Sziasztok!
Na, tegnap vettünk mülleres pelust, eddig jónak tűnik. Ebből a 4+-os az, ami 11-20 kg, ezt vettük, de elég passzentos. De szerintem jó lesz. Darabja most akcióban: 47 ft. Nem akciósan: 52 ft. Úgyhogy ez nyert árban is! Viszont ha ötös méretet vennék, akkor ez is ugyanannyiba kerülne, mint a rossmannos, vagyis 58 ft/db. Bár még mindig olcsóbb az is, mint a tescos, libero vagy pampers.
Szóval egyenlőre maradunk a müllernél. Éjszakát is tök jól kibírta, bár nem sokat ivott egyik sem, konkrétan Bence semmit. Megint végig aludt. Pedig tegnap egy délutáni hisztiben, mikor üvöltött, észrevettem, hogy kijött neki az alsó két foga melletti kettő is, tehát most már neki 8 fogacskája van.
Ma fejtett bab főzit csinálok, kolbásszal. Két napra. Aztán paprikás krumplit majd, megkívántam. Este sütöttem mézes puszedlit. Finom lett, de az állaga nem lett olyan, mint barátnőmé, de falták azért rendesen!
Emese még mindig taknyos, napközben elég jó volt, de éjjel most megint eldugult. Előbb hívtam a rendelőt, írattam neki antibiotikumos orrcseppet, az be szokott jönni. Gyógyszertári.
Livi: jobbulást továbbra is Timinek! Majd én is várom az élménybeszámolót a szemműtétről, egyszer lehet, hogy én is rászánom magam. Anyumnak volt pár éve, az első három napban elég sokat szenvedett
, de utána jó lett neki. Sötétben bírt csak lenni abban a pár napban.
Szilvikém: hú, már úton vagytok? Sikerült bepakolni? Remélem minden rendben lesz az úton. Fogadd meg Verika tanácsát a le és felszálláskori itatással!!
Anytali: mivel Cserierinek és Jáginak sem jó a jövőhét, meg talán Verikának sem, mi lenne, ha ezen a héten tartanánk meg? Péntek vagy szombat délután? Esetleg arra gondoltam, hogy 3-4 felé (döntés kérdése) találkoznánk a mekiben és ki meddig ér rá. Két-három órát szerintem én is ráérek. Estére haza kell érnem a gyerkőcök miatt.
Ha jövő héten lenne, nekem a péntek jobb lenne, mert apa szombaton Kárpátia koncertre megy és akkor én leszek a gyerkőcökkel.
Na megyek, felteszem a babot főzni, annak azért kell idő. Ma megyek fodrászhoz is, délután, apa lesz a gyerkőcökkel. Már rám fér. Nagyon le van nőve a hajam. Sajnos ez a szőkeség átka. Mondjuk azért kiszoktam húzni 6-8 hetet. Párszor én is befestettem, de volt, hogy zöldes árnyalata lett!
Ja, és ma korábban megyek Emeséért, ebéd után akar hazajönni. Ha nem esik az idő, elsétálok velük Újvárosba, kinéztem múltkor neki egy ünneplő cipőt, nemsoká ünneplőben kell menni a suliba.
Sziasztok
Szilvia