Hali!
Na, pont mire jövök, látom h. Annus hiányol.
Havaztam péntek óta...férjemnek segítettem pár fordításban, meg beszabadultam az h&m-be....felvásároltam egy elég komoly részét a baba és nőci árukészletnek...
Kezd alakulni a mami ruhatáram...beszereztem pár laza gatyót, meg olyanokat, amiket majd lapos cipőhosszhoz igazítok(ill. tatok
), meg pulcsikat, harisnyákat, baba gatyókat, Lili sapikat-jaj, nagyon cukik vannak, majd dobok képet!
Kb. márcsak lovaglócsizma, mokaszin, kabi, meg mellény kell és pronto....jöhet a nagy hideg...nem kell magassarkú-szövetkabiban akcióznom Lilivel...juhúúúú
Nagyjából v.olvastam....NIKI!!!!
Mi történt? Én nem mondanám el kapásból a férjednek, hogy mit találtál....ártatlan keresztkérdésekkel próbálnám ellentmondásokon kapni...az már valamire utal....és csak akkor ültetném le megdumálni.
(btw, nem szabad a kreativitást alulbecsülni....barátném példáján tudom, hazudni a pasik is nagyon jól tudnak...b.ném ugye 3 évig volt eü. a vőlegényével....akiről kiderült, hogy már nős....
)
Szopi téma:
Én tuti hogy soha nem szoptatnék nyilvános helyen.
Egyszerűen nekem nem fér bele.
Mint ahogy a túl rövig p*csaszoknya, vagy a túl kivágott felső sem, vagy a nyilvános strandon a monokini-tanga....
Ha bizalmi körben vagyok (férjem, család), akkor bármelyiket simán bevállalom....
Nekem ez kb. olyan, hogy pisilni sem pisilnék a pad mellett az utcán. Ha nagyon-nagyon kellene, akkor az autóút mellett fél km-ert begyalogolva találnék egy bokrot, ahol TUTI senki nem lát és ott talán ...erre már volt példa...de tényleg nem bírtam volna már....
Ez kb. szopira nézve is így lenne: ha már muszáj, és nem vagyunk otthon: akkor autóban, vagy ha az nem lenne, akkor inkább ülnék be egy wc-re és ott....
De mivel ezek csak szükségmegoldások lennének, ezért én a tartalék cumisüvegre szavazok.(vagy lefejt tejjel, vagy tápival töltve)
De absz. megértem, hogy másoknak ez nem jelent ekkora problémát, mint nekem, és ők nyíltan vállalják.
Én nem...nem tudom, hogy ez most a szemérem miatt, vagy mi miatt van, de nekem ez sok.
Én ha látok egy szoptató nőt, azonnal elfordulok...nem azért mert zavar...hanem azért mert ÉN nem akarom őket zavarni a pillantásommal...merthogy ez olyan intim és csak rájuk tartozik!
Azokat az embereket, akik erre beszólnak a mamáknak....szívből sajnálom, mert igazi beszűkült álprűd bunkók....mertha tényleg zavarná őket, akkor megjegyzést sem mernének tenni...inkább elsétálnának némán....vagy nem néznék tovább....
Szóval my policy: mindenki csinálja úgy ahogy neki jó és kész. Elítélni senkit nem szabad!(és ettől sztem sem Netti, sem Niki nem kényeskedő....csak ők máshogy gondolják....mint ahogy én is
)