Nahelló!
Niki, addig vártam, mire végre megjelentél. Nagyon örülök, hogy megvagy!!!! És, hogy semmi nagyobb baj!!!
Igen, én is úgy gondolom, hogy kicsiLili életetek nagy-nagy ajándéka, szóval nem értettem volna az egészet...
Szofi, nem válaszoltam még, de, gondolom, tudod, mi is csak szopizunk még, mostmár majdnem biztos, hogy féléves koráig minimum. Aztán meglátjuk, milyen ütemben szokunk más dolgokra, ahogy kívánja majd, úgy haladunk.
Én nem félek attól, mi lesz, ha nem eszik rögtön meg egy almát (jó, kicsit túlzok...
), akkor is itt lesz, hogy szopizhat, ha azt akar. De biztos, hogy próbálkozni fogok, hogy mást is elfogadjon, nem hiszem, hogy ne akarna majd.
Remélem, csudajó a tali! Sajnálom, hogy nem is válaszoltam, de, lányok, amíg rohangálok fülészetre, az írás-ovasás is nehezen (vagy inkább az sem) fér bele...
Így aztán azt sem tudom, mikor lesz a ringató veletek, pedig nagyon szeretném, de addigra, mire én meggyógyulok, már Annus pl. sokkal profibb lesz a témában mint én...
Nagyon szép Álmi, a családja, Blanki és Lili!!!
Az érdekes témákról csak annyit szeretnék írni, engem is az bosszant, hogy miért szaladnak az utcára egyesek ahelyett, hogy élnék szép csendben a saját életüket...
Én nem bántok senkit...
Trixi, ez is milyen gáz... Jajj!!! Könyved?