Új privát üzeneted érkezett!

JÁgi!

Megpróbálok majd visszaolvasni, mert valami rémlik, hogy volt Antóka súlyával probléma. Akkor éppen csak futólag olvastam a hozzászólásokat.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na most meg nem találom! De még keresem hátha!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Konkrétan Antóka súlyáról nem találtam semmit sem, csak hogy gond volt az evéssel. Mintha a Danival végigélt cirkuszt olvastam volna vissza.
Dokival beszéltél erről, hogy Antóka nem gyarapszik úgy ahogy kéne?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Szilvi: köszi a rákeresést, én is ezeket találtam. Most úgy döntöttem, még teszek egy próbát a müller pelussal, mert árban az jön ki a legjobban most (pelus futár után). Verika is dicsérte, meg a rossmannban egy kedves eladó is azt veszi, ő is dicsérte. Apát elküldöm ma és vesz, meglátjuk.

Nagyon jó utazást kívánok Nektek, sok felejthetetlen percet Nektek Apával. Azért merész vagy, hogy még be sem pakoltál! :)
Ja, vettem a disney akciós könyvek közül. Nem sokat, mert Dórikának van Emeséről, de Emesének vettem disney-s angol gyakorlót, meg egy tündéres könyvet. Örült nekik nagyon!

Jági, Gabi: a suli előtt találkoztam Verikával és az ő ismerősének a kislánya két éves volt júliusban, és 9 kg. Olyan soványabb testalkatú, de nem tűnt gebének, aranyos kislány. Szóval ez tök szubjektív. Ki, milyen alkat. Dórikám 2 héttel fiatalabb nála és ő pedig szerintem bőven 13 kiló felett van. Bence meg szerintem simán 12,5 kiló. Én is viszem őket méreckedni a héten. Úgyhogy szerintem ne aggódjatok. Antika teljesen átlagos kinézetű, Dani picit vékonyabb, de nem kórosan, egyáltalán!!!

Na, igazad van Gabi, legalább meg is lesz az a jogsi! Ezek a fickók néha olyan töketlenek! :)

Lola: köszi ma a sétát és a segítséget, hogy pesztráltad a kölyköket, amíg felmentem a kínaiba harisnyáért, zokniért! Remélem nem fárasztottunk le teljesen! Utána még elmentünk anyuékhoz (lehívtuk kicsit), aztán spar. Most tanulunk. Tökre elfáradtam....

Emesének ötös lett a szorgalma, magatartása. Édes szívem... a fránya ének felelés is ötös lett, ami olyan nehezen ment tegnap a fejébe (hangjegyekről szabály).

Na most megyek, Bence nem hagyja tanulni Emesét. Meg gyorsban csinálni akarok egy kis mézes puszedlit.

Na sziasztok, ha ma nem jönnék, jó éjszakát!

Verika: köszi még egyszer pelus infót!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Hugi
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Timinek pénteken elkezdett folyni az orra, meg köhögött, szombaton úgy nézett ki jobban lesz, de éjjelre befulladt aztán meg tök rekedt lett. Hétfőn párom elvitte dokihoz, vírusos nyavaja, amikkel én tömtem az jó lesz csüt mehet oviba, ennyit mondott a dokinő. Nagyon nem jön be mostanában a gyerekorvosunk.

Erika
Tőled is elnézést kérek még egyszer, hogy beígértem hogy viszlek benneteket aztán nem mentünk. Jó lett volna nagyon.

Meg olvastam, hogy lesz anya tali is. Az mikor lesz meg hol? Megírná valamelyikőtök privibe? Mert nagyon nem fogok gép előtt ülni mostanában, mert csütörtökön ha minden jól alakul megszabadulok a szemüvegemtől. Megyünk Anyuval mindketten pestre a lézeres szemműtétre. Drukkoljatok, tök izgulok.

Most mentem is lassan vacsi, pancsi, alvás.
Jók legyetek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Szilvi81: Most csak miattad gyorsba: Nagyon jó utat kívánok Nektek! Ha lesz neted, azért írj pár sort, hogy viseltétek az utazást és hogy érzitek magatokat a ködös Albionban :lol:
A repcsin le és felszálláskor szopiztasd vagy itasd Áronkát, nehogy fájjon a füle a légnyomáskülönbségtől. Bizti szuper utatok lesz!

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok,

Szilvia,
Jó utat kivánok nektek és érezzétek nagyon jól magatokat!

EDB anyu,
Máténak én is Mülleres pelust szoktam venni, nálunk is bejött.

Livia,
Az Optikmedbe mész műtétre? Majd mesélj, milyen volt. Valamikor majd én is belevágnék, ha nem kell annyit emelgetnem Mátét.

Lola,
Kata anyukájának nincs email cime, ha gondolod, irhatsz az én email cimemre, ha valami fontos üzenet van sulival kapcsolatban.

Gabi,
Mekkorát nőtt Gerid, lassan utoléri a bátyját. Hamar össze fognak nőni. Tényleg jó vásár volt az a sok ruha.

Mikor is lesz az anyatali és hol?

Üdv. Judit
jutte

Sziasztok!

Na, tegnap vettünk mülleres pelust, eddig jónak tűnik. Ebből a 4+-os az, ami 11-20 kg, ezt vettük, de elég passzentos. De szerintem jó lesz. Darabja most akcióban: 47 ft. Nem akciósan: 52 ft. Úgyhogy ez nyert árban is! Viszont ha ötös méretet vennék, akkor ez is ugyanannyiba kerülne, mint a rossmannos, vagyis 58 ft/db. Bár még mindig olcsóbb az is, mint a tescos, libero vagy pampers.

Szóval egyenlőre maradunk a müllernél. Éjszakát is tök jól kibírta, bár nem sokat ivott egyik sem, konkrétan Bence semmit. Megint végig aludt. Pedig tegnap egy délutáni hisztiben, mikor üvöltött, észrevettem, hogy kijött neki az alsó két foga melletti kettő is, tehát most már neki 8 fogacskája van.

Ma fejtett bab főzit csinálok, kolbásszal. Két napra. Aztán paprikás krumplit majd, megkívántam. Este sütöttem mézes puszedlit. Finom lett, de az állaga nem lett olyan, mint barátnőmé, de falták azért rendesen!

Emese még mindig taknyos, napközben elég jó volt, de éjjel most megint eldugult. Előbb hívtam a rendelőt, írattam neki antibiotikumos orrcseppet, az be szokott jönni. Gyógyszertári.

Livi: jobbulást továbbra is Timinek! Majd én is várom az élménybeszámolót a szemműtétről, egyszer lehet, hogy én is rászánom magam. Anyumnak volt pár éve, az első három napban elég sokat szenvedett :(, de utána jó lett neki. Sötétben bírt csak lenni abban a pár napban.

Szilvikém: hú, már úton vagytok? Sikerült bepakolni? Remélem minden rendben lesz az úton. Fogadd meg Verika tanácsát a le és felszálláskori itatással!!

Anytali: mivel Cserierinek és Jáginak sem jó a jövőhét, meg talán Verikának sem, mi lenne, ha ezen a héten tartanánk meg? Péntek vagy szombat délután? Esetleg arra gondoltam, hogy 3-4 felé (döntés kérdése) találkoznánk a mekiben és ki meddig ér rá. Két-három órát szerintem én is ráérek. Estére haza kell érnem a gyerkőcök miatt.

Ha jövő héten lenne, nekem a péntek jobb lenne, mert apa szombaton Kárpátia koncertre megy és akkor én leszek a gyerkőcökkel.

Na megyek, felteszem a babot főzni, annak azért kell idő. Ma megyek fodrászhoz is, délután, apa lesz a gyerkőcökkel. Már rám fér. Nagyon le van nőve a hajam. Sajnos ez a szőkeség átka. Mondjuk azért kiszoktam húzni 6-8 hetet. Párszor én is befestettem, de volt, hogy zöldes árnyalata lett! :)

Ja, és ma korábban megyek Emeséért, ebéd után akar hazajönni. Ha nem esik az idő, elsétálok velük Újvárosba, kinéztem múltkor neki egy ünneplő cipőt, nemsoká ünneplőben kell menni a suliba.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok Csajok!

Úgy emlékszem szült valamelyikőtök a Rókaynál Szőnyben. Léccilécci had kérjek némi infót róla, meg a kórházról.
Nem én akarok szülni! :lol: :lol: :lol:

Kösziköszi!!!!
v.erika

Szilvia1981!
Bár már nem olvasod, azért gondolok Rátok a nagy Utazás során! Remélem jól bírja Áron.
Húúú Én is izgulnék a helyedben! Remélem a babakocsival is minden ok lesz! Apa meg biztos tök vár majd Titeket!

Szilvianyu:
Én meg zöldbabfőzi+kolbit főzök...
Nincs mit, csaviztunk mi is legalább, tök meleg volt! Sajnáltam Bencét, hogy úúgy szenvedett alvás előtt, aztán meg az esései.... szegényke!
Azt nem is meséltem, már megint alig volt időnk dumálni, hogy Somának van 1 feketéje, vagyis Anyukájának! :oops: (nem raktam be egyik nap neki az egyik munkafüzetet.... brrr olyan szar érzés volt!)
Akkor ma nem megyünk zenebölcsibe, mi? Noé 7 előtt fennt volt, így már előbb leraktam mert dörgölte a szemét, bár még dumál, nem alszik!

Judit!
Köszi a felajánlást, ha lesz v.mi sürgős csak akkor veszem igénybe a postáskodást!

Lívia! Remélem hamar túl leszel a műtét lábadozásán. Barátnőm és bátyám is megcsináltatták, hááát persze bátyám nagyon szenvedett, 2 napig fájdalomcsillapítóval lakott jól, semmi sem volt jó, csak a sötét és a csönd!
Egyszer - ha nyerek a lottón - megcsináltatom Én is, addig marad a szemcsi!

Gabi!
Szuper ez a járgánya Daninak, biztos kihasználja majd a két fiú! Jó sok rucid lett, azta! És jók is mind Rád?Fogod használni?

Csilla!
Na nem is mesélted, hogy-hogy bölcsis lett a nagylány? Melyikbe jár?

Ági!
Megy a drukk ma délutánra! Kivel lesznek a lurkók? Remélem kibírja cici nélkül ilyen sokáig Levid, ééédeske!

lola77

Ja Anyatali! Nekem ha a héten lesz péntek, szombat nem jó, inkább a vasárnap! Basszus megint marha nehéz lesz összehozni.... :cry:

De a péntek Líviának sem lesz jó akkor a szemműtét miatt, pedig Ő javasolta először.

Jövő hét meg akkor J.Áginak nem jó+Cseriviolának se!

V.erikának úgy emlékszem a 17-e jó, azt írta az jövő péntek!

Gabi, Betti, Cirmike, Zsanka, Hugi, Melus, Csilla, Judit és többiek? Nektek?

lola77

Sziasztok!

Lola: a 17.-e az szombat, nekem az tuti nem jó, akkor van a kárpátia koncert. Nem semmi a fekete pont, mármint ezért, tudom, rossz érzés, Daniékkal volt tavaly egyszer ilyesmi és Csilla is tök rosszul érezte magát. Hát igen... nehéz ügy. De reméljük több nem lesz! :) Pedig össze sem beszéltünk kaja ügyében! :)
Mit döntöttél? Tudod mire gondolok! Anett.

És mi lenne, ha most pénteken lenne az anyatali, vagy szombaton (nekem a vasárnap nem jó, itt lesz Dávid) és akkor két hét múlva megint lehetne egy, ha akkor jó Cserierinek és esetleg meggyógyul addigra Livi.

Mit szóltok?

Többiek??

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: Nekem jó végül is ez a hét is, de ha neked nem, akkor mindenképpen toljuk! Akkor ezek szerint a jövő hét is kilőve, utánna meg szünet+hosszúhétvége, gondolom mindenki megy a dolgára.... No nem lesz egyszerű.. :lol:

Szilvianyu: szivi a pelust! Apa vett? Ügyifiú volt?
v.erika

Sziasztok!

Szilvia: Jó utazást :) Izgi!

Emesedora: én a Pamperst használom. A dm-ben szoktam venni, mert szoktam kapni 400-500 Ft-os kupont + 15 % kedvezmény.
Viszont itt Tatán a Gyöngyház üzletházban van egy bolt (használt baba és gyerekruhák vannak ott mindjárt a bejáratnál van a virágüzlettel szemben), ahol lehet venni Berni pelusokat. Több kiszerelésben van. Vannak I. és II. osztályúak is és vastagabbak is, akiknek többet iszik a babája.
Vettem ott próbacsomagot (10 db-osat) elég jó, bár ez nem a vastagabb volt, így mivel Petra sokat iszik, volt hogy kifolyt a pelusból, de csak 1x volt ilyen.
Estére meg Pamperst adtam rá.

Árát ne kérdezd, a csaj elsorolta, de nem tudtam megjegyezni :)

Viszont eltettem a pelus csomagolását, itt a link -> www.pelenka.com (nem tudom, hogy szállítanak-e ki)

Lola, Emesedor: 17-én suli nálunk!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Hú, de nehéz lesz ez az anyatali..
Nekem most jó lenne a péntek is és a szombat is, viszont nekem a péntek csak estefelé, mert apa 5-ig dolgozik, meg többen vannak , akik dolgoznak..Vasűrnap nekem sajna nem jó, mert akkor tartjuk Bius szülijét és lesz ebéd és vacsi is..
Este fektetés után már késő lenne Nektek?

Kép Kép
joosneagi

Melus: köszi a pelus ötletet, lehet, azzal is futok majd kört.

Biztos akkor itt is tanítás lesz, bár még nem szóltak róla. Mindjárt megnézem a suli honlapján, hátha írnak róla valamit. Nekem amúgy is az a nap kilőve apa koncertje miatt. Na, néztem az eseménynaptárt, nincs ott 17.-éhez a suli.

És ha jövő hét pénteken tartanánk? Nektek Verika az jó lenne? Mert akkor Cserieri nem tudna csak ott lenni (egyenlőre úgy tudjuk), de akkor pár hét múlva megint tarthatnánk, akkor, amikor neki alkalmas.

Mit szóltok egy jövő hét pénteki mekihez?

Ja, akkor Lola jól értettem, hogy Neked most pénteken és szombaton sem lenne jó?

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: nekem igen, mert hétvégén nem fekszenek korán a gyerekek, legalábbis Emese és Dóri biztos nem, olyankor legalább 9-ig fent vannak. Az altatást meg nem akarom apára hagyni! :(

Jaj-jaj.... :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

nekem sem jó a jövő hét.. :( apa megy el, legalábbis most úgy áll

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: Nekem jó ez a hét is meg a jövő hét is. Muszáj lesz minden héten tartanunk anyatalit, hogy mindenki el tudjon jönni. :lol: :lol:
v.erika

Hát basszus!!!
J.Ági! Nekem fektetés után jó lenne a hét péntek szombat is (meg bármikor), csak mivel Szilvianyu írta korábban hogy Neki nem jó...
Na Nekem e péntek nem jó, mert férjemnek szóltak, hogy tovább kell maradni, így este 7-re ér haza!
Szombaton meg megyünk héregi napokra koradélutántól estig... De este ismét jó lenne szombaton!

Már röhögök itt magamban magunkon... :D

lola77

Na lányok, mi lenne, ha lenne egy a héten is és mondjuk két-három hét múlva, ha esetleg a hosszú hétvége sokaknak nem jó.

Lola:
Neked a héten semmiképp nem jó pénteken, vagy szombaton? Nem tudod megoldani? Esetleg péntek 1/2 5 - 5-től?

Ki érne rá akkor?

EDB Anyu
Verika
Jági
.
.
.
.
.
??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tegnap szóltak férjeméknek hogy tovább kell maradni, ezért 7-re ér csak haza. Anyumék meg mennek wellnesselni már délelőtt... :cry: De este jó lenne!
Na mindegy... persze menjetek csak a héten, miattam ne toljuk mert sose lesz jó úgyse mindenkinek...
Jövő héten is legyen!!!!!!! Plííííz!

lola77

Nekem szombat jó lenne, viszont pénteken csak kb. fél 6-6 körül tudnék érkezni, de az a kis késés...
Nekem a legjobb a 8 után lenne, mert akkor tovább tudnék maradni, de sajna ez Szilvi Neked nem jó..Na mindegy, nekem jó lesz elvileg a korábbi is, max nem maradok csak picikét..Vagy váltott műszakban megyünk... :D Csak összehozzuk valahogy, hogy minél többen tudjunk találkozni legalább egy kicsit..Kibéreljük a mc-i egyik sarkát...:)

Kép Kép
joosneagi

V.erika ez jó! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.10.07 09:35-kor.

lola77

Na jól leírtam kétszer, de előbb még nem látszott! :(

lola77

mondom én..váltott műszak!!!!!!!!! :D

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: pénteken hányig tudnál tényleg maradni?? 7-re odaérnék esetleg.... talán... ha férjemet megfűzöm....

lola77

Na lányok, és mi lenne, ha jövő hét pénteken mennénk 4-5 körül, kinek mikor jó?

Elvileg arra írtuk, hogy jó lenne:

Verika
EDB Anyu

Lola? Talán Livinek is. Akinek biztos nem jó, Jági és Cserieri.
Jági: nem tudna jövő héten két-három órát vigyázni rá anyukád? Vagy húgod? Tudom, mi a helyzet, de hátha...

Amúgy bocsi Ági(01): nem is reagáltam Neked! Mennek a drukkok a vizsgádhoz! Ne izgulj, biztos sikerül! Aztán írd ám meg, mi volt, és hogy tudtad megoldani Levikét.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát 7, 1/2 8-nál tovább nem tudnék maradni. Bence ugye 8 körül max. alszik.

Akkor jövő hét péntek??? :)

És akkor lenne utána mondjuk két héttel, ha az jó Cserierinek is.

Tehát összegzem:

1. október 16. Péntek. 4-5 körül, Meki??

2. október 31. szombat 4-5 körül, meki?? Vagy rá egy hétre. A dolgozóktól függne.

Mit gondoltok?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Esetleg, akinek nem jó a jövő hét, annak a mostani hétvége esti órák? A következő időpont olyan messze van...Én meg a jövő hetet, ha apa elmegy sehogy sem tudom megoldani. Örülök, ha anyu vészhelyzetben vigyáz a Lurkókra, ne de ilyenért nem vállalná be, hogy én picit szórakozzak....Sajnos..:(

Kép Kép
joosneagi

Persze menjetek most hétvégén, én TÉNYLEG nem sértődök meg, nem gond!!!!!

Bár hármótokon kívül a többiek még nem nyilatkoztak! :wink:

lola77

Igen, várjuk meg, a többiek mit mondanak. Bár Áginak a héten esti órákban jó csak, nekem akkor nem jó.

Akkor én most offolok anyatali ügyben... Megszervezitek? És amikor jó nekünk is, akkor elmegyünk. Nincs több ötletem! :)

Ebéd kész, felporszívóztam mindkét szobát, port töröltem, felmostam, még mosogatnom kell, aztán 1/2 1- 1 felé kell menni Emeséért. Dórika most kelt fel, Bence még alszik. Édeseim...

Na megyek, játszom Dórikával, amíg Bendus alszik.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Hát, nem lesz egyszerű összehozni, az biztos.

Nekem most péntek is jó és jövő hét péntek, szombat is. De pénteken én csak fél 6-6 körül érnék oda. A férjem 5-ig dolgozik.
A második talira nekem jobb lenne a november első hete, okt. 24-től nov. 1-ig Ajkán leszünk. Kijár egy kis őszi pihenő nekem is:)

Egy ötlet: esetleg tarthatnánk este 9-től is, addigra már a kisebb babók alszanak, a nagyobbakkal meg csak elbir apa, ha esetleg addigra nem aludnának el. És akkor senkinek nem kellene annyira sietnie. Persze nem éjszakába nyúlóra gondoltam. A Meki meddig van nyitva? Mert ha csak este 10-ig, akkor egyből felejtős az ötletem.

Judit
jutte

Nekem is inkább az esti órák lennének jobbak, nem kellene rohanni a fürdetés és a szopi miatt. Lenne egy kis nyugi, amikor nem az órát kell nézni..

Na mindegy..Akkor majd egyszer talán novemberben eljutok én is..:)
Csak addíg be ne kattanjak..:)
Bár ma jó kedvem van, megyünk tortát rendelni, meg megyek Környére Antónak szerzett rucikért, meg jön egy csajszi megnézni a lakást...Már ketten nézték, de nem kaptunk választ, mára ígérték..Jó lenne, ha minél hamarabb kivenné valaki..

Antika tök ügyes a szemüveggel.Vasárnap óta minden nap órákig rajtavan, úgy megyünk vásárolni, sétálni, nagyon ügyes, remélem már februárban a kontrollon valami bíztatót fog mondani a dokinő, annyira remélem, hogy helyrejön neki.. Mindenki rácsodálkozik az utcán, boltban, hogy jé, milyen kicsi és szemüveges..Azért látok néhány fura pillantást is, 1-2 emebr úgy néz a szemüveg miatt, mintha valami béna gyerek lenne..Olyna idióta rosszindulatú emberek vannak, akik inkább a homokba dúgják a fejüket..Na mindegy..De akkor se nézzenek csúnyán a fiamra, sezgény nem tehet róla, de így legalább gyorsan kigyógyul belőle... Úgy néz ki, mint a Micki egér a Drágaságom, annyira kinyomja a kis fülét a szemüveg pántja.. :D

Gabi!

Igazándiból nincsenk súlyproblémái Antónak, vagyis a védőnő mindíg mondja, hogy az átlag alján van, keveset hízik, de a doki meg azt mondta, hogy jól néz ki és amíg szopizik is, addíg nemi sfog már olyan sokakat hízni, majd ha babafőzit eszik kolbival..Azt mondta, ne aggódjak nincs baj..Bár tényleg , férjem is ilyen apróka volt gyereknek msotmeg jól összeszedte magát...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

A lézeres műtéthez szólnék csak hozzá.
Nekem még 98-ban csinálták meg. Optikmednél Pesten. Sajnos nekem visszaromlott a szemem. Igaz -3 helyett most csak -1.5.
A tesómnak is sajnos visszaromlott. Nem akartam lehangoló lenni, lehet ez genetika is. Na meg éppen a kisebbségbe is tartozhatunk, akinek nem sikerült.

Lívia
Neked sok sikert hozzá, remélem jobban jársz majd!

mnzsani

LOLA!
eL IS FELEJTETTEM ÍRNI, HOGY TÖK HELYESEK A FIÚK.oLYAN ÉDESEK A KÖZÖS KÉPEKEN, MEG PERSZE AZ IWIW-ESEKEN IS..

(hÜLYE cAPS lOCK..:))

Holnap én is viszem Biust fodrászhoz, megint levágattatom rövidre a haját, mert nagyon csúnya neki.Olyan seprűsen áll állandóan, a gumi tépi neki.Pedig úgy szeretném, ha szép hoszszú haja lenne, de sajnos nem ilyen géneket örökölz..:( De mindegy, ő szép kicsaj rövid hajjal is.. :)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Na csak egy rövidkére jövök, mert a gyerekek még nem akarnak aludni, csak reagálni akartam az anyatalira. Végül is most nem igazodtam ki, hogy mikor is legyen! Leírom nekem mikor jó, ill nem:
Péntek(Zoli este fél 11-re ér haza), szombat (Délután 6-ra megy) nem jó vasárnap igen, Jöv hét péntek, szombat bármikor, vasárnapra inkább a nemet mondanám mert lehet hogy mehet Apa délután 6-ra dolgozni.
Szóval összegezvén e héten a vasárnap, jöv héten a péntek szombat tuti!

Hát levittem Gerit dokihoz, mert nagyon rekedtes és még mindig folyik az orra. Torka OK, orrfolyásra valami orrcseppet kapott, ami kicsit "megfogja" neki. Hát a sebét is megmutattam és most nagyon parázok a győri kórházlátogatástól, mert azt mondta, hogy nem jó, hogy ennyiszer megnyílik neki (bár ezt én is gondoltam) nehogy sipolyról legyen szó. Kaptunk rá valami fertőtlenítős lötyit, talán valami ilyesmivel kenik le a műtéti területet is. Eszméletlenül fog, állítólag a ruhából ki sem jön, kezemről is csak alkohollal tudtam lehalványítani. Ezzel kell kenni neki napi egyszer és anyós mondta az ezüstkolloidot, azt is megpróbálom, mert nagyon szeretném, hogy meggyógyuljon. Vettem magamnak sima B6 vitamint is, mert tegnap nagyon szédültem és feszült is voltam, persze a gyerekek is megérezték ezt, Gerivel nem lehetett bírni. Ezért is nem jöttem már este, mert nagyon kész voltam. Odatett az a csekély alvás tegnap. De ma már jobban keltünk jobb volt az éjszaka is.

Megyek, mert Dániel valamit nagyon akar!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nekem mindegyik péntek és esetleg szombat is jó! De a párom is fél 5-ig dolgozik, csak utána érek oda! Este is jó, mert egyedül alszanak el. Csak mesét kell mondani. Azt meg Apa is tud mondani! Nem ragaszkodnak csak hozzám.

Megyek is mert ZSóci felkelt, vmelyik örült szomszéd fél 2-kor nekiállt fúrni! Vagy 10 percig megállás nélkül!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Anyatali:
Szinte mindegy, hogy mikor és hol, bár nekem is inkább a késő esti órák a nyugisabbak. Apa általában minden nap 8-ig dolgozik, de ha előbb lesz, akkor rábizom Virágot másra.
+ 3 embert tudok magammal vinni!

(a Mekit én sem tudom meddig van nyitva, de nem igaz, hogy nincs egy jó beülős hely Tatabányán, ami nem csak 9-ig van nyitva)

hugodugo

Sziasztok!

J.Ági: köszi a fiúk nevében!
Biztos édi lesz Bius frizkója!

Na ma du. voltunk a Heim Pálban Noéval a fagyasztáson ééééés már nem kell mennünk többet csak ha nem csökken az éranyajegy mérete... de már tök lapos és szinte csak rózsaszín, szóval prof. szerint szépen húzódik vissza.
Noé tök elvolt ott egy akkora kislánnyal mint Ő totyogtak a folyosón, játékait se cibálta ki a kiscsaj kezéből, futott utána édesek voltak!

Judit: próbáltam kideríteni hogy meddig van nyitva a Meki, de neten nem találom, aki jár arra megnézhetné!

lola77

Ja, Gabi: tuti a nem alvástól szédölögsz. Olyan hogy esetleg mindkét fiút elvigye férjed v.hova ha itthon van, vagy átmenne velük Anyósodékhoz, hogy mondjuk du. pótold a nem alvást??? Nem lehetne beszervezni, biztos segítene néha!
Mi az a sipoly?????? Szorítok hogy összenőjjön már Gerinek az a nyavalyás sebe!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

lola77

Sziasztok,

Elvesztem abban, hogy mikor legyen az anyatali.
Nekem: a Lili 7 kor alszik el, akkor szopizik, előtte-utána jó bármelyik nap.

Gabi,
húúú keményen hangzik ez a sipoly. Reméljük rendbe jön a Geri!
Tényleg próbálj meg valahogy pihizni (gondolom ezt nem kell mondani) apa vigye el a gyerkőcöket ha tudja, mert a nem alvás az nagyon kemény! Ilyenkor az ember ingerültebb idegesebb - legalábbis én.. :(

Jági,
azért csak nov. előtt talizunk már!! :) Azzal ne törődj, hogy az Antóra hogyan néznek az utcán a szemüvege miatt! Szerintem nincs abban semmi különös, olyan aranyosak szemüvegesen.
A Bius hajáról tegyél majd fel képet, kivi vagyok! Mit kap szülinapra? (vagy már írtad? esküszöm annyit írtok hogy nem tudom követni)
A Lilit én is viszem fodrászhoz, kétoldalt megritkult a haja, elől a homlokánál pedig burjánzik, a szemébe lóg -megint- így egyformára nyíratom, mert hülyén néz ki szegénykém!

Szemműtét,
én is meg akartam már csináltatni, 2005-ben aznap reggel derült ki hogy terhes vagyok a Mátéval mikor a műtét lett volna.. :) teljesen véletlenül.. így ugye nem lehetett műteni így elmaradt azóta is :) :) Épp kezdtem rajta újból gondolkodni, aztán jön a Lilus :)
Amúgy mindenkinek visszaromlik , nem csak neked Mnzsani, ez nem genetika. Áll. 10 év alatt simán visszaromlik (ezt mondták is vizsgálatkor), nekem is akárhány ismerősnek megcsinálták mindenki újból szemüveges lett. Ez csalódás, de akkor is van 10 éved szemüveg nélkül, szerintem megéri!!!

Ági01,
szorítunk a vizsgához! ÜGyes vagy hogy tudsz rá tanulni!!

Még akartam valamit, de elfelejtettem...
Most nézem mennyi az idő, na húzok aludni!
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Túl vagyok rajta szerencsére,és érzésem szerint göbülni fog mindkét tantárgy.
12-kor megetettem Levit utoljára,és este 8-ra értem haza,addig férjem volt otthon vele.Mélyhűtőben van lefagyaszteva szerencsére egy csomó tejci,és onnan kapott enni,de szegénykémnek nagyon nem jött be ez a dolog.Balázs mondta hogyfél órát sírt neki,mert nem akart inni a cumisüvegől :cry: 40-et azért belenyomott,délutáni evésnél is ugyanez volt,de ott már éhesebb volt szegénykém,de ott is csak 70-et evett.Este mire hazértem gondohatjátok hogy feszített már,jól megtömtem Levit,akkorákat mosolygott evés közben ,kicsit el is érzékenyültem :oops: .
Vizsga amúgy eléggé nehéz volt,de olyan rendi volt a számvitel tanárunk,hogy bejött és megcsinált nekünk egy példát,és végig ottmaradt velünk,tehát lehetett kérdezni tőle,meg puskázni is :P .Számtech tanár is beugrott,és ő is sokat segített.Nézte hogy ki mit csinál,és tök sokan még csak a nyitó,meg rendező tételeket vitték be én már a számlákat könyveltem,és odajött hozzám hogy én mit csinálo,és mondtam hog yén a nyitón már túl vagyok,és már mást csinálok,erre ő megsimizet :? ,és megdicsért 8) .
Sajna még mindig nagyon nem lesz időm írni,mert 26-án lesz a zsóbeli és arra még meg kell tanulnom 80tételt...

Ági!
Tényleg úgy van a szóbelinél,hogy van a számtech tanrának egy gépe,és ott neked fejből kell mondanod a dolgokat mit hova könyveljen,és a kontírokat is fejből kell tudni?
Szóbelin is amúgy ilyenrendik a tanárok,vagy ott azért bekeméynítenek a vizsgabiztos elött?
Bérszámfejős tanfolyamon nem gondolkoztál?Megyünk együtt?Bár én lehet hogy egy kcsit most pihenek...
Mérlegképes tanfolyamot meg megint fősulihoz fogják kötni...

Na Levi alszik nekiugrok a tételeknek...
Köszi mindnekinek a drukkokat!!!!!

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!!!!
Ügyi vagy! A szóbelin is segítenek ám olyan jóindulatúan, rávezetnek majd inkább, nem mondják meg helyetted!
Kontírozni fejből? Max addig hogy 5-ös vagy 8-as + szállító mondjuk. De tök felesleges a pontos kontírszámot megtanulni, mert az cégenként változó. Ha látják hogy érted a logikát és nem raksz egymással szembe tök más számlaosztályt, nem lesz gond!!!! A fő kontírszámokat vágdd be, de ne teljes mélységig!
Jó tanulást!
Levinek is dícséret+férjednek is persze! Elhiszem hogy meghatódtál Levin... :D

Zsanka!
Lili új frizókjáról tegyél majd képet!

lola77

Sziasztok!

Ági!

Na látod..Tudtam én, hogy menni fog, ügyi voltál, meg pici Levi is nagyon ügyes volt, le a kalappal..
Szóbeli miatt se aggódj!!Próbálj meg első körben bejutni. Kékesi rendes volt, mert lejött nekünk szólni, hogy sorba vannak rakva a tételek az ablaktól az ajtó felé növekednek.Így első körben ki tudod azt húzni, amit a legjobban tudsz.Hivatkozz a babára és beengednek elsőre..Engem is Kékesi bezavart első körben, mert akkormár kerekedett a pocakom..Jó is lett, bár elszámoltam és nem azt húztam, amit akartam, de ez is ment . Számítógép nem volt bent, van 1-2 olyan olyan tétel, amiben kérik a kontírozást.De az minimális, ha jól emlékszem..Viszont a tételek , puskáékl legyen ke veled akkoris, ha jó helyre ülsz, akkor tudopd használni és elég, ha felolvasod, amit írtál, nem kell fejből mondanod.Nálunk volt, akinek így siekrült, hogy mindent kiírt és egy kukkot sem tanult..
De tutira jól fog menni és pár hét múlva már csak az emléke lesz ennek a tanfolyásnak..
Most nekem valahogy nem hiányzik a tanulás, így is alig van időm magamra.Meg már tökre el vagyok keseredve a későbbi elhelyezkedésemmel kapcsolatban..Nem tudom, hogy hasznát venném-e, gyakorlat nélkül...Pedig tanulnék, lenne kedvem...

Kép Kép
joosneagi

Körkérdés? tudtok valami szuper szert, ami a nagyon makacsan, vastagon lerakódott vízkövet is oldja a wc vizes részében? Az újvárosi lakásban egyzserűen szörnyen néz ki, nem értem, hogy 3 hó alatt hogy tud valami így elvízkövesedni..Már öntöttem bele egy rakat wc-vízkőtelenítőt, ecetet, kicsit marta, de még mindíg csúnya.. A zuhanyzó lefolyójánál is ez volt a helyzet, de azt szikével lekapargattam, meg az ugye nem áll vízben..De a budiba nem nyúlnék bele.. :oops:

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

Már régóta fent vagyok persze! Gerivel már 8-kor keltünk, nem is bántam, mert romokba maradt tegnap este is a konyha. Pizzát sütöttem, fini lett, de elmosogatni, sőt még fürcsizni sem volt kedvem. Gyerekek este 11-ig pörögtek. A héten Gerinek megcsúszott az alvása. Délben alszik először és délután 6 körül másodszor, így nem is nagyon várhatom el, hogy 8-9 felé már újra ágyban legyen.
Danit visszavittem dokihoz reggel, meggyógyult, úhogy már csak Gerire várunk, de hétfőre Ő is meggyógyul talán és megyünk Győrbe, Apa is vett már ki szabit.

Sipoly:
Most rákerestem a neten is, hogy ne mondjak hülyeséget. Azt jelenti, hogy 2 "kijárata" is van, szóval két testüreget, szervet hoz összeköttetésben. Ez Gerinél azt jelentené, hogy ennek a felszíni nyílásnak van egy másik "vége" is, mégpedig a vastagbél felé. Mivel a sebész szerint valószínű onnan eredt és elmondása szerint jó mély is volt a tályog, ez még elképzelhető is, de remélem hogy nem ennyire komoly talán.

JÁgi!

Lola is ezzel a "jelenséggel" küzdött! Nem tudom Ő jutott-e valamire, sikerrel járt-e! Nekünk is olyan, bár nekünk a WC is még a beköltözéskori (olyan 25 éves) Nálam speciel a LIDL WC tiszt. tabletta ért valamennyit, de lehet már csak ezt akarom látni és csodát nem is vártam tőle, hisz negyed évszázados budiról van szó!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megyek hajtogatni, jó sokat mostam az elmúlt két napban.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Remélem azért nincs ekkora baj.Gondolom várod már, hogy eljussatok Győrbe és tisztán lássál, hogy valójában mi is a gond. Drukkolok,. hogy gyorsan meggyógyuljon és ne kerüljön sor még 1 beavatkozásra..

Köszi a wc-s tippet ki fogom próbálni azt is, hátha..Ebben csak az a bosszantó, hogy mi kb. 3 éve újítottuk fel a fürdőt még apósnak és akkor cseréltük a wc-t is..

Bius sem akar mostanság emberi iddőben elaludni..Mire ő elalszik és kényelembe helyezem magam, addígra Antó már ébred is első szopira.. Aztán ma hajnalban kisasszony úgy gondolta, hogy átsétál hozzánk és kitúrt, megt a fél testem lógott az ágyról, a fejem meg szinte az éjjeliszekrényen volt.De legalább az is ki van használva.. :D

Tegnap sikerült tortát rendelnünk a Jeneiben (ott szeretem a sütiket..) Csőrikés lesz, az az új kedvenc, és gesztenyés ízű.Környéről is elhoztam a teszveszes cuccokat, nagyon aranyosak és tök rendi volt a csajszi is, mert lezárta az aukciót és szétszedett csomagokat, szóval tök jól jártam, szerintem...

Kép Kép
joosneagi

Nekem is neki kellen esnem a vasalásnak, egész héten ment a mosigép, és még most is bedobtam egy adagot és avaslnivaló meg csak tornyosul, pedig már hétfőn vasaltam, de nem tudtam befejezni...

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?