Sziasztok!
Voltam ma is úszáson, ezért nem jöttem eddig. Anyu volt a picikkel. Nemrég értem haza, gyorsan feldobtam az ebédet. Már csak hétfőn mennek úszni, arra minden szülőt várnak, bemutató óra lesz.
Közben elfutottam Dávidékhoz is (közel laknak az uszihoz). Egyrészt beteg, arcürege van, nem is jár suliba, meglátogattam. Másrészt most nyolcadikos, akar angol tanfolyamra járni, ami a suliban van, ifjúsági nyelvvizsgát ad nekik, csak elég drága. 22.000 egy évre. Megbeszéltük az urammal, hogy a felét kifizetjük neki. Igaz, most nálunk sem rózsás a helyzet, de hát nyolcadikos és ez fontos szerintem a továbbiakra nézve neki. Na szóval elvittem nekik ma a tanfolyam fele költségét is.
Velünk amúgy minden ok, nem betegek a gyerekek és mi sem. Nekem még mindig elég erősen meg van a mensim.
Ilyen jó éjszakánk már rég volt, mindenki a saját helyén feküdt le és ott is kelt. Egyszer, hajnalban kelt fel Dórika 6 felé, azóta fent is van (már aludt közben), de addig mindketten aludtak, fél kilenctől. És mégis, tök érdekes, olyan fejfájással ébredtem, hogy csak na! Most is tart!
Pedig vettem be rá gyógyit.
Lola: na, ügyes Soma, gratula a jegyekhez. Bár nálunk is olyan márciustól esett be néhány négyes, de még így is kitűnő lett. Ahogy sejtettem, a szövegértés dolgozatunk mindkettő négyes lett, nem örülök neki, de mondta tanítónéni, hogy ügyesen dolgozott, de mivel kevés pontszámot lehetett csak kapni, egy feladatot rontott el és már négyes lett. Hát ez van... Már néztem neki a neten szövegértési munkafüzetet, libriben lehet kapni, majd megnézem a plázában. De írtak tegnap nyelvtanból is, remélem az 5-ös lesz.
Betti: mostanában elég ritkán jössz. Hogy halad amúgy az építkezés? Örülök, hogy Istike folyó ügyei most rendben vannak!:)
Ma mi finit főzöl?
Igen, van olyan osztálytársa, aki gyalog jár. Az egyik a sulitól nem messze levő tömbben lakik, a másik a tesco melletti amerikai családi házakban. De nem sok, az biztos. Én sem merném elengedni, főleg a négysávos út miatt, meg hát amúgy sem. Még nem.
Gabi: jobbulást Nektek továbbra is! Akkor mikor tudtok Győrbe menni? Mi van azóta a hegével? Örülök, hogy a játék bejött. Majd rakj róla fotót. És az is jó, hogy a véreredményed rendben van. Azért ha sokat szédülsz, nézesd meg magad ideggyógyásszal szerintem. Nem árt az óvatosság!
Cserieri: megnéztem a fotókat, a régieket, tök jó volt nézni. Van mondjuk, akit nem ismertem fel. Jól vagytok?
Szilvi: hát akkor döntsd el, melyik babakocsi kell. A mienk is hasonló, mint Zsankáéké, nyugodtan elviheted, kibírunk nélküle 2 hetet, van, hogy több ideig sem használjuk. Nekem van hozzá esővédőm, feltépőzárazható.
Zsanka: kilókat ne is mond! Hát... majd csak lemegy, egyszer... Legalábbis az enyémre gondolok, a Tied egyáltalán nem vészes szerintem sem.
Na megyek, megnézem a rizst. Chilis bab lesz hozzá, enyhén csípős, Dórika is megeszi simán. Bence ma kivételesen is bébiételt eszik (ha megeszi).
Sziasztok
Szilvia
Ja, Jági: úristen, tényleg nagyon durva. És adtak kauciót? Abból fogjátok megoldani a festést? Hát... nem irigyellek. De tényleg várjatok még a lakás eladással, nagyon alacsonyak most az árak.
Arra nem válaszoltál múltkor, hogy anyud hogy néz ki. Szoktam látni egy nőcit, tök hasonló, mint Te, fiatalos, vörös rövid hajú. Ő lenne?