Sziasztok!
Nemrég jöttünk haza a napi csavargásból. Vért tőlem vettek a köszvény miatt, de Virág is egy hős volt, mivel 57-en voltak előttünk!! Aztán játszóztunk, Rossmannban voltunk, apával elmentünk ebédelni a Tröszti kluba és végre itthon. Virág még a fél adag felét sem ette meg, akkorát adnak.
Álmoskás a kisasszony, jó sokat ugrabugrált, de most már nem akarom letenni, mert este nem fog elaludni, holnap meg ő is megy dolgozni.
Csilla:
Aranyos vagy, hogy segiteni akartatok, de igazán nem nagyon volt mit, csak a kertből pakolásztam be. Apa megmondta, hogy ne vigyek ki ennyit a fűre, úgyis bejöttök a szobába is, kint menőbb játék a hinta, meg a csúszda, labda, motorok. Már megint igaza volt!
Jó sűrű napotok volt, elhiszem, hogy elfáradtak a csajok. És tényleg nem maradtatok sokáig! Én bocsi, hogy Virág elment a végén, de nagyon apjával akart lenni. Most is nyúzta ebéd után, hogy nem engedi vissza a műhelybe, de megigérte neki, hogy 6 fele hazajön.
EBD-anyu:
Szegény Emese!!! Mondd meg neki, hogy lesz még nálunk tali (vagy valaki másnál is) és akkor tud jönni ő is. Bár én attól tartok, hogy most meg az az időszak jön, amikor kevesebben tudunk összejönni a betegségek miatt.
Jobban vagy már? Aranygaluskát anyósom szokott csinálni mi is szeretjük. Lehet, hogy tényleg nem kellett volna egymás után enned a kettőt.
LOLA:
Nagyon is elkelt volna még egy-két fiú, szegény Istike alig győzött a csajokkal. 7 (!!, mint a gonoszok) voltak, és ő volt egyedül férfi! Én is nagyon meglepődtem, hogy a napokban ünnepeli a topic az 5. évfordulóját! Azért ez nem semmi!
Virág azért jött ám hozzám, hogy unatkozik, de ugye a többieket nagyon lekötötte a csúszda, hinta, ilyesmik, gondolom ez lehetett a „baj”. Nem tudom pontosan mivel is akart játszani Virág, de hát egy kicsit nehéz vele foglalkoznom, ha házigazda vagyok (félre ne értsétek, isten őrizz, nem panaszkodásként irtam). Örülök és jó is, hogy feltaláljátok magatokat, és vesztek az innivalóból, rágcsából, sütiből, nem kell noszogatni senkit.
Jesszusom de nagy már Noé! Aranyosak a képen.
GABI:
Igen, volt gyűrűbemutató, próbálták is utánozni Virágot a többiek.
Persze, nem tehet a szomszéd kislány erről, csak Virágot sajnálom, hogy hogyan magyarázzam meg neki ezeket a szitukat. Később még gondolkodtam rajta, lehet hogy én voltam a bunkó, hogy ebédidő előtt akart átmenni, de csak fél óra lett volna (3/4 12-re telt volna le a fél óra), és tényleg jól szokott viselkedni vendégségben. Ha ott vagyok, akkor előfordul, hogy kajla, de eddig még soha semmi gond nem volt. Ez a kislány is egyke, sokszor átmegy egy szintén utcabeli családhoz, sokszor egész napokat van. Volt, hogy azt mondta a Virágnak, hogy azért nem mehet be hozzájuk, mert kupi van a szobájában! Viszont az volt a legdurvább, amikor itt bent szineztek Virág szobájában, van itthon mindig sok szinezőlap, zsirkréta, filctoll, ceruza (itt volt három vendéggyerek), egyszer csak hazament, áthozta a színes ceruzakészletét egy szép tartóban és nem engedte Virágnak, hogy azzal szinezzen, mert azt az iskolában használja! Akkor minek hozta ide? Én soha nem dugok el semmit a gyerekek elöl, játszhatnak bármivel, csinálhatnak kupit és a végén mindig rendet raknak közösen.
Én is mondtam a Virágnak, hogy ez a kislány nem jöhet át többet, mert te sem mehetsz oda.
Na mindegy, nem vagyunk egyformák.
JÁGI:
Olyan édes volt Bius, hogy mindig jött oda hozzám megkérdezni mindent! Aranyos, hogy olyan szobát akar, mint Virágé, mert nem hiszem, hogy sokkal nagyobb, mint az övéké, csak hát másmilyen. Sőt nálunk majdnem minden bútor régi és ósdi, szinte mindent lecserélnék, ha tudnám. Virág meg olyan beülős hintás nemtudommit akar, mint a Biankának van
Apa nagyon ügyi volt, hogy ilyen jól elvoltak Antikával és még a szemüvegdolog is sikerült. Én is most itt küzdök Virággal, hogy felvegye, de hát nem sok sikerrel. Max. 20-25 percre tudom egyhuzamba ráadni. Nem tudom mit fog ez segiteni, de örülnék, ha igen és nem kellene „igazi” szemüveg neki.
Laptető: hát igen, múltkor is már majdnem sikerült, azt hiszem az előző lapnál!
MELUS:
Örülök, hogy jöttetek ti is! Szegény Máté megint kimaradt. A lehalászásra szerintem mi megyünk, majd esetleg összehozhatjuk közösbe.
Petrus játszik a fakockákkal? Remélem ezt már nem veszi a szájába!
BETTI:
Kár, hogy nincsenek meg a képek, én is jártam már igy és úúgy sajnáltam! Vagy pl. azt hittem, hogy tök jól sikerült, aztán kiderült, hogy nagyon is homályos lett. Mentsd le a többiekétől, a picassaban le tudod.
Remélem Virágnak sokáig megmarad ez a nagy tornászkodás, vagy legalábbis a mozgás nagy szeretete. (mindenféle mozgás jó, sőt neki duplán jó, a csipőficama miatt) Valakinek emlitettem, hogy pl. a bicózás, meg a görkorizás már nem megy ilyen jól, sőt eleinte még a rendőrmotortól is félt. Mondjuk az lehet hogy attól volt, hogy apjának meg a papájának a nagymotorja hangos ugye, és babakora óta utálja az erős hangokat.
Most mennem kell, délután lemegyünk a mamáékhoz szerintem, visszaviszem nekik a székeket, meg a trambulint, reggel meg sajna koránkelés…
Sziasztok, Hugi