Szia mmzsó!
Holnap hány órára mész a klinikára? Én 2 órára megyek az ambulanciára!
Remélem, holnap jó híreket kapsz majd
Szorítok!
„A múltkori prof. konzultáció elég mély nyomott hagyott bennem, így remélem most semmi meglepetés nem fog érni.”
Én evvel azt akartam mondani, hogy erre a konzultációra, annyira, de annyira készültünk, hogy most hosszú kezelésmentes hónapok után, mivel minden lombikot megelőző vizsgálatunk eredménye jó lett, mindenképpen el fogjuk kezdeni a programot vagy, ha nem, akkor az ok max. egy ciszta lesz és semmi más
Erre mi lett a program kezdés elhalasztásának oka??? Az, hogy lejárt a leleteimnek egy része!
Mi mindenre, de tényleg mindenre gondoltunk, tüsző, ciszta, esetleg az éppen esedékes rákszűrés vizsgálat eredményének hiányára. De arra, hogy a hsg és a hormonleletem úgy mondván lejárt, erre álmunkban sem gondoltunk!
A bent maradt tüszőn és a cisztán az ember egyből felhúzza magát, ami értetődő, hiszen miattuk nem indítanak el kezelést
De azt hallva, hogy lejárt egy, két lelet, az ember csak némán, kukán, döbbenten reagál a dolgokra
Legalábbis a mi első reakciónk ez volt!
Aztán miután kijöttünk a klinikáról, nekünk is elborult az agyunk
hogy miért nem lehetett ezt előbb velünk közölni, mondjuk, amikor márciusban azt mondtuk, hogy májusban majd visszajövünk, közölni, hogy addig még jó a leletünk, de utána mondjuk nyár közepétől már nem
Vagy amikor bejelentkeztünk szeptemberben és ki is számoltuk a napot, hogy mikor kell majd mennünk, miért nem mondták, hogy ne számoljunk semmit és nem kell még a lóvét összeszednünk, mert úgy néz ki a leleteink lejárta miatt kezdeni még nem tudunk
Tudod mmzsó én már hallottam olyan okokat, amik miatt kezelést nem indítottak el pl-ul: tüsző és ciszta „bent ragadás”, szabadság, továbbképzés, betegség stb. De leletek lejártáról még nem hallottam!
Hát ezért hagyott mély nyomott bennünk a múltkori konzi, mert mindenre fel voltunk készülve, de erre semmiképpen se. Ezek után még nem tudom, mi jöhet, de most már mindent el tudok képzelni!