Sziasztok
Cirmike
Ügyi vagy a fogyival,de neked tényleg nem lehet panaszod.Abszolut nem látszik hogy két gyereket szültél.Nagyon klasszak a Te képeid is.Mégegyszer bocsi hogy Isti nem jött ki Rékával.Soha nem verekedett eddig.
Nagyon sajnálom a fiút.Olyan igazságtalan az élet.
Sok erőt kívánok a családnak a haláleset feldolgozásához.
Szörnyű egy szülőt elveszíteni.
Emeseanyu
Örülök hogy jobban van a pocid.
Ügyes Bence az éjjelek átalvását illetően.
Olyan érdekes hogy hamar vissza tudnak aludni a kicsik.Ami persze nem baj,sőt szuper.Csak picit irigykedek,nekem Isti hat hónapos korától csak egyet aludt,és akkor is keveset.
Gabi
Édes Danim.Szerintem ha szeretné nyugodtan mond neki hogy megkostólhatja a cicit.Isti a mai napig mondja hogy mikor pici volt onnan szopizta a tejet.És bevallom volt olyan hogy odaérintette a száját,bekapni nem kapta be.De ezzel meg is nyugodott.Aztán meg szokta masszírozni is.
Kicsit bizti féltékeny hogy az öccse lóghat a cicin.
Anyatali akkor mikor lenne??
Olyan kényes kérdésben szeretném a véleményeteket,illetve tapasztalaitokat kérni,hogy kinél hol van a határ,abban a dologban hogy más családtag fegyelmezze a gyerekeiteket.
Nekem most konkrétan az a bajom,illetve dilemmám,hogy tesóm párja már többször engedett meg olyan hangnemet az Istivel,ami nekem nem tetszett.
Anyukám,mamám,Istim szülei soha nem fegyelmezték emelt hangon ha én is ottvagyok.Ha nem vagyok jelen perzse nem tudom le szidják-e,de szerintem nem igazán.
Egy példa:Vacsoráztatom Istikét,ugye ő elég izgága gyerek,nem az a csendben maradó tipus.A lényeg hogy sikongatott,szóval nem volt csendben.Mi meg beszélgettünk közben Sógornőmmel.Én nem szóltam a gyerekre,mert már megszoktam hogy ilyen.Viszont ő többször is hangosan rászólt,hogy "Maradj csendben"Fogdd be a szád"és eközben nagyon csúnyán nézett rá.
Vagy:Isti dobálta a törpjeit,Ő meg egyből ráhökkent hangosan hogy "Fejezdd be de nagyon gyorsan,meg ne lássam hogy dobálozól!!"
És még több alkalom is volt hogy fegyelmezte a gyerekemet.
Legközelebb finoman fogok neki szólni,hogy a fegyelmezés a szülő dolga,főleg ha jelen is van a szülő.
Szerintem ő sem örülne majd ha én az ő gyerekére hangosan rászólnék,vagy ilyesmi.
Betti