Új privát üzeneted érkezett!

Szombat délután szüreti felvonulás volt Szőlősön.
Fodrász-barátnőmék háza előtt volt egy megálló, ahol kínálgattuk a népet...

Kép

Réka felült a szekérre (Jocó a hajtó, nála lovagol Réka itt Szőlősön)
Kép

Családi kép
Kép

A menet a sportcsarnoknál ért véget, itt van egy játszó...
Kép

Már évek óta itt lakunk, de még nem vettünk részt rajta, mindig vhol máshol voltunk, de ezek után nem hagyjuk ki!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Pár babatalis kép, de nekem pedig a gépem merült le (már alig feltöltve vittem el)

Azért nem kellett Istikét félteni, hogy egyedül volt fiú... :wink:
Kép

Bius és Réka motoroznak
Kép

Viki és Réka rajzolgatnak
Kép

Réka olyan aranyos, most hogy kicsinyítem a képeket mondja hogy: "Ikí, Ikí" (Viki)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: nagyon jók a képeitek. Kár, hogy a családiról hiányzik Roland. Én is szeretem az ilyen falu napokat, mulatságokat, bár sajna még nem sokon vettem részt.

Amiket írtál, hogy mi van a családban, nagyon durva. Főleg az agydaganatos fiú. Én nagyon rettegek, hogy a családban ne legyen rákbetegség, ami mostanában nagyon gyakori. Szegény... és mit mondanak az orvosok??

A kozmetikáról rakhatnál készülés közben képet és a végén is megnéznénk! :)

Fogyókúrád: na ne fárasszá!!!!! :)

Megyek fektetni a gyerekeket. Bár ahogy látom, apa itt hajkurássza őket és ők meg visonganak örömükben! Mikor lesz itt altatás! :)

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na egy mára elköszönős bejegyzés!

Délutáni alvásból ahogy a gyerekek keltek, após már itt is volt, hogy viszi át Danit mert tegnap megígérték neki, hogy mehet ma is (nagyon sírt tegnap mikor jönni kellett haza). Mi is mentünk Gerivel. Aztán 7-re haza, fürcsi, vacsi. Geri már alszik, Dani még karattyol. Édesen megint szopizni akart a szabad ciciből.

Cirmike!

Nagyon durva ami a családban történt. Nem is tudok erre mit írni! Részvétem a haláleset miatt.
Szép a családi kép, de Roli tényleg hijjjányzik róla! A játszó is szép, lehet egyszer ellátogatunk oda is. Bizti jó lehetett a felvonulás, jó hogy szupi élményeitek lettek és ezért minden évben ha tudtok menjetek is el.

Na kis TV nézés, közben Danit ágybadugom, majd zuhi és várom haza Zolit (remélem bünti csekk nélkül jön).

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Dani szokta kérni a másik cicit???? De ééédes! Emlékszik még vajon rá hogy az Övé is volt?
Jogsi: általában az ember nem veszi észre ha lejár! Mi aug-ban a zöld kártyával jártunk így, hogy már 1 hónapja lejárt, férjem meg ugye 2hetente azzal jár dolgozni, rettegtem én is hogy nehogy rendőrbe szaladjunk! Megúsztuk...

Szilvianyu: ma még értekezzünk a csavival kapcsolatban!

Cirmike: tényleg jó lehetett ez a szüreti mulatság, a falusi ünnepeket én is bírom.
Ja, akkor Te kerestél vas. du., ok jó hogy mondod, el is mentettem a számod (régebben megvolt, de az eltörött telóban maradt!)
Rák: annyira igazságtalan az élet, hogye gy ilyen fiatal fiúval van gond!!!! Miért???????? Bár öregnél is nehéz megemészteni, de egy fiatal még alig élt!
Unokabátyámnak is volt évekkel ezeleőtt, de Neki egyenlőre nem újult ki, Győrben műtötték annó!
Papámék kutyája, bár 15 éves volt, de Neki is daganata volt,képzeljétek. Ilyet még nem is hallottam, hogy állatoknál is! Vazze, milyen világ, mit eszünk-iszunk! :(

Na most csak ennyi!

lola77

Sziasztok! Jó reggelt!

Lola: az én uszkár kutyám is abban halt meg, valami nyirok csomó rákja volt. Szegény. Én voltam vele, mikor elment! :cry:

Majd hívlak délelőtt. Elég korán keltek a kicsik, konkrétan Bence 6-kor (bár hozzáteszem, napok óta ügyesen végig alussza az éjjeleket), úgyhogy biztos korán vissza akarnak aludni. Azt megvárnám. Szerintem olyan dél- 1/2 1 lesz belőle.
Meg ma jönnek meg a könyvek, amit rendeltem Emesének, majd felhívom őket reggel, hogy konkrétan mikor.

Gabi:
édi lehet a szabad cicivel Dani. És miért nem adod neki oda?? :)

Na megyek, Emeséért mindjárt jön apukám!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Hát most biztos nem volt meg a 8 óra alvás, amit a doki javasolt a szédülés miatt. Geri nagyon nyűglődött. Iszonyat hangja van, szóval lehet, hogy neki is van a torkával valami. Délután le kell vinnem, hogy megkuksizza a doki. Na már Dani is felkelt.
Zoli megint "kiszorult" a nappaliba, mi 3-an aludtunk a hálóba az ágyon. Dani olyan 3-kor hozta a takaróját, teáját.

Tegnapi cicis sztorinál kiszolgálta Ő magát, póló felhúz és megint kaptam rá egy puszit. Nem tudja már, hogy mit is kell vele csinálni, ha Gergő cumiját be is veszi a szájába (mostanában napi szinten 1x biztos) akkor látom, hogy csak tartja a szájában és kész.

Ez a fiatalon rák, daganat, vagy egyéb súlyos betegség dolog engem is nagyon felkavar. Meg amikor az ember egészséges életmódot él, úgy is étkezik és mégis valami ilyen nyavalya támadja meg a testét.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Körkérdés pelus ügyben. Most ki, milyet használ? Megint kész vagyok! Miért variálták át a rossmannost? Nekem mindkét picinek ötös kell. Most gyorsan, mert alig volt itthon, vettem a sparban pamperst. Jó, tényleg jó, de az ára is!

Pampers: 69 ft/db
Tescos új zöld csomis: 63 ft/db
Rossmannos átvariált új: 59 ft/db.
Még mindig ez a legolcsóbb és nagyon jó is, viszont ebben csak 34 db van (régen 44), ez nekem a két kicsinek kb. három napra elég. Egyfolytában pelust kéne vennem, vagy kettesével venni.

Kész vagyok. Tud valaki olcsóbbat, jót? Pelenka futárról ki mit tud?

Gabi:
rossz éjszaka miatt sajnállak! Nekünk mostanában elég jó, Bence nem kel fel, Dórika igen, engem keres, de ha mellém kerül, már semmi baja. Úgyhogy mostanában többet alszunk.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

A pelenkafutár oldalon találtam olyat, hogy Berni I. osztályú nadrágpelenka. Ebből az 5-ös méret 48 ft/db. Már jobb. De vajon milyen? Ki hallott ezekről??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nézem, ingyenes a kiszállítás, de minimum 100 pelenkát kell rendelni. Van próbacsomag. Röhej, mert ott is 100 pelenkát meg kell rendelni. És ha nem jön be, mit csinálok a többivel??? Áááááá...

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Ha neked nem jön be a pelus, lehet viszont valakinek igen. Akkor tedd fel eladásra! Bár én is nagy előítéletekkel rendelkezek az ilyen pelusokkal szemben, pedig már használtam ilyen "rendeltet", nem ezt a fajtát, de még is félek kicsit tőlük!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Találtam ilyet is, ez talán jobb. Ingyenes kiszállítás. Találtam itt Komárom-Esztergom megyei képviseletet. Az első osztályú gyári csomis max. 42 ft/db és erre vállalnak csere garanciát is. Hát nem tudom... Félek belevágni ilyesmibe. :(

http://www.pelusfutar.hu/

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Cirmike
Ügyi vagy a fogyival,de neked tényleg nem lehet panaszod.Abszolut nem látszik hogy két gyereket szültél.Nagyon klasszak a Te képeid is.Mégegyszer bocsi hogy Isti nem jött ki Rékával.Soha nem verekedett eddig.
Nagyon sajnálom a fiút.Olyan igazságtalan az élet. :cry:
Sok erőt kívánok a családnak a haláleset feldolgozásához.
Szörnyű egy szülőt elveszíteni.

Emeseanyu
Örülök hogy jobban van a pocid.
Ügyes Bence az éjjelek átalvását illetően.
Olyan érdekes hogy hamar vissza tudnak aludni a kicsik.Ami persze nem baj,sőt szuper.Csak picit irigykedek,nekem Isti hat hónapos korától csak egyet aludt,és akkor is keveset. :?

Gabi
Édes Danim.Szerintem ha szeretné nyugodtan mond neki hogy megkostólhatja a cicit.Isti a mai napig mondja hogy mikor pici volt onnan szopizta a tejet.És bevallom volt olyan hogy odaérintette a száját,bekapni nem kapta be.De ezzel meg is nyugodott.Aztán meg szokta masszírozni is. :D
Kicsit bizti féltékeny hogy az öccse lóghat a cicin.

Anyatali akkor mikor lenne??

Olyan kényes kérdésben szeretném a véleményeteket,illetve tapasztalaitokat kérni,hogy kinél hol van a határ,abban a dologban hogy más családtag fegyelmezze a gyerekeiteket.
Nekem most konkrétan az a bajom,illetve dilemmám,hogy tesóm párja már többször engedett meg olyan hangnemet az Istivel,ami nekem nem tetszett.
Anyukám,mamám,Istim szülei soha nem fegyelmezték emelt hangon ha én is ottvagyok.Ha nem vagyok jelen perzse nem tudom le szidják-e,de szerintem nem igazán.
Egy példa:Vacsoráztatom Istikét,ugye ő elég izgága gyerek,nem az a csendben maradó tipus.A lényeg hogy sikongatott,szóval nem volt csendben.Mi meg beszélgettünk közben Sógornőmmel.Én nem szóltam a gyerekre,mert már megszoktam hogy ilyen.Viszont ő többször is hangosan rászólt,hogy "Maradj csendben"Fogdd be a szád"és eközben nagyon csúnyán nézett rá.
Vagy:Isti dobálta a törpjeit,Ő meg egyből ráhökkent hangosan hogy "Fejezdd be de nagyon gyorsan,meg ne lássam hogy dobálozól!!"

És még több alkalom is volt hogy fegyelmezte a gyerekemet.
Legközelebb finoman fogok neki szólni,hogy a fegyelmezés a szülő dolga,főleg ha jelen is van a szülő.
Szerintem ő sem örülne majd ha én az ő gyerekére hangosan rászólnék,vagy ilyesmi.

Betti

Kép
berna23

Én Mamia-t próbáltam a gyerekeknél. Jó volt, bent maradt mindent, de a Tesco-s után jóval vastagabb, ducibb!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De vannak valami próba csomagok is (50 db)! Vagy rosszul néztem gyorsba???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Beteszem a linket a tegnap Kodály sulinál történt gázolásról:

Képzeljétek Anyum meg pont akkor jött a suli elé (megmutatni Neki, hova kell Somáért menni majd...) és látta!!!!!! :(
Mondta is, hogy olyan 3-4-es kislány volt!

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/k ... any-261635

lola77

Ja és a lényeg kimaradt hogy a kisággyal is "fenyegeti",hogy be kell mennie büntibe.

Kép
berna23

Ó Istenem szegény kislány!!

Kép
berna23

Szilvianyu: melyik az a komárom-e megyei, kipróbálhatnánk, nem baj ha 5-öst rendelsz, elfelezhetjük az első adagot, hogy ne járj pórul! Megrendelem én szívesen, hogy ne mindig Te foglakozz vele.

lola77

Sziasztok!

Jaj, Lola én is láttam a balesetet (szerencsére már csak a helyszinelést) és a gyomrom szorult össze tőle!!! Előttem ment Tomiék kisbusza, ami hozza-viszi őket edzésre, meccsre, és olyan megnyugtató érzés volt, hogy ők ott vannak, biztonságban. Az eszem megáll ettől a magyar közlekedési moráltól!!! Az egyik autó megállt a zebránál a kislány elindult a másik sávban lévő meg elüti!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
v.erika

Na BEtti, hát szerintem már most az elején szólj Rá sóginődre, óvatosan persze. Hisz az nem az Ő dolga, így rászólni. Szóljon rá viccesen,azért gondolom nem sértődsz meg, de így!

Amúgy bátyám+köztünk ugyanez a gond, csak nem sógornőm szól így, hanem pont a bátyám Somára. Soma is tök izgága gyerek, sokszor kiabál Vele (mármint Somával bátyám), ilyenkor sógornőm csitítgatja, én inkább nem szólok (amúgy is bőghetnékem van ilyenkor, annyira bánt!), mert abból botrány lenne, leüvölteném tesóm fejét. Meg Anyu, ha hallja-ő is rászól!

Egyébként tök igaz, hogy majd ha az Ő gyerekére rászólsz, jön rá leginkább, mennyire rossz érzés egy ANYÁNAK!
Ja és ezt tudomásul kell vennie egy Anyának (majd ő is fogja) hogy akinek gyereke van, az sajna sokszor nem tudja befejezni a mondanivalóját egy másik felnőttel mikor beszélget! Sokszor 3-4 részletben kell elmondani.
Amúgy azért kiabált biztos Isti, mert ugyebár nem rá figyeltetek. Igenis ilynkor abba kell hagyni (marha nehéz) és ráfigyelni!
Soma dettó ilyen még most nagynak is! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.10.06 07:41-kor.

lola77

V.erika!
Igen ezért vesélyes a 2 sávos út ugyebár!!!! De állítólag a faszi aki elütötte nem ment gyorsan, beletaposott a fékbe, azért nem repült meg ilyesmi a kislány, "csak" a lába tört, meg az orra vérzett!!!!

És nekünk akinek jogsink van, igenis tudnunk kell, ha mellettünk megáll valaki, akkor bármi van, bárhol, nekünk is kötelező megállni! Csak nem mindenki figyel ugyebár! Vagy ha igen, későn!

lola77

Betti!

Hát a soginőd elég furi. Bár én sajna Daninál csak hangosabb fegyelmezéssel megyek valamire (lehet nagyothalló a gyerekem :D ) De mástól nem igazán tűröm, apósomék csak akkor szólnak így rá és én is ha tényleg indokolt. Anyósom pedig végtelenül türelmes szóval Ő még így sem.
De más gyerekével én sem csinálnék ilyet, hiszen mint nálatok is Istike, nincs ehhez hozzászokva, megijesztheti, félhet így dolgoktól, főleg az ágyától, mert az ágyát így a büntivel, rosszal fogja párosítani. Én is finoman szólnék neki, még most legyen tisztában ezzel, hogy nem illik így beleszólni más dolgába, nem illik ijesztgetni, Ti tudjátok mivel tudtok hatni Istire és ez nem a hangos ráförmedést jelenti.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De jó, hogy ilyen klasszul sikerült a tali! Nagyon jók a képek!
Mi addig megjártuk az egri borvidéket, végigkóstóltuk a fincsi borocskákat, ettünk-ittunk-mulattunk. :lol: Jó volt!

Edb-anyu: Én Mülleres pelust használok, de fogalmam sincs mennyire jön ki darabja...

Berna: Nem akarom minősíteni a tesód párját, de hogy rászól Istire, és ráadásul ilyen hangnemben, azt nem hagynám egy pillanatig sem! Nyugodtan oszd ki!

Cirmike: a szüreti felvonulásról idén is lemaradtunk. Remélem jövőre...

Gabi: Jaj szegénykém, ezek az éjszakák! Pedig tényleg pihenned kellene végre egy kicsit, mert ez a szédülés nem hangzik jól.
v.erika

Lola: már filóztam aláírásgyűjtésen, komolyan! Annyi baleset van a sulinál! Senki illetékesnek nem tűnik ez fel? Néha én is félek átmenni három gyerekkel, babakocsival. Na ezért nem járhat Emese még egyedül suliba... Pedig oda találna!

Pelust megbeszélhetjük... még rágódom rajta kicsit.

Betti: tényleg nagyon durva, amit sóginőd csinál. Tényleg szólj neki, még ha megorrol,akkor is. Persze, fegyelmezze, de főként, ha nem vagy ott, de normális stílusban. Nekem Dórika egészen két éves koráig kétszer aludt egy nap, most már csak egyszer, de akkor azért 1-2 órát alszik. Bence még kétszer, kb. 1-1 órát, de most azért aludt vissza ilyen korán, mert hatkor már fent volt. Láttam rajta, hogy hisztis, nyügis. Vissza is aludt. Legközelebb szerintem majd 1-2 körül fog aludni.

Lola: tudom, beszéltünk már erről, nehéz a helyzeted, de szerintem a tesódnak sem kéne kiabálnia Somával. Tesóm is rá szokott szólni Emesére, de sosem kiabál vele. Mikor rá szól is, még ha tudom, hogy tesómnak van igaza, mindig megvédem Emesét. :oops: Hát ilyen egy anyai szív. Nem? Mit szólna tesód, ha az övéikkel kiabálnál? Vagy esetleg anyukádat kérd meg, hogy beszéljen egyszer erről tesóddal, talán nem orrol meg rá. Nem?
Mindjárt hívom a csomagküldőt, mikor hozzák a könyvet. És akkor tudok kalkulálni időben.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Verika: örülök, hogy jól sikerült a hétvége. És azt meg tudod mondani, hogy hány darab van benne és mennyiért vetted? Mert akkor kiszámolom én. :) És elégedett vagy vele? 4-es vagy 5-ös méretet veszel Tamarának?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Amúgy mi is már csak este a gyerekek lefektetése után tudunk beszélgetni normálisan. Ez van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola
Ó akkor Nektek sem könnyű a helyzet.
Pont úgy vagyok,mint Te,hogy mindig azt mondom magamnak,hogy na ez lezs az utolsó beszólása,legközelebb tuti lesüvítem a haját.
dE persze tegnap sem szóltam be.Pedig azért mert várandós nem kell mindent eltűrnöm.
Ja és össze is vitatkoztak tesómmal a saját lakásunkban(nem elöszőr fordult már elő)Na és erre mondta a csaj hogy akkor ő hazamegy a f@szba.Istike kérdezte mit mondott a Gyöngyi?
Mondom nagyon csúnyát.
Tesóm erre mondta hogy Látod Istike Gyöngyit még az sem érdekli hogy itt vagy.
ÁÁ marha nehéz ügy.
Egyébként a csaj nevelt egy három éves kislányt egy évig.Azt mondta hogy két hónap alatt szobatiszta lett,illedelmes,megszűntek a hisztik,szépen evett stb.
Tud valamit a csaj. :twisted: :evil:
Meg azt is észrevettem hogy csak akkor mer Istivel ilyen lenni ha nincs ott az Uram.

Emeseanyu
Az engem sem bántana ha szépen rászólna,mert mindent nem csinálhat meg egy gyerek.Például ha rászórja a homokot,vagy ilyesmi.

Gabi
Éjszakákhoz kitartást.Rendőröket elküldtem melegebb éghajlatra,nem lesz gond. 8)
Én sem vagyok az ijesztgetés híve(ugye a multkor is megijesztette a kórházban az injekciókkal)
Kiságyba szinte soha nem küldtem még.Amúgy is kivan véve két rács.Simán kijönne. :D
Tényleg csak a szülő tudja igazán(vagy még mi sem mindig)hogy mivel terelje el a gyerek figyelmét,vagy mivel csillapitsa le a hiszit.
Például dédihez volt hogy simán odavágta a fémautót,mégsem kiabált vele.Bementem a szobába és elmagyaráztam neki,meg elvettem az autót büntiből.

Mai fogászat elmarad,tiszta takony lettem,torkom is fáj.

Betti

Kép
berna23

Ja, még akartam írni, hogy a bányásznapon aláírást gyűjtöttek a HPV elleni oltás ingyenességével kapcsolatban. Mármint, hogy Tatabányán ingyen kapják meg a lányok. Aláírtam persze, meg a tesóm és párom is.

Tegnap kaptunk név szerint levelet, hogy sikerült az aláírásgyűtjés miatt megszavaztatni, úgyhogy már ingyenes városunkban. Nagyon örülök, mert két lánynál ez 200.000 forint lenne. Ezt mindenképp beakarom majd nekik adatni. 13 éves kortól lehet.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát Betti, tényleg durva a csaj. És mi lenne, ha tesóddal beszélnél? Végül is ő is szólhat a nőcijének, hogy az unokaöcsi előtt ne beszéljen így, meg kedvesen bánjon vele. Aztán ha ők meg összevesznek ezen, az ő dolguk. Mármint ha ezen kiakad a csaj. Jézusom, biztos jó ötlet, hogy ez a nőci anya lesz??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hát Betti, basszus, nem semmi sóginőd!!!! Még jó hogy tesód legalább próbálta Isti előtt védeni a csúnya beszédet!
Ilyenkor Te is magyarázd el Neki tényleg, hogy vannak ilyen felnőttek, de vannak náluk okosabb kisgyerekek, akik tudják hogy ilyet nem szabad mondani!!!!! Legyen okosabb a gyerek, aztán meg ne szégyeldd, ha majd rászól Isti. Szégyelje Ő magát!
3 éves kislány: csak annyit, hogy minden gyereknek vannak jó időszakai, ő lehet hogy kifogta ezt az 1 évet, meg hát nem tudjuk miért került Hozzá, de az elég trauma lehetett Neki, így inkább próbált jól viselkedni sóginődnek!
Dédihez autóvágás: na ha ez Nálunk történik, akkor mi már el lennénk vágva mint ROSSZ Szülők, akik nem tudják megnevelni a gyereküket! Komolyan! De én már csak nevetek ezen, és bíztatom ha más szülőnek is tesz ilyet a gyereke, hogy az nem a világvége!!!!

Szilvianyu: igen Anyum keményen rá szokott szólni bátyámra ilyenkor, na az Nála olaj a tűzre, akkor már mindenki meneküljön (felnőttek is) a végén összezördülés egész családon belül (még mi leszünk az oka az ünnepség elrontásának is!) így inkább Anyu később, másnap szokott magyarázni tesómnak, aki viszont tök fafejű! Pedig Anyum tudja a témát, tesóm volt tök olyan kicsinek mint Soma!
No comment!

Aláírás: én is aláírtam a bányásznapon, pedig fiaim vannak, de gondoltam, lesz dolguk majd "úgy" is lányokkal, ezért!!!!!!
Na megnézem lefelé a postaládát, kaptunk-e mi is levelet! Szuper hír, erről írt Moncsi is!!!!

lola77

Lola: most beszéltem a futárral, aki hozza a könyvet. Fél egyig ideér. Mi addigra elkészülünk, és ahogy hozta, átveszem és megyünk. Talizhatnánk ott felétek, mert úgy is fel kell vinnem az angolra a pénzt Enikőnek. Szerintem akkor ez kb. 3/4 1-1 körül lesz. Mármint, hogy odaérünk. Akkor azért meg tudjuk járni 3/4 3-ig. De ha előbb jön esetleg, akkor elindulunk előbb.

Na megyek, rendezem őket, mert rosszalkodnak! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na megjött a párom az orvostól és hozott beutalókat is. Még sosem volt vérvételen a 30 éve alatt, na most mennie kell, meg tüdőszűrőre is. Az utóbbit nem is bánom, mert évek óta mondja a melóhelyén az üzemorvosnak, hogy tavaly voltam, tavaly voltam. Oszt nem is. Hát a vérvételétől kicsit félek, egyrészt ugye még sosem volt neki, másrészt meg hogy kiderül neki valami esetleg. Persze remélem a legjobbakat. Most elment még az okmányba intézni a jogsiját, remélem ezt is megússza. Na már itt is van, elég hamar jött, kocsival garázsba be, akkor valami nem stimm!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

LOla
A kislányt azért nevelte,mert élt egy sráccal élettársi kapcsolatban.A srác egyedül nevelte a kicsit(plusz nagyszülők).Amikor meg szétmentek,akkor a kislánnyal is megszakadt a kapcsolat.Szegény Kicsilány.
Nem semmi ami nálatok is megy.Férjed nem akar néha az asztalra csapni?.Ha hozzátok jönnek el tesódék is simán ezt csinálja?
Rossz szölő:sokszor gondolok arra hogy min múlik vajon hogy az egyik gyerek jó,a másik meg lázad,nem fogad szót stb.
Én hiába beszélem rongyosra a szám,hiába csaptam a kezére semmi,de semmi hatása a gyerekemre.
Emelett meg annyita okos,annyi szeeretet van benne.Lehet majd az évek segítenek a dolgokon.

Na lépek mert nekem is kifut a lencsefőzelékem.

Kép
berna23

Gabi
Nem lesz semmi gond férjednél!!
Én Uram tűfóbiás:)Lehet már nem volt sorszám??

Kép
berna23

Betti!
Nálunk nem csinálja ezt tesóm szerencsére, itt nem szól Somára szerencsére, csak Náluk. De mivel Neki 3 lánya van, mindegyiknek ugye szüli+névnap, tehát 6 alkalom minimum+játszani is szoktunk menni, ott van bőven alkalom inkább. Meg Anyuméknál ha együtt vagyunk ott.
Férjem elég nyugis típus, inkább csak Nekem mondja el a véleményét! Meg hát nem érzi jól magát ilyen vendégségbe, csak szenved, mert muszáj!
HABITUS! Ez itt a fő szempont, egyik gyerek megül, szépen játszik, aztán majd ki tudja kamasz korában biztos fog lázadni... Másik gyerek meg mint Istid+Somám! De inkább ilyenek legyenek, hidd el a jég hátán is megélnek majd a temperamentumukkal!

Gabi! Van a tatabanya.hu oldalon tel.szám, azon kellett volna férjednek bejelentkeznie jogsi időpontra. Biztos egészséges lesz a vérképe, fiatal életerős!

lola77

Sziasztok!

Esélyem sincs,hogy visszatudjak olvasni...
Most is csak egy kis drukkolásért ugrottam be hozzátok,Holnap végre eljött a nagy nap,14-19-ig viszgázom!!!!
Levi szopizását még nem tudomhogyan oldom meg,mert nemlehet kijönni vizsga alatt.14-17-og számvitel lesz,utánna lesz 30perc szünet és jön a számtech.17-30-19-ig.A közti fél órában meg nem hiszem hogy lesz időm szoptatni,mert ha tovább engedik hogy írjuk akkor kihasználom az időt...Fejni sem tom hol-és mikor fogok,de majd csak lesz valhogy.Már annyira várom hogy túl legyek rajta...Mondjuk utánna sem lesz időm mert okt.28-án meg lesz a szóbeli...
Annyira látom hogy a gyerekek rovására megy kicsit,mert sokszor csak arra leszek figyelmes hogy Levit csak etetem,és ennyi,Dorkára meg még ennyi időm sinics :cry:

Csilla!
Hogy tetszik Nikinek a bölcsi?Megy a koránkelés?

Én láttam ám már Angi Csaniját :lol: :lol: ,nagyon kis tündérke.2hó van Levi és Csani közt de mégis akkor a különbség,ááá á nagyon hamar nőnek...

Na mentem is tanulni...

Szép napot mindnekinek!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Annyira kedvtelen vbaygok, pedig olyan szépen süt a nap.. Bár most sikerült teszveszen intéznem Antónak egy pufimellényt, egy hosszú felsőt és egy farmerkabit tavaszra együtt 1500-ért..

Ági!

Megy a sok drukk.Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg nem lesz nagyon időd szoptatni..Nekünk úgy volt, hogy hagytak tovább írni, és rohantunk utána a számtech terembe, hogy ídőben ottlegyünk..Az viszont pikk-pakk megvolt, ott nem is töltöttük el a megadott időt. Sikerülni fog, tuti biztos bagyok benne és tutira lesz segítségetek is!!!! Levi meg ügyes lesz, türelmesen megvárja anyuciját!!!

Gabi!

Na, siekrült férjednek jogsit intézni? Ne aggódj, enm lesz semmi baja.. Jobblást a fiúknak és Nektek is.
Nem tudom, hogy mi van ezekkel a pasikkal, de mostmár hetek óta Antika is 1,5 óránként fentvan én meg már zombi vagyok ettől. Bius meg már 1 hósan átaludta az éjszakákat.És este jól bekajáltatom, szóval nem hiszem, hogy éhes lenne.Cicin is pár perc alatt bekómál, átviszem a helére, meg sem riad, aztán 1,5 óra múlva megint... Olyna jó lenne már egy éjszakát végigaludni...

Betti!

Szerintem szóljál sóginődnek!!Mit képzel?? Nekünk egy ismerős volt ilyen, hoyg hangosan szólt 1-2x Biusra, de én ráészóltam, hoyg ésszel beszéljen..
Majd fegyelmezze a saját gyerekét, akkor rájön, hogy annyira nem is könnyű dolog, meg, hogy egy gyerek nem gép, aki csak az utasításokat követi, hanem önálló emberke, akinek van közölnivalója, meg tennivalója..Pont azért gyerek, hogy igényelje a figyelmet és a foglalkozást ..

Kép Kép
joosneagi

Pont most hívott apa, hogy mégsem most hétvégén megy el, hanem a jövő héten..Egyrészből örülök, mert tarthatjuk most Bius szülinapját, másrészből nem, mert pont ezért kértelek Titeket, hogy jövő hétre tegyük az anyatalit, ahova annyira, de annyira szeretnék menni..
Tegnap kicit kiakadtam, talán írtam, hogy még Békéscsabán a Müllerben kinéztem Biusnak egy tök jó Baby Born etetőszéekt Biusnak szülinapjára, de apa mondta, hogy nen vegyük meg ott (mellesleg fél árban volt), nehogy Bius meglássa. Nos, tegnap elmentünk, hoyg megnézzük itt.Nemhogy félárban de még renedes áron sincs..Persze ő mibndíg okoskodik, hogy tutira lesz itt is..Erről lemradtam...

Kép Kép
joosneagi

Hellóka!

JÁgi!

Jaj ne legyen rossz kedved! Tényleg itt a napsütés, ez igazán pozitívan kéne, hogy hasson. Bár gondolom Bius "lecsúszott" ajándéka miatt vagy most kicsit pipa. Engem is szoktak bántani az ilyenek, ráadásul és 6x meggondolok mindent, csak addig nem biztos hogy a polcon megvár a cucc.
Ja én most szembesültem vele, hogy ilyen közeli már az anyatali. Azt hittem, hogy majd-majd lesz egyszer.
Éjszaka átalvása: Dani több mint 1 évig nem örvendeztetett meg ezzel minket, pedig mi is megpróbáltunk már mindent. Gerinél sem a kaja lesz a ludas, hanem éppen fogzás, vagy has, vagy csak épp maga mellett akar tudni kicsit.

Ági01!

Annyit nem sikerül előre lefejned, hogy megoldják így pótolva neki az adagot. Lehet már napokkal előtte "rá kellett volna erre már gyúrni". Ilyen vészhelyzetre nincs valami tápszer mintád esetleg, ha másképp nem tudjátok megoldani? Engem megnyugtatott, hogy volt itthon legalább egy ilyen kis tasaknyi tápszer, mert nagyon ingadozó volt Daninál a tejem a vége felé már, az elején meg bezzeg még tejtesója is volt, aki megjegyzem még a mai napig szopizik. Ez kicsit a mi érdemünk is, annyira jó segíteni. Na elkanyarodtam!
Holnapra megy a drukk!

Na fényképezgettem ezt- azt, amit már régóta ígérek nektek.

Kép Így aludtak el szombat este a földön!
Kép Na ezt a ruhakupacot vettem 2000 Ft-ért!
Kép Dani így hasznosította a dobozát, amiben érkeztek a ruhák!
Kép Dani szülinapjára kapott Gokart! Kép Ezek pedig az Angliából vásárolt dolgok! A plüss sárkányt még nem kapta meg, mert azt a dédi vette neki és szeretné Ő odaadni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Búcsúzkodni jöttem, holnap indulunk...(már most ideges vagyok).
Sajnos az anyataliról így lemaradok, de remélem ez most hagyományteremtő alkalom lesz:)

Lola,
de durva ez a baleset!! Szegény kislány. Hihetetlen hogy itt tartunk. Ha az én gyerkemet ütné el egy köcsög a zebrán, azonnal megölném, biztos hogy lenne bennem akkora erő, hogy két kézzel megfojtsam. :evil:

Szilvi,
nehéz ügy ez a pelus dolog. A tescós nekünk se jött be, kifolyt a pisi, sőt néha a kaki is. Mi huggiest használunk, vagy liberót, attólfügg melyik akciós. Ha bejön ez a futárszolgálatos pelus, mi is kipróbáljuk. De jó Neked, hogy Bence átalussza az éjszakát. Oh hogy szeretnék csak egy éjszakát végigaludni :?

Betti,
én nem hagynám, hogy így beszéljen Áronnal akárki. A szülei azért vannak, hogy megneveljék. Bár én amúgy sem vagyok az a ne szólj szám, nem fáj fejem típus :wink: Szegény Istike...

JÁgi,
ismerős az érzés, én is depis vagyok mostanában. Kellene egy kis kikapcsolódás, nekem elég lenne egy kád forró víz, egy jó újság, és csönd :D

Gabrielldaniell,
ügyes vagy, hogy ekkora csomit vettél ilyen jó áron.

Jajj, nem tudom mit akartam még írni...vissza kell(ene) lapoznom...
na mindjárt...

KépKép
szilvia1981

Szilvia!

Nagyon jó utat kívánok holnapra! Mikor indultok? Kb mikorra értek oda? Megy valaki értetek a reptérre?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

na visszaolastam:)

Lola,
köszi az infót a papírral kapcsolatban, mindjárt meg is csinálom...ha tudom :D :shock:
Jaa, Stone hange csak januárban lesz, amikor kocsival megyünk vissza, ilyen kisebb "európa túrán" :D

Cirmike,
tök jók a képek a szüreti felvonulásról, jó hogy vannak ilyen programok.

Hugi,
nem lehet, hogy vasat kellene szedned a fáradságra?

Csilla,
milyen Nikinek a böli? HOlnap sajna nem megyünk a módszertaniba, de ha hazajöttünk, mindenképp megyünk. REmélem jöttök Ti is.

Biztos kihagytam valakit, bocsi...

Megyek kitöltöm azt a csp-os papírt...aztán pakolászok, még be sem pakoltam :shock: Megpróbálok majd írni, de szerintem csak ha hazahöttünk....
Jók legyetek!
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Szilvi!

Nagyon ó utat kívánok énis Nektek és nagyon vigyázzatok magatokra!! Aztán tessék minden percet kihasználni apával!!!

Gabi!

Nagyon helyesek a fiúk a képen és jók a cuccok, amiket vettél.Most nekem is neki kellene állnom felrakosgatni az én ruháimat is, hátha valakinek megakad rajtuk a szeme..
Olyan nagynak tűnik Geri a képeken.Sokkal nagyobbnak, mint Antika, Mekkora most kb.-re?

Kép Kép
joosneagi

Ja még valami
Csilla,
kérdezted, hogy milyen papírt kaptam a cégtől, hát : Nyilatkozat adóterhet nem viselő járandósságról. Ez is két oldalas, ajánlva érkezett.
Szerintem kérdezz rá a cégnél.

KépKép
szilvia1981

Szilvi,
ezt találtam:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=789

http://www.diaper.hu/

és mostmár eldugultam :lol:

KépKép
szilvia1981

JÁgi!

Hát szégyellem magam, de nem mértem már rég a gyereket így se a súlyát sem a hosszát nem tudom. Fürdés előtt szoktam és mindig azon kapom magam, hogy a gyerek már a kádban van és kimaradt a mérés. Tanácsadásra meg már hetek óta nem sikerül lejutnunk (nincs ki vigyázzon Danira, vagy betegség épp)

Na a súlyát megnéztem ruhástól velem méreckedve a személyi mérlegen 8,5 kiló. És ezen kicsit megcsodálkoztam, mert ez azt jelentené, hogy 1 kilót gyarapodott 2 hónap alatt. Nem kevés ez?? Bár most a fogzás miatt sok a kaka. Ezeknek a kilóknak komolyan már a bolondja leszek. Danit is meg kéne már mérnem, de tőle aztán meg egyenesen félek, hogy ott mit fog mutatni a mérleg.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja a jogsit nem sikerült Apának elintéznie, így holnap Gerit leviszem a dokihoz gyors, aztán elkísérem Apát az okmányba, hogy legyen vele egy érvényes jogsijú egyé,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,n is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

uppsz GEri belenyúlt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

1 kg két hónap alatt??? Antó kicsit több, mint egy hónap alatt hízott 15 dkg-ot...Így szerintem az 1 kg abszolút nem kevés..Egyébként én is csak havonta szoktam vinni mérteni, nekünk nincs is mérlegünk.
Utolhjára volt 7330 gram és 69,5 cm..Kis apróka, pedig olyan jó husisnak tűnik, de mindíg az átlag legalján van..

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?