Sziiiiiiiiiasztok!!!
most már nekem is jegyzetelnem kellett!!!
Susytunder nagyon jó ötlet volt, én is csináltam sajtos-tejfölöst palacsintát! imádták!!! gratulálok a hőstetthez!!
fogorvos
-j- az eredményekhez sajnos nem tudok mit szólni, de valóban jó lenne, ha végre normális körülmények között tudnál beszélni a dokival...
csip-csip ez a gázrobbanás ijesztő nagyon!!! remélem azóta meg tudtátok csináltatni!!! az új lakásban ilyesmitől már nem kell majd tartani!!!
[b]betty615 ez az új időpont szupi!!!
tényleg azt tudod, hogy mi fog történni ezen a konzultáción?
princike ez már tényleg egy határozott, erős csík!!! további drukkok mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++++
suzy78 olyan tüneteid vannak, amiket még sose észleltél?!?!? ez határozottan jó jel!!!
mennek oda is a pozitív energiák!!! ++++++++++++++++++++
onlány sajnálom, amit a fogorvosnál átéltél, ez nem hangzik jól!!!
a cisztához nem tudok mit szólni, szerencsére még a rokonságban sem volt ilyen! szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Nekem technikai kérdésem lenne: az ovus vézés az ovu napján jelentkezik, vagy másnap is lehet? csak mert ma reggel felment a hőm, és ma jelentkezett olyan rózsaszínes dolog... mondjuk tegnap is volt egy kicsi barnázás, de télleg nagyon kicsi...alig észrevehető...
még sose tapasztaltam ilyent, ezért tanácstalan vagyok, mert ha ma ment fel a hőm, akkor tegnap kellett lennie a tüszőrepinek...legalább is én úgy tudom...
tudom semmi sem törvényszerű, de ha valaki tud erre valami okosságot, azt megköszönném...
Szép estét mindenkinek!