás miatt halt meg :cry: )
Tápszerezünk, 3 óránként eszik nappal, este 10-től reggel 6-ig alszik :lol: :lol: :lol: Alapvetően nagyon nyugodt baba :lol: :wink:
Nem panaszkodhatom :lol: :wink:
Vendég

Olyan jókat tudok nevetni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Többes szám első személyben beszélünk, ha valamit el akarunk mesélni a babánkról... időnként kicsit viccesen hangzik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kandi
Jó látni benneteket is :lol: :lol: :lol: :lol:

Bim-bam
Szerintem, a 22 is baromi kevés :oops: :cry:

Linácska
Remélhetőleg nem találnak semmi komoly bajt Levinél!

Itigram
Tápszeres babáknál is azt javasolják, hogy legkorábban 4, de inkább 6 hónaposan kezdjük el a hozzátáplálást!
Vendég

Orew
Jól fejlődik Zara... :lol: :wink:
Általában 6. hónaposan megduplázzák, egy éves korukra megháromszorozzák a születési súlyukat....
Vendég

Megkaptam a mei-tai-t! Jajj, nagyon szep! Nekem nagyon tetszik. David is azt mondta, hogy ezt o is szivesen felkoti majd magara ellentetben a kendovel. :)

Orew

orew

linacska:
Heim Pal :( Remelem tudnak rajta segiteni... Erdekes Robi a nagy reflux ellenere nem bukik, csak fuldoklik es nem eszik eleget... Most az elobb ugy etettem mint egy libat tomeskor... Csurgattam a szajaba a tejet es felig kenyszerbol nyelte le... Mindezt miutan mar 3 oraja bogott es nem volt kepes a cumisuveget es a cicit sem szivni. Annyira nem ertem amugy, hogy miert tud mondjuk egy nap 7x jol enni, es 8. alkalommal meg uvolt es nem eszik, vagy alig. A tobbi alkalommal sem eszik nagy adagokat, eppen nem fogy csak szerintem, mar nagyon leallt a sulygyarapodas is nalunk... tegnap reggel mar sirogorcs jott ram, mert 4 etetest sorozatban alig evett (40-50 Ml max. ), utana meg szepen megette a 80-at egesz nap... :roll: Megprobaltam a zseles tejsuritest. Hat nem nagyon szereti bekapni es utana csak nagyobb a hiszti. Szoval nem minden etetesnel adom, plane mert tegnap pl nem is volt hajlando enni utana mar. Ugy meg elek, hogy azert nem jo a gyomranak ha megeszi a suritot es utana nem is eszik. :roll:
En csutortokon megyek majd vissza kontroll gyogytornara meg gasztroenterologiara. :roll:

baratodildi

Sziasztok!

Lucának nagyon Boldog szülinapot!!

Minden baba nagyon szép.

Niko: Réka is tiszta kiütés volt, meg a fejbőre is csúnya volt. Kiderült, hogy a JHONSON sampontól. Most a fejbőre szép de az arca megint nagyon csúnya. Pedig ő tápos, nem tejes. Már én sem tudom mitől lehet, egyszer kijön aztán elmúlik.

Ádámnak szerdán hátrahúzták a kukiját. nem kívánom senkinek. Éjjel alig aludtunk, mert mikor pisilnie kellett visszatartotta. Csütörtök reggel pisilt először a kádba, úgy hogy meleg vizet engedtünk neki. De akkor is visított, de ott már nem bírta vissszatartani. Még most is odajön, ha pisilnie kell és elkámpicsorodik. De azért már nem fáj neki. Csak a fürdetés a gáz mert akkor mindig le kell fogni, hogy be tudjuk kenni.

Rékának meg kilövettük a fülét. Mostmár igazi kis csajos.

Kép

Kép
ádibaba

Ildi,
Levi sem bukik igazából, hanem folyatja vissza a kaját, de hogy is fogalmazzak, nincs meg a kezdő löket, csak úgy folyik. Nálunk az a fő probléma, hogy emésztetlen. Már gondolkodtunk rajta, hogy esetleg nem nyeli le, és tartogatja a szájában, de szerintem ez nem nagyon valószínű.
Vérvétel is lesz? Én attól parázok a legjobban.

Hú ma este annyira kiakadtam az angolórán, hogy eldöntöttem, hogy ezt a hónapot még végigjárja Lili, mert pont óra előtt kifizettem, aztán be van fejezve. Két helyre fizetem, mert az oviba is járni akar, így majd jár csak az oviba, marad 9000Ft-unk. Van egy kisfiú, aki tönkrevágja az egészet, se az anyja, se a tanár nem tud vele mit kezdeni, és ezért a többit bünteti a nő. Hiába volt ügyes, nem kap matricát. Én javasoltam, hogy ok, de akkor a jövő héttől legyen így, hogy mindig csak egy valaki kap, mert hogy a gyerekek már úgy jöttek ma, hogy ha ügyesek kapnak. Most hogy magyarázzam el egy 3,5 éves gyereknek, hogy bár ügyes voltál, és anya azt mondta, hogy kapsz, mégsem. Úgyhogy fogtam a gyereket, elmentünk a Tescoba, és kapott egy egész köteg matricát. Beragasztott háromat a könyvébe, és közölte, hogy most már boldog, és hogy ne is jöjjünk többet, mert az oviban sokkal jobb. És nem is fog odafigyelni. Tavaly annyira jó volt, mert max. 3 gyerek volt, és normálisak. Most 5, meg egy kistesó, és kezelhetetlen a fele. Annyira szeretett járni Lili, és egy ilyen hülyeséggel tönkretette az egészet. Na nem is panaszkodom tovább, de úgy kiakadtam. És akkor jön nekem azzal, hogy ő, mint a gyerek tanára, hagy döntse már el, hogy mit hogy csinál. Sajnos későn jutott eszembe, hogy mondjam, hogy de nem iskolában vagyunk, hanem én, mint a gyerek anyja kőkemény pénzt fizetek egy szolgáltatásért, ugyan hagy legyen már beleszólásom, hogy miért fizetek, főleg ha az egyre csapnivalóbb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Szerintem teljesen igazad van az angol orat illetoen!

Egyebkent bennem van csak a hiba, vagy tenyleg egyre tobb "neveletlen", elkenyeztetett vagy eppen teljesen elhanyagolt gyerek van?
En neha rettegek ettol a mai vilagtol... Attol, hogy ma mar a 12-14 eves kislanyok mar sokszor nemi eletet elnek, hogy dohanyoznak, isznak... Oke en is voltam (meg meg vagyok is) fiatal, de amikor altalanos iskolaba jartam nekem es az osztalytarsaimnak eszebe sem jutott a szex olyan formaban ahogy ez a mai lanyoknal mar elofordul, mi nem dohanyoztunk, nem ittunk, nem jartunk tini discoba. Nekunk elmenni biciklizni vagy beszelgetni a parkban vagy valamelyikunknel volt a normalis.
Tenyleg felek mar most, hogy az en kicsi lanyomat majd ilyen gyerekek veszik korul...
Egyik kolleganom meselte (neki egy 10 eves lanya es egy 8 eves fia van), hogy a lanyat cikizik az osztalytarsai amiert nem festi a hajat es nem sminkeli magat. 10 evesen??? Ugyan mi a fenenek? Tonkre teszi a hajat, es a boret is. Meg egyaltalan ezek megint csak olyan dolgok amik nem hiszem, hogy egy ekkora gyereknek valok... Vagy en gondolom rosszul? En vagyok tul szigoru?

Nahh... bocsanat, egy kicsit frusztralt vagyok ma. :(

Udv,

Orew

orew

Sziasztok!

Ádibaba:

Mi is tápszisok vagyunk, sajnos kb 2 naponta este van cici de az sem sok. Én csak bübchen sampont használtam neki de tegnap óta azt sem, lehet az a bűnös.

Orew:

Sajnos nagyon keveset 2 naponta 1-szer van cici.
nikó

Sziasztok!

Ágota ezek az éjszakai fokok nappal azért több van de szerintem éjszakára baromi kevés igy hát fütünk ezerrel egyébként nállunk télen 23-24 fok van ...én nem szeretek bent lenni "nagykabátban"

Lina tökre megértelek is igazad van föleg ha már Lilinek se jön be az egész.

Orew:nem hiszem ,hogy ha valaki festi a haját korán meg el jár bulizni akkor neveletlen lesz meg hasonlók.
Én 13 évesen festettem be először a hajamat és utána pár hóra már jött is a spirál dauer .Anyámék kiakadtak először...a köldök ékszeren már nem is csodálkoztak...bulizni rendszeresen a 14-15 évesen jártam el.Úgy,hogy péntek-szombat...dizsi.Hajnali hazakeveredéssel.
DE már 14 évesen besegítettem a szüleim vállalkozásába rendszeresen szóval semmi panasz nem volt rám...valahol ki kell engedni a gőzt..vannak ilyen emberek..én ezekhez tartózók...ja és a suliba is tök jól tanultam az középiskolában is alig volt 3-as osztályzatom.

Postás...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szilvi: ez amit írtam a Livinges ,ez nem porszívós orrszívó hanem elemes.Amikor Nolinál kiderült a reflux gyanú akkor vettem, mert neki az orrán is jött a tejcsi 6 hónapos koráig.És a kocsiba meg a bevásárlásoknál is el tudtam intézni a dolgot, meg éjszaka nem kellet kivenni az ágyból.Eleinte nem tudtam használni mert béna voltam de Api hamar rájött és megmutatta,hogy szív.

Margit:hozzátáplálás szerintem rá érsz..ezeknek a bébiknek még annyira fejletlen a gyomrocskájuk,hogy inább várjál vele minimum ha 4 hós lesz.De akkor is csak fokozatosan egy egy kanál .

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nálunk jövő héten lesz a nagy nap a füllyukasztás terén :P
Pénteken vagy szombaton jön a csajszi.De mondtam ,hogy csak a szombat d.u.-jó mert bőrzézni akarok.

Jön még valaki?????

Apiék hétvégén utaznak el Nolival vidékre :P Amíg jó az idő ,hagy mozduljanak ki egy kicsit :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ádibaba:?nektek mennyiért csinálták a füllyukasztást?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla!
Hogy te milyen csapnivaló kamasz voltál :lol: :lol:

Orew!
Én pár hét múlva 38 leszek.Azt hiszem az én kamasz korom az még tényleg más volt,mármint a 10-14éves kor közti..Énmég a nagy kommunizmusban gyerekeskedtem,akkor még a wartburg volt a menő autó,és a ritt meg casuchi farmer(13évesen)a piacról..Nike cipő csak álom volt,és mi menők voltunk mert a papám hozott adidast Svédországból.És a faluban csak nekünk volt videónk és az egész suli hozzánk járt filmet nézni :lol:
Szóval azok aztán tényleg még tök más idők voltak...
Többet voltunk otthon szem előtt...
Ennek ellenére 13évesen volt elől szőke tincsem,8.ban utolsó nap a suliban össze is vesztem emiatt a tornatanárnővel..Mert szóvá tette én meg beolvastam neki.És volt tini discó is!!!Bizony volt ám!!!!Ráadásul a művházban és még a sulikban is volt akkoriban,este 20-21óráig.És jártunk házibuliba is már 13évesen és bagóztunk oszt kiránduláson a vasúti töltés mögé elbújva,ráadásul olyan cigit szívtunk amit a fiúk loptak a közértből :oops:
És a húgom nem volt 14sem mikor először úgy együtt volt egy fiúval ,akivel utána 18 éves koráig együtt volt.Én meg kb 16 voltam,lássuk be ez sem egy nagy kor..
Ettől függetlenűl én is mint Csilla már 13-14évesen ott ültem anyum üzletében és kiszolgáltam a vevőket,míg ő áruért ment vagy épp a háztartást rendezte.Szóval mi is hasonlóak voltunk mint a mostani kamaszok,csak elfelejtjük... :lol: :lol:
Szóval tényleg mi sem voltunk jobbak,mégis tisztességes családanya vált belőlünk.
Na jó,tény én is látom,hogy ma sokkal több az elhanyagolt magára hagyott hülyegyerek...AZért az tény,hogy mi 14évesen brahiból bagóztunk(utána meg öklendeztünk,mert amúgy nem is cigiztünk),a mai 13-14évesek meg lazán a suli előtt rágyújtanak..

Mi még nem fűtünk.Napközben szépen ide süt a napocska,felmelegszik kb 23-24fokra a lakás,estére kb 21-22fokra hűl le.Nekünk egyenlőre ennél több nem is kell.Viszont megyek azért elindítom a kazánt,ha nem jó még a héten ki lehessen hívni a szerelőt.Sajni minden nyáron tök poros lesz és ki kell tisztíttatni a szakival,mert nem gyullad be.
Este a fürcsinél egyenlőre a kis ventilátort kapcsoljuk be,ez bőven elég egyenlőre.A Szabi nem nagyon fázós,nappal pl még mindig tök pucéron alszik(ha van rajta bugyi bepisil),éjaszak meg van hogy csak pelusban meg zokniban
Amúgy én a szülőin szóvá tettem,hogy pl én nem engedném a csajoknak a hupilila körömfestéket a suliban... :lol:
Mi amúgy a hálóban amúgy sem fűtűnk.Vagyis lefekvés után le szoktuk kapcsolni a radiátort,mert 20 fok felett nem tudunk aludni.Amúgy is a babáknak is egészségesebb 20fok alatti hőmérsékletben aludni,no meg nekünk is..
Nekem a 24fok az már nagyon meleg,én pl most éjszaka is tökre leizzadtam.

mimi12

Ma annyi időm van hogy csak na.... :lol:

Barátodildi:nézegettem a képtáradat :wink: és nagyon édi volt Timi kicsinek ha ráérsz dobsz fel képet ő róla is,hogy mennit változott?
Van egy pár kép ahol (mondjuk mindenhol tiszta mosoly) nagyon jó
:P (rózsaszin pólyán ahol pihizik meg a pelus asztali ..és látom Ti is leleményesek voltatk a cumival :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Noémi látod látod azért valamiben hasonlítunk :wink:
Én nagyon jól éltem meg ezt a korszakomat és a gyerekeimnek is hasónlókat szeretnék...én olyan vagyok ,hogy a hülyeséget jobban szeretem megtapasztalni ha tiltottak volna ezektől a dolgoktól..(beleértve mindent amit Noémi irt :wink: )akkor biztosan kitörtem volna és dafke csináltam volna jobban :wink: :lol:

Ja fütés én a fütőkét nem merem bekapcsolni mert megjött a elszámolás a villanyosoktól :oops: hát...Api nem bujt ki a bőréből az örömtöl... :oops: :oops: Igy ocsobb a gáz esténként.... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

bim-bam: köszi! Hol lehet ilyen Lilvigeset venni és mennyibe kerül?

linacska: drukkolok, hogy ne legyen semmi baja Levinek! Vérvételtől ne félj! Nyolc éve négy hónaposan a lányomnak is ott vették le és baromira ügyesek és kedvesek voltak!

Segítséget szeretnék kérni! Tud valaki jó szemészt Pesten? Vinni kell Dominikát, mert könnycsatornaszükületes! Valószínű, hogy át fogják mosni neki, mert a szemcseppek csak ideig-óráig használtak! Anyukám azt mondta, hogy nagyon durva, ne menjek be a manóval, mert garantáltan elájulok! De én úgy döntöttem, hogy akármilyen durva is, ott leszek és fogom a kezemben! Inkább én fogjam, mint egy idegen, fehérruhás akárki! Nem? Biztos jó neki, ha ott vagyok mellette! Ha a pici manónak bírni kell, hogy szadizzák, akkor bírom én is! Nem tudom azt megtenni, hogy beadom, hogy tessék, itt van csináljátok és én meg hallom úgyis kint majd hogy nagyon sír! Ott legalább a közelségemmel megpróbálom őt vigasztalni!

kovisziszka

Sziasztok!

Megvagyunk mi is :D Azt hiszem elértük a hathetes fejlődési ugrást, mert Marcinak két napja ugrásszerűen megnőtt az étvágya :D Remélem így is marad, mert már kezdtem aggódni, mert születése óta kb ugyanannyikat evett, és azért az már kezdett kevés lenni...

A sírások viszont továbbra is megvannak. Babakocsiban nem sír, meg kézben sem, azt is szereti ha dumálunk neki, de ha etetés után leteszem az ágyába, hogy aludjon kicsit, elkezd bömbölni.
Szerencsére sok esetben ezek már csak ilyen egy-két perces sírások, utána meg megy a nézegetés ezerrel a kiságyban. Így nappal a gyerkőc kb egy-két órát alszik. Nem tudom ez normális-e, majd konzultálok a gyerekorvossal. Még szerencse, hogy éjszaka nincs sírás, akkor alszik rendesen. Érdekesek ezek a lurkók :D :D

Kamaszkor: én is 14 évesen kezdtem bulizni járni és mi is cigiztünk, meg festettem a hajam, volt minden. A szüleim azt mondták, hogy amíg jól tanulok, addig mehetek, amerre szeretnék. És mivel mindig jó jegyeim voltak, nem volt gond :lol: :lol:
De szerintem így volt jó, mert amikor már felkerültem Pestre egyetemre, nem vágytam ész nélkül bulizni, mert addigra tudtam mi az. Azok a középsulis osztálytársaim pedig, akiket nem engedtek 14-18 éves korukban sehová kissé elvetették a súlykot, buktak az egyetemen/főiskolán, mert a hirtelen kapott nagy szabadsággal nem tudtak mit kezdeni, és elkezdtek ezerrel szórakozni járni.
Egyébként nagyon örülök, hogy elsőre kisfiunk lett, ha a második lány lesz, legalább vigyáz majd rá. De én is félek, hogy mi lesz itt Pesten a gyerkőccel. Gyerekkoromban már 7 évesen egyedül jártam biciklivel iskolába, nem kellett félteni semmitől. Nem vagyok benne biztos, hogy örülnék neki, ha Marci ebben a nagy városban egyedül császkálna még akár 10 évesen is. Aztán meglátjuk...

Fűtés: nappal nálunk is besüt a nap délelőtt 11-től egészen amíg le nem megy, így még nem fűtünk. Esti fürcsinél melegítünk kicsit nehogy Marci megfázzon.

Bababörze: én még gondolkodom, hogy megyünk-e.

Tegnap voltam a hathetes kontrollon. Azt mondta a doki, hogy minden ok, visszaállhatok a terhesség előtti életmódomra :lol: :lol: (nyilván figyelembe véve, hogy szoptatok)
De tegnap este végre fürdőkádban fürödtem!!!! Erre tavaly december óta nem volt példa :lol: :lol:

Niko: Marci arca is tiszta kiütés, pedig csak gyógyszertári fürdetőt használunk. Leheet, hogy a tejtől van, nem tudom. Ha egyszer a védőnő méltóztatna meglátogatni minket, megmutatnám neki.

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak ma zenebölcsi+torna volt.elmegy vele az egész délelőtt.Tegnap meg főzés,mosás és társai.
Délben megjött...nem tartott sokáig a szabadság :cry: :cry:

Ágota,Piroska,gyönyörűek a csajok :)

Orew,örülök,hogy megérkezett a te mei-tai-od is :)

Lina,sztem iagazd van az angollal kapcsolatban!!Azért 9ezer ft nem kevés pénz.Szolnokon is indult msot,de nem tudom bevininni Lucát,meg ugy minden napra lenne vmi és nem akarom nagyon leterhelni sem így 2évesen.

Bulik:én nem votlam egy nagy bulis,de tini dizsibe eljártunk,ami 20h-ig tartott :) De sokat bringáztunk,sportoltunk...na meg lestük a fiúkat :lol: Én is hamar túlestem a dolgokon,de 7évig voltunk együtt...Mondjuk azt nem szeretném ha Luca ilyen fiatalon ennyit lenne együtt valakivel,persze azt sem hogy fűvel fával együtt legyen...de én már bánom,hogy úgy lekötöttem magam,főleg a fősulin jöttek ki ezek a gondok...aztán nagyon csúnya vége lett a dolognak....egy örök lelkiismeretfurdalás....úgyhogy én engedni fogom bulizni,legalábbis úgy gondoldom,csak igazándiból drogoktól féltem...cigit én is kirpóbáltam...berúgni 1x rúgtam be,de akkor nagyon csúnyán...és én aki nem dohányzik,elszívtam fél doboz cigit,hát gondolhatjáétok másnap milyen voltam :oops: :oops:
Ja és azt hozzá kell tennem,hogy középiskolában nagyon jó tanuló voltam...4ik év végén én kaptam meg azt a díjat amit midnen évben 1tanuló kapott,a 4év alatti teljesítménye végett :) Szóval a tanulás az kitétel lesz :)

Dbea,de jó,hogy túl vagy a kontrollon,én majdcsak jöv hét pénteken fogok. :?

Sziszka,nem írigyellek,de majdcsak túl lesztek rajta!!!

Kép
Kép
tundi24

Kiütés:Zsombi arca is rémes, a tejtől,de ma bekenem neki egy kis fürdetőkencével.

Ja,és mindenkinek köszi a köszöntést Luca nevében is!!!!!! :) :) Aranyosak vagytok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.10.06 15:22-kor.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Jöttem én is végre.

kovisziszka: mi a sotén voltunk szemészeten Mimcimmel mert ő meg határ eset volt, majdnem neki is mosták de aztán szemcseppel helyrejött, hála az égnek. Nagyon jó dokinéni van ott szerintem nagyon kedvesek voltak velünk.

Én is 14 éves voltam mikor anyukám először elengedett discoba, meg csavarogni a lányokkal, de nekem sem jutott volna eszembe a sex pl. Én elég fiús lány voltam. Viszont amikor elkezdem a közép sulit másodikban már én is cigiztem, meg kacsingattam a fiúk felé de még akkor is csak ilyen járás terén szóval nálam később jött csak a sex. Én sem merem elképzelni, hogy Jázmint egyedül engedjem el áááá kizárt. Teljesen más lett a világ, bármikor betuszkolhatnak az autóba, megverhetnek leszúrhatnak. nagyon durva.

Jajj lányok mikor bekapcsoltam a babanetet elolvastam a te történeted című írást. Hát szörnyű arról ír az anyuka, hogy pneumóban halt meg a kisfia.

Mi sem fűtünk még egész nap be süt a nap, hála az óriás ablakoknak. Éjszaka is 25 fok van bennt, én is csak Marcusnak fűtök füri előtt hősugárzóval.

Minket is elért a koszmó, én olivaolajjal kentem be tegnap este noki tanácsára Marcus fejét és majdnem le tudtam az egészet fésűlni a fejéről.

Szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Jah majdnem elfelejtettem NAGYON SZÉPEK A GYEREKEK!!!!!!!

Kép
Kép
beusmimi

Tényleg nagyon jó, hogy tettetek fel friss babafotókat!

Mi állandóan kint vagyunk napközben, amíg ilyen gyönyörú idő van, ezért is nem jövök. Leszek eleget, amikor beköszönt a hideg... :?

Koszmóra olivaolaj??? kipróbálom, bár a vazelintől is szebb már.

Mindenkinél jön az új hajacska??Nálunk nagyon édesen nyomul...

Tegnap voltunk a 6 hetes kontrollon, minden oké. A vérzés viszont a varrás menti hegekből eredt, nem mensi volt... A dokinéni szerint jöhet a köv. béjbi... Azért pár hónapig szeretném szoptatni Zsigit...

Hú tök sok mindent akartam, de semmi nem jut az eszembe... :roll:

Tünde :lol: Isten éltesse Lucust! Nagyon édes! :lol:

Ádibaba :lol: Kérünk Rékusról fülbevalós képet!!! :wink:
Ez a fütyivisszahúzás nem hangzik valami jól, szegény Ádi! Gondolom, ez napról napra jobb lesz...

Linácska :lol: én is ugyanezt tenném az angollal kapcsolatban. Felháborító!

Kandi :lol: De jó, hogy jöttél! Együttfürdés tetszik! én nem vagyok ilyen bátor még... Pedig tök lenne kedvem... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hát igen, sokat változott a világ - nemcsak a tini korra vonatkozóan, de már az újszülöttek és csecsemők gondozása terén is! Gondoljunk csak arra, a szüleink hogy csodálkoznak a mai, általunk használt módszereken! :lol:

Velem pont az történt, amit dbea írt rossz példaként: 14-17 évesen nem nagyon voltam bulizós, viszont a főiskola 1. félévében agyba-főbe mászkáltam a különböző szórakozóhelyekre és meg is lett a félévismétlés az eredménye. Viszont ennek ellenére a férjem volt az első és mai napig egyetlen férfi az életemben. (Már komolyabb kapcsolat, plátói szerelmek voltak már kora tini korom óta... :) ) És egy hónap múlva lesz a 10. évfordulónk!!! 8)

Kép

Kép
hmbori

Bori!
Hála égnek nem kallódtál el :wink:

Mi ma voltunk státusz vizsgálaton.
A Regi 4900gr és 60cm.Most nem hízott már ő sem olyan sokat,viszont nem semmi,hogy 3hó alatt 10cm et nőnek átlagban.
Kaptunk széklet vizsgálatra dobozkát.Elmondtam milyen a kakija néha,jól kikérdeztek és mondták,hogy küldjük a kakit!
Azt mondta a doki néni,hogy simán lehet akár valami fertőzés is,és simán lehet még a csecsemő osztályról szülés után közben stb,csak most jött ki.
Mondjuk az az igazság,hogy kicsit jobban örülnék egy enyhe fertőzésnek ami gyorsan gyógyul mint a fehérje allergiának.
Míg nem jön meg az eredmény addig nincs oltás.Ennek meg különösen örülök,hisz had erősödjön az immun rendszere.
Na megyek mert a nagylányom itt nyíg,hogy msn-ezni szeretne
:lol:

mimi12

Képzeljétek, mikor hazajöttünk, kérdezte a szomszéd, hogy itthon voltunk-e éjszaka, mert két nemzetiségi itt szaglászott a házunk körül, piszkálták a redőnyöket, próbáltak benézni. A szomszéd a bokor mögül nézte őket, de nem tudott hogy szólni nekünk. Nő, nem mert azért átszaladni.
Úgyhogy most telefonszámot cseréltünk, a férjem bement a rendőrségre, hogy éjszaka egyszer-kétszer menjenek már el erre. Mondták, hogy erre mindig szoktak jönni, jönnek most is, és adtak egy közvetlen mobilszámot, hogy ha gond lenne, hívjuk azt, és egy perc múlva itt vannak. Nem tudom, valamiért nem aggódom, két kutya van az udvaron, igaz egyik öreg, másik kölyök, de azért már elég kutya formája van. Az egyik ablak a kanapé miatt nem nyitható, csak picit, de pont a férjemre lépnének rá, a másik két ablak elé meg teregettem, szóval elég csörömpöléssel járna bejönni.

Csajok, én nem vagyok normális... én ez miatt az angolos hülyeség miatt még ma is tiszta ideg voltam. Eszembe jutnak Lili szavai, és sírni tudnék. Ma volt az oviban angol, előtte felhívtam a tanárnőt, hogy mi történt tegnap, és kicsit pátyolgassa már Lilit, ha szükséges, bár szerintem nem kellett, mert az oviban egész más. Mikor mentem érte, boldogan mondta, hogy csináltak sünit, és hoztuk büszkén haza :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jajj! Remelem nem ertettetek felre. En nem azt mondom, hogy ne menjen bulizni vagy ilyesmi, csak feltem attol ahogy ma buliznak az emberek... Egy evvel ezelott meg en is boven benne voltam es tudom, hogy hogy mennek a dolgok sajnos. En borzaszto voltam ilyen teren (rengeteget jartam bulizni, mintha menekultem volna attol, hogy otthon kelljen lenni) es emiatt eleg sok tapasztalatom van arrol, hogy hogy is megy ma a bulizas.
Sajnos mar tenyleg nem azt a vilagot eljuk, hogy egyedul elengedje az ember a gyereket... Anyu meselte, hogy ok 9 evesen a baratnojevel a Margitszigetre jartak uszni Pestszentlorincrol. De a mai vilagban mar biztos nem engedi el jol szivvel egy szulo a 9 eves gyereket, hogy utazza at a fel varost... :?

Linacska: Ez eleg ijeszto sztori... En nem tudnek nyugodtan aludni egy ilyen eset utan sokaig, az biztos.

Tegnap ota nem adok Zaranak infacolt, es mara bezoldult a kakija. Jol emlekszem, hogy ez a tuleves miatt lehet? Vagy mi lehet az oka?
Zara fejen is megjelent a koszmo sajna. Neki valami speci gyogyszertari borpuhito kremet irt fel a dokineni. Remelem mukodni fog a dolog.

Udv,

Orew

orew

Lányok nagyon szépek a babák! hihetetlen, hogy már Mira is lassan 2 hónapos! Másodki gyerekkel sokkal gyorsabban repül az idő!

Ma voltam 6 hetes kontrollon, spirált tetettem fel végül... Hát nem volt kellemes, de remélem kényelmesebb lesz mint a gyógyszer, nem kell észben tartani. Mondjuk most úgy néz ki, hogy szeretnénk még majd gyerkőcöt, a doki azt mondta semmi akadálya, 2 hónappal előtte le kell venni a spirált, és utána lehet próbálkozni. Olyan fura ez az egész, tisztára "asszonynak" érzem magam tőle...

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Niko: mi elvittül Rékát az arca miatt a dokihoz. Azt mondta hogy először egy kis alkohollal töröljem át, utána meg azzal a spéci krémmel (gyógyszertári kevert) amit múltkor adott. Ja és adjunk neki 2*1 ml CALCIMUST.

Csilla. A fülbelövés a fülbevalóval eggyütt amit belelőtt 3600 Ft-t volt.

Koviszka: Nekünk is valószínú átmosás lesz a vége, mert már 3 féle szemcseppet próbáltunk. Az utolsó totál rossz volt. Most este kamillázom és TETRAN szemkenőccsel bekenem. Szerintem így szebb neki. nekünk 2 hónaposan kell visszavinni, ha akkor is csipásodni fog akkor minket a KLINIKÁK-ra fognak beutalni. De sajnos doktornő nevet nem tudok mondani. de állítólag nagyon aranyos.

Madaran: Ha lesz időm rakok képet :)

Kép

Kép
ádibaba

oui: A spirál mennyibe kerül??

Kép

Kép
ádibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?