Sziasztok!
Ildi!
Mi is megtartanánk a Down-os babát is, ez nem kérdés! De! Hogyhogy alá kellett írnod, hogy nem vállalod a protokoll szerinti amniot, ha a dokinő nem is akarta megcsináltatni? Ezt nem értem egészen...
Nekem mondjuk ennyire nem tuti a kombinált tesztem (eddig azt hittem bőven jó az 1: 7200 eredmény) és tény, hogy nálam is mindig nagyon alacsony volt az afp (ugye erre mondta a dokim, hogy gyári hiba
), az összes uh. eredményem nagyon jó lett stb. De a hasszurkát nem akarom! Nővéremnek megcsinálták, azt mondta borzasztó volt látni, ahogy a tű közeledett a baba felé... és utána 1-2 napig nagyon nem volt jól!
Nem vállalom be, hogy elveszítsük, mert, ahogy írtad is, az 1-2%-os vetélési kockázat sokkal nagyobb, mint annak az esélye, hogy tényleg Down-kóros legyen. És, mivel hihetetlen lehetetlen körülmények között fogant meg ez a kis élet igenis hiszem, hogy értelme, célja van. Meg érzem is belül valahogy, hogy minden rendben vele!
Köszi Lányok, sokat jelent, hogy velem vagytok!
Amúgy semmi jó hír, magas a vérnyomásom ( sosem volt ilyen), 140/80. Időnként keményedik a pocak és kicsit meg is rövidült a méhnyak. Most ezek miatt csütörtökön újabb labor hajnalban, holnap Hajdu dr.nőnél az uh., jövő héten pedig vissza dokihoz, hogy mi újság a méhszájjal. Addig pedig 3x1 Magnerot és nem ártana kicsit pihenni, de a dokim is tudja, hogy ez 4 gyerek mellett lehetetlen. Na, megyek is, mert még meg kell főznöm a gyerekeknek a holnapi ebédet, reggel még ki kéne porszívóznom, hogy mire jön Kamilla keresztmamája vigyázni a srácokra, nagyjából rend legyen.
Közben pénteken lesz Berci szülinapja, nincs is időm készülni rá, mert orvostól orvosig rohangálok egész héten, a lányom meg már lassan meg sem ismer ( a fiúk azért már felfogják, hogy hazajövök)!
Á, bocsi, hogy így kiafadtam, de most eléggé kivagyok (szerintem a vérnyomásom is emiatt a hülye afp mizéria miatt magas)!
De remélem, hogy holnap ilyenkor már egészen más színben látom majd a világot!
Márti