Sziasztok!
Köszönjük szépen Szilárd dicséreteit!
Norwell!
Kendének jobbulást. Szegényke, jól megkinozhatja őt ez a köhögés. Szilárdnak tavaly 2,5 hónapig tartott, mig a száraz köhögést kiheverte. Én nem vittem rögtön dokihoz, mert nem lázasodott be, és addig-addig, hogy majdnem tüdőgyuszija lett. Mindenből kigyógyult, de a köhögés maradt. Adjad neki a szirupot, mert az segit.
Syry!
Drukkolok, hogy sikeres legyen ez a closty-s hónap! 18 hónap nagyon hosszú idő, nagyon kitartó vagy. És meg is lesz hamarosan az eredménye. De látod, mi is küszködünk, és én most azt érzem, inkább ne estem volna teherbe (kétszer is idén), csak akkor, amikor már az egészséges baba fogan meg. Vajon a korunk miatt ilyen nehéz nekünk ez a babaprojekt?!
Bea!
Nem lesz ott semmi gond!
Heni!
Régen jártál erre! Nagyon helyes kis husibaba a lányod! Nagyon hasonlit apukára
Ti szeretnétek ketteskét? Tudom, hogy nektek nagyon nehéz, mert tesódat is be kell vonni, de szuper jófej a tesód, hogy igy segitett, és ilyen gyönyörűségetek lehet. Miket csinál a nagylány?
Virág!
Lilla fürtjei tényleg magávalragadóak. Nagyon szép kislány, de biztos, amilyen szép, annyira rafkós is. Láttam én ám a talikon, hogy a szeme se áll jól
Én is ilyen voltam, és felnőttnek, ha kell, a jég hátán is megélek.
Jucmuc!
Bocsánat, annyira el voltam a magam bajával, hogy még gratulálni sem tudtam a kislányhoz. Gyönyörű ajándék ám ez!!! Köszönöm még egyszer, hogy olyan sokat gondoltatok ránk. Bizom benne, hogy ha legközelebb Olaszba megyünk, összejön a tali, csak most annyira rossz lett volna látni a nagy hasadat, tudván, hogy az enyém már nem sokáig lesz nagy. Úgy-e megérted?!
Évi!
Megbántottalak?
Tina!
Hihetetlen nagy fiú ez a Dávid. Te dolgozol már?
Szilárd ügyesen vette a beszoktatást az oviba. Hétfőn, kedden, szerdán 2-2 órákat volt különböző napszakokban. Csütörtökön reggeltől a lefekvésig, ma pedig egész nap. Egyik nap sem volt komolyabb gond, és a kajálás is egész jól ment már a végére. Fura reggeliket kapnak. Nutellás kenyér, mézes kenyér nála kizárt, mert nem nagyon édesszájú. Max a lekváros kenyér még elmegy. Az alvás nem nagyon ment, másfél óra után sikerült elaludnia, és fél órát aludt, mert fel kellett kelni, uzsizni. De cumi nélkül aludt el, nem adták oda neki, és nem is kérte. Csak hát ezért kicsit tovább tartott az elalvás. Itthon bekapja a cumit, befordul és alszik 2-3 orákat. De én kértem, hogy ha nem sir, ne adják oda a cumiját, hátha leszokna róla. Igaz, hogy csak alváshoz kell neki, de arról sem ártana már leszokni.
Én jövő héttől újból megyek dolgozni. Egy porcikám sem kivánja! Néha még mindig gyengének érzem magam (lelkileg). El-el sirom magam minden kis apróságon, pedig nem vagyok egy sirós tipus. De hát egy ilyen dologhoz kell az idő.
Képzeljétek, úgy néz ki, máris lesz peteérésem. 4 napja el kezdtem mérni a hőmet, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy visszaáll-e a szervezetem a rendes kerékvágásba. Aztán mélyrepülésbe kezdett a hőm, és ma a nyákom is nagyon pé-re utalt. Gondoltam, ellövök egy LH tesztet, úgy is van itthon bőven belőle. És hát megjelent a második csik, igaz, még nem erősebb, mint a teszt csik, de ez már azt jelenti, hogy pár nap múlva pé-m lesz. Csinálok holnap is, hátha erősödik. Gondolom, nem azért pozitiv, mert még HCG van a szervezetemben, és azt érzékelte?! A nyák és a petefészkemben a szurkálás is eléggé arra utál, hogy máris van pé-m. Ha ez igy van, akkor már a decemberi menses után tudunk próbálkozni.