Sziasztok!
Megvagyunk mi is
Azt hiszem elértük a hathetes fejlődési ugrást, mert Marcinak két napja ugrásszerűen megnőtt az étvágya
Remélem így is marad, mert már kezdtem aggódni, mert születése óta kb ugyanannyikat evett, és azért az már kezdett kevés lenni...
A sírások viszont továbbra is megvannak. Babakocsiban nem sír, meg kézben sem, azt is szereti ha dumálunk neki, de ha etetés után leteszem az ágyába, hogy aludjon kicsit, elkezd bömbölni.
Szerencsére sok esetben ezek már csak ilyen egy-két perces sírások, utána meg megy a nézegetés ezerrel a kiságyban. Így nappal a gyerkőc kb egy-két órát alszik. Nem tudom ez normális-e, majd konzultálok a gyerekorvossal. Még szerencse, hogy éjszaka nincs sírás, akkor alszik rendesen. Érdekesek ezek a lurkók
Kamaszkor: én is 14 évesen kezdtem bulizni járni és mi is cigiztünk, meg festettem a hajam, volt minden. A szüleim azt mondták, hogy amíg jól tanulok, addig mehetek, amerre szeretnék. És mivel mindig jó jegyeim voltak, nem volt gond
De szerintem így volt jó, mert amikor már felkerültem Pestre egyetemre, nem vágytam ész nélkül bulizni, mert addigra tudtam mi az. Azok a középsulis osztálytársaim pedig, akiket nem engedtek 14-18 éves korukban sehová kissé elvetették a súlykot, buktak az egyetemen/főiskolán, mert a hirtelen kapott nagy szabadsággal nem tudtak mit kezdeni, és elkezdtek ezerrel szórakozni járni.
Egyébként nagyon örülök, hogy elsőre kisfiunk lett, ha a második lány lesz, legalább vigyáz majd rá. De én is félek, hogy mi lesz itt Pesten a gyerkőccel. Gyerekkoromban már 7 évesen egyedül jártam biciklivel iskolába, nem kellett félteni semmitől. Nem vagyok benne biztos, hogy örülnék neki, ha Marci ebben a nagy városban egyedül császkálna még akár 10 évesen is. Aztán meglátjuk...
Fűtés: nappal nálunk is besüt a nap délelőtt 11-től egészen amíg le nem megy, így még nem fűtünk. Esti fürcsinél melegítünk kicsit nehogy Marci megfázzon.
Bababörze: én még gondolkodom, hogy megyünk-e.
Tegnap voltam a hathetes kontrollon. Azt mondta a doki, hogy minden ok, visszaállhatok a terhesség előtti életmódomra
(nyilván figyelembe véve, hogy szoptatok)
De tegnap este végre fürdőkádban fürödtem!!!! Erre tavaly december óta nem volt példa
Niko: Marci arca is tiszta kiütés, pedig csak gyógyszertári fürdetőt használunk. Leheet, hogy a tejtől van, nem tudom. Ha egyszer a védőnő méltóztatna meglátogatni minket, megmutatnám neki.
Bea