Jelentem végeztem a visszaolvasással, közben ebédfőzés, ebéd, altatás...ja és jegyzeteltem, így milyen könnyű, amúgy rég elfelejtettem volna mindent
Biribon,
igen, erre az erszényre gonoltam, amit másodszor beraktál, csak szerintem ahhoz, hogy csak fél évet tudom használni, elég drága, akkor még nézelődnöm kell, bár Mamacka adott máris tippeket...
Mamacka,
köszönöm, elmerülök majd hordozó témában, mert nem szeretnék új babakocsit beszerezni...Anita dolgok tényleg nagyon jók, a mellprotetizáltak imádják, de én nem nagyon használok melltartót, szopisat a Müllerben vett tavaly a férjem, mikor hazajöttünk a kórházból...
Sterilizáló,
nekem nem volt, most sincs, nem tudok hozzászólni...
Márta,
gratulálok a kisfiúhoz! ...már én is kíváncsi vagyok
Vadszi,
örülök, hogy kapsz néhány ruhát, tényleg nem az a fontos, hogy vadi újak legyenek, arra apár hétre, míg ki nem növik tökéletesek lesznek...hidd el.
nem akarlak elkeseríteni a hányással kapcsolatban és Csézjangot sem, de nekem van ismerősöm, aki végighányta a 9 hónapot, sőt még a szülés napján és közben is hányt...ekkor mondtam, hogy az előzőnél szerencsére félidőben abbahagytam...most már a 12. héten.
Detty,
gratulálok az integrált eredményhez, a gyógyszerekkel tényleg együtt lehet élni, Anya fiatal kora óta szedi a béta-blokkolót...
Öcsédnek +++++++++++++++++++++
Hálóing-pizsi,
A kórházban dög meleg van én ezért hálóingezek, itthon inkább pizsi...
Egyre kékebb a tábla, de a lányok még behozhatják a lemaradást
Honey,
miket sikerült beszerezned???
Anicca,
valószínű a babát érzed...17-20. hét körül biztosan minden első babás is érezni fogja...majd a többediknél előbb megy...nálunk már néha focimeccs van odabennt
Yilonne,
a szopis melltartó nem muszáj, de ha sok a tejci, akkor brutál érzés...na. meg a betét miatt kellett nekem, egyébként én sem hordtam előtte...
Bettiny,
óóóóóh mégegy fiúcska
Szabccsi,
pedig tudni kell megállni, azért a tiéd a tested, hogy irányítsd...pl. a jóga tuti ötlet hidd el...
Minyu,
szupi a gatya, mikor még nem olvastam, csak a képeket futottam át, azt hittem pocakfotó...kerestem is rajta a pocakod
Orrdugulás,
nem volt, nem tudok rá mit mondani...
Dizzy,
én írtam a "nem vagyok pesti"-t...nem bánom csak annyi mindenhez nem tudok hozzászólni...a vidéki életet nem cserélném el, épp nemrég vettünk házat, hatalmas telekkel...az elkövetkező 10 év tennivalója meg is van
Ez a fiú-lány várandósság fura, amit írtok, mert én a fiammal a 20. hétig hánytam, sőt minden bajom volt, viszont most egész jól viselem, annyira különbözik mindegyik, bár még nem tudjuk, kit rejt a pocak

pedig én már nagyon szeretném
Szép hétvégét mindenkinek! Danyuci