Új privát üzeneted érkezett!

Csilla! Köszi, kérdésed. A nődoki kitalálta, hogy rossz a vérnyomásmérőm (mert fél perccel később az én 165-öm után az asszisztens a szuszogóssal 135-öt mért), ezért teszteltük, nem volt rossz. Viszont néhány napja a védőnő nemhogy magasat mért, hanem 110-et. Ennyit az én vérnyomásomról. Olyan Zizi, mint én. :D

Kép
zsizell

Sziasztok!

Megvettük a babakocsit. :)
Tök jó állapotban van, Apa már robog vele haza!
Ilyen:
Kép Kép
Kép Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Majd mindenki a babakocsival kezd! :lol:
Kati, gratulálok. Szép a színe is! Imádom a türkizt.
Vendég

Szép a kocsi!!
Én is nagyon szeretnék már nézelődni - elvileg a hétvége megjavítják a kocsim, és akkor a nyakamba veszem a várost, és minden babás boltba elmegyek :)

Kinéztem egy szép naracssárga többfunkciós Chiccot, csak kicsit drága... De nálunk egy egész nagy családot fog kiszolgálni, szóval befektetés :)

boruska

Talán mert az a leglátványosabb! :)
Amúgy nekünk már elég sok cucc megvan - tudod, a barátnőmtől örököltük. :) Igaziból már csak az apró méretű ruhácskák hiányoznak, meg a kozmetikumok, amit amúgy is receptre kell majd megvenni. Szóval elég jól állunk. :)

(Ohh, ez a gyerek reggel óta fitball-nak nézi a hólyagomat! Apja reméli, hogy kézis csajszi lesz! :lol: )

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Húú, nagyon szupi ez a kocsi. Megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek?
Következő hónapban már mi is megvesszük szerintem a kocsit. Nekem még amúgy semmim sincs szinte, csak 4 rucim. Nagyon le vagyok maradva?

Kép
zsizell

Szilvi, sztem nem vagy elmaradva :)

boruska

Kati, szép a kocsi :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Azt mondod nem vagyok? Remélem. Én a karácsony előtti leárazásokra pályázok :lol:

Kép
zsizell

Szia Szilvi!

Megkérdezheted! :)
A boltban ennek egy másik (valamivel olcsóbb) változatát táska és esővédők nélkül 88ezerért adták. Ezt kompletten 65-ért lőttük a vaterán! Nem volt kötelező kifizetni, úgy állapodtunk meg, hogy leütöm a licitet, és mielőtt megvenném, megnézhetem hogy tetszik-e és milyen az állapota. És ha nem tetszik, akkor sem köteleznek a megvételre. Így aztán belementünk. Apa ment ma el megnézni (nagyon alaposan körbeszaglászta), és meg is vette. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, mázli, hogy ilyen belevaló a férjed - az enyém a szülinapi ajándékomat sem veszi meg nélkülem, képtelen dönteni :)
Hát még babadolgokban!

boruska

Szilvi!

Ki kell ábrándítsalak, a babacuccokat nem árazza le SENKI!
Max ruhákat...
Vendég

Hát én a bútorokra gondoltam elsősorban, meg nagyobb darabokra, esetleg rucikra. Vidéken tutira leárazzák, Pesten nem tom, úgyhogy utazunk az Ősök tájékára, ők már körbeszaglásztak.

Köszi Kakti! Ez tényleg jó ár. Mi is hasonlókat nézünk, azért kérdeztem. De én eddig nem nagyon mertem licitálós oldalról venni semmit. Majd okulok az esetedből és én is ráuszítom Zsolit. :)

Kép
zsizell

Na igen... Anyuka úgyis rákényszerül, hogy megvegye. Azt a kevés akciót nem kötik ünnepekhez - karácsonyhoz meg pláne nem!
Amúgy Apa az utóbbi időben sokszor több babakocsit nézegetett a neten, mint én! Jobban rá volt kattanva. :)

Azt amúgy elfelejtettem hozzáfűzni, hogy a Graco pelenkázótáskák 10 ropiba kerülnek! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, mi még Kishuginak konkrétan semmit se vettünk, szóval hozzánk képest a 4 ruha az sok.
Mondjuk azért Lilluról nekünk annyi cucc marad, hogy szinte semmit nem kell vennünk, egy-két téli cuccot leszámítva :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, jó hogy ilyen fegyelmezett vagy!

Én már vettem egy komplett együttest, hogy mégis legyen egy új ruhája. Plusz a babakocsi, meg a pihenőszék egy bnőmtől.
Kaptam meleg overallt, az nem kell.
Ja, már a bölcsőt is megvettem... :oops: Viszont találtam egy csajt, aki iszonyú jó áron varr ágyneműt, hálózsákot...stb. Makón lakik ugyan, de csodás munkái és anyagai vannak. 2-3eFt egy huzat nála.

Nyártól meg rávetem magam a Next kínálatára, ahol van ugyanolyan ruha 3hóstól 5évesig! :oops:
Vendég

Az a baj, hogy mi nem is nagyon kapunk sehonnan. Úgyhogy pénteken jön anya látogatóba, és úgy döntöttem nyakunkba vesszük a várost és beszerzek ezt-azt.

A babakocsira nálunk is Zsolti van inkább ráizgulva, én már nem is nézem. Szerintem azért tetszik neki annyira, mert benne van a nevében, hogy kocsi! :lol:

Kép
zsizell

De a legjobb az angol neve: Pushchair. Szó szerinti fordításban tolószék. És végül is az, de a babakocsi sokkal jobban hangzik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell: a vasarlassal szerintem sem vagy elkesve, sot, senki sincs elkesve, akinek ketessel kezdodik a terhessegi het szama.
En az a fajta vagyok, aki felido kornyeken meg lusta vasarolni, meg nem is akar, mert meg koran van. Magamnak sem veszem meg osszel a tavaszi cipot, ugyhogy a gyerek cuccokat is boven raerek megvenni januarban, februarban, nagyon esetleg decemberben.
Kristoffal is az oruletbe lehetett engem kergetni a "Mit vettetek mar a babanak?" kezdetu kerdessel tavaly nyaron (november legvegen szuletett). Meg normalis pocim sem volt akkor, mindenhol jart az eszem, csak a vasarlason nem. Arra az egyre figyeltem, hogy harminc het utan, amikor mar muszaj lesz venni ne legyenek anyagi nehezsegek, emiatt mar a terhesseg elejetol lekotogettem a szamlamon penzt a kelengyere.
Nem azt mondom, hogy ez a normalis es hogy igy kell csinalni, hanem azt, hogy nem muszaj koran vasarolni, szoval emiatt tenyleg ne aggodj, lesz meg idod boven.

En most csak nehany uj babarucit veszek majd, hogy a picinek se csak hasznalt legyen. A tesokocsin meg erosen gondolkodom. Nezegettem mar parat neten, de ennyiben ki is merultem. Ugysem veszem meg hazakoltozes elott, szerintem majd jovore veszek egy hordozokendot es ha az nagyon nem valik be, akkor a pici megszuletese utan megveszem a testverkocsit. Jah, meg meg Adamo hintat is szeretnek. Es ujszulottnek valo pelenka kell. Asszem felsoroltam a hianyzo kelengyeimet. :lol: :lol:
Vendég

Kepzeljetek!
Ma is ujabb terhestorna gyakorlatot voltam kenytelen kifejleszteni. :lol: :lol:
A turogombochoz csupan turo nem volt itthon, szoval boltba akartam menni. De csak az akaras volt meg, nem tudtam elso korben, ugyanis megint szorakozik a bejarati ajto zarja, csak kintrol lehetett kinyitni. Vartam vagy egy orat teljes harci diszben, kozben fustolt az agyam a meregtol. Persze senki sem jott haza meg veletlenul sem... :evil: :evil:
Ugyhogy meguntam es szepen atmasztama mi teraszunkrol a szomszed erkelyere, atlopoztam az ablakok alatt le a bejaratkoz, ami a szomszed utcara vezet es megkerulven a tombot (kommandos kismamakent) kiszabaditottam a hazban levoket. Magyarul anyosomat es Kristofot. Es meg a turogomboc is idoben elkeszult. :lol: :lol:
Tavaly szules elott ket hettel a bejarati ajtot tortem be ugy, ahogy van, mert veletlenul kizartam magam telefon es kulcs nelkul, Feri ot oraval kesobbre volt varhato, az emeleti szomszedok kozul senki sem volt otthon, hogy segitsen.
De attol sem lett semmi bajunk. Ugy latszik tehat, hogy ez teljesen normalis es elfogadhato.
Vendég

Kakti, nagyon klassz a kocsi. Én alapból irtózom a 3 kerekűektől, de ez kimondottan tetszik. Milyen márka?

Nálunk a nagyfiúnál apa és anyós vették meg a babakocsit. Most már biztosan nem merné, annyit sárkányosodtam az elmúlt évek alatt. :)

Zsizell, örülök hogy jó a vérnyomásod. Nem vagy lemaradva szerintem sem. Nem mondom hogy nem izgatnak fel a csajok amikor megmutatják hogy éppen mit vettek, de megpróbálom tiszteletben tartani apa babonáját és várni. Úgy tervezem hogy szépen összeírom mit honnan és milyet akarok, ha már eldöntöttem és mondjuk december-januárban megveszem. Bár babakocsit és kiságyat talán jobb lenne decemberben még áremelés előtt. Vagy nem tudom. Megmondom őszintén, nekem már a teherbeesés előtt volt elkülönített pénzem a bébire, úgyhogy ezzel elvileg nem lesz gond. Ruhát sokat nekünk ugyebár nem kell venni, mert szinte minden megvan, illetve tavaly novemberben vettem egy LÁNYOS ruhacsomagot a vaterán, meg már kaptam egy kis szatyornyi ruhát kölcsibe, bár nem nagyon szeretem ezt a fajta adományozást, égettem már meg vele magam.
Ja, és tesómmal félretetettem egy oltári édes sárga teknőcös plüssrugit (ruhákkal boltol), meg mondta hogy kisfiúnak van olyan harisnya aminek autó van a fenekén, úgyhogy majdcsak öltöztetem én azt a fiúgyereket. :lol:

Voltunk nődokinál, felírta az utsó adag antibigyót, mondta hogy jön a szezon, úgyhogy kerüljem a fertőző társaságokat, illetve a 24. héten kell találkoznunk a cukorterhelés miatt. Aztán a 28. héten kötelező UH, de addig még elcsattogunk úgyis egy 4D-sre. Méhszájat nem akart vizsgálni, pedig külön rákérdeztem.

Ja, ma tök "jó" kalandban volt részem melóban. Majdnem nem kaptam meg a múlt havi nem hivatalos járandóságomat. Azt gondolta a főnök fia, hogy azt a jutalommal lerendezték. Jó fej. Már ott tartottam, hogy hazajövök a p.cs.ba, aztán csináljanak amit akarnak. Szegénykéim azt hitték a megbeszélt bruttóra hogy az volt a nettó. Felvilágosítás után persze megkaptam, de olyan megalázó hogy csak na. Az új kolleginától -aki ugyebár még tök hülye mindenhez és teafőzésen meg az asztalom átrendezésén kívül semmit nem csinált- bezzeg nem sajnálták a 3 szeptemberi napra a 20 rugót. Na ilyenkor szokott kinyílni a bicska a zsebemben.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és a nap csúcshíre. Beköltöztek a hívatlan bérlőink, akik nem mások, mint az egerek.:( Sajnos minden évben meglátogatnak hol többen, hol kevesebben. Remélem az idei év az utóbbi lesz újfent.

Ja, valaki kérdezte a hideget. Asszem Nóri. Nálunk este gáz egy kicsit, de fürdés után takaró alatt már tök jó. Reggel viszont nincs hideg. A fiúk már napok óta tervezgetik hogy befűtenek, de eddig én mondtam hogy nem kell. Mióta terhes vagyok, nem fázom. Fűt a kispöcsös belülről. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, nekem 4kerekűnek tűnik Kakti kocsija... :oops: Vak vagyok????
Vendég

Huhh, ezt csúnyán benéztem. Akkor azért tetszik. :) Az első képen úgy látszott elsőre, de most jobban megnéztem és csak takarásban van.
Viszont mentségemre legyen, én tesóknak néztelek mindhármatokat. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, kioktatnál engem autósülés témában? Ahhoz tök hülye vagyok. Mi az az isofix, miért kell ha kell? Autósülés egyben hordozó is, vagy nem feltétlenül, meg ilyenek. Köszi.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bea! Jót rötyögtem a kommandós akciódon! :lol: :lol: :lol: Remélem a továbbiakban nem lesz szükség hasonló akcióra. :D

Babaruhák tekintetében azt hiszem nem nagyon fogok vásárolgatni. Állítólag örökölni fogunk jópár cuccot. A barátaink is ajánlottak cuccokat, a nagynénémtől is lesz. Igazából babakocsi és pelenkázó ami égetően kell, meg talán kiságy. Ezeket is elég lesz megvenni majd a tél elején.

A hideggel kapcsolatban új felfedezésekre tettem szert. :shock: Én alapvetően rohadt fázós vagyok/voltam. Este meg reggel hideg van, de éjjel még mindig a nyári takarómmal takarózom és bőven elég. Régen ha fáztam, mindig a páromhoz bújtam, mert olyan volt mint egy kályha, jó meleg. A lábam meg mindig olyan hideg volt, mint a béka s...e. Most a hétvégén a kedvesnek nem volt elég a nyári takaróra dobott pléd, elő kellett halászni a téli paplant, hogy ne fázzon. :shock: :shock: Nekem meg néha így is melegem van. Úgy néz ki, hogy fordul a kocka, mert a párom bújik hozzám melegért. :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Csilla, megelőztél a kérdéseddel! :D Nóri, én is jelentkezem autósülés oktatásra!

Kép
Kép
molmar

Csilla!

Újszülött korban a 0-13kg-ig használható ülések vannak, amik hordozók is egyben. Ez soha nem éli meg a 13kg-t, lévén Luca kb annyi, de 9hónapos korában kinőtte hosszban.
Többnyire simán, az autó biztonsági övével lehet a kocsiba kötni.
(figyelni kell megvételkor, hogy körbeéri-e, mert nekünk a Toyota Anvensisben necces volt) menetiránynak HÁTTAL utazik a baba. (ezt kihangsúlyozom, mert a Laci legjobb barátja, miután 2hete használták az ülést, megkért, hogy segítsek bekötni, mert "olyan hülye rajz van rajta, mintha háttal kellene utaznia :shock: )

Van az autofix verzió, ami nekünk is lesz. Abban van egy műanyag talp. Azt kötöd be a biztonsági övvel, míg a hordozót csak bele kell pattintani a talpba.

Az isofix, ha megnézed a kocsi hátsó ülését, az ülő és a hát támla között van egy fém akasztó. A hordozó ahhoz rögzül, így maga a kaszni tartja meg, nem az öv. Ezek a legbiztonságosabb ülések. Viszont ha már akkorát ütközöl, hogy egy jó minőségű ülés isofix és sima verziója közti különbség előjön, úgyis mindegy, mert a babán kívül mindenki meghal a kocsiban...

Ezek az ülések 10-20-30eFt-tal is többe kerülhetnek.

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicheru ... fault.asp#

Itt a német autópálya felügyelet gyerekülés tesztje.

A legbiztonságosabb ülései a Römernek vannak. Persze az isofix mindig plusz pont a teszten. A Chicco hordozója is elég jó, a nagyobb ülései viszont tragikusak... A Graco, Peg Perego, Jané, Maxi Cosi hordozói rendre jól szerepelnek a teszten.
Az átmeneti kategóriák, amik elvileg jól hangzanak, mert 0-18kg-ig, vagy 9-39kg-ig jók, mind megbuknak. Sztem nem is normális, ha valaki azt hiszi, hogy ugyanolyan védelem kell egy újszülöttnek, mint egy 5évesnek... :oops:

Csak hogy valaki érzékelje, milyen látványos egy rossz törésteszt:
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk= ... cd6338e672

ugyanez vonatkozik a gyerekülés töréstesztjére is!!!!!
Vendég

Nóri, köszi, de még nem biztos hogy ezzel megúsztad a további kérdésáradatot. :) Toyota Corolla Versonk van. Mérjem le a biztonsági öv hosszát?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Felbuzdultam, és néztem a neten egy ilyen babakocsit
Nekem tetszik, de marhára nem értek hozzá!

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?shop_id=9148&cikk=unas_244203

megnézitek, hogy hol lehet vele a bibi? :)

boruska

Csilla!

Valóban 4 kerekű (illetve 6), és élőben még sokkal jobb! :)

Ami az autósüléseket illeti: ennek is ú.n. autofix talpa va. Ja! és amúgy ne a biztiöv hosszát mérd szerintem. Inkább mikor elmentek megvenni a hordozót, próbáljátok bele. Ezt általában mindenhol megengedik!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, és milyen márka?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bori!

Vmelyik bababoltban azt mondták a Titi Tritonról (ők is árulták), hogy a mózesnek elég kemény az alja, nincs rendesen kipárnázva. Mondjuk ezt sztem egy puha, vastagabb takaróval ki lehet küszöbölni, de persze nem baj, ha helyből párnázott. :) De ezt csak mondták, személyesen nem tapasztaltam meg!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

GRACO Quattro Tour Sport Completo

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!
Versoban állítható az ülés helyzete. Ott nem volt gond soha (tesómnak az van)

Bori!

Nekem tetszik mind2. Illetve az első baromi könnyű, az nagyon pozitív. Ami felmerül bennem, hogy elég széles-e a sportrész ülőfelülete, mert a bnőm a CAM kocsival szívott télen. Nem fért bele a gyerek overallban. :shock: Azt esetleg összehasonlíthatnád más kocsival. De nagyon jónak tűnik!!!
Vendég

Vicky: grat a 12 évhez.

Anyagiak: még jó, hogy ilyen kapcsolataim vannak, beszéltem a bankkal, az ügyintéző a volt osztálytársam, és lerendeztük, hogy legyen csak szépen az anyu az adós, én meg dologi adós, mivel az ahol anyu lakik, annak a lakásnak a fele az enyém (apai örökségem) és a fele anyué. Így legalább nem az én nevemen fut. Egy fokkal jobb, de nem sokkal. Anyunak nem mondhatok nemet, mert ha ezt nem teszi meg, akkor belefullad a hiteleibe, és úgyis az én nyakamba szakad. Egyik bratyó külföldön, másik a szocpolt fizeti vissza, mert hát mielőtt gyermek lett volna meghalt a felesége és a harmadik meg Pesten albérletbe, örül, ha fenn tudja tartani magát. Most kicsit rózsásabban látom a dolgot, azért jó, hogy ilyen kapcsolataim vannak.

Nóri: jobban vagy már?

Tegnap meg akartam borotválkozni, mindenfele. Az alsóbbik fele csak találomra ment, mert már nem láttam alá. Uh, ciki lesz szólni legközelebb a Zsoltinak, hogy izé, borotválni kéne az asszonyt.

Nóri: szép helyre mentek.

Én se méregetem magam. Minek, látom a tükörből a valóságot. Ez is elég sokkoló, minek a tényeket is tudni. Bár mindenki azt mondja, hogy fogytam a korábbi formámhoz képest, annak ellenére, hogy most már tisztességesen nő a pocim.

Hát én azért igyekszem tartani a kajálást. Bár a napi édesség nélkül oda lennék. Félek, az aranyértől, ezért igyekszem sok-sok gyümölcsöt enni, meg ha Zsolti engedi zöldséget. Sajnos neki ezt nem tudom megmagyarázni, ő persze állandóan hússal tömne. Pedig egyszer már kijött ez a dög aranyér, és inkább nem akarok még egyszer olyan gazdag lenni. Szal próbálkozom. Meg félek a cukorterheléstől is. Ugyan a családban nincs cukros, de a Zsolti szerint néha furi a szagom (olyan édeskés). Így megkértem anyut, hogy szerezzen a barátnőjétől cukorbeteg diétát. El is küldték, amit a Komlói kórházban használnak (a csaj ott dietetikus). Ezek annyit esznek, én összesen nem eszek annyit, és kb a minőség és a féleség is hasonló. Tehát megnyugodtam. Pedig a cukros terhelés előtt egy kis cukros diétát akartam tartani. A hócipőm akar még a terhességi diabétesz miatt is dokihoz járni. Nem érek én arra rá, táppénzen vagyok.

Kakti: nem semmi az a babakocsi…

Tényleg akkor az 56-os méretű babaruha nem lesz kicsi? Az első három hónapban ugye nem kell nagyobb?

Ja még egy mondat Edelényről. Beszélgettem egy három gyermekes gyógypedes családdal, és képzeljétek – ilyen naiv vagyok- azt mondták, hogy az ő hátukon is futkosott a hideg és el se hitték volna, hogy ilyen van, ha nem futnak bele személyesen egy olyan tanulmányban ami itt készült a Pécsi egyetemen. A tanulmány lényege, hogy itt délen az Ormánságban a kismamák és fiatal anyukák egymásnak adják a tippeket, hogy hogyan lehet fogyis gyermeket nevelni (ha már nem annak született ugyebár). És nem egy olyan SNI (sajátos nevelési igényű) gyermeket nevelnek, akiről spec tudják (Agpar, meg korábbi vizsgálatok alapján) hogy normálisnak született. Csak hát az anya mindent megtett a gyermek boldogulásáért. Mondták, hogy odaadják a tanulmányt, de mondtam, hogy még csak kíváncsi se vagyok rá. Szal ez az igazság.

zarja

Eszter!!!!
3 hónap! Kb 2hétig ha jó az 56... :lol:
Vendég

3 hónapra 3 méret kb. 56-62-68 többnyire!
Vendég

Kakti! És súlyra nem nehéz? Én valami olyasmit olvastam róla, hogy kb. 15 kg! Igaz ez?

A bébihordozókkal kapcsolatban nekem nem tetszik az, amelyiknek fordított U formájú a fejszűkítője. Én már láttam olyanban babát és nem a feje fölött volt a fejszűkítő felső része, hanem alatta. De akkor véleményem szerint a fejszűkítő oldalának nincs értelme, mivel az már-már a válla alá kerül. Jól gondolom vagy ez csak egy hülye para?

Kép
Kép
molmar

Én nem aggódom a súlyom miatt, mert a kötelező diétám megteszi a hatását. Én nem gondolom, hogy amit megkívánok azt meg kell ennem. Ha ezen görcsölnék, akkor végig kínlódhatnám a terhességemet.

Ma voltam babanézőben. Egy másik fórumos társam szült tegnap reggel a 35. héten. Nagyon aranyos a baba és nem is olyan kicsi. 48 cm és 2250 gr. Egy másik csajszi meg holnap szüli az ikreit. Ő is a 35. héten van.

ézsóné: Nem akarok licitálni, de legutóbb mikor ez téma volt, akkor én 110 cm felett mértem ha jól emlékszem. Mondjuk nem is tudom mikor volt 68-as derekam.

nóri: Szépek vagytok és ez a lényeg.

kakti: Szép a babakocsi.

ananácska: Kristóf tiszta apukája :) Ne aggódj, most időd sem lett volna lefogyni a második baba miatt, de majd utána lefogysz. Ha már két kicsiután kell majd rohangálnod.

A többit is megpróbálom visszaolvasni, de most mennem kell vasalni.

Bocsi lányok, de a sütiket áttekertem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Én is vagyok, csak az új munkahelyen nem tudok elvonulni netezni, három aszisztens előtt a vizsgálóban meg csak nem olyan jó babanetezni. :oops: Szóval esténként visszaolvasok, de olyan nagy a napi termés, hogy már most sem emlékszem mindenre. :)
holnap nem megyek dolgozni (hurrrá!) Megyünk dokihoz, meg ügyeket intézni. Remélem tudok majd írni bővebben. :)
zuzmooo

Húú, hogy Ti már mennyi mindent vettetek a babáknak! Én most kicsit lemaradtam a dolgokkal, mert az esküvő minden időmet leköti. A videóstól egy A4 oldalnyi kérdéssort kaptam, a felét nem is értem, de azért klassz, hogy milyen profi munkát fog végezni. Az eső meg állítólag zuhogni fog a nagy napon :roll: Még a zenével vagyok bajban, ha ez megvan, jöhet a nászút szervezés, és ha onnan visszajöttünk, akkor már tényleg a baba az első!

A sütik tök jók, elmentettem a recepteket. Ha végre valahára lesz időm háziasszonykodni, azt hiszem sütikkel fogok kezni. Ma voltam megrendelni a tortát a Daubnerben, biztos ami biztos, hoztam azért némi kóstolót haza :D

Képzeljétek, tegnap megállított a rendőr, igazoltatás. Hát nem volt túl értelmes fazon. Először arról érdeklődött, hogy nem vagyok-e véletlenül szinkonszínész, kiábrándítottam, aztán meg kérte, hogy fújam meg a szondát. Mellékesen megkérdezte, mikor ittam utoljára. Mondom négy hónapja, mert hogy terhes volnék. Elpakoltam a táskámat az ölemből, ránézett, aztán kicsit zavarba jött, majd mondta, menjek isten hírével. Kár, még sose fújtam szondát, hát most is lemaradtam :lol:

Ananácska: én nem mértem ugyan magam, de szépen gyarapodott mindenem. Apa tök édes, közli, hogy ő nem vette észre a hasamon meg a cicimen túl. Szeretem, amikor ilyen kis hazudós.
Voltam ma dokinál, a pajzsmirigy hormonszintem végre valahára a normál tartományban van, de sajna még lehet abbahagyni a szedést. Ergo gyarapszom tovább. Ma azt hallottam, hogy a szoptatás alatti súlygarapodás annak is betudható, hogy olyan sok vitamint szednek a mamák. Ha meg nem szedi az ember, akkor állítólag csomókban hullik a haja. Hát, ez nem életünk legszexisebb periódusa...

Zarja: arra majd nagyon figyelj, hogy tényleg csak Zálogkötelezettként, meg Eladóként (ha lesz vételi jogi megállapodás is) szerepelj a szerződésben, így valóban "csak" a fél lakást bukhatod. Én dolgozom ezen a piacon, nap mint nap látok családokat tönkremenni abba, hogy könnyelműen beálltak adóstársnak vagy dologi adósnak....

Kép
juci-77

A szűkítő is állítható magasságú. Így remélem, nem lesz a nyakánál. :)

Bori!

A babaszafari elég érdekes hely. El akartunk menni a boltjukba, ami az utolsó szögig ki van pakolva. Aztán hívtuk őket telefonon, mert lett volna két-három kocsi, amit megnéztünk volna. De nem vettek fel egy számot sem! :(
Szóval nézz utánuk, ha ott akarnál vásárolni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati!

Babaszafarit átalakítják.
Vendég

Nekem már a ruhák nagyja meg van és a babakocsi. Lasan lesz mellszívóm és már vettem éjszakai fényt is. Most megpróbálok belassítani egy kicsit. Én is azt hittem, hogy több ideig les rájuk jó az 56-os, azt gondoltam, hogy a 68-as ruci kell majd ősszel. Aztán felhomályosítottak engem is, most 68-as rucik a legnagyobbak amiket eddig vettem. Ma vettem apának ajándékot. Egy rózsaszín bodyt vettem, amin az van "A főőnök én vagyok". Nagyon édesek voltak ezek a bodyk. Olyat akartam, hogy "Én vagyok az apuám szemefénye", de most ilyen nem volt. A lányoknak vettem ajándékba még iyen bodykat. Akinek most született a kisfia olyat kapott, hogy " Ma éjszaka nem alszom itthon", az ikreknek meg "Én vagyok Anyukám szemefénye" a kislánynak és " Tesóm eladó-minden megoldás érdekel" a fiúnak. Nagyon örültek neki. Még jövő anyák napjára fogok venni a nagyiknak "Engem szeret a nagymamám a legjobban" szövegeset. Haláliak. Teszek fel linket, hogy milyenek vannak még, ha valakit érdekel. Annyi, hogy már nem 999 Ft hanem 1070 Ft.

http://babyfun.axiomarket.hu/item/dupla ... hosszuujju

boruska: Tetszik az első kocsi, jó könnyű. A másiknál kevesebb az infó, de az sem rossz.
vicky79
Budapest III. kerület

Ahha!
Nóri! Te aztán jól tájékozott vagy! :)

Viszont most meglestem az oldalukat, és elég jó kombinált akcióik vannak (azoknak, akik még nem nagyon vettek semmi nagyobb cuccot)!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, szóval a tiédnek állítható magasságú a fejszűkítője. Én azt hittem bele van varrva, vagy gondolom némelyikbe tényleg bele is van varrva. Jó ezt is tudni.

Kép
Kép
molmar

Megnéztem a kombi akciókat. Kettőben életveszélyes, használhatatlan gyerekülés van. (0-18kg és 9-36kg)
Egyben ajándék holdkomp. Remek! Akinek soha nem volt gyereke, jól bele is ugrik ilyenbe!!! :evil: :evil:
(Kati, most nem Téged véleményezlek, gondolom nem tüzetesen nézted át a csomagokat, csak, hogy mennyi minden van benne! :D )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?