Megnéztem én is a képeket, úgy tűnik, jó hangulat volt.
Nekem az a gondom, hogy nem mindig tudom beazonosítani, hogy ki kicsoda. Hiába, na, új vagyok.
Az egyik kislányom olyan füles, áll alatt megkötős rózsaszínű sapi van, na olyan kellene nekem is. Ha nem vagyok indiszkrét, hol van a beszerző hely?
Nekünk vagy nagyon vastag, vagy nagyon vékony sapkáink vannak, és csak a nagyon vastag télinek van lehajtós füle. Azt mégsem adhatom rá, de azért már fúj a szél...
Szopi, alvás: szerintem vannak alvós, 4 óránként evős, tankönyvi eset babák, és vannak totál rendszertelenek. És a két tábor lakói időnként cserélődnek. Képzeljétek, Lilla baba ma éjjel is csak egyszer kelt, aztán délelőtt-kora délután 3 és fél órát aludt egyben!
Ennyit egyszerre nem aludt szerintem egy hónapja. Pótol a kis lelkem. Én még mindig nem tudom, naponta hányszor szopizik Lilla, mert ahányszor panaszkodik, mindig a szopival próbálkozom, aztán ő eldönti, hogy kér-e. Ebből kifolyólag az a rendszer, hogy nincs rendszer.
De szerintem ő is éjszaka eszik nagyobb mennyiséget, akkor nem vonja el a figyelmét semmi.
Őszi ruhatár: Ideje lenne elővenni a vastagabb ruhákat, néhány napja nálunk is nagyon hideg van (24 fok, de én akkor is fázom
). A mi ruháink nagy része is turis, sokat kaptunk ajándékba, meg vettem is, főleg a Tesco-ban. Így is van olyan gyönyörű kisruha, ami 1X-2X vagy egyszer sem volt rajta.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha kettesben van velem itthon, akkor nem adom rá a legszebb ruháját. Emiatt a legszebb ruhák csak keveset vannak használatban, ha megyünk valahova, ezért szerintem nekünk fölösleges túl sokat költeni erre.
Pelus: Lilla baba egyszerűen nem hajlandó felavatni az egyetlen mosható pelusát.
Ha eldobható van rajta, reggel menetrend szerint mindig van kaki. A moshatót már 3X adtam rá éjszaka (azért csak ennyiszer, mert kb. 36 órát szárad a bambuszbetét), és mindig csak pisisen vettem le róla. Azért várom a kakit, hogy el tudjam dönteni, tudnám-e én ezt csinálni hosszú távon. Addig is tettem egy kísérletet az Auchan-ban kapható gazdaságos pelenkával, hiba volt. Olcsó ugyan, de 3 órát volt a gyereken, és tele volt a popsija gyöngyökkel, kifolyt az ultramagja. Szóval "Andi" nevű gazdaságos pelenkát ne vegyetek!
Kutyafüle: Ha én rakott krumplit készítek, akkor az az ebéd, és kész. Ha előző napról maradt leves, akkor az van mellé, ha nincs, akkor nincs.
Na, megyek, Babókát sétáltatni kell.
Réka