Nocika
Milyenre festetted magad?
Nekem is elkene mennem fodraszhoz mielott megyek haza
de hogy mikor nem tudom
Tok levan nove a hajam
Kisteso erkezesehez nem ngyon tudtam hozaszolni...csak az zavart,hogy a 2hetes nyaralasbol hosszabb lett es en mar ngyon mentem volna haza es akkor jottek ezzel a hirrel...baromi merges voltam amiert nem jottek idoben ertunk mert mar jol kinyaraltam magam
Igen a neni keddenkent jott
itt meg nem tudom,hogy fog de van a hazban szobaszerviz szal ha szeretnenk,hogy jojjon valaki akkor elintezik es akkor megsem valami ngyon idegen hanem egy bizonyos ceg aki a haznak dodozik
Mosogatogep meg marha jo en ngyon szeretem foleg,hogy a viz belevan kalkulalva ugye mar a berleti dijba annyiszor inditom el amennyiszer akarom...bekoltozeskor mindent atmostunk vele es tok magas hofokon mosogat nem ugy,mint kezzel
Majd ha egyszer felujitom otthon a konyham akkor lesz nekem is de addig nem tudom betenni
Mosogepet nem veszunk mert itt NY-ban sajna eleg regiek a hazak es a vizrendszer a csovek jo vekonyak
ezaltal a haz nem birna el a nagy mennyisegu vizet ha minden lakasban lenne mosogep
szal amikor en itt mosogepes lakast kerestem az luxusnak szamit nem normalis mint pl otthon...igy a l;egtobb haz pinyojaban van a mososzoba tele gepekkel...vgy a jobb helyeken minden emeleten(itt is ugy van) Nalunk pl az emeleten van 2mosogep es 2szarito...meg mindenki tisztitoba meg mosodaba kuldi de en nem fogom hat hogy nez ma ki az hogy mosodaban mossak a bugyim
Szal majd hazaviszem es otthon szepen az automata geppel jol kimosom szepre illatosra mert itt a gep eleg gyarta
forgodobos felul toltos a mososzert az aljara kell betenni eloszor es ra a ruhat oblitonek kulon flakon nincs
hanem majd ha feljon a mittomen milyen lampa(oblites) akkor kene beleonteni
na jah de nem allsz a gep mellett amig mos
nem is ertem hogy lehet igy mosni most visszasirom a japanban levo lakasunkat az milyen szep volt mar
Aposod mennyi idos?Es a mutet segitene?
Parod,hogy viseli?Mano hogy van?
Uj fotok johetnek majd tudok feltenni kepet ha hazaertem azaz szerdan
En miota idekoltoztunk meg nem foztem
kint vacsiztunk vgy rendetunk
Apacska nagy oromere
Nem tudok kajcsitippet adni mondjuk legyen totott kaposzta
Nem tom tobbiek hol vannak de nem jovok kicsit es leall az elet
Kata
Jovoheten varunk...irjunk irjunk de mirol ha nem ir mas
Enis
Aszontad jossz majd most mar nem
en ertettem rosszul
Beze
Latom mar tesem jossz
Anyci
Zsu
Furti
Lattalak a masikban
Csucsu
Olvasol meg neha
Pendi
Oleles draga es gyere minnel hamarabb
Hianyzol
Kitty
Ennyire osszevissza van a menzid
Dokihoz mikor is mentel?Ma?jelentkezz a hirekkel
Lampakat nem vettunk...nekem mondja ezt kell venni azt kell venni aztan mikor ottvgyunk a boltban mondom ez kell meg az nezzunk o nem akar
nem erossege a vasarlas a fuggony sincs meg aszonta meg tanulmanyoznunk kell kicsit ezt a dolgot mert nem olyan egyszeru
Forditott almas
az milyen?Mehet a receptesbe is