Nori: nagyon nem irigyellek most, kitartas es jobbulast!
Disznoszar megfejtes: helyes valasz nem erkezett, ami nem csoda. A mi csaladunk valamilyen oknal fogva igy hiv egy "sutit" (egyszerusege miatt nem neveznem sutinek, de kalacsnak sem). A nem tul etvagygerjeszto neve ellenere meglehetosen finom, raadasul gyorsan elkeszitheto es mindig van hozza minden itthon. Van am mas neve is, de nemtom, hogy mi, ha a kep, vagy a leiras alapjan valamelyikotok rajon, akkor ossza meg velem.
Egyebkent a kepviselofank tesztajahoz hasonlot kell fozni lisztbol, tejbol, belekeverni tojast es feherje habot, olajban megsutni es kakaos porcukorba forgatni. Igy nez ki (csak kicsit eros lett a vaku, alapban teljesen sotet barna, innen es a formajarol kapta a csodas nevet):
ELOTEJ: a tejelokhoz en is csatlakozom, vagyis talan en alapitottam volna a klubot, ha lenne, mert nekem meg az elso trimeszter kornyeken megjelent. Pedig Kristof szuletese utan teljesen elmult. Most mar ott tartunk, hogy hosszu zuhany kozben a meleg hatasara csopog. Ebbol meg nem vonok le messzemeno kovetkezteteseket a tejmennyisegemre nezve, mert tavaly is volt elotej boven, anyatej meg semmi.
A cicim nekem lenyegesen nem nott, inkabb duzzadt, telitodott, masabb lett a formaja, a tapintasa, nehezebbnek tunik, de cicitartot meg nem kellett cserelnem, csak egy-ket felson eszreveszem, hogy kevesbe kapok levegot, mint eddig.
LEVEGOPROBLEMAM viszont van. A hatamon fekve nem az igazi a lelegzetem. Kicsit keves, kicsit nehez venni. Mar ez is kezdodik.
VIKI: gratula az evfordulohoz! A 12 nem semmi szam, nekunk addig meg van vagy tiz evunk!
Pontosabban: harom hete volt az elso hazassagi evfordulonk, de a kapcsolat evfordulonk sem sokkal tobb, februarban lesz a harmadik, akkortajt szuletik majd ugye a masodik gyerekunk.
Erre mondta az en Edesapam nemreg: "Hat, ti sem fingani jartok a paplan ala!"
Babasuly: ha Kristof igy halad tovabb, akkor o sosem fog a tornasor vegen allni es nem is lesz az osztaly legkisebb gyereke. Epp egy hete voltunk meresen, epp egy nappal azelott, hogy betoltotte volna a 10 honapot. Konkretan a kora ellenere o most 83 cm es 12,2 kg volt egeszen pontosan. Mondjuk o azota nagyobb, amiota megszuletett, igy mar megszoktam, hogy mindenki idosebbnek nezi, azt, hogy mindig nagyobb ruhat kell neki venni, mint amekkora a kora (most hord 18 honaposoknak valo body-t meret szerint). Mult hetfon merlegelesen ranezesbol ram is kialtott a merosneni, hogy ne oltoztessem le a gyereket, hat en elfelejtettem, hogy egy eves kora ota nem meztelenul merlegelunk???
Aztan meg nem gyozott elnezest kerni, amikor elmondtam, hogy meg mi az egy ev kornyeken sem vagyunk, nem hogy utana.
Egy jo dolog van ebben: mindenki elhiszi, hogy az en gyerekem, hiszen en is eleg nyakiglab vagyok. Jah, bocsi, ket dolog: minden ruhat hamar kino, nem hordja agyon oket, szinte minden ujszerukent kerul majd Erik babara is.
Es vegul: elkeszult a pocakfoto. Meg varni akartam a het kozepeig, hogy ne akkor keszitsem, amikor epp belepek a 21. hetbe, de mivel ugyis fotoztam a sutit, igy Feri nyomatott ram is ket fotot, egyet jobbrol, egyet balrol.
Egy valami szarul sikerult rajta: nagyon lehuztam a felsot, igy a mell ala valo vonala nagyon lekerult, emiatt bena. Bocsi.