Sziasztok!
Hát már elég rég nem voltam erre, és elég nehéz bepótolni az elmúlt másfél hónapot, de remélem, hogy azért sikerül.
Megpróbálok mindenkinek írni, de ha valaki kimarad, akkor ne legyen mérges, mert nem direkt csinálom.
Vicuska,
Milyen az első nap? Olyan furcsa érzés lehet, hogy visszamész dolgozni, de reméljük, hogy hamar visszaszoksz majd!
Rami tényleg ügyes, mennyi idő alatt sikerült beszoktatni?
Süni,
Zéti egy vasgyúró, és nagyon aranyos a képen! Csak cicit kap?
Nagyon ügyes a szurival kapcsolatban! A pisit sikerült levenned? Nekem úgy sikerült anno, hogy ébredés után gyorsan rátettem neki. amúgy tényleg miért kell pisit vinnetek?
Gabicsibe,
Boti nagyon aranyos fiú és milyen sokat nőtt azóta, amióta nem láttam! A kutyusos képen nagyon aranyos! Hihetetlen milyen aranyosan tud mosolyogni! A fürcsizős kép is nagyon aranyos, nekem a kacsás és a csúszdás a kedvencem
Itt vagyok már és leszek is, köszönöm az aggódásod!
Boti jobban van már az oltás óta, lejebb ment már a duzzanat? mi lehetett?
Bibar,
Nagyon jó a gorillás képetek!
Olivér látszik mennyire élvezte a kirándulást! Majd tegyél fel róla is képet!
Witch,
Jamina a képen nagyon aranyos és nagy lány! Remélem, hogy hamarosan úsznak újra együtt a csemetéink!
Hogy van Jamina? Nőtt már azóta? Bilizés?
Rebe,
hogy vagytok? Zsanna és Blanka? lehet, hogy én vagyok hülye, de a Ringató az mi? Játszóház?
Elan,
Együtt érzek veled az éjszakai felkelésekkel kapcsolatban. Nekem is fel kel enni Uche és nem tudom, hogy mit csináljak vele.
A korai kellés nálunk hála, hogy nem olyan korai, csak hét felé kell és utána kb egy óra múlva alszik is már.
Szoktam nézni iwiw-en a képeket. Eszméletlen nagy már Gábor! Nagyon szép kisfiú!
Azóta voltatok még zenebölcsis foglalkozáson?
Reméljük, hogy nem fogja elkapni Gabi a rotát, nagyon szorítok!
Fiona,
Bence nagyon sokat nőtt! és tényleg kész férfi! A másik két gyermeked is nagyon helyesek! Látszik, hogy mennyire szeretik Bencét!
A férjed mennyi időre is ment el? Nekem a párom csak egy hónapra, viszont Uche még csak 8 hónapos, de megismerte, úgy, hogy ők nem is beszéltek és nem látta csak a fényképét.
szerintem is Bence meg fogja ismerni az apukáját, ne aggódj!
Vuki,
Ne aggódj, hogy Anna kicsit lustácska, aztán majd ha beindul, akkor nem lesz megállás
Képet kérünk!
Hasmenés már megállt?
Nika,
Atti egyszerűen fenomenális! Nagyon szépek a nagy szemei és a kis mellényben zabálnivaló! Miket csinál már?
Lukrécia,
Sajnálom, hogy most nem sikerült! De nem feladni és meglásd, hogy Falatkának nemsokára jön a kistesó! Nagyon szorítok!
Sharon,
Gratulálok, és minden jót kívánok a fennmaradó időre Neked és a pindurnak!
Motné,
Veletek mi a helyzet? Hogy vagytok? Képet kérhetünk Krisztiről és a pocidról!
Share,
Nagyon szépek a fiúk együtt és annyira látszik rajtuk a testvéri szeretet! Kornél nagyon ügyes és igen még régebben is láttam, ahogy tetted fel a képeket, hogy elég ügyes és gyorsan fejlődik!
Csak így tovább. Máté mikor is megy bölcsibe? Beszoktatás?
Bikmakk,
én is olvastam a másik topikban, hogy mi történt, sajnálom teljes szívemből!
Viszont nagyon Gratulálok a csöppséghez, nagy on szép!
Gyere máskor is és kérünk még képet!
Erika,
Szorítok, hogy a műtétet megússzátok, majd tegyél fel képeket! Amúgy mit mondott a doki, hogy sokat fejlődött azért, nem?
Juci,
Ti hogy vagytok? Minden okés a Dorkával és Lilivel?
Benszi,
Hogy vagytok? Dóri és Balázs minden rendben velük?
Kira,
Veletek is minden rendben, nem írtál már régóta!
Vikkata,
Lőrinc nagyon aranyos ezzel a frizurával! Látszik, hogy mennyire élvezte a kirándulást!
Chesti,
Niki egész nagylány már, nagyon szép a szeme és az egész kislány gyönyörű. Nehezen ment a bilireszoktatás?
Rólunk:
Az elmúlt egy hónapban nem voltam itthon, mert a párom elutazott és anyuékhoz mentem. Ott sajnos nem volt net, így kicsit lemaradtam, de úgy érzem, hogy sikerült bepótolnom:)
Uche az apukája hiányát azért sokszor mutatta, példálul nagyon szereti a papáját, de amikor ott voltunk a papával bármikor bárhova elment, nem lehetett tartani a kezembe, mert meglátta apukám és már repült is hozzá! A repülőtéren egy másodpercig érdekesen nézett az apjára, utána már el sem lehetett venni tőle sőt még akkor ahogy hazaértünk el is aludt a kezében!
Uche már térden mászik, nem kúszik és bárhol ahol van lehetősége feláll - már a földön sem merem hagyni, mert rögtön mindenen kapaszkodik fel és, ha meglát valamit, ami neki tetszik akkor elenged mindent és próbál odamenni - csak még ő nem tudja, hogy járni még egyedül nem tud
Ülni még mászásból féloldalasan ül, ha mi felültetjük, akkor már majdnem stabilan megül, de azért néha eldől, akkor mindig nevetni szokott!
nagyon izgága és minden érdekli. Imádja a zenét és egy-két napja azt csinálja, hogy amit szeretne, azt nem csak a hangjával jelzi, hanem oda is mutat. Baba-papa-apa ezeket a szavakat mondja, igaz szerintem még nem tudatos, az apa nem is lehetne, hiszen az apukáját angolul mondjuk neki, így azt nem nagyon hallja, legfeljebb ha én mondom apukámnak
Egész nap beszél és be nem áll a szája, teljesen mindegy, hogy hol vagyunk buszon, vagy valami hivatalos ügyet kell intézni. az idegenektől egyáltalán nem fél, de azért remélem, hogy nem fogják nagyobb korában elvinni.
Képzeljétek el, hogy délutánonként követeli, hogy kapcsoljuk neki be a zenét, imádja az afrikai zenét rögtön elkezd rugozni és kiabálni, a kis kezét pedig csavargatja. csináltam videót, majd felteszem.
Sokat szoktam vele könyveket nézegetni, és van, hogy csak játszunk kimondom az állat nevét akkor már keresi a könyvet, ahol azt szoktuk nézegetni.
Az éjszakai alvással hadilábon állunk, mármint nem kell fel, hanem csak enni akar, pedig este fürdetés után megkajál és 1-2 óra között pedig mindig éhes lesz.
Van ötletetek, hogy mit csináljak? Volt aki azt mondta, hogy bírjak ki két-három napot és ne adjak neki kaját és majd utána megszokja és nem fog felkelni, csak addig bírjam ki a sírást! Van valakinek ezzel tapasztalata vagy tanácsa? Nappal még mindig nagy szerencsém van, mert rengeteget alszik, egészen 13-14 óráig, addig a kajálás után csak egy órát van fent. Délután pedig játszani szoktunk, de 18 óra körül megint álmos, de akkor már nem engedjük elaludni, 19 órakor megfürdetjük és etetjük és már alszik is.
mindent eszünk már, igaz ő inkább a mi rendes fűszeres kajáinkból akar inkább enni, de azért amit főzők neki azt is megeszi. A kaki dolog az megoldódni látszik, azért vannak még néha olyan napok, hogy nagyon erőlködik, szóval szerintem a tápszer sem segített annyit. De az a fontos, hogy már nem szenvedve kakil.
Bocsánat lányok, ha túl sok voltam! Rakok még fel egy-két képet is!