Új privát üzeneted érkezett!

Azt tudom.... :? most néztem meg jobban :arrow: ez tényleg utalhat Pcos-ra :roll:
De reméljük nem az...

Dokival mikor tudsz beszélni :?:
Miben egyeztetek meg :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze
mindenhol laptetűm van :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Hát meg is lesz az eredménye :) Hajrá laptetű :lol: :lol: :lol:

Hoztam nektek ma reggeli teszteket. Szerintem egyértelműen erősödött. Igazából, nem is kellett már semmit sem csinálni a fotókkal, annyira látszik a fényképen is a csík :lol:

Kép

Ezt a tesztet meg tegnap vettem kíváncsiság képpen, de ezen is látszik:
Kép

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánjak! Jah és hogy Princzikének gratuláljak szívből!!!

Puszi mindenkinek :!:

Ui.: most a szüleim jöttek 7végére

Kép
Kép
onlány

szép napot lányok :!:

betty!
az nem kérdés, hogy pcos-em van-e... a baj az, hogy február óta semmit nem javult a laborom :( március óta tömöm magamba a metet, és úgy látszik, semmi eredménye nincs :?

te ezeket a vonalzókat hol csináltad :?:

princzike!
ez egyre szebb :!: :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Princzi
írtam a másikban is, de itt is: Egyértelmű az erősödés :!: 8) No para 8)

J
Sajnálom, hogy nem használt a met....és a doki mit mond :?: :roll:
Hogyan tovább :?:
A vonalzikat (ezeket itt lent) a mamanet.hu-n gyártottam 8) :wink:

betty615

egy gyors kérdés: van-e vagy volt e valakinek itt a fórumon pajzsmirigy cisztája? Nekem sajnos találtak és kicsit kész vagyok... Múltkor is jól megkínoztak, biopsziát csináltak... 2000ben sztkban uhun megvizsgáltak és a paírra a beutalóra azt írták, hogy a bal lebenyen található... Az onkológus azért csinált egy kontrollt és azt mondja, hogy a kollega kissé elírta :shock: Mind1 túléltem, de megfogadtam soha többet! Aztán 7év múlva megint nézék és nem láttak semmit. Ez másik helyen volt. Most egy harmadik helyen nézték és megint láttak valamit.... És nagyon nem hagy nyugodni ez. Eléggé gyomorideget kaptam. Apája aranyos volt, elvisz moziba és mit nézünk meg? Másnaposok-at :D

Kép
Kép
onlány

betty!
nem tudom, hogyan tovább... a doki biztat, hogy a metnek idő kell... na de mennyi :?: jövő héten akarom vele megbeszélni, hogy esetleg emelném a dózist. ennek viszont a gasztrós nem fog örülni. ő már júniusban leállított róla egy hónapra... na meg eleve nem nyerte el a tetszését, hogy szedem :?

a vonalzókat mindjárt megnézem... ilyen nekem is kell :lol:

onlány!
sajnálom ezt a pm-ciszta-dolgot :( ezzel mit tudnak csinálni?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Csajok!
Nagyon gyorsan eltelt ez a napom is, egyszerűen szalad a hétvége, alig tud az ember valamit is csinálni, mert gyorsan este van!
Tiszta csomós mindkét mellem, ez nekem fura ilyen még nem volt, menzi előtt csak a bal szokott bedurranni, de most a bimbó körül nagyon kemény és csomós, pattanások jönnek nagyon...ma 11DPO-n vagyok!

Princzike, valóban erősödött a teszted, gratula! :wink:
Tudom, hogy kellene nekem is szednem a Metformin tartalmú gyógyszert a PCO-ra, de nem bírom, mert nagyon leviszi a vércukromat :cry: nem tudom, hogy sikerül-e a gyógyi nálkül szimlán csak pé elősegítésével :?: :roll:

Betty, de jó...az már nemsokára itt van!Laptető hozzon szerencsét!

Iner, kitartás...

Onlány, sajnálom a pm cisztát, de mit lehet ezzel csinálni?leszívják?

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
köszike :!: :wink:

J
látom megvan a vonalzid, ari nagyon :!: :lol:

betty615

Jó reggelt!

Örök hála a mozifilm ajánlóért!!!! Sírva röhögtem a filmen, már rég láttam ilyen jót :lol: :lol: :lol:
Juli, a drid mikor fogja látni a leleteid? Bár én nem értek hozzá, de lehet nem is olyan vészes? Tudom, írtad, hogy összeségében kell nézni.... Szívből szorítok neked (is), hogy rakjon helyre a dr!!!!!

Zsu, hmmm :roll: :roll: lehet babának hívják a "problémáid" forrását??? Nagyon úgy tűnik... Teszt???

Betty, jaj de örülök, hogy előbb kezdődhet meg az egész lombikos dolog!!! Rendes az a csajszi, hogy átadta a helyét! És egy ilyen megbeszélésen mi fog zajlani vajon? :roll: A leleteidet átnézi, megvizsgál és ad időpontot?

Visszatérve a ciszta dologra, múltkor "csak" göbjeim voltak és abból mintát vettek. Neten azt olvastam valahol, hogy le is szívják, de általában visszajön. (meg olvastam még jó pár rossz dolgot, de szándékosan nem írom le, mert nem akarom bevonzani! Betty optimizmusát követem :wink: )

Tünde, olvastam megint voltál fogdr-nál. Kicsit irigykedem, hogy nem nagyon félsz! Bár én is rengeteget jártam oda és rutinos voltam benne, soha nem féltem, egészen tavaly előttig.... Az egyik fogam fele fel van építve, csapot raktak bele és ki van idegelve. Bele tört a fog az ínyembe. Tavalyelőtt meg a másik része, a maradék saját fogam tört bele, de úgy, hogy a csap ott figyel. És azóta nagyon nagyon félek a fogdrtól, visszaemlékezve arra, hogy borzalmasan fájt az ahogy kezelte és ez a mostani még durvább. Véleményem szerint ezt csak kiműteni lehetne, csak nem merek elmenni :oops: Úgyhogy mindenki, aki fogorvoshoz jár egy hős! Tényleg, ki is írta a letört fogat? Mi lett vele? Réka talán? Olvasok most vissza :oops:

Kép
Kép
onlány

nem Réka volt, hanem Suzytunder.
Suzy, nem ismerem az álatalad leírt tabikat, nem tudok így mit mondani erre.

Csip csip, végülis fogsz adni a dokinak? Nem semmi a begyújtós sztorid! :shock: amúgy most már fűtötök?

Kép
Kép
onlány

Ne haragudjatok, de szólít a kötelesség, Lizusom felkelt és mára nincs segítségem, anyám lelépett (bizti megsértődött valamin tegnap) apuék meg dolgoznak. Majd jövök még. Puszi

Kép
Kép
onlány

szép napot!

onlány!
nem tudom, mikor jutok el a dokimhoz. ha hétfőn dolgozik, akkor felhívom, hogy mondja meg, mikor ér rám... és mondjon rögtön "esőnapot" is :lol: mert általában az első időpontról mindig elhajt, mert rohan, nincs ideje :) most pedig nem akarok a lépcsőn utána rohanva "konzultálni", mert egyebek is kellenének. pl rákszűrésen is már nagyon régen voltam.

zsu!
a vércukromat nekem is leviszi a met. ahhoz képest, hogy azt mondták, fogyni fogok, csökkenti az étvágyat... amióta szedem, állandóan cukoréhségem van... egyfolytában csokit zabálok :o szóval nem viszi le a vc-ot, csak levinné, ha hagynám :) pedig azt mondják, nem is tehetné, mertt nem konkrétan a vércukrot csökkenti, hanem a belekből a cukorfelszívódást akadályozza meg... ami nálam amúgy is nehezen megy :?

3 éve nekem is volt egy széttört fogam. reggeliztem, és egyszerűen hosszában kettétört. egy hónapig kezelgették, ideiglenes tömések tömkelege volt benne, aztán sokpííízért újraépítették... na, azóta a fogorvos közelébe sem mentem... pedig nagyon kellene most már.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Onlány
A fenébe :(
azonban sajnos ilyen téren nem vagyok jártas.... :(

Zsu
Ez érdekes. Nekem simán normális maradt a cukrom. Ugyan olyan, mint előtte és utna volt. Minimális a különbség :roll: :shock:
Nem azt mondom, hogy nem volt, de nem volt szerinem olyan vészes... :roll:

-J-
Ez igaz, mivel a metnek kell kb 6 hónap, hogy rendbe hozzon. Viszont ehhez kellene egy kis diéta is.... diétázol mellette?

Kép

Kép
princzike

[quote]a írta:z utóbbi időben azt vettem észre, hogy felkelek, aztán pikk-pakk már este van, közben meg nem csináltam semmit
:roll: :roll: :roll: hm, valahogy én is ezt érzem....

Kirus, ugye most, e hónap 5-én mész a dr-hoz a babával? Nagyon drukkolok!

Ancsi, már oly rég óta meg akartam kérdezni: azt írod mindig, hogy 7végente focizik a férjed. Ezt hobbi szinten csinálja, vagy benne van egy "rendes" csapatban és járnak mérkőzésekre? Te szereted a focit? amúgy? Én a tvben a focimeccseket sosem tudtam végignézni... Eddig minden pasim rajongott ezért a sportért, de a férjem más. Ő is szereti, de a kedvemért nem nézi.

Jaj mit álmodtam ma! Thaiföldre utaztam és fürcsiztem, annyira jó volt! Aztán fel kellett kelnem mert nagyon kellett pipilnem

Kép
Kép
onlány

princzike!
március óta szedem a metet, tehát a fél év már megvolt... csak volt az egy hónap kihagyás. azért sürgetném már annyira a baba-projectet, mert sosem lehet tudni, hogy meddig szedhetem még. a doki szerint, ha újra baj lesz, akkor totál abba kell hagynom.
a diéta pedig nem megy... totál ellenkezője az ibd-diétának :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Csajok!!

Sajnos nem tudok most visszaolvasni, csak életjelet akartam adni magamról!!...Kicsit mozgalmasra sikeredett a hétvége, de holnap jövök beszámolóval :lol:

Mindenkit pusszantok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziiiiiiiiiasztok!!!

most már nekem is jegyzetelnem kellett!!! :lol: :lol: :lol:

Susytunder nagyon jó ötlet volt, én is csináltam sajtos-tejfölöst palacsintát! imádták!!! gratulálok a hőstetthez!! :arrow: fogorvos :wink:

-j- az eredményekhez sajnos nem tudok mit szólni, de valóban jó lenne, ha végre normális körülmények között tudnál beszélni a dokival...

csip-csip ez a gázrobbanás ijesztő nagyon!!! remélem azóta meg tudtátok csináltatni!!! az új lakásban ilyesmitől már nem kell majd tartani!!! :lol: :lol: :lol:

[b]betty615 ez az új időpont szupi!!! :D :D :D tényleg azt tudod, hogy mi fog történni ezen a konzultáción?

princike ez már tényleg egy határozott, erős csík!!! további drukkok mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++++

suzy78 olyan tüneteid vannak, amiket még sose észleltél?!?!? ez határozottan jó jel!!!
:D :D :D mennek oda is a pozitív energiák!!! ++++++++++++++++++++

onlány sajnálom, amit a fogorvosnál átéltél, ez nem hangzik jól!!! :? a cisztához nem tudok mit szólni, szerencsére még a rokonságban sem volt ilyen! szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Nekem technikai kérdésem lenne: az ovus vézés az ovu napján jelentkezik, vagy másnap is lehet? csak mert ma reggel felment a hőm, és ma jelentkezett olyan rózsaszínes dolog... mondjuk tegnap is volt egy kicsi barnázás, de télleg nagyon kicsi...alig észrevehető...
még sose tapasztaltam ilyent, ezért tanácstalan vagyok, mert ha ma ment fel a hőm, akkor tegnap kellett lennie a tüszőrepinek...legalább is én úgy tudom...
tudom semmi sem törvényszerű, de ha valaki tud erre valami okosságot, azt megköszönném...

Szép estét mindenkinek!

Kép
gtunde75

Tünde!

Lehet még ma is! Ha még ma összebújnátok, nagy valószínűséggel 9 hónapra piri anyó nem jelentkezne.

Kép
Kép
onlány

Juli, remélem mielőbb elkapod a drid! Sajna nekem is vannak tapasztalataim a rohanó drikkal.... és még én érzem kellemetlenül magam :roll:

Kép
Kép
onlány

onlány

sajnos ma már elutazott... :D de nem is igazán ez a lényeg, csak szeretném megismerni a működésem... :lol: szóval lehetett akár tegnap is vagy ma is?

Kép
gtunde75

aranyosak vagytok :) tényleg remélem, hogy jövő héten sikerül ezt a hormon-dolgot nyugodtan megbeszélni... mondjuk engem nem szokott zavarni, ha rohan a doki, mert elmondom én neki a lépcsőn futva is a problémámat, vagy legfeljebb visszamegyek egy kicsit később hozzá... vagy másnap. neki is érdeke, hogy rendesen megbeszéljük, különben képes vagyok hetente (vagy kétnaponta :lol: ) zaklatni telefonon :lol:

tünde!
sztem ovus vérzés simán lehet még másnap is... de nem tudom, nekem olyan még nem volt :roll: (ovu sem :? ). azért remélem, még az elutazás előtt elkaptad apát :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
Most nincs idöm vissza olvasni..
Most indulunk Kecskemétre,szorítsatok!!!!!!!!!!!!
Jövök majd a hírekkel!!!

Pusszantás!!
Vendég

Sziasztok!
Én is később jövök csak, a munka most az első... :wink:
Kírus, veled vagyunk, várunk nagyon vissza!Drukk+++++++++++

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
minden rendben lesz! szorítok :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!!!

Kírus: Siess vissza, nagyon várunk az eredményekkel...

Onlány: a Másnaposokat nézztéteek meg???Én írtam, hgy az nagyon jó film, nekem is nagyon bejött... :)

Suzy: sok sok sok +++++++++++++++++++++

Betty: Ez tényleg jó, hogy hamarabb tudtok menni :)

Princike: Jó, hogy így felrakod a tesztet, grat neked, nagyon jó nézzni :)

Suzytündér: Hogy vagy???Még mindig nagyon aludhatnékod van???

-J-: Az eredményekről én semm tudok mit mondani, de beszélned kellene minnél elöbb az orvossal!!!

Ancsa:Hol vagy csajééééééé???

Joli, Iner, kismamik hol vagytok????

Nálunk is hamar elmet a hétvégen, eszméletlen felkell az ember aztán már fekszik is le :(
Szombaton, vásároltunk, mostam, főztem, takarítottam...
Vasárnap meg virágot ültettem api meg csíszolta és festette az új étkesző szettemet :)

Szép napot mindenkinek mára!!!!!!! :wink:
csip-csip18

Na itt vagyok, munka elindítva...
Nem csináltam még tesztet, de ma reggel csak úgy kíváncsiságból megmértem a hőmet ugyan merre tart lefelé vagy felfelé?Hát 36,2, ami nem jót jelent!
Amikor mértem igaz Closti mellett mindig, akkor már ilyenkor 36,7 körül mozgott, úgyhogy nem sok az esélyem azt hiszem, de nem adom fel és bízok nagyon a csodákaban(ilyenkor mindig Betty Rád gondolok!!!)
13DPO, 26 cn a mai napon!

Onlány, amiket írtam a fogazatra való két gyógyszer és hasznos nagyon!

Juli, amikor Én szedtem a Metfogammát 1 hét alatt lement 1kg!

Tünde, köszi a drukkot!

Suzy, Réka merre vagytok?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sikerült beszélni a dokimmal :)
beolvastam neki az eredményeket a telefonba... ő meg csak hümmögött :?
csütörtökön megyek hozzá... úgy érzem, a hangja olyan volt hogy "akkor most már mindent rendbe teszünk" :) ezért ceretem nagyon, mert 2 mondatban meg tud nyugtatni... és most tényleg úgy gondolom, hogy lassan egyenesbe jövünk :lol:

zsu!
egy hét alatt -1kg :?: mennyit szedtél belőle? lehet, hogy csak kevés a 2x850... (ahhoz képest, hogy 2x250et írtak fel anno... vissza sem merek menni a drnőhöz :oops: , mert nem is tudja, hogy ennyit emeltem, "csak úgy" magamtól)

egyébként, ha holnap megint magasan lesz a hőd, akkor még nincs semmi veszve! nagyon drukkolok!

csip-csip, onlány!
kicsit irigy vagyok... nálunk még egy nyamvadt mozi sincs már vagy 5-6 éve... pedig régen minden héten mentünk, minden filmet megnéztünk, függetlenül attól, hogy mennyire volt sz@r :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.10.05 10:23-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jó reggelt csajszik!

Kirus, veletek vagyunk!!!! Minden rendben lesz!
Csip csip, igen azt néztük. A férjem tegnap azt mondja: "menjünk moziba. Meg kéne nézni a másnaposokat" :shock: ő nem szokott mondani ilyet. ki kéne írni dvdre.... Egy mondat nagyon tetszett: "a dagadt Jézus..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suzy, hm a hő hááát igen, lehetne jbb is, de majd minden kiderül holnap! digi mérővel csináltad?

Mi meg megjártuk a dr nénit Lizával! Szegénynek a puncikája és a feneke nagyon csúnya és iszonyúan vakarja. Olyat írta, amitől úgy ssem lesz jobb neki. Rákérdezett hogy használtunk e már ilyen krémet? Mondom igen és semmit nem ért... Nem szeretem mikor kísérleteznek vele.... és én meg a sok beteg gyerek között csücsültem...:s
Aztán elmentem vérvételre, sorbaálltam sokat és mondja a csaj, hogy ezt csak szerdán vagy csütin tudják megcsinálni :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: wháááá mehetek vissza

Kép
Kép
onlány

Juli :D nálunk sincs, 1órát kell autózni és pesten vagyunk... Ahol én laktam, ott volt mozi csak anyagi okok miatt bezárt. És nagyon drága egy jegy! Majdnem annyi, mint egy színházi!

Kép
Kép
onlány

naaaa! Ez jó hír akkor, biztosan rendbe is tesz. Semmi mást nem mondott az eredményekre?

Kép
Kép
onlány

Anyci, merre kóborolsz? És Réka?

Kép
Kép
onlány

onlány!
de, mondott. amikor a progihoz értem, akkor "tehát szinte semmi".
egyébként tényleg furcsa, hogy van 2 olyan orvos az életemben, akik néhány szóval meg tudnak nyugtatni. ezt sosem gondoltam volna :)

moszi nálunk pécs vagy szeged jöhet szóba, de mind2 messze van... meg hát gyalog :?: :lol: :?: mert kocsink az nincs (nekem még jogsim se... nem értem, hogy jön össze a 3 pedál - 2 láb :shock: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok!

Zsu

Igaz a hőd kicsit alacsony, de lehet, hogy a sok hormontól zavarodott meg egy kicsit. Amíg nem jön meg, ne add fel!!!!!

Csip-csip

Én is így érzem. Tényleg alig kelünk fel, már este van. Csak tudnám hol a nap többi része...

Kirus

Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Remélem minél gyorsabban hozod a híreket!

Juli

Sikerült beszélned a dokiddal?

Betty

Örülök, hogy sikerült hamarabbi időpontot kapnotok!

Én ma már megjártam a postát, meg vásároltam. Még vár rám a mosogatás, felmosás, aztán tanulnom kéne. Jó sokat körmöltünk az órákon, most azt fogom begépelni, hogy átláthatóbb legyen, mint az én macskakaparásom.

Joli
Kép
Kép
joli83

Juli, először 2x850mg-ot szedtem, utána csak 1x850mg-ot, de összesen 2 hónapig bírtam szedni!
Az első két nap ment a hasam, utána egyáltalán nem és nem kívántam az édességet ettől a pirulától és tényleg nem volt szabad "bűnöznöm"!
Drukkolok, reméljük tudtok előbbre haladni, azt a fránya andrológiás dolgot is meg kellene minél előbb ejtenetek?!

Onlány, mindig higanyossal mérem úgy ahogy azt kell!!!
Szegény kislányod...mennyire rossz lehet ez, miért nem tudnak olyat adni kapásból, ami használ is elsőre!?
Milyen vvételed volt?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli, jó munkát neked!Hogy vagy?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, az a 2x250mg az nagyon kevés!!!Én meg magamtól nem szedtem tovább utána mondtam csak el a dokimnak, hogy mit tettem, de azt mondta, hogy helyesen cselekedtem :wink:
Akkor most tuti fogsz kapni pé elősegítő gyógyit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

joli!
igen, csütörtökön megyek :)
aztán ne dolgozz sokat! ami nincs kész, majd arra fogod, hogy rengeteget kellett tanulni :idea: :lol:

zsu!
khmm... andrológia... ezt is mondta a telefonba... hogy "akkor majd apa vizsgálatát is megbeszéljük" :roll: ez az, amiről lehet beszélni a végtelenségig :lol: de lehet, hogy a "megbeszéljük" alatt azt is el lehet érni, hogy egyenlőre ne kelljen :?:
ja, a mettel nincs hasmenéses gondom. anélkül is megy a hasam :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zsu!
2x250 azért volt, mert kifejezett IR-t nem tudtak kimutatni. emelkedett volt az insulinom, de alig-alig. meg hát a mellékhatásokat akarta a drnő elkerülni.
végülis, amikor emeltem 2x500ra, akkor ütött be a krach (igaz, a metnek nem volt hozzá köze), akkor le is álltam vele. de június vége óta minden gond (mellékhatás) nélkül szedem.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, ez így van, de szerintem menjetek el, ne halogassátok!
Sok sikert és drukk továbbra is!
Nekem meg pont az ellenkezője, jó ha 2-3 naponta el tudok menni "nagydologra" :arrow: ez meg a PCO egy másik mellékhatása, hogy emésztési problémát okoz és ehetek Én reggelire joghurtot gyümölccsel, sza...se ér nekem, pedig minden reggel így indul a napom egy bögre teával!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, akkor jó, ha nincs mellékhatás, de eredmény az jó lenne, ha változna tőle!
Én úgy tudom, hogy egy fél évet elég lenne szedni :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
akkor a crohn elég jól kompenzálja nálam a pcos-es emésztési problémákat :lol: legalább valami haszna is van :idea:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, borzasztó lehet, de igazából egyik sem jobb a másiknál!
Engem egy hasmenés jobban megvisel, mint egy hányás!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu, a fél éven már túl vagyunk. de majd csütörtökön kiderül... jelenleg fogalmam sincs, hogy a dokinak mi a szándéka velem :?: a hangja mindenesetre biztató volt.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, az már egy előrelépés...drukk+++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote]b írta:orzasztó lehet

igazából hozzá lehet szokni. volt rá 2 és fél évem :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Na Csajok!

Kész a házimunka. Végre tiszta a lakás. Mellettem egy csésze friss jázminos zöld tea. Hátha felfrissít egy kicsit. Aztán nekilátok gépelni.
Hogy vagyok?
Hát ez most nagyon változó. Kezdenek múlni a rosszullétek. Habár a boltban rendesen megszédültem ma is. Ami viszont nem jó hír, hogy az étvágyam kezd igen nagy méreteket ölteni. Ma reggel egy kilóval többet mutatott a mérleg. De ez szerintem a hétvégi nagy zabálásnak köszönhető. Kicsit vissza kell fognom magam. A hasam múlt héten kezdett nőni. habár szerintem ez még inkább csak a háj, meg a puffadás számlájára írható, nem babáéra. Kezdnek szorítani a nadrágjaim. Ebben a hónapban már vennem kell kismama gatyákat, mert pl. a suliban órákon át ülve, nem biztos, hogy jó, hogy nyomódik a pocim.
Na gépelésre fel!

Joli
Kép
Kép
joli83

Kírus: Itt vagy láttalak!!!!!!Írjjál már mi van, nagyon izgulunk márértettek!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!
Köszi hogy szorítottatok értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó hírekkel jöttem!!!!!!!!
Minden a legnagyobb rendben van!!!!
Ki voltak akadva hogy engem miért is küldtek ide???? :lol: :lol: :lol:
De azért 5 hét mulva vissza kell majd mennem a 16 hetes afp eredménnyel,meg csinálnak controll uh-t és ha akkor is minden rendben akkor már nem kell többet mennem!!!!!!!! :D
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?