Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Bocsi, majd később olvasok és írok, de ezt muszáj :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Nem értem ide sajnos,nem voltam itthon egész nap...és holnap is ez vár rám. :roll:

Beze,
ne haragudj,de múltkor nagyon ki voltam bukva,így most írom ,hogy gyönyörű a kislányod és te is nagyon csini vagy.Tényleg nem nézel ki 30nak :wink:

Kitty,
persze,persze,tudjuk mi,hogy a laptetőre gyúrsz :lol: Tényleg,mi lett végül,megjött?

Zsu,
hú,már tényleg nincs sok hátra :)

Nóci,
hát úgy legyen.... :wink:

Anyci,
na,mensi???Mármint nem várom,hogy megjöjjön neked,nem úgy értem :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
neked meg jó munkát....de jó lesz látni majd a végeredményt...

Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 

 
 

De hülye vagyok,azért írtam,hogy nem értem ide ma,mert most már nem akartam írni....aztán mégis firkantottam pár szót midnenkinek 8) Szóval mégis ideértem,és írtam is...

Amúgy Bezén kívül mindenki tudja,hogy néha hülye vagyok,gondolom nem lepődtetek volna meg most sem... :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis, köszönöm. Nem is vagy hülye. :D A múltkori dolog megoldódott?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,
szeretném azt hinni,hogy igen...de legalábbis túlvagyok rajta :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Én kezdek náthás lenni....tegnap óta fáj a torkom és dugul az orrom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem, csak azért, mert éjszaka nyitott szájjal aludtam és az ablak meg nyitva van a fejem felett. És nem kaptam el semmit sem. Most nagyon nem lennék beteg :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Enis!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Jó pakolászást nektek!!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Enis! Nagyon örülök, hogy ilyen hamar vissza tértél hozzánk! Ha netán ki szeretnéd önteni a lelked itt vagyunk!!! DE ha gondolod priviben is megirhatod! Na nem akarok tolakodo lenni mielött félre értesz!!!!!!!!!!!! Nagyon sajnáltam, hogy valami gebasz van, de látom talán rendeződik én nagyon bizok és drukkolok neked!!!
Amugy nem vagy hülye van így ez mindenkivel elöfordul szal no para! Na és nekem ez a mondat????
Nos azért remélem, hogy ahogy elköszöntél tőlünk, hogy nem jössz egy darabig meg, hogy talán jobb hogy nem jött babka remélem már ujra dolgoztok rajta!!

Brid! Te most lázasan pakolsz hajrá, mert minjá idul a gépetek!!!!!!!!

Zsuzsu! Hát nagyon remélem, hogy tényleg nem lettél beteg bár azért éjszakára az ablak szerintem elég mersz dolog már ilyenkor nem???

Kitty!! Meglátszik, hogy beindult nálatok is élesbewn a projeckt különben nem let volna muszály!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze! Nálatok, hogy van alakuloban??? Nem csinálsz egy ovus vonalzot????

Én mára már kész vagyok! Föznöm nem kell mert van még maradék még mindig van a bolognaiból és voltam közibe meg elmosogattam meg felsöpörtem meg mindent megcsináltam szinte mert már csak a száritoról kéne leszedni azokat a ruhákat amiket már 2 napja kiteregettem!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Amúgy Ginuci a játszó szönyegen fekszik és csak dumál és dumál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Én szokás szerint rohanok egész nap...

Enis
örülök, hogy írtál! :D Remélem a múltkori dolog megoldódott, nem csak azt hiszed!
Még mindig nem jött meg...

Nóci
hát ööö izé :oops: Csak jönne már meg... (vagy ne, de akkor miért lett nega a teszt?)
Ginucid aranyos lehet, ahogy dumál! Te meg babázz, ne dolgozz!

Bridget
várunk vissza! Avassátok ám fel kellőképpen a lakást ;)

Zsu
nagyon finishben vagy!
Jobbulást!

Én melózok, rengeteg munka van...

Ma vittem anyut CT-re, eredményt még nem tudunk. Közben anyósom is kórházba került (múlthéten is volt, csak hazaengedték pénteken). Szóval nem unatkozunk...
Vendég
 


Sziasztok!

Enis, ennek örülök! :D Akkor hajrá, babuci! :D

Nóci, nem csinálok, mert egyrészt még szoptatok, bár már sajnos nem sokáig, emiatt, meg alapból is nem napra pontosan jött meg. Azt se tudom, mikor fog beállni.

Kitty, anyukádnak és anyósodnak jobbulást!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuzska, mielőbbi gyors javulást neked!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze én megértelek az biztos!Nagyon helyes csajszi vagy :D Nem látszol 30-nak :wink:

Enis drága hát végre jöttél :lol: :lol: :lol: Remélem hamar megoldódik a problémád!Nem is vagy hülye!Csak néha szétszórt de mi ilyennek szeretünk :lol:
Mensi sajnos megjött :( Elment a baba,nem sikerült megtapadnia a kis bogyónak :( DE nem vagyok elkenődve mert október új hónap új esély!Különben is azt kívántuk a párommal hogy karácsonyra sikerüljön hogy a fa alá feküdhessek (ajándék gyanánt)a pocakomban egy pici babával!

Zsu remélem is hogy nem bacis lettél :shock: Az most nagyon nem lenne jó!Jobbulást azért!!!

Nócikám,Ginuci nagyon ügyes kis lány már :lol: Te meg csak pörögsz mint a motolla :shock: Azért ha lehet pihenj is!Na apuka már megfürdette :?: Képzeld anyuék kutyája is Gina :wink: én szoktam Ginucnak hívni :lol:

Kitty,ne pörögj te se annyit,még megszédülsz :wink: Anyudnak és anyósodnak jobbulást!

Bridget jó pakolást!Aztán minden sarkot felavatni az új lakásban :lol: :wink:

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Beze, Anyci
köszönöm! :D

Tessék írni, még októberben nem is írt senki! :lol:
Vendég
 


Kitty te már írtális :wink:

Ja hát igen most megint mindenki be van punnyadva,velem együtt.Hát így mit fog olvasni Bridget :?: :idea: :shock: Szegény még elkenődik :(

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Anyci, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. :D
Kinek kell most nagyon drukkolni?

Kitty, teszteltél azóta?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szép estét mindenkinek!!

Nos ma nem jutottam gép elé eddig!! Nos nem hagyhattam ki, hogy oktober 1-én ne írjak! Ma is pörögtem ezerrel! Reggel keltünk arra, ébredtem, hogy a manó ugy és olyan hangosan szopta az ujját, hogy azt hittem mentem meg zabálom! Pedig nem akarom, hogy szopja az ujját!!! Van erre valami, hogy ne szokjon rá???
Aztán irány a bolt azzal megint elment 1 óra aztán ettem aztán etettem aztán nekiálltam nagynehezen fözni és ugy belemelegedtem, hogy még krokettet is gyártottam nem kismennyiséget aminek majd hogy nem se híre se hamva aztán csak etettem meg megint csináltam ezt azt tettem vettem és arra a következtetésre jutottam, hogy majd le szakad a derekam és a lábam mert szinte le se ültem csk mig etettem!! Nos aztán fürcsi mindenkinek meg kaja meg földhöz vágta apa a légzésfigyelöt, mert ma elszakadt a cérna, hogy tök fön van a gyerek és az csak riszt, hogy a gyerek nem vesz levegöt és most találtam a neten kölcsönzöt és itt Vecsésen van és holnap, ha megjön a pénzem akkor veszek ki egyet és megnézem, hogy mi nem stimmel! Mert ezzel se éjjelünk se nappalunk! No mindegy! Most itten vagyok!!!

Kitty! Kivi leszek mi lett anyud eredménye írd majd meg feltétlen! És az anyosod miért került korházba???? Figyu mig nincs piri addig van bizalom! Bár anyubnak is 6 hónapig mejött mikor velem volt állapotos!!! :wink:

Beze! Kár! Mármint minden mint a szopizatatás bár már elég nagy a manod meg a vonalzi is!!

Anyci! Apuka nem fürdette meg, de mostanában a fürdetési idő elött beájul már csori! Most 5-re jár dodozni és este 6 van mire haza kolbászol! Így most nem várhatom el tőle!!! :( DE ami késik az nem múlik!!!
Jó név egy kutynak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És milyen fajta a kutyika???? Majdnem megkérdeztem, hogy fiú e vagy láyn!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi! Te már megint merre csavarogsz te jány????????????

Brid! Hogy haladsz az első nap???????????????

Nos nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Ugy ahogy mondod epp befejezem a lakast es mar a gepen ulok...aztan alig,hogy hazamentem 1hettel mar megyek is konzira es pikk pakk tortennek az esemenyek 8) Szamolj draga helyettem koszi :) Segitseg nincs egyedul na meg parom mikor hazajon segit...keden itthon volt nem dodozott...Lesz bejarono de a kipakolashoz o nem kell 8) En szeretem elrendezni a dolgokat aztan o meg majd tartja a frontot :lol:

3ev mulva kisteso jonni fog az elobb is de kivanom a legjobbakat 8) :lol: 40evesen is lehet szulni de a 3.gyerek ellesz maradva a masik 2hoz kepest ami nem biztos hogy olyan jo...pl nalunk batyam 35en 32 ocsem meg 22 kilog a sorbol es o a csalad feketebaranya teljesen mas generacio o mar :roll:

Te hogyhogy ide irtal Csucsunak?Olvas :shock: :roll:

Kitty
Koszonjuk a szep kepet laptetunek 8) Jaj ha tudnad milyen hullan dolunk az agyba :oops: felavatni a lakast aaaah arra meg nem volt idonk :? Majd hetvegen 8) Anyudnak meg mindig mennek aszurkok :!:

Anyci
Majd ha visszajottem felavatgatunk minden sarkot addig meg orulunk,hogy elunk :lol: Ezaz mit fogok olvasni ha nem irtok 8)

Enis
Koszi de jo ez a kep :P Veget nem fogom lani mert ember kiakar pakolni mindent a dobozokbol persze nincs meg hova de o dobozt nem akar latni :roll: a butorok 4het a szonyeg 2het szal mire visszajovok majdnem kesz leszunk de meg akkor sem teljesen :?

Orulok,hogy ujra itt vgy!!! 8)

Hetvegen megprobalok jonni ha nem akkor majd hetfon!Most megyek pakolni...meg vennunk kell fuggonyt,lampakat,cipotartot es meg kikell pakolnommosok ezerrel mert a cuccok 3honapig altak a dobozban van szaguk nemelyiknek :x ugyhogy mire apacska jon egyutt megyunk kissebb dolgokat venni mericskelunk es pakolunk ma viszont megakarom lepni,hogy minden doboz ures legyen 8)
Konyha es a furdok kesz vannak haladunk...jovok ahogy tudok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Hát tegnap este óta most nem történt semmi! Nemsokára indulok a manóval shoppingolni! Veszünk pelust meg ilyeneket! Most kapcsolok van nekem valahol kuponom! Csak el ne felejtsem és akkor nyerek 100Ft-ot! Az is pénz!!
A manó úgy alszik kiterülve a nagy ágyon mint a bunda!!!

Brid! Még tegnap láttam, hogy írtál, de már este nem válaszoltam!
Nos hát, hogy Csucsu olvas e minket azt nem tudom csak remélem, hogy azért néha idekukkant!! Mért te tudod, hogy ide nem csak máshova??? Nem baj mondjuk, de a postára m ég mindig nem jutottam el!! :oops: :oops: :oops: Pedig már szégyenlem magam! De majd asszem ma!
Nos így belegondolva valoban sok a külömbség a tesok közöt nálatok is és lehet nálunk is sok lesz, de egyenlöre ez még csak terv! Apa nem mondott rá igent, de épp nemet se! Én mindig 3 gyereket akartam, de mióta lakáshitel van azota már beérm kettövel is! DE majd meglátjuk mi lesz! Nálatok véletlen volt a 3. kistesó?? Vagy Őt is akarták a szüleitek?? Vagy hogy lett ekkora külömbség?? Vagy ha már jött had jöjjön??
A bejáronővel kapcsiban igazad van! Valszeg én is így tennék! Te rendet csinálsz és Ő meg tartja a frontot! Nem ugy mint én! Tegnap 2x mosogattam el és estére megint tele lett a mosogató és azt mondtam ma ugy fekszem le, hogy büntudat nélkül, mert én ugyan el nem mosogatok3x! Elegem van! Ilyenkor örülnék egy mosogató gépnek vagy egy bejárónönek, de az sincs itt mondjuk mindig meg mondjuk nem is várhatja el az ember, hogy csettintésre ugorjon mosogatni!! Pedig jó lenne! :lol: :lol: :lol: :lol:
És igen mondjuk lehet annak szaga ami áll egy darabig dobozban! Meg amugy is ki tudja mi utazott mellette a repcsin! Sose lehet tudni!!!
Várunk ám már nagyon vissza!!! Siess!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek, jobban vagyok már. Iszom a meleg mézes-citromos teát, vettem a gyogyiban Homeogene 9-et, és már szakadozik fel a trutyim. Szóval szerintem csak a torkom rakoncátlankodik.

Nócika!
Hát próbáltam én csukott ablaknál aludni, de nem tudtam, csak ha kinyitottam.

Kitty!
Jobbulást anyósodnak is!!!!!
Anyudnak meg mennek a drukkok az eredményért!!!!

Bridg!
De jó, hogy jöttél egy kicsit!!!! További jó rendezkedést és vásárolgatást nektek!!! Legyetek nagyon szépek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Remélem azért most már hamarosan rendbejössz! És a torkod monnnnnnnyyyyyyyyyyoooonnnnnn llleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a drukkokat, ránk fér!

Anyci
te csak hétköznap dolgozol? Hogy van a munkarend? (bocsi, ha már írtad :oops: )

Beze
nem teszteltem azóta, megvárom az orvost, úgyis jövő héten megyek...

Nóci
anyósnak először is volt vmi bacija, amitől a vesétől kezdve az egész húgyutak be voltak gyulladva. Most meg rossz a véreredmény (sok fehérvérsejt, kevés vörös), és nem tudják mitől.)
Eredményt mindenképp írok! Újabb fotók nincsenek a zabálnivaló lányodról?

Bridget
azért pihenj is ám a sok pakolás közben! ;) És már csak négy nap, és jöttök haza! :D

Zsu
málnalevél teát iszod? Jobbulást! Kúráld magad!

Kezdek idegbajos lenni. Tavasszal ugye kezdődött anyu betegsége, aminek még nincs vége. Most anyósom... Hétfőn át kell vinni Kecskemétre, mert a helyi kórház nem tudja mi baja... :(
Vendég
 


Noci
Hat nem tudom,hogy jott az ocsem :oops: tudod akkoriban azert mashogy mentek a dolgok :roll: en csak melexem jottek ertunk videkre mert nyaraltunk a batyammal apu rokonainal nyaron erre jonnek hogy kistesonk lesz :? Talan azert tartotta meg anyu,hogy majd a 3.gyerek rendbehozza a hazassagukat...hat nem igy lett :roll:

Bejarono japoban 1heten 1szer jott es nagytakaritott szal a mosogatast en vegeztem altalaban vgy a mosogatogep 8) itt is van mosogatogep(ezeknel tok normalis azert mar othon is bar nekem meg nincs otthon :roll: )Szal en csak bepakolaszok aztan max este elinditom a gepet...

Ruhak budik tudod ezek hajoval jottek :!: Kontenerben es utaztak 2honapot na meg ott valami raktarban meg ott ratottak 1honapot :roll: gondolhatod :x ami ngyon gaz azt mosom at ami meg elmegy azt betettem bar en igy nem hiszem,hogy felfogom venni viszont majd otthon kimosom mert az itteni gep ami a folyoso vegen van nem a lakasban katasztrofalis :twisted: Mar mostg utalom :roll:

Zsu
Egesz este azon agyaltam,hogy szerintem kihagytalak a szorasbol :roll: es tenyleg :oops: vgy lehet nem is irtal miota en elmentem azert maradtal ki :?: :idea: huuuhaaa nemsokara szulsz :shock: hol is leszel? 8)

Kitty
Nyugi draga!!!!!!Anyosod baja mintha csak hagamat latnam ez a vesegyulladastol a hugyutakig minden :? na ez volt nekem serdulokoromban allandoan :x Kitartas es gyogypusszntyuk az egesz csaladnak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


ZSu
na elfelejtettem megkoszonni most visszaolvastam es lattam irtad jo pakolaszast tudtam csak en voltam figyelmetlen de gyorsban irtam es azert volt bocsesz :oops:

Kitty
Meg neked akartam milyen tesztrol beszeltek ti :shock: csak nem???????? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
köszi a megnyugtatást! Igyekszem...
Múlt héten teszteltem, de nega lett, nem tesztelek újra, majd a doki megmondja mi van.

Legalább van egy indokod új ruhákat venni :lol: Jó, gondolom nem vicces annyira, mert jobban is vigyázhatnának rá, de evvan :?

Hétvégén mit csináltok?
Vendég
 


Kitty
Teszteltel?Azaz nem jott meg?Miota kesik :shock: huuuhaaa ez izgi 8)

Hetvegen lampa vasarlas lesz es pihi :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Látom ma még nem igen volt senki!

Nos én most fogok hajat festeni!!! :D :D :D :D És ha ugy látom vágok is a végéből! Itthoni jó fodrász lettem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Képek vannak csak tudod fel kell tennem, de igyekszem!! Ma nem igérem, de mondom igyekszem!!!
Várom a híreket és jobbulást anyukádnak is meg az anyosodnak is!!

Brid!Jó kis hir lehetett! És amugy örültetek a kistesó érkezésének???
Igen emlékszem, hogy a néni 1x jött 1 héten asszem kedden?? Vagy pénteken na min deyg lényegtelen! Amugy én is szeretnék egy mosogató gépet, de apa feleslegesnek tartja mondván marha jól áll newkem!! Hahahhahahahahahhaha! :? :x :x :x :o :o :o
És az a mosogép meg monnyon leeeeee! De ti vesztek a lakásba nem?? Vagy én ezt most nem értem., hogy majd otthon kimosod! Haza hozod MO-ra?? Bocsi, de ezt nem értem!

Amugy nem tom irtam e de aposomnak kiderült rosszindulatú vastag bél daganata van! És nem akarja megmütettni magát! És azóta minden percben állitólag taj részeg és nagyon indulatos! Veri az anyosom meg hasonló! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Épp most telefonált após nővére, hogy beszéljünk vele, mert hogy mütese meg magát meg ne legyen ilyen! Hát nem tudom mit tegyünk persze beszélünk vele, de Ő egy rettenetesen makacs vénember!! Na nem tudom, hogy zöld ágra vergödünk-e vele!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
több, mint három hete kellett volna megjönnie, de tudod, nekem mindig is változó volt a ciklusom. Volt, hogy több hónapot is késett...
Lámpákról kérünk képet! Jó apázást!

Nóci
köszi!
Apósod nem semmi :shock: Pedig mielőbb megműtteti magát és kezelik, annál biztosabb a felépülés! Jó lenne vhogy rávenni, bár ahogy írod, nem lesz egyszerű menet... :(
Szakmát váltasz? ;) Jó is az, ha minél több mindent meg tud maga csinálni az ember.

Én délelőtt bébiszitter voltam, délután apóssal almát szedtünk, most meg fordított almást sütök.
Vendég
 


Na mi ez a pangás?????????????????????????????????????????????????????

Fazsa a hajam, de ha nem jöttök akkor minek írok?? Magamnak??

Kitty! Ja váltok hátha ebből meggazdagszom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hello!
Anyáméknál vagyunk, ezért nem vagyok még egy hétig biztos!

Addig is irjatok sokat!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Jó sokat olvastam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek!
Nos velünk nem történt semmi!
Mondjuk ma a manó nagyon jól ébredt! Tegnap este fél 10-től ma reggel fél 6-ig csicsikált! Nagyon jó volt, mert így én is kialudtam magam! Bár most elég nyügi volt, de vissza aludt!

Ki mit főz ma??? Én full tanácstalan vagyok! Kérek tipőpeket! Gyorsat egyszerüt és finomat!! :D :D

Kati! Nektek jó pihenést és várunk vissza!!!

Többiek merre vannak???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nocika
Milyenre festetted magad? 8) Nekem is elkene mennem fodraszhoz mielott megyek haza :x de hogy mikor nem tudom :roll: Tok levan nove a hajam :roll: :oops:

Kisteso erkezesehez nem ngyon tudtam hozaszolni...csak az zavart,hogy a 2hetes nyaralasbol hosszabb lett es en mar ngyon mentem volna haza es akkor jottek ezzel a hirrel...baromi merges voltam amiert nem jottek idoben ertunk mert mar jol kinyaraltam magam :roll:

Igen a neni keddenkent jott :lol: itt meg nem tudom,hogy fog de van a hazban szobaszerviz szal ha szeretnenk,hogy jojjon valaki akkor elintezik es akkor megsem valami ngyon idegen hanem egy bizonyos ceg aki a haznak dodozik 8)

Mosogatogep meg marha jo en ngyon szeretem foleg,hogy a viz belevan kalkulalva ugye mar a berleti dijba annyiszor inditom el amennyiszer akarom...bekoltozeskor mindent atmostunk vele es tok magas hofokon mosogat nem ugy,mint kezzel :roll: Majd ha egyszer felujitom otthon a konyham akkor lesz nekem is de addig nem tudom betenni :roll:

Mosogepet nem veszunk mert itt NY-ban sajna eleg regiek a hazak es a vizrendszer a csovek jo vekonyak :arrow: ezaltal a haz nem birna el a nagy mennyisegu vizet ha minden lakasban lenne mosogep :roll: szal amikor en itt mosogepes lakast kerestem az luxusnak szamit nem normalis mint pl otthon...igy a l;egtobb haz pinyojaban van a mososzoba tele gepekkel...vgy a jobb helyeken minden emeleten(itt is ugy van) Nalunk pl az emeleten van 2mosogep es 2szarito...meg mindenki tisztitoba meg mosodaba kuldi de en nem fogom hat hogy nez ma ki az hogy mosodaban mossak a bugyim :roll:

Szal majd hazaviszem es otthon szepen az automata geppel jol kimosom szepre illatosra mert itt a gep eleg gyarta :x forgodobos felul toltos a mososzert az aljara kell betenni eloszor es ra a ruhat oblitonek kulon flakon nincs :twisted: hanem majd ha feljon a mittomen milyen lampa(oblites) akkor kene beleonteni :twisted: na jah de nem allsz a gep mellett amig mos :!: nem is ertem hogy lehet igy mosni most visszasirom a japanban levo lakasunkat az milyen szep volt mar :roll:

Aposod mennyi idos?Es a mutet segitene? :roll: Parod,hogy viseli?Mano hogy van? 8) Uj fotok johetnek majd tudok feltenni kepet ha hazaertem azaz szerdan :wink:

En miota idekoltoztunk meg nem foztem :oops: kint vacsiztunk vgy rendetunk :oops: 8) Apacska nagy oromere :lol: Nem tudok kajcsitippet adni mondjuk legyen totott kaposzta 8) :lol: Nem tom tobbiek hol vannak de nem jovok kicsit es leall az elet :? :roll:

Kata
Jovoheten varunk...irjunk irjunk de mirol ha nem ir mas :roll:

Enis
Aszontad jossz majd most mar nem :roll: en ertettem rosszul :roll:

Beze
Latom mar tesem jossz :?

Anyci
:?:

Zsu
:?:

Furti
Lattalak a masikban 8)

Csucsu
Olvasol meg neha :roll:

Pendi
Oleles draga es gyere minnel hamarabb :!: :!: :!: :!: :!: Hianyzol :?

Kitty
Ennyire osszevissza van a menzid :shock: Dokihoz mikor is mentel?Ma?jelentkezz a hirekkel 8) Lampakat nem vettunk...nekem mondja ezt kell venni azt kell venni aztan mikor ottvgyunk a boltban mondom ez kell meg az nezzunk o nem akar :twisted: nem erossege a vasarlas a fuggony sincs meg aszonta meg tanulmanyoznunk kell kicsit ezt a dolgot mert nem olyan egyszeru :twisted: :roll: Forditott almas :shock: az milyen?Mehet a receptesbe is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Tényleg nem nagy forgalom volt :(

Nóci
én semmit, mert négykor értem haza, és már fáradt vagyok hozzá. Mondjuk húsleves van...

Bridget
ma anyu volt vizsgálaton (eredmény még nincs), én pénteken megyek. Majd megírom, mi volt.
Enyém pasi sem szeret vásárolni, egyenesen utál :x
Receptet írom a másikba ;)

Nem ígérem, hogy minden nap tudok jönni, mert rengeteg a meló, ma is 6-16-ig dolgoztam...
Vendég
 


Kitty
Na mindegy akkor majd penteken meglatjuk mi van :roll: de ezek szerint a tesztek meg negak :? :idea: :roll: Elolvasom minnya a receptet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
csak egy teszt volt, az is már két hete.
Vendég
 


huuh es hogy birod ki :shock: azert most ha lenne valami mar tuti mutatna :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, mindennap olvaslak titeket, de vagy nincs módom írni a tündérkétől, vagy olyan fáradt vagyok, hogy nincs hozzá erőm. Nem tűnök el, ígérem, de nem tudok mindennap jönni, megint nagyon rosszak az éjszakáink... :oops:
Amit a mosógépekről írtál, az nem semmi.
A tündérmeséhez borzasztóan drukkolok!!!

Kitty, nem akarsz megint tesztelni, hátha? Anyukád hogy van?

Nóci, milyen lett a hajad? Nem raksz fel képet? Én ma bolognai spagettit csináltam, marad holnapra is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Na latom csak emlegetni kellett :lol: majd ezentul is ezt teszem :wink: Koszonom a drukkot a tundermesemhez :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Este 8kor indul a gep de 4re jon ertem a kocsi..ha dugo van akar lehet 2ora az ut...es 6ra kikell erni 2oraval az indulas elott...mar elore fosok a dugotol :oops: na de nem lesz es holnap erek csak haza ugyhogy ma mar nem jovok!Legyetek jok 8)

Magamnak meg:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Meg csak egy gyors eszmefuttatas

Csucsu 1000eve mar nem jon...
Szoszke megint lelepett...
Furti szokoevente 1szer jon...
Kata szinten...
Pendi es Enis bejelentett eltavon vannak...
Anyci nem bejelentett eltavon...
Beze mostanaban elmaradozgat...
Zsu mar csak mashova irogat...

Noci,Kitty es en tartjuk a frontot... :roll: A gyerekes anyukakra vegulis egy szavam nem lehet...de most mar tenyleg ngyon gondolkozom bezarni a topikot mert ez mar nem az ami anno elindult... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Élek csak most olvasó üzemmódban vagyok 8) Valahogy semmihez sincs kedvem,még íráshoz sincs.Most úgy vagyok hogy nincs mit mondjak,kissé fásult lettem.Ez egy car időszakom megint de kilábalok belőle mint eddig is tettem.Sajnos ez a vacak melóhelyem megint kihozta belőlem a depis picsát :evil: Csak már változna valami egy jó ajánlatot kapnék vagy már baba lenne,vagy mi tudom én :(
Bocsi hogy csak picsogok itt :oops:

Bridget ne hogy bezárd a topikot!!

Mindenkinek nagy puszi és ölelés!Jövök még csak lapátolom épp magam össze.

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!!

Én ezer bocsi, hogy ma még nem voltam pedig pont ma van írogatás ez nem fer, de sajna ma egész nap mentünk!
Az még hadjánm, hogy reggelire pizzát sütöttem és 10 perc alatt kokszra sütöttem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No, de sebaj! Aztán elindultunk elöször az europarkba mentünk dolgot intézni onnan be a Heim Pálba a sebészetre, mert ilyesztöen ki jött a manó sérve és féltem, hogy mütét lesz, de mondták ez még normális meg ilyen picinél csak akkor mütenek, ha nem visszanyomható, de nekünk még az és elvileg csak 4-5 éves korban mütenek, ha addig sem huzodik vissza! De remélem addigra lazán visszamegy aztán irány aposékhoz, hogy rábeszéljük a mütétre és sikerül! És ma még apácska vitte is apost a korházba megbeszélni a mütétet és hétfön befekszik és kedden vagy szerdán mütik! Addig vérvétel meg hasonlok!!! Aztán mekiztünk mert más nem ettünk még ma! Ja meg apa vett hazafelé magának melos cuccot, mert már elég cvsövesek amik bvoltak nbeki a sok mosástól!

Brid! Hajrá nagymosás itthon! Te már lassan uton vagy hazafelé!! Éljen! Örülök! De sajna az én fasza agyammal már nem tok feltenni ilyen jó utat címü képet, de ezuton kívánom, hogy szerencsésen és zökkenő mentes utad legyen hazáig hisz tudom félsz a repüléstől!!!
Töltött kápi nem rossz én is gondoltam rá lehet a minap meg is csinálom!! Akár holnap! Azért ha itthon leszel és van 2 perced megcsörgethetsz!!
Jó ez az eszme futtatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amugy csajok a hajam színe szinte fekete, de világos barna hajfestéket vettem, nem baj ugyis ledobja a vörös meg szép lassan kifakuL!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Jó munkát! Azért ellöhetnél még 1 tesztet!!

Beze! Bolognai a múlt héten volt!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Anyci
Na csak irnom kellett :lol: Tudom,hogy most nem jo idoszakod van de ezt is kilehet irni es ugy sokkal konnyebb mint otthon magadban itatni az egereket...soooot pont azert kell jonni beszlegetni,hogy eltereld a figyelmet tudod itt nem csak a baba a tema!!!!! :wink: Nagy oleles neked :!:

Noci
nana,hogy lassan megyek nektek hajnal 2kor megy a gep 8) de mar otthoni ido szerint 10re jon ertem a kocsi :wink: Megcsorgetlek feltetlen es megis foglak latogatni :wink: A pizzateszta alapjat meg megirhatnad a receptesbe mert en is pizzat akarok gyartani 8) vgy az alapot veszed a botba? :roll: Koszonom a jokiwiket es hamarosan talalkozuuuunk :lol:

Legyetek jok es szobatisztak :lol: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget köszi nagyon aranyos vagy :D Majd jobban leszek!Csak nekem az a bajom hogy egyből nem tudom kimondani ha bánt valami hanem előbb megrágom és csak utána tudok róla beszélni.Ezen is túl leszek,mint ahogy eddig minden bajomon sikerült túltennem magam csak idő kell.
Az úton vigyázz magadra!!Jó utat haza felé!!
Meddig is maradsz?

Kép
anyci
 
 


Anyci
Ragodjal akkor meg egy kicsit aztan gyere es beszeld ki 8) Az uton en vigyazni fogok remelem a geppel is minden rendben lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Kislányok :)
Bridg, vettem a lapot 8) :lol: jövök, legalább én, bár húzós napok állnak mögöttem, Marci belázasodott 2 hete is és egy hete is.Valószínűleg a foga mniatt szegénykém...de most jól van, a láz csak 1-2 napig tartott, szerencsére.Már zsiványkodik, dumál ezerrel, megy mint a motolla :lol:
De nehogy ám bezárjon a topic!!!!!!!! :shock:
Én azért nagyjábl átfutom mindig, kivel mi van. :)

Bridg, nked meg jó utat, és üdv itthon!Várjuk a fejleményeket....... :wink:

Nóci :) Regivel mi újság?Képet kérünk majd, már biztos bnagyon aranyos babás lett Regi :wink: :)

Kitty :) Mi újság baba-ügyben?Pocakosodsz? :wink: :D

Anyci :) gyere-gyere és panaszkodj csak :wink: :)

Enis?
Beze, mi újság van kis menyemmel, és veletek,Látom, te is le vagy rendesen foglalva :)
Zsu már a kórházban van?????
Pendi????
Vendég
 


Sziasztok!

Ma is csaviztunk jó sokat! Voltunk isminél vinni neki a lóvét az uj légzés figyelőre ami nagyon kasán mükszik utána postára feladni 100 ezerért csekket majd haza eteteni és irányba vettük a tescot! Felszeleteltem a húsit és elraktam a fagyoba! És most itt!

Brid! Remélem szerencsés volt az utad bár mért is lenne másképp???
Szal már üdv itthon!!!!
Talit és a telot várom!!!!

Anyci! Hát akkor tessék jó gyorsan rendezni magadban a dolgokat és tessék jönni akár elmesélni! És mivel Ősz van nem csoda a depis időszak!! Bár most a vénasszonyok nyara van!!

Fürti! Képek lesznak!!!

Kitty! Tesztél azóta!!

Most rohanok fogat mosni, mert megyünk fogászatra!!!!! Kivánjatok jó szerencsét!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget, rendben hazaértél?

Anyci, ha van kedved, gyere, mesélj. :wink:

Fürtöske, megelőztél, én is pont ma akartam érdeklődni a kis vejemről. :D Jól vagyunk, nyüszisen, pár borzalmas éjszaka van mögöttünk. :cry: A fogak nagyon kínozzák szegénykémet. Ma 4x felült teljesen egyedül. :D Nagyon büszke vagyok rá. :D
Marcinak küldöm a gyógypuszikat! :D

Nóci, odaért a jószerencse a fogorvoshoz? :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Gyerekek hazaertem ettem husilevest 2szer nyakat labat es toltott kapit is ketszer :wink: 8) Merul ez a hulye gep es nem hoztam el a toltojet :x :roll: Holnap tutko jovok pusszantyuuuuuu :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mondom en,hogy csak emlegetnem kell mindenkit es jon :wink: legalabbis akinek meg erunk valamit :roll:

Furti
Fejlemenyek remelem lesznek 15-tol folyamatosan vgy 10honapig 8) :lol: Nalatok valami ujdonsag?Marci jar,bukfencezik vgy mijot csinal :lol:

Noci
Szerencses volt az utan es 1oraval elobb ertunk be.Figyeltem a hazakat de azt sem tudom hol laksz de azert figyeltem es gondoltam rad :) Telon hivhatsz te is barmikor max ha alszom vgy nem tom felvenni visszahivlak :wink: jovoheten meg megprobalok elmenni feletek valamikor hetkoznap 8) Fogaszaton mi volt?jah meg hajadhoz felejtettem el irni,hogy hogyhogy fekete lett? :shock:

Beze
Igen haza koszonom :) Mi finomat foztel ma? 8)

Olyan jo itthon :D Ettem csirkehusika levest meg toltott kapit felvaltogatva... :lol: nyaka laba a levesben 8) Az ut eleg kenyelmetlen volt alig aludtam...tele volt a gep magyarokkal :shock: ilyen gepen en meg nem utaztam :roll: Es anyukam egy jo nagy rosszhirrel fogadott amit meg mindig nem dolgoztam fel :roll:

kb 2honapja strandra mentek es jott a vihar...elindultak haza az uton erte oket a vihar es a villam belecsapott egy mellettuk allo faba a fa meg beledolt a kocsiba :roll: Olyan szinten,hogy ha kicsit mashogy esik meg anyum esetleg kicsit gyorsabban megy ma nem ulne itt :( a rendor is csak nezett,hogy teljesen epsegben szalltak ki a kocsibol :arrow: jah kocsim totalkar lett :shock: de anyu annyira kivolt es nem akart engem ezzel idegesiteni,hogy nem mondta el...megcsinaltatta a kocsim es tegnap mondta el miutan hazajottunk es leultunk mert,hogy mar majd megfolytja a dolog :roll: volt casco-m mivel lizinges kocsi...900ezret allt a casco anyumnak meg 500ezerbe kerult az onresz :shock:

Nem tertem meg napirendre...nem a penz miatt hanem ez az egesz...bocsanat,hogy igy kifakadtam de ez most kijott :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Mint ahogy Bridget írta, volt okom, hogy távol maradtam. Most igazán nem írnám le, hogy mi, mert még nehéz egy kicsit. Volt egy betegségem, ill. van még, amin túl kellett lennem. Idegi alapú a dolog. Szóval most próbálom magam összekaparni, és jó úton haladok. Gyógyszert szedek, a babaprojekt egyenlőre halasztva.

Ne haragudjatok, de visszaolvasni most nincs időm, csak most már tényleg hiányoztatok, és jöttem.

Azért látom nagy a pangás. Remélem ez télen megváltozik. Most még mindenkinek programja, gondja volt. Remélem télire visszatalálunk egymáshoz.

Bridget
Isten hozott itthon! Majd remélem tudunk beszélni skypon. Most még nem vagyok otthon, mert tesóméknál vagyok, de majd leslek. :) Jó lenne dumcsizni. :) És köszönöm!!!!

A többieknek nem haragudjatok, hogy nem írok külön. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok/gondoltam rátok is! MOst még nem vagyok otthon, tesóméknál pihenek. De megyek majd haza, és megpróbálok visszaolvasni.

Egyenlőre ennyi, de majd jövök!

Puszi nektek!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?