Húú, hogy Ti már mennyi mindent vettetek a babáknak! Én most kicsit lemaradtam a dolgokkal, mert az esküvő minden időmet leköti. A videóstól egy A4 oldalnyi kérdéssort kaptam, a felét nem is értem, de azért klassz, hogy milyen profi munkát fog végezni. Az eső meg állítólag zuhogni fog a nagy napon
Még a zenével vagyok bajban, ha ez megvan, jöhet a nászút szervezés, és ha onnan visszajöttünk, akkor már tényleg a baba az első!
A sütik tök jók, elmentettem a recepteket. Ha végre valahára lesz időm háziasszonykodni, azt hiszem sütikkel fogok kezni. Ma voltam megrendelni a tortát a Daubnerben, biztos ami biztos, hoztam azért némi kóstolót haza
Képzeljétek, tegnap megállított a rendőr, igazoltatás. Hát nem volt túl értelmes fazon. Először arról érdeklődött, hogy nem vagyok-e véletlenül szinkonszínész, kiábrándítottam, aztán meg kérte, hogy fújam meg a szondát. Mellékesen megkérdezte, mikor ittam utoljára. Mondom négy hónapja, mert hogy terhes volnék. Elpakoltam a táskámat az ölemből, ránézett, aztán kicsit zavarba jött, majd mondta, menjek isten hírével. Kár, még sose fújtam szondát, hát most is lemaradtam
Ananácska: én nem mértem ugyan magam, de szépen gyarapodott mindenem. Apa tök édes, közli, hogy ő nem vette észre a hasamon meg a cicimen túl. Szeretem, amikor ilyen kis hazudós.
Voltam ma dokinál, a pajzsmirigy hormonszintem végre valahára a normál tartományban van, de sajna még lehet abbahagyni a szedést. Ergo gyarapszom tovább. Ma azt hallottam, hogy a szoptatás alatti súlygarapodás annak is betudható, hogy olyan sok vitamint szednek a mamák. Ha meg nem szedi az ember, akkor állítólag csomókban hullik a haja. Hát, ez nem életünk legszexisebb periódusa...
Zarja: arra majd nagyon figyelj, hogy tényleg csak Zálogkötelezettként, meg Eladóként (ha lesz vételi jogi megállapodás is) szerepelj a szerződésben, így valóban "csak" a fél lakást bukhatod. Én dolgozom ezen a piacon, nap mint nap látok családokat tönkremenni abba, hogy könnyelműen beálltak adóstársnak vagy dologi adósnak....