Most látom, mekkora vita alakult ki.
Mi kizárólag csak szopizunk, és így is akarom tartani, amíg be nem tölti a 6. hót. Csak hát baromi nehéz.
Mostanában Babóka úgy szopizik, az éjszakát kivéve, hogy szív kettőt, félrefordul, sír egy sort, visszafordul, és folytatja. Azt hiszem, nagyon türelmetlen, míg be nem indul a tej. A bal mellemet pedig teljesen bojkottálja, ezért kénytelen vagyok fejni, hogy ne apadjon el. Ha kitartok még egy hónapig, azt hiszem, vállon veregetem magam.
Szép lenne, ha minden anya annyira rá lenne hangolódva a babájára, hogy egyből meg tudja állapítani, megérett a hozzátáplálásra. Nekem első gyerek, és nagyon sokszor csak találgatok, hogy mi a baja.
Persze a család tűkön ül és toporog, hogy mikor-mikor-mikor ehet már a gyerek RENDES KAJÁT????
Azzal kapcsolatban, hogy ha 6 hónapos korig nem kap mást, nem fogja elfogadni a kanalat, az a véleményem, hogy ez egy erős csúsztatás, ráadásul a félrevezető-kárt okozó fajtából. Nem hiszem, hogy túl sok köze lenne a valósághoz.
Annus: Akkor mi mennénk, lehet, hogy nem érünk oda 10 órára, nekem elég sok időbe telik összeszedni magunkat.
Kocsicipő: Te jó ég, nekem fogalmam sincs, hány centi a kicsim lába.
Egyáltalán, minek ez a kocsicipő? Én úgy képzelem, hogy ha a kiszokni lecsúszik a lábáról, ez meg pláne le fog. Esetleg valami kötött mamusz-félében gondolkozom. Azért van neki néhány cipője, ajándék volt, de én úgy képzeltem, hogy azoknak az ideje még nagyon messze van....
Réka