Új privát üzeneted érkezett!

Jági: hát igen, albérlet nehéz ügy! :(

Nem egyeztek meg, mindkettő üvöltött. Így a nagyobbat kértem az okosságra, elvittem őt addig szoba hintázni, Bence játszhatott addig vele, most leraktam Bencét aludni, Dórika most játszik vele.
De mi lesz, ha felkel Bence???!! Szerintem addigra visszateszem a szekrénybe! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én is ezt szoktam csinálni..Dugdosok...Most éppen 2 zsáknyi játék van az étkezőaszutalon elkobzás alatt, mert Biusom nem hajlandó pakolni. Szóltam neki, hogy pakoljon el, mert porszívóznék, erre kihúzta a fiókot és amit talált elkezdte kiszórni belőle..Erre bepipultam és ment minden a szákba és csak apránként kapja vissza, ha jól viselkedik...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Most megint csak gyors beugrottam.

Hú csajok!! Tegnap itt volt nálunk a TV2! Mármint nem nálunk, hanem ide a lépcsőházunkba jöttek a Pápai Jocihoz :)
Hal a tortánt forgatták :) Tök izgi volt. 6 felé jöttek a "sztárok" Zalatnay Cini, az a gengszter Tasnádi Péter, valami szépségkirálynő Éva, de nem a Horváth (szőke, rövid hajú csajszi), meg egy köpcösebb pasi.
Úgy tudom, hogy majd a 12-i héten fogják leadni, kíváncsi vagyok rá nagyon.

Most megyek, nemrég mentek el a kőművesek (bejárati ajtó csere volt tegnap), gyorsan rendet rakok a lépcsőházban meg a lakásban, míg Petra alszik.

Puszi

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Melus: ez izgisen hangzik! És nem voltak hangosak a sztárok? Nem tudom, ki lehet az a szépségkirálynő. Majd megnézem!
Új ajtó: szuper! Milyen színűt vettetek?

Jági: jó taktika!

Elaludt Dórikám is, most megyek, megszárítom addig a hajam, meg eszem már végre én is valamit.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi!

Mi van veletek? Voltál dokinál? Gerivel voltatok Győrben?

Kép Kép
joosneagi

Melus!

Nem is tudtam, hogy ilyen "sztár " szomszéd vagy.. :)
Új ajtó az nagyon jó, biztos nagyon szép..Műanyag vagy fa, vagy acél??

Kép Kép
joosneagi

Nem voltak hangosak, szerencsére :)
Biza Ági :) van házi sztárunk :D itt lakik a 4.-en :)

Ajtó: fehér színű lett és acélajtó :) A régi már nagyon car volt, alul is nagy rés volt, a zárral is kínlódtam állandóan.

Melus
Kép

Kép
melus071

Pancsi babáim :) Kép

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Sajnos nem tudok gyakran jönni, de azért képben vagyok kivel mi történik.

Melus,
Akkor biztos ismered a volt munkatársamat, Palásti Évit. Ő is ott lakik. Nem tudod mi van vele?

Ági,
Nem lehet leváltatni a közös képviselőt?
Gyönyörűek a gyerkőcök!

Lola,
Sikerült feldolgozni Soma iskolás viselkedését? Az osztálytársa, Süle Kata néha mesél Somáról.

Zsanka,
Szuper, hogy nemsokára költözhettek. Kijavitottak mindent, amit kértetek?

Gabi,
Mi volt Győrben?

Hugi,
Nagyon jó ötlet ez a buli. Mikor is lesz pontosan? Ha vasárnap, akkor sajnos nem tudunk elmenni. Dédiékhez megyünk búcsúba Dudarra.

Betti,
Szobatisztaság visszaesés elmúlt Istinél, igaz?

Szép napot mindenkinek!
Judit
jutte

Lola!

Ugye jössz délután???

Kép Kép
joosneagi

J.Ági!
Igen!!!!! Már készülök lelkiekben-testiekben egyaránt.
Akartam Én is kérdezni, hogy a reggeli sok bosszúság miatt jössz-e egyáltalán?
Nem semmi hogy összejöttek a dolgok, innen már csak jó jöhet, gondolj erre, nem ám v.mi negatívra!
Azért remélem az albérlők rendezik a dolgokat, nem úgy mint az előző... Bár ezek meg nem voltak sokáig. A csaj még ott lakik akkor, csak a pasi lépett le vagy hogyan?
A képen tündériek, látom Bius térdén ott figyel a "rosszaságjel"! Antó meg tényleg masszívnak tűnik, semmi gáz, tök átlagos sz.tem!

Judit! Hát Soma elég hangadó egyéniség az osztályban, gondolom ezért mesél Kata! A probléma egy része ma lebeszélésre került tanárnénivel, de biztos lesznek még...
Hát igaza van Szilvianyunak, az ovi ehhez képest semmi... a suli az már kőkeményen suli!

Melus: szuper hírek. Már csak azt kéne tudnom, ki is a Pápai Joci? Ismerős a neve? Ja, énekes nem? Az ajtóért irigy-irigy. Így biztos halkabb is a lakás, mi? Ezek az új ajtók milyen zárasak? Több kulcsos, biztonsági, mi van ha elveszik... stb...

Szilvianyu: felmostak már a gaz kölkök Neked? Majd mesélem a sulis sztorit, kicsit megkönnyebűltem ám! :D

lola77

sziasztok!

Tegnap mgvettem a repülőjegyeket, 7-én megyünk Apához :D Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni Tőletek. A repülőre csak olyan babakocsit lehet felvinni, amit egyben össze lehet csukni. Sajnos a miénk két részből áll, az ülő rész külön van az összecsukható alsó részétől...így nem tudom, hogy felengedik-e....szóval, érdeklődnélk, hogy nincs-e esetleg valamelyikőtöknek feleslegesen kölcsön két hére egy babakocsi...akár odaadnám addig a miénket. Ez az esernyőre csukhtó nem jó, abban sajnos nem tud aludni Áron, olyan van nekün is. Ha még esővédő is lenne hozzá, az maga lenne a gyönyör :D.

És mégegy kérdés, Áronra való harisnyát hol tudok venni? A kínaiban nincs... esetleg valakinek eladó?

JÁgi,
szörnyű amiket írtál! Albérlő kapja be!!! Apa fizetését lecsökkenttő főnök kapja be!!! Közös képviselő kapja be!!! (nálunk is büdi van sokaszor...a fürdőben érezni :evil: és tök égő ha jön valaki....olyan mintha igénytelenek lennénk...)
Ha lesz időd, nézd meg az overálokat:)

Szilvi,
kell még egy felmosó szett :lol: Ma voltam a kínaiban a főtéren, láttam dóra felfedezős tök ari harisnyát, 590.-. Egyből Rátok gondoltam.

Lola,
nem vagyok ám olyan ügyes lazac ügyben...filézettet vettem, csak kiolvasztom, fűszerkeverékes lisztbe hempergetem és serpenyőben sütöm. Nagyon szeretem.

Az előbb megnéztem a dr house-t, (tegnap tv2-felvétel). Szeretitek?

Szép napot,

Szilvia

KépKép
szilvia1981

Csak 1 mondat, később /este bővebben..

Szilvi!
A piacon a Dixi-vel szemben vannak nagyon jó zoknik, harisnyák, én ott szoktam venni és azok mérethűek és jó minőségűek, 6-700 körül vannak.Én is akarok menni hétvégén venni Antónak..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Szilvi: harisnya szokott lenni a c&a-ban is horror áron, de láttam nemrég a tescoban is. Köszi a Dora-s harisnyás tippet, majd megnézem. Úgy is kell vennem mindkét kicsinek.
Nekünk van egy egyszemélyes kék graco babakocsink, amikor közelre megyünk és Dóri motorozik, Bencét azzal szoktam vinni (még Dórié volt és előtte barátnőméktől vettük át használtan). Aludni, tolni tökéletes, egy tisztítást megér, persze nem új darab, de szerintem jó. Én azt szívesen odaadom Neked, ha nem hozol benne haza h1n1 vírust! :) Csak akkor vidd el időben, hogy azért nagyjából tisztítsd meg, de nem vészes, mi is használjuk.

Jági: nagyon cukkerek a gyerkőcök a fotón! Jó tornát Nektek mára!

Lola: Neked is persze! Várom a beszámolót, kíváncsi vagyok, őrülök, hogy kicsit jobb a helyzet.

Apa szólt, hogy holnap be kell mennie dolgozni és lehet, hogy szombaton is. Úgy néz ki, pillanatnyilag jobb a helyzet munka fronton, de hogy meddig....

Bence alszik, Dórika Thomast néz, Emesével meg tanulok, főleg a verset. Ja, 5-ös lett a matek nagydolgozata a drágámnak!
Ma meg szövegértésből írtak! :( Azt nem csípi annyira!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia1981!
Szóval filézett-fagyasztott lazac, akkor ezt fogom figyelni, mert én is imádom... azt a Frosta 40 dkg-st szoktam még néha, ha le van árazva, a spenóttal töltött tök fini!
Babakocsi: sz.tem nem lehet gond a tietekkel sem, hogy 2 darabból áll, de lehet érdemes lenne felhívnod a repteret, én még sosem repültem, de úgy gondolom 1 csomagként lehet beküldeni, nem???
Ha J.Ági a Hangárra gondol, az megszűnt ott a Konzumnál! Az omega plázás kínaiban sem nézted? én kínaiban szoktam venni, csak szerintem MÉG nincsenek. De a plázában is van egy mozgópult: harisnyás, zoknis, nem tudom tán a földszinten...

Szilvia1981! Ügyi Emese, miket tanulnak most matekból, még nem a szorzótáblát, ugye? Szövegértést én is sokáig utáltam...
Mi is kikaptuk ma a jegyeket, de nem mindenből kaptak első hóra osztályzatot. Csak magatartás (4) szorgalom (5) technika (5) rajz (5) tesi (5). asszem ezek.
De jó, hogy van meló Sanyidéknak, legyen is így kariig, Te meg majd jössz ide panaszkodni Nekünk hogy hány méteres a vasalnivalód! :D

Na megyek fiúk elmentek Tescóba, mindjárt jönnek, aztán megyek zsírt égetni... :D

lola77

Sziasztok,

Szivli1981,
Juhééé utaztok!!!!
nekünk van egy Graco babakocsink, összecsukható a Mátétól. Az esővédő van hozzá csak nem tudom hol. Ha kell szívesen odaadom mi nem használjuk. Tisztítás erre is ráfér, anyuéknál van a padláson. (épp ma vittük vissza)

így néz ki, mármint ha látszik
Kép

Szerintem harisnya is van, hányas kell?

húú ezek a régi képek, emlékeztek?
csóninál 2006 aug (Viki, Virág, Máté)
Kép
2006 júl (Soma, Máté)
Kép
2006 jún (Cirmike, Réka, Lívia,Timi)
Kép

Milyen duci volt a Máté! :) :) én meg milyen vékony!:) :) :)
na befejeztem - csak olyan ritkán nézem meg a régi képeket, pedig van egy csomó.

Ma volt az oviban szülői. Egyenlőre teljesen elégedett vagyok a tervekkel meg programokkal. Jó volt, csak egy kicsit hosszú :)

Lola,
a Magdi körbeadta a Sün Balázs naplóját :), az első oldalon láttam hogy te írtad be, hogy a Sománál volt és mit csináltatok a hétvégén. Voltak képek is! Aranyos volt nagyon ahogy a gyerekek ölelgették a fényképeken. Ez jó mert a Máté szereti azt a mesét .. :)

sziasztok megyek pihenni
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!
Én tök emlékszem erre/ezekre a talikra! :D Néha én meg szoktam nézni a gépen a régi babatalis képeket... szeretek nosztalgiázni!

Ó, Sün Balázst a Soma meg is síratta! Nagyon jó kis móka volt ez a körbevándorlás! A Magdiéknál mindig hosszú a szülői, erre készülj! Bár jó hangulatú volt nagyon mindig... Láttam tegnap párod ment a Lilivel az oviba!

lola77

Sziasztok

Szilvia1981
Jaj nagyon örülök hogy mentek!!
Míg kinnt lesztek azért lesz Gábornak néhány szabad napja veletek?Vagy estig fog melózni?
Meddig maradtok?
Harisnyák sztem megérkeztek már abba a Menő-manó kínaibai is(volt Vitai autóház),én ott tavaly 250Ft-ért vettem Istinek.

Zsani
Köszi hogy betetted a régi babatalis képeket.
Olyan cukik voltak kicsiknek is babanetes bébik.
Te meg nagyon is csinos vagy,két csodaszép gyermek anyukája.Egy-két kilóval nem kell foglalkozni.Majd lemegy.
Költözési lázban égtek már ugye? :D

Lola
Gratulálok Soma fiadnak a szép szeptember havi teljesítményéért.
halak:olyan spenótosat vettem Karira,még a párom is evett belőle,pedig aztán ő nem eszik ilyesmit.Nagyon finom.Csak sajna tényleg nagyon drágák.

Jutte
Örülök hogy jelentkeztél!
Igen szerencsére már csak a múltté a bepisilések.Bölcsiben sem fogadott azóta csomag.Itthon is szól ugyanúgy mint régen.Bár már a szóhasználata megváltozott,mert tesómék babát várnak,és a csajszi annyira nevetett hogy mondta hogy bepisilek.Na azóta Istike mindig azt mondja bepisilek,bekakilok,és nem azt hogy pisilni/kakilni kell. :)
Éjjel sincs gond szerencsére.
Sztem vasárnap lesz a tali.Sajnálom hogyha nem tudtok jönni.
Jó búcsúzást akkor a hétvégére.

Emeseanyu
Gratulálok Emesédnek.Nagyon ügyes,okos nagylány.
Éjjel én is matekdogával álmodtam.Istikének kisbarátjának a nővére(17éves)kérte hogy segítsek a logaritmusban.
Mondom miben???Komolyan nekem ilyenek már kiestek az agyamból. :oops:
Édesek lehettek a kicsik a felmosó harcban. :D

Elküldöm

Kép
berna23

Melus
Petrának Boldog Névnapot Kívánunk!!!
Nagy puszi a gyönyörű lánykának.

Jági
Sajnálom hogy igy összejöttek a zűrök.
Nekünk most a konyhai csapunk romlott el.Egy hete hordom vödörbe a fürdőből a vizet.Nem szeretek álló vizben mosogatni.
Nagyon tüneményes a pancsis kép a porontyokról!!

Emeseanyu
Emese osztályából már van olyan gyerek aki egyedül jár haza?
Nálunk ugye még nem aktuális,de bele se merek gondolni hogy a gyerekem egyszer egyedül fog hazamenni.
Én már elsőben egyedül jártam haza.(vasútátjáró volt az új aluljáró helyén,több kereszteződés,ami nem lámpás)
Végülis én is megoldottam.
Csak most szülő fejjel másképp gondolom.Perzse gyerekfejjel visszagondolva simán hazajöttem,nem volt soha semmi gond.
(ja egyzser megtépett egy kutya,még jó hogy vastag overáll volt rajtam,egy csomó szülő szánkózott pedig a gyerekével,és senki nem segitett)

Betti

Kép
berna23

Jó reggelt!

Kis életjel! Mindig olvastam, de csúnya módon, azt is csak kutyafuttában, így nem nagyon vagyok most képben a heti eseményekkel.

Betti!

Örülök, hogy Istikének nincs már gondja a kis-, nagydolgokkal. Csapot sajnálom. Bosszantó tud az ilyen lenni. Állóvízbe mosogatásnak én sem vagyok a híve. Folyó vízben mosogatok, de amíg suvicckolom az edényt addig elzárom a csapot, úgy figyeltem, hogy ez a vízszámlában is meglátszik.

Zsanka!

Milyen jók ezek a régi képek! Jó látni, hogy ilyen régóta összetartanak a fórumos anyukák. Jó hogy nemsokára itt a költözés bár ezt akkor perpill a sok zsák és doboz miatt nem pozitívan éli meg az ember, de karácsonyra már 1000 %, hogy a helyén lesz minden és akkor már nagyon-nagyon jó lesz.

Na eddig vagyok képben! Visszaolvasok és még írok amint tudok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

A hétvégi tali nekünk tutira ugrott sajnos pedig annyira szerettem volna és egy kicsit örültem is a családi házas talinak, mert nem kell annyira Dani nyomában lenni. A játszón azért muszáj, és még így sem tudok elég gyors lenni, mindig van baleset, mert figyelmetlen a drágám.

Gyerekek még mindig benne vannak a náthában, de már lement az az orrdugulós, szutyorgós, nyöszörgős pár éjjel. Persze nekünk hosszúnak tűnik, mert Dani és Geri között volt 1-2 nap csúsztatás a betegségben. Zoli is már kifele megy belőle. Tegnap délutánra engem is megtalált a nátha. Eddig bírtam. De nem olyan vészes, de este nagyon rosszul aludtam emiatt.
Vérvétel eredményem megvan, természetesen a szerint minden rendben van. Most szedem a magne B6-ot (B6 felelős a szédülésért, meg az alacsony vérnyomás- hát ez sem túl jó nekem, mert olyan 100/60-110/70 max)
Zolinak holnap lesz a 30-ik szülije és nem engedi, hogy puncstortát (kedvence) csináljak neki, pedig úgy szerettem volna. Azt mondta jó neki az a jó kis pudingos, ami Daninak meg nekem volt.
Tegnap töltött kápit csináltam, hál istennek 1-2 napig mentesülök a főzés alól, így ha carul érzem magam, pihenhetek.
Kedden megjött a várva várt játék a gyerekeknek, de csoda hogy megkaptuk, mert nem volt rendesen megcímezve (én voltam a hibás valszínű) a postás jóindulatán múlt (bár ezt meg kéne alapból csinálniuk) hogy kutakodott, hogy hol is vagyok található, mert házszám nem volt a csomagon, csak név és utca. De mivel "gyakran" hoz ide csomagot, vagy a szomszéd néninek, így rémlett neki, hogy hova való ez a csomi. A gyerekek nagyon örültek neki és én is boldog voltam, hogy amit szerettem volna nekik, megint sikerült.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola!

Hogy vagy? Van izomlázad? Nekem most semmi. múltkori keményebb volt, de azért ez is tetszett..Jól esett egy kis mozgás. Az már kevésbé, ami utána jött... Mentünk a lakásba, ahogy mondtam is.. Basszus, ami ott fogadott... Szerintem valamit a tűzhelyen felejtettek, és az begyulladhatott, mert kormos a fal.A 3 hónapja, frissen fesett fal..... :twisted: :twisted: Az, amiért kifizettünk 3 hónapja 70 ezret..A hajamat tudtam volna tépni. Arról nem is beszélve, hogy a tűzhelynél csempe van, de még afölött is tele van a fal zsíros pacákkal. Ez még a múlt hónapban nem volt ilyen. A nagyszoba már akkor koszi volt a költözéskor összecseszték, meg úgy tv-ztek, hogy nekidőltek a falnak, ott van a zsíros lenyomatuk..Ráadásul úgy összebalhéztak a csajjal, hoghy külön-külön kell velük találkoznunk, tegnapra volt megbeszélve a csajszival is, de ő lemondta..A srác normális volt, vele volt a család is..(Bár még nem fizettek, de anyuka megígérte, hogy anyumnak adja fizukor..) A másik felét a csajon kell bevasalni...Kíváncsi leszek, hogy ő ma mit ad elő..
Szóval megint jó hétvégénk lesz, mehetünk át festeni, mostmár mi csináljuk, meg takarítani...Hát, nem ezt terveztem a mostani hétvégére sem..Hihetetlen, hogy 3 hónap alatt ennyire le lehet élni egy lakást..Szörnyűű......... Most azt beszéltük Antival, hogy ha elül a válság és visszamennek az ingatlanárak, akkor megpróbáljuk eladni, akkorra már kevesebb kölcsön is lesz rajta és nem kell idegeskedni. Meg akartuk tartani a gyerekeknek, de ez így nem fog menni, mert nem ér annyit, amennyit idegeskedünk vele.. A lakbér nem fedezi a törlesztést és folyamatosan költhetünk is rá... Elegem van,. de mostmeg nem lehet eladni...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Voltam ma is úszáson, ezért nem jöttem eddig. Anyu volt a picikkel. Nemrég értem haza, gyorsan feldobtam az ebédet. Már csak hétfőn mennek úszni, arra minden szülőt várnak, bemutató óra lesz.
Közben elfutottam Dávidékhoz is (közel laknak az uszihoz). Egyrészt beteg, arcürege van, nem is jár suliba, meglátogattam. Másrészt most nyolcadikos, akar angol tanfolyamra járni, ami a suliban van, ifjúsági nyelvvizsgát ad nekik, csak elég drága. 22.000 egy évre. Megbeszéltük az urammal, hogy a felét kifizetjük neki. Igaz, most nálunk sem rózsás a helyzet, de hát nyolcadikos és ez fontos szerintem a továbbiakra nézve neki. Na szóval elvittem nekik ma a tanfolyam fele költségét is.

Velünk amúgy minden ok, nem betegek a gyerekek és mi sem. Nekem még mindig elég erősen meg van a mensim. :(
Ilyen jó éjszakánk már rég volt, mindenki a saját helyén feküdt le és ott is kelt. Egyszer, hajnalban kelt fel Dórika 6 felé, azóta fent is van (már aludt közben), de addig mindketten aludtak, fél kilenctől. És mégis, tök érdekes, olyan fejfájással ébredtem, hogy csak na! Most is tart! :twisted: Pedig vettem be rá gyógyit.

Lola:
na, ügyes Soma, gratula a jegyekhez. Bár nálunk is olyan márciustól esett be néhány négyes, de még így is kitűnő lett. Ahogy sejtettem, a szövegértés dolgozatunk mindkettő négyes lett, nem örülök neki, de mondta tanítónéni, hogy ügyesen dolgozott, de mivel kevés pontszámot lehetett csak kapni, egy feladatot rontott el és már négyes lett. Hát ez van... Már néztem neki a neten szövegértési munkafüzetet, libriben lehet kapni, majd megnézem a plázában. De írtak tegnap nyelvtanból is, remélem az 5-ös lesz.

Betti:
mostanában elég ritkán jössz. Hogy halad amúgy az építkezés? Örülök, hogy Istike folyó ügyei most rendben vannak!:)
Ma mi finit főzöl?
Igen, van olyan osztálytársa, aki gyalog jár. Az egyik a sulitól nem messze levő tömbben lakik, a másik a tesco melletti amerikai családi házakban. De nem sok, az biztos. Én sem merném elengedni, főleg a négysávos út miatt, meg hát amúgy sem. Még nem.

Gabi: jobbulást Nektek továbbra is! Akkor mikor tudtok Győrbe menni? Mi van azóta a hegével? Örülök, hogy a játék bejött. Majd rakj róla fotót. És az is jó, hogy a véreredményed rendben van. Azért ha sokat szédülsz, nézesd meg magad ideggyógyásszal szerintem. Nem árt az óvatosság!

Cserieri: megnéztem a fotókat, a régieket, tök jó volt nézni. Van mondjuk, akit nem ismertem fel. Jól vagytok?

Szilvi: hát akkor döntsd el, melyik babakocsi kell. A mienk is hasonló, mint Zsankáéké, nyugodtan elviheted, kibírunk nélküle 2 hetet, van, hogy több ideig sem használjuk. Nekem van hozzá esővédőm, feltépőzárazható.

Zsanka: kilókat ne is mond! Hát... majd csak lemegy, egyszer... Legalábbis az enyémre gondolok, a Tied egyáltalán nem vészes szerintem sem.

Na megyek, megnézem a rizst. Chilis bab lesz hozzá, enyhén csípős, Dórika is megeszi simán. Bence ma kivételesen is bébiételt eszik (ha megeszi).

Sziasztok

Szilvia

Ja, Jági: úristen, tényleg nagyon durva. És adtak kauciót? Abból fogjátok megoldani a festést? Hát... nem irigyellek. De tényleg várjatok még a lakás eladással, nagyon alacsonyak most az árak.
Arra nem válaszoltál múltkor, hogy anyud hogy néz ki. Szoktam látni egy nőcit, tök hasonló, mint Te, fiatalos, vörös rövid hajú. Ő lenne?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bettikém: durva a kutya támadás és hogy nem segítettek. Dögöljenek meg!! (mármint visszamenőleg). :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Jövök ám azért rendszeresen,jó nem annyit mint régebben.Sokszor le is maradok,néha rossz hogy nem mindenkinek reagálok,de attól még úgyanúgy mindenkit egyformán szeretek itt.
Kutyás sztori:a vállamnál kapta el a kabátot,az jól elszakadt,de az arcomba is marhatott volna.
Nálunk már fő a nagy fazék csülkös(helyette füstölt jó húsos szalonnát tettem)bableves.Még gyúrok hozzá csipetkét
Aztán palacsintának állok neki.Takarítással végeztem.
Nagyon aranyosak vagytok a tanfolyamot illetően.Példás hogy ennyire gyerekpártiak vagytok,szóval érted mire gondolok.
Istenem hány családban megy a vita az elvált szölők között.

Jági
Basszus mi jöhet még.
3hónap alatt igy lelakni egy lakást.Nagyon remélem hogy fognak fizetni.
Egymás után jól megszívtátok mindkét albérlőtökkel.
Igy tényleg többe kerül nektek a kecó,mintha kisem adnátok.
Azért ne idegeskedj nagyon.

Eri
Köszi az albumokat.
Jópáran hogy lemaradtak innen.
Nagyon jó volt nézegetni a képeket.

Betti

Ui:Ja Emeseanyu,végülis haladunk.Igazából várjuk a Fundamenta pénzt. :wink:
Nagyon jó lenne Karira beköltözni.
Most beépitik Uramék az ablakokat,beltéri ajtókat,kivéssük az áramnak a falat.
Aztán ha megjön a lóvé,akkor fűtésszerelés,járólapozás,festés,lamináltpadlózás,és végre lakberendezhetünk. :lol:

Kép
berna23

Sziasztok!

Az előbb elfelejtettem édes kis Petrának boldog névnapot kívánni!

Betti: köszi a bókot. Igazából nálunk is lehetne sokszor vita (mármint Dávid anyukája és köztünk) és tagadnám, ha azt mondanám, hogy nem volt. De most már úgy vagyunk vele, hogy nem érdemes mindig bolhából elefántot csinálni, jobb a békesség. Legalábbis ezt a mi részünkről írom. Nekem fontos, hogy békét érezzen Dávid otthon és itt is.
Tanfolyam még tényleg hasznos neki és eddig is úgy volt, hogy amiben tudtunk, segítettünk. Nekünk sem könnyű most, de nekem is jó érzés, hogy adhattam...

Ebédetek: nyami! :)

Tehetnél képet a házról, hogy jelenleg hogy áll!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti! Aranyos vagy, hogy gratulálsz ezért a néhány 5-ért, ez még most jelképes csak sz.tem, de persze Én is örülök... azért a matek, írás-olvasás még hátravan.
ÉN is karira vettem olyan lazacot, sz.tem fogok idén is, legalább a gyerekeknek, van sajtos is! Néha 399 szokott Sparban lenni!

J.Ági! Nekem sincs izomlázam, de tök jó érzés volt este fáradtnak lenni (és nem a feszültségtől, kiabálásoktól... :D )
Basszus hogy kifogtátok ezeket a caros albérlőket hallod. Legalább szólhattak volna előre, hogy mire számítsatok, még jó hogy nem égették le teljesen a lakást, f@sza! Remélem levontok a kaucióból! Ha az ember festet, jó pár évre teszi, nem 3 hóra!

Szilvianyu: Nálunk holnap lesz chilis bab! :D Ügyik vagytok tényleg Dáviddal kapcsolatban, inkább most ennyi pénz, mint később megkapjátok, hogy bezzeg akkor.... Az a sajnos, hogy ennyibe kerül egy nyelvtanfolyam, főleg hogy most Emese is jár!
Akkor ma is dolgozik Sanyid, mi, ma nem kellett otthon maradnia ugye?
lehet a mensi miatt fáj a fejed?????

BEtti! Basszus azt hittem a lábadat rángatta meg a kutya, de hogy felugrott a válladig, húúú gondolom örök emlék. Még jó, hogy nem félsz emiatt azóta a kutyuktól!
Csülkös bableves: holnap nem megyek hozzátok látogatóba.... :shock: Ha érted mire gondolok.
Isti ügyes a pelussal ismét dícséret Neki.

Na megyek előbb felmostam, most szárad de még teregetnem kell!

lola77

Ja és Petrának boldogságos névnapot kívánok a fiúk nevében!

lola77

Lola: igen, ma mehetett dolgozni az uram. Biztos valami sürgős meló. Hogy meddig lesz így, nem tudom, lehet, hogy jövő héten megint pénteken itthon marad. Most kihasznál minden időt, amikor mehet.
Ja igen, elég drága a nyelvtanfolyam és ráadásul ezt a sulijuk szervezi. Emeséé a külön óra 6000 egy hónapra, az még jóval drágább, mint a Dávidé, mert az ővé havi szintre lebontva 2200. De hát nekünk most ez adatott és még Emeséé is a nyelvoktatás berkekben olcsónak mondható. Hát ez van...

Lehet a mensitől, én is gondoltam rá, hogy hormonálisan vagy fene sem tudja. Nem szokott mensinél fájni.

Nekem is van még itthon dolgom, de a fejfájás annyira letompított.

Képzeljétek, nem is meséltem, hogy jöttünk ki úszásból és mentünk a buszhoz. Tanítónéni észrevett egy mobiltelefont a földön. Felvettük, de mivel ő nem ért annyira hozzá, odaadta nekem. Az utoljára hívott számot felhívtam, egy Norbi nevű pasast. Elmagyaráztuk, hogy mi a helyzet. Mondta, hogy a feleségéé a telefon és mindenhol keresik. Eljött a kodály sulihoz érte. Egy fiatal manusz. Örült neki nagyon. Kérdezte, mivel tartozik. Mondtuk, hogy semmivel. De tanítónéni mondta, hogy azzal, ha egyszer ő is talál egy telefont, ő is visszaadja a tulajának. Jó mi?

Na jól van, megyek, kiskukac engem akar.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok4k

Csajok!
köszönöm szépen a felajánlást!!!!!!!Ma utánakérdezek, hogy felvihetem-e az utastérbe a miénket, és ha nem, akkor elfogadom az egyiket (esővédővel :wink: ) Ma este írok majd! Nagyon aranyosak vagytok.

Zsani,
80-86 os harisnya kellene, 12-18 hós, de lehet, hogy a kisebb is jó...ha van felesleges, átvenném. Köszi.

Szilvi,
köszi mégegyszer, este írok akkor. Gratulálok Emesének, tényleg ügyes kislány, maradjon meg ez a jó tanulási készsége később is :wink: Még jó, hogy Ti találtátok meg a telefont....nem sok ember ilyen jószándékú..

Betti,
nem tudom hol van az a menő-manó kínai. De sajnos nem jó a kocsi, úgyhoy messzire nem tudok elmenni, Árnnal nem buszozom, amúgy is olyan rohadt drága :evil:
Két hétig maradunk Skóciában.
Durva a kutyás sztorid!

Lola,
most akciós a lazacfilé, de ez nem töltött, panírozott, csak sima. De nagyon finom! 599.-, két filé van benne, spar.

JÁgi,
hihetetlen...köcsög albérlők. Én is laktam albérletben, mindig pontosan befizettem mindent, takarítottam mint álat (talán jobban mint itthon :oops: ) nagyon vigyáztam mindenre...ha kimegyünk Apához, mi is kiadjuk a lakást valószínű, de nem biztos, mert itt vannak a bútoraink, plazma tv, vadiúj side by side hűtő.....há nem tudom. Nehéz dolog. Remélem kifizetik!!

Petrának boldog névnapot kívánok!!

Apa tegnap azt írta msn-en, karácsony után menjünk ki hozzá "végleg", és autóval. Hazajön ünnepekre és utána elindulunk. Megállnánk osztrákoknál, Kölnben, Párizsban, megnéznénk a stone hange-t(talán így kell írni :oops: ). Hát meglátjuk...Áronnal azért kemény lenne szerintem.

Akkor este jövök még,
köszi mégegyszer!
Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!
Ne hari, alig van időm bármire is, csak egy gyors bejelentkezés:
Igen, vasárnap délután lesz a tali, 3 órától lehet jönni, de ahogy ideértek.

Valaki kérdezte, hogy jöhet-e apa is, természetesen igen, várjuk őt(őket) is nagy szeretettel.

hugodugo

Sziasztok!

EDB-Anyu!

Veled kezdek..Bocsi, sokszor miitán kikapcsolom a gépet, akkor jut eszembe, hogy erre, sem meg arra sem válaszoltam.Tök szita az agyam mostanság. Szóval: anyum: nagyon vékony, gebe, rövid, vörös hajú..Én nem látok köztünk sok hasonlóságot, de te lehet, hogy jobban látod. Alacsonyabb nálam és ált. a sport-játék osztályon van, ott osztályvezető, kék poloban van általában..
Ja, azt is elfelejtettem, hogy lehet, hogy hívlak, hogy elaltass..Kiderült, hogy lehet, hogy 2 éjszakát nem lesznek itthon, mert nagyon sok a meló..Rettentően örülök, de sajna nagyon kell az a rohadt pénz... Ja, és a számom, ki tudja, bármikor kellhet..:20/390-6130
Tök rendik vagytok a nyelvtanfolyam miatt...Ritka szerintem az ilyen hozzáállás. Na meg a telefonos szitu is nagyon aranyos volt...

Kép Kép
joosneagi

Hűha..Laptető..Erzsike!!Küldöm Nektek!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Erika
Nagyon jó, hogy feltetted az albumokat. Jó volt nosztalgiázni. Azok a régi szép idők, jó volt nagyon.

Hugi
Mi akkor elvileg megyünk. Timi picit betaknyosodott, de kúrálom, remélem ennél nagyobb baja nem lesz.

Na mentem, mert Timinek valami nyűgje akadt.
Jó éjt mindenkinek.
Üdv

Kép
slivia

Sziasztok!

EDB anyu
köszi,megvagyunk......én szabizok még szerdáig,Viki ovizik :lol:
Ma voltunk a csoporttal egy közös családi délutánon,nagyon jól sikerült,csináltam jó sok képet,majd album lesz belőle.....
Talira a rég látogatott tagoknak is felhívtam a figyelmét....hát majd meglátjuk.

PETRÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyors albumot gyártok a mai képekből,aztán megyek aludni.
Sziasztok:Erika

cseriviola

Albumomban a mai délutáni programunk képei......

cseriviola

Sziasztok!

ESte nem tudtam már jönni, Áron extra nyűgi volt :?

Teljesen össze vagyok zvarodva a babakocs miatt...ez ezt mondja, az azt....a honlap zavaros...annyira meg nem tudk angolul, hogy felhívjam őket...(ez egy angol cég). De egy ismerősöm, aki keni vágja..azt mondja, hogy a csomagtérbe beteszik ingyen. Hm.
Inkább elkérném az egyik babakocsit, legyen itt nálunk, és szerdáig kiderítem jó-e a miénk, nem akarok fizetni pluszban.
Mivel sajnos nincs kocsink :evil: , Zsani felajánlását szeretném elfogadni, mert ha jól tudom, még tt laktok a közelünkben, ugye? :D

Szilvinek és Cserierinek nagyon nagyon köszönöm!!!Kocsi hiányábn nehezen tudnám megoldani Áronnal :?

Zsani,
írd meg légysz a számod, és felhívlak, egyeztetünk. Ha esetleg lenne egy kis időd, és megnéznéd az esővédőt, megköszönném. Ott állandóan esik az a szutyk eső :shock:

Szilvi,
horror áron nem szeretnék venni harisnyt, anyu megy ma a piacra, remélem kap :D

Betti,
nem lesz szabin Apa, csak hétvégén leszünk teljesen együtt... :(

Lola,
igen, a csomagtérbe csomagként fel lehet adni, pénzért....de ha teljesen csukható akkor ingyenes(nem tudom, talán az utastérbe teszik olankor)

Most csak ennyi, megyünk sétálni, köszönöm mindenkinek mégegyszer!!!!Aranyosak vagytok tényleg.

Szép hétvégét!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Hát sajnos nem biztos, hogy eljutunk a talira, bár nagyon szerettem volna, de Emese tegnapra megint betaknyosodott, ma meg jobban. Kezelem én is, de elég zöld undi váladék jön az orrából (bocsi), úgyhogy meglátjuk. Nem sok reményem van, hogy a kicsik ne kapják el tőle, de reménykedem. Nem szeretnék ott senkit megfertőzni, másrészt szeretném kúrálni, mert suliba viszont mindenképp mennie kéne, kivéve persze, ha rosszabbodik neki,vagy láza van. Biztos az úszáson is sok mindent összeszed, de már vége lesz hál istennek hétfőn. Jó ez az úszás móka, de mindennap azért sok ám.

Főként Hugi Tőled kérnék elnézést, de remélem lesz még Nálatok tali és akkor ott lehetünk!!

Szilvi: köszi az üzit és a tippet, majd megnézem! Semmi gond a babakocsival, szívesen elvittük volna ám, de persze, ahogy gondolod.

Cserieri: jók a családi napos képek, megnéztem. Édes, ahogy Viki csókot akar adni annak a kisfiúnak! Korán kezdi! :)

Amúgy minden ok, már házimunkáztam, most verset tanulunk és mindjárt vasalok.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Emeseanyu
Remélem nem lesz komolyabb betegsége nagylányodnak.
Szegényt este gondolom nem kell altatni,főleg ha még angolozik is.
Vers megy már gondolom nagyon.Ilyenkor Te is annyit hallod hogy újra megtanulod majd az elfelejtett sorokat. :D

Livi
Timinek is jobbulást kívánunk.
Mi is szert tettünk egy olyan nagyobb flakonos Jana palackra.
Tényleg jó volt nálatok multkor Jubiban. :D

Jági
Most festetek?Azért jöttök talira??
Melyik fogdokinál voltatok?Én is elvinném Istit,nincs rossz foga,csak hogy szokja.Sokszor nyafogok Uramnak hogy jaj nemsoká fogászat,meg ilyenek.Le kell szokjak a nyavalygásról,különben a gyerek rettegni fog a végén.

Mi ma kétszer voltunk a szeméttelepen. :lol: Istike kimondottan élvezte.Épitési törmelékeket vittünk ki.igy olcsóbbra jött ki,mint ha konténert hozattunk volna ki.

Holnap még benézek.
Talit már nagyon várjuk.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Húúúú de eltűnt mindenki! :(

Betti: vers elég jól megy Emesének, de a 6 versszakból 3 elég nehéz, az még nem megy tökéletesen, de úgyis csak keddre kell tudni.
Igen, eléggé elfárad estére, 8-kor fekszik, de hamar elalszik.

Most már biztos, hogy nem megyünk holnap. Anyósékhoz mentünk délután és eléggé levert volt ott is Emese. Csak feküdt, betakarózva és tévézett. Nincs láza, hál istennek. Sajnálom. Majd legközelebb...

Anya tali akkor mikor lenne? Pénteki napban maradtunk? 16.-án??

Jági:
elmentem a számodat! Az enyémet is mentsd el, nyugodtan! 30/3482-990.

Na megyek, Bence még fürdetés előtt, a lányok már pancsiztak.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám,csak ma délután Viki a mekiben volt szülinapon,aztán készítettem a meglepit a holnapi talira,mi is várjuk már!!!!!!!!!!!

Lívia
küldtem privit......

EDB anyu
kár,hogy nem jöttök,de most tényleg első,hogy Emese meggyógyúljon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anya talin én sajnos nem tudok részt venni,mert azon a héten délutános vagyok és leltár előtt állunk,lehet kell túlóráznom.....

Most hirtelen nem jut eszembe más......

Hugi
jó lenne ma este beszélni msn-en.....

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok,

Szilvi1981,
OK, holnap átmegyek érte anyuékhoz és megnézem az esővédőt is. Priviben küldöm a számom! Még itt vagyunk :). Elmondom gáz. Még semmit sem pakoltunk össze. A festést már befejezték (tök jó kávészín lett, juhééé) , a kazánt ma szerelték, a lépcsőt pedig rakják lassan. Nem hiszem hogy a jövő hétvégén költözünk, a ház már készen lesz...

Hugi,
sajna mi sem megyünk holnap. A Máté betegeskedik, rekedt - de még nem lázas - így nem megyünk közösségbe. Sajnálom majd legközelebb.

most ennyi, a Máté még csibészkedik - 3 percenként pisilnie kell :) :) :) :)

Jobbulást a betegeknek!
sziasztok
Zsanett
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsanka 2009.10.03 19:55-kor.

Kép

Kép
zsanka

ezt akartam még..

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos véleménye a H1N1 oltásról

Miért ellenzem?

- Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!

- Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak! Talán még Afrikában…

- Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.

- Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.

- Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma – hamis.

- Eddig mindenhol azt tanították, hogy 3 éves kor alatt nem szabad teljes sejtes vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott.

- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek is ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?

- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek vannak, aminek jelei már kiszivárogtak (ld. Omninvest Kft. ügy).

.....

nem mintha kértem volna az oltást...meg sem fordult a fejemben..

Kép

Kép
zsanka

Halihó!

Vagyok én is csak olvasgatlak benneteket. Két beteg gyerekkel nem egyszerű a nap. Szinte egymást érik az orrszívások, cseppentések, gyógyszerbeadás, pelenkázás, etetés. Daninak ebéd után iszonyatos mennyiséget sikerült az orrából kipucolnunk. Bokákolt már ebéd közben többször, hát a végeredményt (orrpucolás) látva nem csodálom. Engem is sokszor a hányinger kerülget a sok szörcsögéstől. Láz hál istennek nincsen egyiknél sem. Csak orrfolyás és köhécselgetés Daninál, Gerinél még ez sem. Ma ebédre voltunk hivatalosak Zoli szüleihez. Aztán volt tortázás. Hát én is csináltam neki, de természetesen mivel nagyon akartam ezért nem lett szép. A piskóták szépen feljöttek, de a puding már nem oszlott el szépen, így azzal ma bűvészkedtem, hogy legalább valahogy befedje az oldalát, hogy legalább a színes dara bele tudjon "ragadni". De ez a dara egy pár óra múlva megfolyott, szóval... Ez most a tipikus ronda és finom kategória.
Dani olyan édes volt, Andi (Zoli öccsének a barinője) megmasszírozta Apósom talpát és Dani is segített neki, először még simizte is ahogy kell aztán már csak a krémezés érdekelte. Levette a saját zokniját és az övét is masszírozta, majd az Apjáéval és enyémmel ugyanez. Haláli volt. Rengeteget magyaráz. Jaj nekünk ha elkezd számunkra is érthetően beszélni.

JÁgi!

Sajnálom, hogy ennyi rossz jött most egyszerre. A férjedéknél miért vettek vissza és mennyit (elég ám %-ban is)?? Az én melóhelyemen is csak a szervíz rész megy, bár van egy-két autóeladás is. Voltam bent a héten és fél 10-re már kész vannak a napi teendőkkel, innentől szabadfoglalkozás van. Őrület. Én rettenetesen utáltam unatkozni, nagyon lassan ment akkor az idő. Bár ez csak januárban volt így, aztán meg mindig bele vethettük magunkat a munkába. Na ez az amibe eztán már nem lesz részem. Albérlők!
Hát nem tudom, én is voltam albérlő, de én soha nem csináltam ilyeneket. Minden helyet (eddig 2) alaposan kisikáltam be- és kiköltözéskor és megjegyzem az mindig csilli villibb volt, mint a soron következő lakásunk. Tehát számomra ezek idegen és felfoghatatlan dolgok. Kaukcióból remélem sikerül fedezni a költségeket és a csajjal és a sráccal is pozitívan zártok a fizetést illetően.
Földszint:
Mi is laktunk földszinten, bár nem tudom Ti magas fszt-en, vagy "simában" laktok. Mi "simában laktunk nekem ilyen szag problémáim nem voltak, ilyen vizi bogarak viszont jöttek fel a lefolyóból, elég kis undi lények, de gyakori fertőtlenítés és kád dugójának bedugása használt ellenük. Viszont baromi hideg volt, míg nem indították be a fűtést, aztán meg baromi meleg, mert onnan indultak ugye a fűtéscsövek, az egész mennyezeten az előszobába ezek mentek végig és nagyon nagy meleget nyomtak. Istenem de jók is voltak ezek az albérleti időszakok. Amikor elindultunk kettecskén Zolival az közös életünkbe. De ezzel együtt a gondok is meg meg sokasodtak. Nem tudom ahogy "öregszünk" annyival több gond is van. Leggondtalanabb a gyerekkor és ez az amit nagyon sokáig ki kell élvezni, persze a gyerekek meg nem így gondolják, mert Ők dolgozni akarnak, meg saját lábukra állni...
Húúú jól elkanyarodtam. Na mindenesetre nagyon sok energiát küldök a felújításos időszakra. A férjed meg most tényleg jó hogy megy egy kis plusz pénzt keresni akkor. Ha van lehetőség ragadja meg.

Szilvia1981!

Remélem kiokosodsz ezzel a babakocsi kontra reptér dologgal. Az jó ha van segítséged ebben. Nemsokára mehettek, jaj de jó. Kicsit megint megnyugszotok, együtt lesztek, magad mellett tudod a gyermeked és gyermeked apját is egyszerre. Bár hétköznap Áron nem sokat lát belőle, de Te gondolom azért mindig megvárod majd míg hazaér.

EDB anyu!

Sajnálom, hogy Emese is beteg lett. Megy a gyógyenerdzsi++++++++++++++
Hát igen a picik is valszínű, hogy elkapják. Nem lesz egyszerű akkor neked sem. De jó lenne, ha azért ebben lennének csodák és kihagyná a cseppeket ez a fránya baci.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Holnapra jó talizást.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

EBD-anyu, Gabi, Zsani:
Nagyon sajnálom, hogy a gyerekek betegek lettek és ezzel együtt természetesen azt is, hogy nem tudtok jönni :cry: :cry:

Remélem többieknek nem jön közbe semmi és lesz egy szép délutánunk!

Hál istennek úgy nézem, hogy az idő kedvez nekünk :)

Most sajnos mennem kell, egy csomó dolgot még meg akarok csinálni (székpucolás, porszivózás, ebéd (káposztástészta), hajmosás), amire jöttök, apának lepasszoltam a fűnyirást. Vasalással, "rendrakással" már készen vagyok, bár azt folyamatosan lehetne csinálni :D
Apa nem lesz itthon, fél tőletek :lol: , inkább elmegy kockáztatni az életét, azaz motorozni. Úúúúúgy utálom, mikor motorozni megy!!

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Virág: Anya! Mikor jönnek máááár??
Én: Hát, majd csak 3-4 óra fele, mert van aki még alszik ebéd után.
Virág: nagy csönd (gondolom mert ő már nem alszik).
Én: Jöjjenek már, azt szeretnéd?
Virág: (halk) igen. (mert hát azért szégyenlősek vagyunk ám)

hugodugo

Sziasztok!

Petra nevében köszönjük a köszöntést :)

Lola: Pápai Joci = Megasztár :) Ez az ajtó 16 pontos. Vigyázunk, hogy el ne vesszen a kulcs :D

Jutte: Ismerem a Palásti Évit, bár még beszélni nem beszéltem vele. :) Felújították a lakást és most ott él a barátjával.

Szilvia1981: hogyan csinálod a lazacot? Én még soha nem főztem ilyet.

Kisbetegeknek nagyon gyors felépülést!

Zsanka: a múltkor hallottam egy hölgyet a Reggeliben, ő is inkább a megelőzést (vitaminok, higiénia) tartja fontosnak. Marha jó, hogy akiknek beadják, nézik a mellékhatásokat...hát köszi. Rajtam ne kísérletezzenek.

Hugi: aranyos Virág. Gondolom, hogy be lehet zsongva :)

No, lépek. Apa nagyon be van sózva :D

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Hugi:
most még jobban fájdítod a szívem, hogy nem tudunk menni! :( De hát ez van. Tényleg elég taknyos Emese, nem vinném gyerekek közé, pihentetem ma.
Édes lehet Virág, ahogy várja a csapatot. Férjedet meg megértem! :lol: :oops:

Gabi: köszi a gyógyenerdzsit, továbbra is jobbulást kívánok én is Nektek! Igen, bizakodom, hogy a kicsik nem kapják el, mert ők sosem ússzák meg "csak" orrfújással!

Jági:
majd én is hirdetem az albitokat iwiwen (ha Te is úgy gondolod), mert sok ismerősöm van nekem is. Hátha...

Na megyek, ebédet odarakni. Zöldségleves lesz, kis husival, meg rántott husi.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?