Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én az áprilisi hónapban szoktam fórumozni, ápr. elejére vagyok kíirva! De van itt olyan téma, ami engem is érdekel vagy hozzá tudok szólni! :) :)

mamacka: Én is orrdugulással szenvedek, főleg este. Én el is mentem fül-orr-gégére, és ott felírt a dokinő egy olyan orrcseppet amit úgy kevernek össze,és kismamaként is tudok használni megbeszétük, h csak este használom, h tényleg normálisan kapjak levegőt, mert a babinak sokkal rosszabb ha nem kapok jól levegőt. Szerintem ezt próbáld ki, menj el szakrendelésre, és biztos, h fognak tudni segíteni!

detty74: Megy a nagy DRUKK Nektek!!

Kép

Kép
csnixi
 
 


Szia Csnixi! Üdv nálunk. Én március 27-re vagyok kiírva, amiből ugy bármi lehet, még akár április 1. is. :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


viggi79:
Igen! :) az április 5-ből is bármi lehet, hiszen az utolsó 2 hétben már csak gyarapszik a kis baby! :)

És mit látok, h te is a SOTE II. fogsz szülni! :) Én is! :)

Kép

Kép
csnixi
 
 

 
 

Sziasztok!

Detty! Gratula a jó eredményekhez! A tesódnak pedig mielőbbi felépülést! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Fel a fejjel!
Privi készülőben...

Márti! Neked is gratula!

Nem tudom, kinek akartam még reagálni, vissza kell még olvasnom!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Bettiny!
Jó, hogy Nálad is pozitív eredmények vannak! Szóval Te is a kukisok táborát gyarapítod? :D

Minyu!
Ügyi vagy, hogy ilyen gatyát tudtál kreálni! Hát súlyfelesleg nemigen van rajtad! :D

Mamacka!
Ne törődj vele, hogy lehúzták a munkádat! Te tudod, milyen értékes, és mennyit dolgoztál vele, majd idővel reméljük ők is észreveszik.
Jók azok a pizsik, amikről tettél fel képet!

Pizsi vs. hálóing:
Én csak nyáron hordok hálóinget, amíg meleg van. Aztán pizsire váltok, fázós vagyok sajna. Még nem tudom, mit viszek a kórházba, azt hiszem mindkettőt. Bár ott nem nagyon szeretik a pizsit, legutóbb is elég furcsán néztek rám, amikor közöltem, hogy én csak pizsit hoztam.

Sokan írtátok, hogy "Én nem vagyok pesti". Hát én sem. Bevásárlás és lehetőségek szempontjából biztos könnyebb dolga van annak, aki ott lakik, de én másért nem irigykedem. Én a vidéki életet semmi pénzért nem adnám fel a pestiért. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit! Ez csak az én véleményem.

További szép estét! :)

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Anikó: én nem tabletaként szedem a kálciumot, hanem injekció ampullát iszom meg. Beletöltöm valami italba és úgy iszom meg.
Nekem bejöt.
Ma reggel megint meglátogatott a vuk.
Van más is aki még mindig hány????

Egyébként: Ma már 16!!!!!! hetes vagyok!!!!!

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vadszi!

Gratula a 16. héthez! Akkor most már tényleg ideje, hogy a róka valaki más életét keserítse! Kitartás!

Kép
Kép
detty74
 
 



Kép
Kép
20100310
 
 



Kép
Kép
20100310
 
 


mamacka
hát egyelőre nem tűnik úgy h nagyon meg fog nőni
orrdugulásra:
a mutató ujjad körömágyának belső, testhez közeli sarkát nyomd 30mp-ig a körmöddel v vm hegyes dologgal pl kifogyott tollal. kicsi pihi, masszírozás, utána ismétlés, összesen 3X
majd jöhet a másik kéz
yilonne
 
 


mamacka,. detty,
Húúúúú Csajok!! De jó hogy felvetettétek ezt az orrdugulás témát!! Én ma hajnalban úgy kivoltam már, hogy majdnem bőgtem!
Flóránál is volt dugulés, de csak az uccsó 2 hónapban.
Most pont olyan katasztrófa mint nektek!! És mamackához hasonlóan én sem nagyon merek használni orrcseppet... csak amikor már végképp nem bírom tovább - pl ma hajnalban.
A tengervíz nálam se ér sz@rt se, Otrivinnal próbálkozom néha... de ahogy elolvastam az összetevőit... hááát elég szörnyen hangzott.
Mamacka, ha bármi okosat megtudsz, akkor vevő vagyok minden ötletre!!!
Flóra 9-ig szunyál, én is aludhatnék... de ma is már 5:15-kor a hülye orrdugulás miatt ébren voltam. :cry:

detty,
Mennek a drukkok tesódnak!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ma nemtem volna dokihoz... de pont szülni ment, így elmaradt a vizsgálat. :( Pedig már rohadt kiváncsi vagyok az AFP eredményemre.
Majd holnap....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Mamacka! Köszi az infót a vírusról, így még jobban megerősödtem, hogy még a családomat sem engedném oltani...
Ösztöndíj ügyben pedig kitartás, túlleszel rajta hamar!
Anitával nekem volt gondom. Az egyik méret szorított, a következő már túl nagy volt, és több modellt is kipróbáltam. Ennek egy kézzel nem tudtam kapcsolgatni a szopis kapcsát, más melltartókét igen. De legnagyobb gondom az volt, hogy nem találtam kényelmeset.

Márta! Gratu a kisfiúhoz!!! :)

Detty: ezek szerint inkább fiatalodtál! Szupi eredmény!! :) Látod, nem kell aggódni!

Ktouch: simán jó a sportos melltartó, akár a top is, de ha nő egy nap alatt 3 méretet a melled a sok tejcitől, akkor lehet, hogy jól jön majd az alátámasztás. :)

Detty: tesódnak mennek a + energiák!!!

Minyu! Ha nem írod, akkor is dicsérem, tök ügyes vagy!!! :)


Képzeljétek, tegnap voltam a Bboom üzletében és nagyon jó cuccaik vannak. Egyenlőre csak egy farmert vettem, örültem, hogy a fiam addig is el tudott lenni könyvlapozgatással. :) De tényleg nagyon jó cuccaik vannak, a farmernacik is szuperek, van szűk szárú is, bő is, egyenes is, szóval szuper! Köszi annak, aki ajánlotta!

Kép

Kép
monccs
 
 


jó reggelt!

Monccs!

Mennyiért vetted a farit? Én is néztem neten azt a boltot, gyönyörű cuccaik vannak.Én is benézek majd. Milyen árban vannak farik? Mert én csak farmert hordok. :)

Vadszi!

Ne izgulj nem vagy egyedül, ketten visszük a prímet hányásban, azzal kiegészülve nálam, hogy nálam egész nap megvan még az émelygés és öklendezés is, amitől egész nap rosszul vagyok, pedig nekem is ma van a betöltött 16.hetem!!!!!
Mikor mész afp-re?

Tököm kivan már. Irigylem azt aki csak orrdugulástól szenved, látjátok minden csak viszonyítás kérdése! Mellesleg nekem is dugul az orrom iszonyúan, aludni is alig tudok, úgyhogy nálam sz@arabbul higyjétek el senki nem lehet.... :?

Amúgy a felrakott pizsik, hálóingek gyönyörűek, de néztem az árukat és 8-9000.-ft, hát köszi, inkább veszek a kínaiban 1500 ft.-ért, ott is lehet tök szépeket kapni és az is tiszta pamut. Ennyi pénzért mint ezek a pizsik már farmert veszek inkább.... :?

Csajok hétfőn megyek afp-re aztán 1 hét múlva genetikai uh!!!! :)
csézjang
 
 


dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos véleménye a H1N1 oltásról

Miért ellenzem?

- Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!

- Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak! Talán még Afrikában…

- Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.

- Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.

- Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma – hamis.

- Eddig mindenhol azt tanították, hogy 3 éves kor alatt nem szabad teljes sejtes vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott.

- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek is ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?

- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek vannak,

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Orrdugulás
Elkezdtem szedni a kálciumot és sokkal-sokkal jobb! Tudok aludni!

Honey
Próbáld ki!


Csnixi
Köszi ez jól hangzik... nemtudod mi a neve?

Már csak fül orr gégére kellene valahogy eljutnom... ajjajjj...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Moncs
Én ajánlottam örülök, hogy tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anitával nekem volt gondom. Az egyik méret szorított, a következő már túl nagy volt, és több modellt is kipróbáltam. Ennek egy kézzel nem tudtam kapcsolgatni a szopis kapcsát, más melltartókét igen. De legnagyobb gondom az volt, hogy nem találtam kényelmeset.


Lehet ez is alkati kérdés is, nekem nagyon bejött!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Amúgy a felrakott pizsik, hálóingek gyönyörűek, de néztem az árukat és 8-9000.-ft, hát köszi, inkább veszek a kínaiban 1500 ft.-ért, ott is lehet tök szépeket kapni és az is tiszta pamut. Ennyi pénzért mint ezek a pizsik már farmert veszek inkább....


Igen így van ezek drágák a típusok miatt tettem fel, írtam olcsóbb megoldásokat is.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


kicsit eltűntem, de nagyon sok munkám volt, itthon meg szaladt a lakás, a skacokkal is volt ez az, szóval el voltam havazva rendesen.

olvasgattam, lóugrásszerűen.

orrdugulásra lehet kapni gyógyszertárban gyógynövényes cuccot, ami terhesek is nyugodtan használhatnak. első terhességemnél majd megőrültem tőle. a barátnőm szintúgy ő otrivin -nasivin kombót nyomott, egy éves a gyereke és makk egészséges :) ha már nagyon sokszor használta akkor egy ideig a gyerek orrsprayt vette elő.

asszem mamacka v minyu írta, h tök más ez a terhessége, a fiúkkal semmi baja nem volt! csatlakozom! álomterhességeim voltak a fiúkkal! most bezzeg! minden nyavalyám van! fejfájás, hányinger, undor, emésztési panaszok, pattanások, fáradtság, derékfájás, amit akartok. ettől függetlenül, sztem simán lehet h megtréfál minket a természet és fiú lesz hármaska is :)

pizsi: a c&a ban 2-3000 ftért lehet most nagyon nagyon szépeket venni! (legalábbis a mom parkiban)
ja és a jánosban a szüléshez adnak kórházas hálóinget, szal azzal nem volt para. utána meg pizsinaci póló felhúzás.

yilonne: te is 12. kerület?

a h1n1 vírusos anyagokat mindenkinek köszi! jó elolvasni, egyértelmű h nem adatjuk be senkinek. (eddig se akartuk, de most legalább biztos is vagyok magamban)

MINDENKINEK GRATULA A KIVÁLÓ EREDMÉNYEKHEZ!!

és szép, napos hétvégét kívánok!!!!

KépKépKép
dongó
 
 


ettől függetlenül, sztem simán lehet h megtréfál minket a természet és fiú lesz hármaska is


És kiderül, hogy csak szimplán öregszünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tényleg a C&A-ban én is nagyon szép kis pizsiket vettem!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Meg sem merem nézni hány oldal a lemaradásom :oops:
Azt hiszem készítek jegyzetfüzetet és elkezdem a visszaolvasást :lol:
danyuci
 
 


Dongó!

Császárnál adnak kórházi hálóinget vagy meztelen vagy műtét közben? Mert asszem nekem most császár lesz másodszorra előző műtéteim miatt. :?

Császárnál spinált adnak?Megkapod utána egy puszira aztán apának adják ugye?Majd még kérdezek erről később....

Ja császár után kényelmesebb a hálóing nemigaz?Mert gondolom a pizsi naci gumija nyomja a műtéti sebet és fájna... :?
csézjang
 
 


Sziasztok!

Tegnap kifelejtettem egy téma reakciót:
Kérdeztétek, hol lehet kínaiban kismama cuccokat venni. Egyik ismerősöm az Asia Centerben vett tök olcsón, kb. 2 ezer körül tök jó, kényelmes gatyákat. Nem kifejezetten kismamanadrág, te tök olyan, mintha annak készítették volna. Láttam is a csajon. Később a gumis részt vissza lehet hajtani, és úgy csípőgatyának lehet hordani.
Meg állítólag felsőket is lehet olcsón kapni, ami kismamának és a későbbiekben is hordható. Szerintem érdemes elnézni oda, aki teheti!

Hányásban, orrdugulásban szenvedőknek kitartást!!!
Nekem is be szokott dugulni az orrom, főleg éjszaka és reggel, de nem vészes.

Egy jó tanács, aki még nem hallott volna erről: igaz hosszútávon nem megoldás, de "tűzoltásnak" megteszi:
Ha pl. a bal orrlyukad be van dugulva, akkor feküdj a jobb oldaladra! Rövid időn belül kidugul az orrod! Először tök hülyeségnek tartottam, amikor először hallottam, de kipróbáltam, és tényleg igaz! Csak az a lényeg, hogy mindig az ellenkező oldaladra feküdj, mint amelyik orrlyukad be van dugulva!
Remélem nem néztek bolondnak, hogy ilyeneket írok! :)

Na majd még később benézek.

Kellemes szombatot mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Ha pl. a bal orrlyukad be van dugulva, akkor feküdj a jobb oldaladra! Rövid időn belül kidugul az orrod! Először tök hülyeségnek tartottam, amikor először hallottam, de kipróbáltam, és tényleg igaz! Csak az a lényeg, hogy mindig az ellenkező oldaladra feküdj, mint amelyik orrlyukad be van dugulva!
Remélem nem néztek bolondnak, hogy ilyeneket írok!


Ezt én is szoktam, és átmenetkor mikor mind a kettő félig van csak bedugulva akkor szoktam megpróbálni kifújni! :)

De nekem most nincs is takony csak ödéma... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Pelenkázótáskák férfiaknak is a bboom-ban

http://www.bboom.hu/pelenkazotaska

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


H1N1-ről még itt:
http://lenkeidoktor.hu/?p=263


"Nem javaslom az új oltást, mert eddig mindenütt azt oktatták, hogy 3 éven aluli gyermeknek nem szabad teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott. Kipróbálatlanul? Vagy majd most kipróbáljuk? Hát az én unokámon biztosan nem.
És a terhesek?

Veszélyeztetett és az elsőként oltandó csoportba tartoznak a terhesek. Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinával nincsenek vizsgálatok, mi több, eddig tilos volt így oltani. „Nem lesz olyan gyártó cég, amely leírja, hogy terheseknek ajánlja, hiszen nem áll rendelkezésre elegendő információ, ugyanakkor tudjuk, hogy az influenzával járó lázas állapot megnöveli a szövődmények kockázatát” – mondta Falus Ferenc országos tisztifőorvos. Ennek ellenére az első ütemben oltandók közé sorolták a várandósokat, méghozzá az ingyenes oltással (teljes sejtes vírus!).

Most akkor olthatók? Vagy kinek a felelősségére olthatók a várandósok? Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani? "
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.10.03 11:26-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


dongó
igen 12keres vagyok én is, böszi csörsz sarok

mamacka
köszi a h1n1 cikket

az ázsia centerbe lehet ki kéne nézni majd
nekem még kéne szereznem egy gatyát

orrdugulósok
tényleg ajánlom kipróbálásra a múltkor írt nyomogatós trükköt
chikung-on tanultam
a meridiánokkal van összefüggésben
meg ha nem elég, akkor az orrcimpa tövét is lehet ua módszerrel 3X30mp ig nyomni
házipraktika pedig
vöröshagyma darabkát kell bedugni az orrba, az szépen kitiszít
vagy sósvizet felszívni

Zsombi már nagyon sokat mocorog
néha igen határozottan, nagyokat rugdos
szerintem tornázik :P
csüt végre UH

Kép
yilonne
 
 


Jelentem végeztem a visszaolvasással, közben ebédfőzés, ebéd, altatás...ja és jegyzeteltem, így milyen könnyű, amúgy rég elfelejtettem volna mindent :oops:

Biribon,
igen, erre az erszényre gonoltam, amit másodszor beraktál, csak szerintem ahhoz, hogy csak fél évet tudom használni, elég drága, akkor még nézelődnöm kell, bár Mamacka adott máris tippeket...

Mamacka,
köszönöm, elmerülök majd hordozó témában, mert nem szeretnék új babakocsit beszerezni...Anita dolgok tényleg nagyon jók, a mellprotetizáltak imádják, de én nem nagyon használok melltartót, szopisat a Müllerben vett tavaly a férjem, mikor hazajöttünk a kórházból...

Sterilizáló,
nekem nem volt, most sincs, nem tudok hozzászólni...

Márta,
gratulálok a kisfiúhoz! ...már én is kíváncsi vagyok :lol:

Vadszi,
örülök, hogy kapsz néhány ruhát, tényleg nem az a fontos, hogy vadi újak legyenek, arra apár hétre, míg ki nem növik tökéletesek lesznek...hidd el.
nem akarlak elkeseríteni a hányással kapcsolatban és Csézjangot sem, de nekem van ismerősöm, aki végighányta a 9 hónapot, sőt még a szülés napján és közben is hányt...ekkor mondtam, hogy az előzőnél szerencsére félidőben abbahagytam...most már a 12. héten.

Detty,
gratulálok az integrált eredményhez, a gyógyszerekkel tényleg együtt lehet élni, Anya fiatal kora óta szedi a béta-blokkolót...
Öcsédnek +++++++++++++++++++++

Hálóing-pizsi,
A kórházban dög meleg van én ezért hálóingezek, itthon inkább pizsi...

Egyre kékebb a tábla, de a lányok még behozhatják a lemaradást :lol: :lol: :lol:

Honey,
miket sikerült beszerezned???

Anicca,
valószínű a babát érzed...17-20. hét körül biztosan minden első babás is érezni fogja...majd a többediknél előbb megy...nálunk már néha focimeccs van odabennt :wink:

Yilonne,
a szopis melltartó nem muszáj, de ha sok a tejci, akkor brutál érzés...na. meg a betét miatt kellett nekem, egyébként én sem hordtam előtte...

Bettiny,
óóóóóh mégegy fiúcska :lol:

Szabccsi,
pedig tudni kell megállni, azért a tiéd a tested, hogy irányítsd...pl. a jóga tuti ötlet hidd el...

Minyu,
szupi a gatya, mikor még nem olvastam, csak a képeket futottam át, azt hittem pocakfotó...kerestem is rajta a pocakod :lol: :lol: :lol:

Orrdugulás,
nem volt, nem tudok rá mit mondani...

Dizzy,
én írtam a "nem vagyok pesti"-t...nem bánom csak annyi mindenhez nem tudok hozzászólni...a vidéki életet nem cserélném el, épp nemrég vettünk házat, hatalmas telekkel...az elkövetkező 10 év tennivalója meg is van :wink:

Ez a fiú-lány várandósság fura, amit írtok, mert én a fiammal a 20. hétig hánytam, sőt minden bajom volt, viszont most egész jól viselem, annyira különbözik mindegyik, bár még nem tudjuk, kit rejt a pocak :cry: pedig én már nagyon szeretném :wink:

Szép hétvégét mindenkinek! Danyuci
danyuci
 
 


Hálóing-pizsi,
A kórházban dög meleg van én ezért hálóingezek, itthon inkább pizsi...


Igen ez is nagyon fontos szempont!

Én anyóstól első babánál kaptam kifejezetten szoptatós hálóinget de baromi meleg az anyaga, szakadt rólam a víz!
Könnyű vékony anyagút vegyetek!
Hihetetlen meleg van a kórteremben a babák miatt és ráadásul szülés utáni tünet a bővebb izzadás!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Még egy érdekes szösszenet:

Köztudomású, hogy az influenza elleni oltottságban az egészségügyi dolgozók, köztük az orvosok a sor végén járnak, azaz nem oltatják magukat. Ez az adat megállja a helyét egész Európában. Ugye, senki nem gondolja, hogy valamennyien felelőtlenül gondolkodó, tudatlan emberek?
Talán azt tudnám tanácsolni a bizonytalan laikusoknak, kérdezzék meg háziorvosukat, de ne arról, hogy ajánlja-e az oltást. Hanem kérdezzék ezt: „Doktornő, doktor úr, Ön beoltatja magát? És a gyermekeit, az unokáit?”

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


http://szatyor.org/rolunk
A Szatyor Bevásárló Közösség egy informális egyesülés, amelyet néhány, lelkes, tudatos vásárló indított útjára azzal a céllal, hogy magas minőségű, lehetőleg organikus termesztésből származó, helyi termékeket vásárolhasson, korrekt áron.

Kép
yilonne
 
 


mamacka
megnézted a világra jönnit?
yilonne
 
 


Most a Brendonban akciós egy szopis hálóing, szemezek vele...lehet szülinapi ajándék lesz...az anyaga nagyon jó vékony...bár a kórházban minden nap annyit adtak, amennyi kell, csak nekem nem volt elég nyitott az eleje, és mindig ki kellett bújni belőle...de akkor augusztus volt, most március lesz...még rábeszélem magam...

Mindig elfelejtettem írni, ami viszont nekem nagyon bejött az első 2 napban az az eldobható bugyi...oké környezetszennyezés...de mégis praktikus volt, varratszedésre már sajátba mentem...
danyuci
 
 


Eldobható bugyi milyen? És hol lehet kapni? Bárhol?

Kép

Kép
ktouch
 
 


Azért van ellenpélda az oltásra: ma tanítottam a háziorvosom lányát, és ő mondta, hogy az anyja (a dokim) tegnap megkapta az oltást, és a jövő héten ők, vagyis a gyerekek (15 és 16 évesek) is megkapják. És más orvosokról, nővérekről is tudok, akik beoltatták vagy magukat, vagy tervezik az oltást.

Nekem sajnos a jobbra-balra fordulás nem jön be az orrdugulás ellen, csak akkor, ha meg vagyok fázva. Akkor a gravitáció miatt a váladék tényleg el tud mozdulni, amitől az ember hirtelen levegőhöz jut. Most viszont nincs váladék, csak nyálkahártya duzzanat.

Nekem ez a terhességem könnyebb, mint Alexával volt. Akkor nagyon sokat fájt a hasam, bár hányás, rosszullétek akkor sem voltak. Most csak ritkán fáj, és ha lefekszem, elmúlik. Gondolom, kicsit túlhajtom magam, meg a mostani stressz sem tesz jót (tegnap este már lépni alig tudtam, annyira fájt).

Kép
Kép
detty74
 
 


Ktouch,
én DMben vettem, hálós, szellőző és nem aggódtam, ha átázik hogy mosom ki, csak kidobtam...
danyuci
 
 


Detty,
vigyázz magadra és pihengess, amikor csak tudsz...
danyuci
 
 


Danyuci!

Köszi, igyekszem pihenni, de nem mindig jön össze.

Az eldobható bugyit vetted a DM-ben? És hálós? Olyan kerestem tavaly, de csak a Cora-ban kaptam nem hálóst (viszont ha kicsit jobban meghúztam, szakadt). Nekem nagyon bejött, még a gyerekágy elején is azt használtam (kaptam is egy csomót, azok jók voltak, de Svájcból "jöttek"), mert így nem kellett tartani a balesetektől.

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty,
igen a Dmben hálósat kaptam, nekem nem volt gond vele, nekem is nagyon bejött :wink:
danyuci
 
 


Köszi, danyuci, megnézem majd.. ..azért biztosan praktikus darab :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Bugyinak én a tenna hálós bugyit ajánlom. Az eldobhatósok nem tartják úgy a nagy betétet (szintén Tenna a legjobb)

Nekem volt eldobhatós. Azt viszont a szüléshez vittem be amikor orrán száján folyt a víz tartotta a betétet de annyira nem erős mint a Tenna.

A Tenna randa de jó! :)


Azért van ellenpélda az oltásra: ma tanítottam a háziorvosom lányát, és ő mondta, hogy az anyja (a dokim) tegnap megkapta az oltást, és a jövő héten ők, vagyis a gyerekek (15 és 16 évesek) is megkapják. És más orvosokról, nővérekről is tudok, akik beoltatták vagy magukat, vagy tervezik az oltást.


15-16 éves kicsit más mint a három év alatti, pláne fél éves, illetve a várandósok, mondjuk én a 15 éves gyerekemnek sem adatnám be.

yilone
Igen megnéztem, gyönyörű! Csak a közepét nem láttam mert közben dolgoznom kellett.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


csézjang:
Vadszi!

Ne izgulj nem vagy egyedül, ketten visszük a prímet hányásban, azzal kiegészülve nálam, hogy nálam egész nap megvan még az émelygés és öklendezés is, amitől egész nap rosszul vagyok, pedig nekem is ma van a betöltött 16.hetem!!!!!
Mikor mész afp-re?


Én majd csak a jövőhét végén megyek afp-re. Azt mondta a doki, hogy akkor lesz jó. Pénteket mondott. Igaz akkor már megkezdem a 17. hetet, de igazából 3 nappal úgye fiatalabb. Csak péntekre meg progim van, szóval lehet, hogy csütörtök lesz.

Egyébként nekem vannak rosszabb és jobb napjaim. Ha jobb, akkor szinte semmi bajom nincs. De ha kimondottan rossz, akkor egész nap émelygek, de nagyon.
A köztes állapotban csak reggel van bajom. Ha gyorsan tudok enni, akkor meg tudom uszni.
Anyu azzal biztat, hogy ő mindig félidőig volt rosszul. Reménykedem...

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


nekem császár után is mindkétszer pizsim volt. én még nyáron is azt hordok, de nyilván vékonyabb anyagból. a műtét alatt persze pucér az ember. ez van, muszáj, h odaférjenek :)

eldobható bugyi: gyógyszertár! mamacka által írt tena! ez is hálós.

yilonne: közel a királyhágó térhez! van ott egy zsákutca, na abban lakunk.


ISZONYÚAN fáj a fejem. juhé.

KépKépKép
dongó
 
 


Hahó!

Még mindig hálóing, pizsi témában: első körben nekem is hálóing volt, a csaszi miatt ez tényleg jobb, mert nem nyomja a hasat. Második körben csak kinyúlt póló, ill. a kinaiban vett rövidgatyás pizsi.

eldobhatós bugyi: én is hálósat vettem, de nekem nem tartott jól... Így 2. szülés előtt vettem a tescoban 99 ft-ért óriási pamutbugyeszokat, fekete szinben, asszem 6 db-ot. Ebből 1-et kidobtam (nyilván ezért is vettem ennyiért, hogy ne sajnáljam kidobni), a többi most jó lesz. Egyébként betétből is Tenát és éjszakai Allwayst is használtam, bár sztem a vérzés egyénfüggő. Mikor csökkent a vérzés, akkor viszont csak a pamutos tetejű Naturella betét volt jó, az Allways irritálta a gátsebem.

(de fura, hogy már most felmerül a szülés témakör... Bár mindig elfelejtem, hogy én a tábli végén vagyok, és a legtöbben már félidőhöz közeledtek erősen :) )

hányás: reggelente, még van hányingerem, de általában hideg viztől elmúlik. (van azért néha, hogy kitaccsolok...) Szülőszobán sokan lesznek roszul, mert 2-3 ujjnyi tágulásnál termelődik valami hormon, amitől hányingere lesz az ember lányának. Az 1. szülésnél mondtam is a szülésznőnek, hogy hánynom kell. Erre ő: az nagyon jóóóó, annak örülünk. (Hát ja, máraki...)

Na, megyek...

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


dongó
akkor majd járhatunk játszóra együtt
ti hova jártok amúgy?
yilonne
 
 


Én is vettem occsótartós tescos bugyit de nekem az sem tartott úgy mint a randa gyógyszertári tenna háló. Azt is lehet mosni.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ISZONYÚAN fáj a fejem. juhé.


Nekem is juhé! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok
Megint újra itt:) csak kicsit szörnyű héten vok túl, de a munka tetszik nagyon, csak a fiam hiányzik iszonyatosan
Hétfőn megyek 14re dokihoz, szerintetek nem baj, hogy akkor már majdnem a 17hetet töltöm és még AFP-n nem voltam?????
Kiváncsi vok, most megviszgál e meg mit fog mondani, mert görcsölget a hasam elég rendesen pár napja,
nincs időm vissza olvasni, de remélem mindenkinél minden oksa

Kép

Kép
andrea001
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: