Új privát üzeneted érkezett!

Aki Marcit csinálta!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi,
aki donor annak gyerektartást kell fizetni? :roll: bocs de én nem vagyok képben ezzel, ezért nem értem.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sztem Trixi azért hívja donornak, mert nem érdemli meg az Apa megszólítást. Vagy nem?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

 
 

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam, de azért beköszönök!

Neurológustól jövünk, benéztünk (volna) a sarkon lévő zokni-harisnya boltba, de végül úgy döntöttem dobbantunk:

csak lépcsőkön lehetett felmenni: szval egy tök rendes fiatal srác felsegítette a babakocsit (autósülés+babakocsim alja). Az ajtón nem fértünk be, szerencsétlenkedtem egy sort, mire a másik szárnyat kilendítettem és begurultunk. Erre a pénztáros rám sem néz, csak annyit mond, nem vihetem beljebb a babakocsit. Erre én: hát kicsit nehéz lenne a gyereket külön kezelnem...
Hagyja itt a kocsit. - Na ezzel a lendülettel kiiramodtam dühösen. Leszerencsétlenkedtem magunkat a lépcsőn, és arra gondoltam, hogy ebben az országban mikor lesz az a normális, ami ny-európában már rég az? Nem tudom, mi a baj a babakocsival, azt már nem is vágtam senki fejéhez, hogy feljutni a boltba sem volt egyszerű...
Na, montam mazsolának: itt nem látnak minket szívesen, majd máshol költjük a pénzt :evil: :evil: :evil: :evil:

Más boltot nem is tudok egyelőre, a rossebb vigye el!


Na ha visszaolvastam, még jövök, csak ez kikívánkozott, bocsesz :oops: :?

KépKép

Kép
hase
 
 


Lilike is csodaszép!!!Huncut kiscsaj lesz!!!
Kivagyok.Fél oldalt kellene meghúznom a szakdolimból,de szerintem így a jó.Honnan vegyem el az a fél oldalt????Áááááá!
Panndi, neked mi volt a témád???

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


iiittttvagyooooook, csak épp szarnak az ölemben 8)

megbeszéltük...minden oké elvileg,nem csalt meg, csak nézegette :? hizelgett, bókolt stb...nem cserél le a fonnyadt hasammal sem, mert a világ legtökéletesebb nője vafyok, és a világ legnagyobb ajándékát adtam neki, azzal hogy apává tettem...szent a béka... :) és még egy csomag gumicucit is kaptam... :oops:

annnnnnnus: nekünk is pépet kell ennünk este,mert lili 1,5 óránként lecuppant 2oldalról és ezt nem lehet csinálni, mert tizsta ideg vagyok ettől...szóval déleőtt gyümmmi, délután főzi, este meg pép...természetesen mindezek után szopi-szopi, amig van...meg amikro napközben megkíván 8) na a kérdés...víz helyett mehet bele anyatej, mennyit adtál elsőre??? nem fájt a poc?

nettttti: küggyé szlaszámot

nalili befejezte a kakit... :arrow: kiszedem a szarból!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Esztó!

Igaza van Anikónak. Az ilyen akármi nem több, mint donor. Nem érdemli meg az Apa szót, annak ellenére, hogy ki van bukva, amiért Maci a Páromat Apának hívja, őt meg Tibinek szólította, amikor fél évvel ezelőtt itt volt!
2007 szeptembere óta nem ad egy kanyit sem, előtte is csak kb fél évig, azt is csak mert muszáj volt. Azt mondta, majd ha lesz ad!
:roll:
Én meg mondjam a gyereknek, hogy kapsz enni, majd ha lesz rá pénzem? Meg majd akkor kapsz a kinőtt cipőd helyett másikat, ha lesz? Kicsit durva azt hiszem!
De még én vagyok a rohadék,amiért ki akarom őt használni. Hiszen szerinte csak a pénze kell! Jó mi? A sosem adott pénzre hajtok. Amikor küldtem a nőjének sms-t, hogy szóljon neki, hogy a Párom adoptálná Macit,akkor bezzeg azonnal tudott hívni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


na kiszedtem...és lehet hogy kijött Lili első fogA!!!! vagy nem tudom...az alsó ínyén középtájon van egy fehér pötty ami kicsit keményebb mint a többi ínyrész...az az lehet? :?: :?: :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Trixi,
így már értem :? gáááz... :evil:

MNiki,
örülök, hogy minden OK és hogy meg tudtátok beszélni! Hogy adtad elő neki?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


írtam még akkkor egy sms-t, éjszaka, nem jött válasz, elaludtam...hazajött, befeküdt mellém át akart ölelni de haározott mozdulattal tudattam hogy nem tetszik...aztán reggel egy szüt se szóltam hozzá, ő hozta fel a témát...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, ha kocog a kanál, akkor az az :)

Netti, megvan még a 74-es overálotok? Fruzsi úgy döntött, megáll egyelőre a hossznövésben, most inkább hízik, így bár van neki egy 80-as, kéne egy 74-es is, asszem...

kutyafüle:
AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD HATÁSA A VEZETŐI HATÉKONYSÁGRA: A STRESSZ ÉS A VEZETÉS

Ez vót a címe :)
Vendég
 


bakker erre nem is gondoltam...MEGYEK KOCOGTATOK!!! 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


PANNDI MÁR ELKOBOZTAM NETTI OVERÁLJÁT... :oops: (CAPS LOCK OFF) bocsi.... :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nahelló!

Niki, addig vártam, mire végre megjelentél. Nagyon örülök, hogy megvagy!!!! És, hogy semmi nagyobb baj!!! :) Igen, én is úgy gondolom, hogy kicsiLili életetek nagy-nagy ajándéka, szóval nem értettem volna az egészet...

Szofi, nem válaszoltam még, de, gondolom, tudod, mi is csak szopizunk még, mostmár majdnem biztos, hogy féléves koráig minimum. Aztán meglátjuk, milyen ütemben szokunk más dolgokra, ahogy kívánja majd, úgy haladunk. :wink: Én nem félek attól, mi lesz, ha nem eszik rögtön meg egy almát (jó, kicsit túlzok... :) ), akkor is itt lesz, hogy szopizhat, ha azt akar. De biztos, hogy próbálkozni fogok, hogy mást is elfogadjon, nem hiszem, hogy ne akarna majd. :)

Remélem, csudajó a tali! Sajnálom, hogy nem is válaszoltam, de, lányok, amíg rohangálok fülészetre, az írás-ovasás is nehezen (vagy inkább az sem) fér bele... :cry: Így aztán azt sem tudom, mikor lesz a ringató veletek, pedig nagyon szeretném, de addigra, mire én meggyógyulok, már Annus pl. sokkal profibb lesz a témában mint én... :cry:

Nagyon szép Álmi, a családja, Blanki és Lili!!! :)

Az érdekes témákról csak annyit szeretnék írni, engem is az bosszant, hogy miért szaladnak az utcára egyesek ahelyett, hogy élnék szép csendben a saját életüket... :? Én nem bántok senkit... :roll:

Trixi, ez is milyen gáz... Jajj!!! Könyved?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi, mar Niki felvasarolta :) sztem meg ne vegyel, siman lehet h jo lesz, egyaltalan mikortol kell overalt hasznalni????? en minden reggel beletennem mar egy overalba mikor kimegyunk, olyan hideg van. :lol: Boro 70centi amugy, siman lehet h o is megall mostmar :roll: de en kineztem egy nagy cicas overalt... olyan szeeeep,csak kene meretben talalnom :?
jajajj mit is akartam meg, ja Zsofi 92est hord,ugye??

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki, orulok h elokerultel es h minden OK :wink:

jaj Dori,te jobban vagy ??
az utolso elotti mondatodon igencsak el kellett gondolkoznom h mire irod :)

Netti
Kép
maumau
 
 


pár kép :oops:
Kép apa etet :lol:
Kép apával olvasunk
Kép lili lufit kapott 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nagyon aranyosak a képek! :) Apának meg üzenem, hogy Anya nagyon szép!

Netti, azt, hogy "Jajj!!!" ? :lol:
Amúgy nem vagyok jobban sajnos, én nem érzem a dolgot nagyon, de nem akar begyógyulni a dobhártyám, és kicsit náthás vagyok egyfolytában... Köszi a kérdést!

Ja, Esztó, mostmár gyógyulj meg!!! Kutyafüle, te is, léééégysziiii!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki
szépek vagytok!
pumuklii
 
 


Niki,szeprk vagytok nagyon :wink:

Dori,azert durva h ennyire elhuzodik.. :? nekem kiskoromba huzodott minden a fulemre,szornyu volt. Hoparnan aludtam es az nagyon bevallt,a mai napig ha erzem kicsit mar dugom is be!

Netti
Kép
maumau
 
 


Igen, 92-est hord :)

Hát ez az, nem tudom, mikortól kéne neki az overál, de lehet, hogy egyelőre nem veszek. Zsófinak is kéne :roll:
Vendég
 


Panndi,az nagyon érdekes téma!!!!!!
Niki, örülök, hogy minden ok veletek!!!Nem semmi apa etetése! :lol:
Kész vok, elküldtem a tanárnak.Most meg le fogok feküdni,mert kinyúlok.A csaj nem szól semmit a cipőre, pedig írtam neki még tegnap este. :cry: Lehet nem lesz kiscipőnk? :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Reggelente olyan hideg van, most meg tok jo.. ki erti ezt :roll:

Panndi, aza gondom,h elkezdtem a ruhakat meret szerint ossze tenni..de van amibe az van irva h 74 van amibe 86 van amibe 92 de ugyanakkorak :lol: most honnan tudjam, h melyik milyen igy? hogy lehet igy elmeretezni vmit? :lol: mellesleg rajottem,h en ennyi ruhat nem tudok mar hova tenni. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki, biztos fog irni, o erdeke :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


nem kocog... :cry: akkor mi az a pöttttttyyyyy!!!!!!!!!!?????

tökciki vagyok :oops: szoptattam Lilit és egy spagettipántos top van rajtam emeg szopiscsöcs, ilyenkor kibujok a pántból és lefele tolom a topot, én így felejtettem, jött a vizesember...nem kicsit nézett hogy fél csöscöm kint volt... :oops: azért a csöcstartó leffentyűjét visszakapcsoltam... :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol:
Boronak se kocogott par napig :wink: pedig kint van.. mostmar azert kocog, lehet van meg rajta egy nagyon vekony reteg :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hali!
Na, megjöttünk a vásárlásból...Lili meg nem akar aludni...pedig 3 óta ébren van.... :roll: :?
na, közben az ölembe ugrott....1 kézzel nyomom :roll:

dögmeleg van....liliről folyt a víz...naci, body, poló, kapucnis kardigánban volt....mégis mit adjak rá....egy sima polóban azért nem lehet.....
sapi esélytelen.....melege van :shock: :roll:

niki
szépek vagytok. férjed meg egy ilyen csini nej mellett
ne nézelődjön....vagy te is callboyok után nézel. :roll:

trixi
á, így már értem....gáz :? ....milyen sűrűn látja a fiát?

na, lépek....nyuszkó éhi....

Kép
mozza
 
 


-- Sziasztok!

Gyors bekukk. Megint betegek vagyunk. :((((( Szegény Rolcsi eddig 2 hetet és 4 napot járt összesen oviba, most ráadásul valami genyó vírust kaphatott el, mert 1,5 nap alatt legyűrt 5-ünket, azt nem tudom a többiek hogyan úszták meg, de remélem már így marad. Tegnap éjjel orrot szívtam, csöppentettem, zsepit, cumit keresgéltem, babát ringattam, a köztes időben pedig reszkettem és rémesen fájt a torkom. :( Már gondolkodom, hogy beszerzek valmilyen Aloe Vera készítményt, most a DM-ben mintha lenne akciós kuponra, ugyanis a Multivitamin eddig nem sokat ért!

Remélem ti mindannyian jól vagytok!!!

Esztó, gyönyörűek a képek és így, utólag is sok boldogságot kívánok!!!!!!!!

Pumukli, nagyon szépek Maja, és Kolos is, igazán büszke anyuka lehetsz!! Ti szeretnétek még babát?

Anikó, Blanka is nagyon éééédes!!! :)

Kutyafüle, nem tudom nem észrevenni, hogy nem 1x, 1x, hanem soha nem reagálsz arra, amit írok. :( Megbántottalak valamivel????

Niki, apa még kicsit gyakorolhat! :P Lili viszont még maszatosan is nagyon aranyos!! :)

Sajnálom, de mennem kell, apa most mérte Noémi lázát, 38,8 :(((((

A blogba tettem fel egy írást a hozzátápiról NEM szeretnék többet, mint segítséget nyújtani, annak, aki nem tudja, hogyan, mikor és egyáltalán, nekem anno, sokat segített, ezért...

Jó egészséget és szép estét nektek!!!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Ó, Eve! Sajnálom a betegségeket!!! Gyorsan gyógyuljatok meg!!! Majd megnézem, mit tettél a blogba, köszönjük!

Ja, Pumuklii, elfelejtettem írni, hogy a ti gyermekeitek is nagyon szépek! Nagyon vicces, hogy Kolos rendesen nagyobbnak látszik Majánál! Most kilóra mennyi van köztük? És centire?

Netti, nekem is ELEGEM van már, de ez így megy... :) Mint egy gennyes seb gyógyulása... Az sem 1 nap... Ráadásul nem úgy éri a levegő, stb... Mi az a hópárna??? :shock:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Talisok! Ezek szerint nagyon jó lehet megint, mert még senki sem jelentkezett, hogy hazaért volna... :) Kérünk képeket!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


hőőőpárna!!!!!!! :lol: biztos ismered igy, nincs???

Netti
Kép
maumau
 
 


"'Reggelente olyan hideg van, most meg tok jo.. ki erti ezt "
:D :D :D :D :D :D :D

Netti :D :D :D Ősz van, azért :D :D :D :D
Nem bántás, csak végre megint olyan ősz van mint az én fiatalkoromban, mostanában ilyen nem volt, szerintem te nem is emlékszel, nem emlékezhetsz az öreg topiklakó(én)őszi emlékeire... :D :D :D

Jaj, ne haragudj, ezt nem tudtam kihagyni, te olyan fiatal vagy hozzám képest, és az utóbbi 10-15 évben csak tél volt, utána nyár, sluszpász.Klasszik tavasz és ősz nem is..
zili
 
 


zili :lol: dehogy haragszom :D szeretem ezt az idot,csak reggel olyan hideg van,h lassan overalt kene adnom Borora :)

Netti
Kép
maumau
 
 


amugy tenyleg annyira egybe folynak az evszakok .. mindig nagyon hirtelen jott be a tel :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Már itthon vagyunk. Csak Tücit orvoshoz vittük közben, de semmi komolya, csak árpa nőtt a szemhéjára, kencézni kell.
Tali szuper volt! Tisztára feltöltődtem tőle! Köszi, lányok!
A képeket mindjárt megnézem. Mármint hogy amiket én csináltam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, ANnusnál CSongor négykézlábra állt! MEgtanulta Lillától, aki konkrétan már kutyázik. TÖk ügyi kiccsaj!

Kép
Kép
tinu
 
 


na a tali szupi volt!!!Majd hozok képeket! :wink:
És Réka Lilla babája...gyerekek ő négykézlábra állt!!!!!Nagyon durva!És picit halad is vele :shock: Nekem leesett az állam!!!!És Réka erről nem mesélt!!!Ja,és már 1 hónapja csinálja!!!Annyira ügyes!!!!!

Zili!
Veled kell egyetértenem!Imádtam/imádom ezt az őszt!!!Végre nem 35 fok után jön a -10fok :wink: Pont ma mondtam h a vénasszonyok nyara nem is volt igazán meleg...Tavaly is novemberben még nemis nagyon kellett a télikabát :shock:


Pumukli!
Gyerkőcök édesek!!!Én is olyan nagynak látom Kolost!!!Még akkor is ha Maja ölében van :wink:

Niki!
Szép kis család vagytok!!!Remélem apa nem dobja ezt el magától!!!Igazán szerencsés :wink:

Évi!
Jobbulást nektek!!!Én nagyon kíváncsi vagyk az irományodra!!!Még mindig kesze kusza gondolataim vannak a hozzátápiról :roll:


Na ennyit tudtam visszaolvasni így hirtelen!Töltök képet!

annus11
 
 


Nagyon ügyi Csongi! Na meg Lilla! Ejha!!!

Jaj, Netti, ez vicces!!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudtam, mi a csudáról hablatyolsz! (Bocs, csak sztem cuki ez a szó... :) ) Hőpárna tudommi, de nincsen.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus! Grat a talihoz! :) Biztos jó lehetett! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


ja és elfelejtettem írni h Csongi és négykézlábra állt!!!Itt tanulta!Csani meg kacagott!Ő is itt tanulta :wink:

annus11
 
 


Hűűűű, Lilla 4kézláb nyomja! :shock: :D :D :D
Magától? Vagy van vm. speckó torna rá?
Mi ott tartunk hogy Lili mászik a tornáztatóra, felborítja...nem lehet egyedül hagyni vele.
Meg hason löki magát.
De arra még nem jött rá, hogy használja a kezét-lábát 1szerre. :roll:

Kép
mozza
 
 


ja nem frissítettem! :oops: :lol:

annus11
 
 


Mozza! Lili semmivel sincs elmaradva! Lilla meg Csongi diktálnak nagy iramot!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dori,nem akarsz beszerezni egy HÓPARNAT? :) nagyon tuti sztem :wink:

Ó lanyok,, ez a "veled kell egyet ertenem" mar kezd kicsit sok lenni :roll:
IRTAM,h nem szeretem az oszt?? csak szerencsetlen lanyomat nemtudom oltoztetni ugy h egesz nap jo legyen neki, ennyit mondtam :D de sebaj

Lilla baba nem semmi! remelem keszult rola foto 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Ezt a veled kell együtt érteni én az őszre mondtam!Én se tudom mit adjak Izára!Reggel még hüvi van,délben meg meleg..folyton veszem le róla a rétegeket :roll: :? Szóval én annak örülök h végre van ősz!Imádom ugyanis!Ezt írtam is vmelyik nap,h imádok ilyenkor sétálni :wink:

annus11
 
 


Mozza!

Abszolút nem látogatja! Fél-egy éve is azért volt itt, mert egyeztetni akartuk a tartozását, és alkudni próbált,amibe én belementem, ám ő nem tartotta magát az egyezséghez, így most a teljes összeg esedékes, ami a mai nappal 1.300.000.-, és akkor még jó fej voltam, mert a jelenlegi, alacsony euro-s árfolyammal számoltam, és nem azzal, ami volt nyáron amikor adnia kellett volna!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jajj! Meglestem a képeket a blogon. Minden baba nagyon cuki és Lilla négykézlábasa bámulatos. :shock:
Irígy-irígy a talira, de sajna nem tudtam menni.

Meg volt az 1. almáscsirkés hamink és úgy ízlett Benjinek, hogy az egész üveget benyomta. :shock: Én kis naív meg azt hittem majd rámköpi. Tündéri volt ahogy ette és közben széles vigyorral díjjazta anya kaja választását.

Kép
Kép
incike
 
 


Trixi!
De miért? Nem értem hogy nem lehet szeretni, rajongani a saját véredért?!? :shock: :?
A FIA. Egy apának ez az álma, nem?
És a fiad hogy viseli, hogy apukája nem látogatja?

Kép
mozza
 
 


Incike!

Sebaj, majd hozzánk jöttök a jövő héten!
Bár eddig még Reny-n, és Emesén kívül nem jelentkezett senki, hogy érdekelné a dolog! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi
Amennyiben nem jön közbe semmi , mi is szívesen megyünk.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?