Új privát üzeneted érkezett!

Szia Imola! A Méh izomzat keményedése normális szülés előtt ezek az un.jósló fájások...de nem a 25.héten...a középidős keményedések nem tartoznak a normális dolgok közé...ilyenkor ha nem állitják le időben a fájásokat koraszülés következhet be...az alvásról annyit hogy amig terhes voltam bármikor és bárhol el tudtam volna aludni és egyhuzamban 24órát is akárKép a nem fizetős szobában nincs külön fürdőszoba ezért ki kell járnod a folyosón levő közösbeKépami nem túl jó...én az első gyerekkel voltam sima szobában mert akkor még nemvolt fizetős/7.éve/ a másik kettővel a 12.szobában voltam ami 2ágyas és fürdőszobás /3.5éve,és tavaly/ nagyon jó kis hangulatos szoba ...gyakorlatilag majdnem, mintha otthon lennél...Ki az orvosod? Mikorra vagy kiirva? üdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Imola!
Én a 9-esben feküdtem, ez az egyetlen nem fizetős, de fürdős-wc-s szoba. Amúgy 3 ágyas.
Jópofa ez az alvás dolog! Én is 0-24 alvást tudtam volna produkálni, és ma is. De úgy emlékszem, hogy a nagy hasam miatt én már nem tudtam a 30. héttől, csak keveset. Sajnos azóta sem. Élvezd ki, hogy még lehet.
Üdv: Detti
Brumóka
 


Vera,Detti Köszi!
Kaszás Tibor az orvosom és messze még az október 20.
Örülök, hogy írtatok, mert ez azért nem a világ vége.Ti hogyan oldottátok meg a látogatókat?(Nem szeretnék még véletlenül sem tahó lenni, amikor ott leszek.)
kismadár
 
 

 
 

Szia Imola! Én speciel úgy csináltam hogy kimentünk az előtérbe és az udvarra ...akkor volt szobatársam és igy beszéltük meg mert ha épp szoptatott akkor elég kellemetlen hogy a látogató ott van szájában ...amikor decemberben szültem akkor nem volt szobatársam igy a probléma megoldódott...kitartás és vigyázz magatokra üdv.veraKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Imola!

Én január végén szültem, 3-an voltunk a szobában. Én nem akartam, hogy bárki bejöjjön, csak a férjem. (Amúgy a kórterem ajtajára jó nagy betűkkel ki volt írva, hogy látogatók nem mehetnek be . . .)
A szobatársak cserélődtek, de nagyrészt csak a férjek jöttek be, ilyenkor megkérdeztük, hogy zavar-e, ha bejön. Aztán olyan is volt, mikor az ácsorgós tejfejővel kűzdöttem, köpködött a tej, minden ragadt, és a szomszédom nagypapi-nagymamija szájtátva nézte, hogy mit csinálok.
Gondoltam, hogy itt nem nekem kellett volna zavarba lennem.

Detti
Brumóka
 


Imola: én is fizetős szobában voltam mind a 2 gyerekemmel (12), a másodikkal egy hónapja. Én is ajánlom, mert ennyi jár nekünk Kép
Fürdő, hűtő, telefon, TV, alacsony kényelmes IKEÁs ágy, zárható ajtó,...
Jó pocakosodást, és aludj csak sokat!

Pusz Detti, Vera!

Zsuzsa
zerko
 
 


Szia Zsuzsa!Mi ujság van veletek?Remélem minden rendben vanKépMi most voltunk 1.évesek!A paraméterek 11580gr...79cm...fej:45.5cm...mellkörfog:54.5cm óriás és ma elindult a legénykeKépKépKépMinden jót nektek és puszi...Szüléstörténet????Képüdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Vera: mail ment!
zerko
 
 


Sziasztok!

A tapasztalt mamáktól kérdezném: szükséges-e a Jánosban a friss (1 hónapos) anyakönyvi kivonat, vagy elfogadják az eredetit?
Ill. jár-e most valaki közületek a felkészítőre és tudjátok-e, holnap mi lesz a téma.

Köszönöm: Enikő
eni71
 
 


Helló Enikő!

300 napnál nem régebbi kellett, és nem kapod vissza. Én legalábbis nem kaptam.
Brumóka
 


Köszi Detti,

Ezek szerint jobban járok, ha kérek egy frisset, és az eredeti megmarad.
eni71
 
 


Szia Enikő!
Nekem elfogadták az eredetit is,amit vissza is kaptam amikor jöttünk haza.
dobolyka
 
 


Sziasztok lányok,
Elnézést, amiért ide pofátlankodok, sajnos en igazabol meddőségi problémával a Kaális párok fórumának 'tagja' vagyok. Kaszás dr volt a nőgyógyászom, akihez most visszaküldtek laparoszkópiás műtétre. Ő viszont nem tud a szabi előtt elvállalni, és Balogh doktorhoz irányított. Nem ismeri véletlenül valaki őt ? Tudtok nekem mondani valamit róla ?
Nagyon köszönöm,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


SZia Kriszta! A Balog Dr.a főorvos helyettese és általában rohan a műtétem előtt találkoztam vele a vizsgálatnál és elég hűvösen viselkedett de gondolom hogy akit jobban ismer azzal nem ilyen...üdv.vera jaa az én dokim..dr.Pálmai Bálint

Kép
Kép
vera70
 
 


Vera, nagyon köszönöm az infot, bar nem tul biztató... hatha van valaki masnak jo tapasztalata ??? Vagy varjam meg az en orvosomat aug. végén, de az még olyan messze van.
Pedig biztam benne, hogy a Kaszas dr nem ajanl olyan orvost, akiben nem bizik. Neked milyen műtéted volt ?

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta!Nekem márciusban méhszáj és hüvelyplasztikai műtétem volt /három gyermeket szültem hüvelyi úton/ minden rendben volt és az orvosomnál jobbat nem tudok el sem képzelni naponta többször is meglátogatott és a tudása legjavát adta...egyébként akkor a kórteremben volt egy méhen kivüli terhes lány akinek nem volt jó tapasztalata a Kaszás Dr-al persze ettől még veled lehet hogy nem ilyen...üdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Kriszta71!
Amikor én szültem, a dokim kicsit később ért be, mert vidékről jött. A Balogh doki helyettesítette, míg megérkezett. Velem nagyon kedves volt és megnyugtató. Szimpatikus. Ja, és mosolygós a szeme...
zsizbó30
 
 


Vera és Zsizbo, köszönöm a biztatást ! Szerdán kell felhívnom Balogh dokit, remélem a végén nekem is szimpatikus lesz...Csak már túl lemmék rajta. Azért majd beszámolok. Hátha pár hónap múlva én is a Jánosos kismamákhoz tartozhatok majd !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!Várunk szeretettel..és drukkkk neked várjuk a beszámolót..KépKépKépüdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Vera ! Ma voltam a Balogh dokinal, nekem szimpatikus volt. Tenyleg rohanosnak tunik, de en is ilyen vagyok...Aug.4-en megyek a laparra, szerencsere reggel meg is csinaltak minden elokeszito vizsgalatot, rontgen, vervetel stb, igy 4-en reggel mar csak megjelenek ehezve...remelem minden rendben lesz.
Addig is kismamaknak kitartas a hösegben.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta! Druukkkk!!!!neked!!!Majd irjál hogy milyen volt!!!Addig is üdv.veraKép
Lányok!!!!!!!Holvagytok ebben a hőségben???Mindenki nyaral???KépKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Vera,
Ma jöttem haza a laparrol. A műtét szerencsére jól sikerült, átjárhatóvá tették a vezetékeket, igaz hogy találtak egy 1 centis miómát a méhnyakon kívülről. Állítólag ez nem zavaró a terhességre nézve. Majd elválik.
A Balog doki, ahogy irtátok is, tényleg állandóan rohant, de azért emberi volt, futtában mindig mondott egy -két jó szót. A nővérek is viszonylag kedvesek voltak, bár a katétert elég rosszul viseltem, és nem nagyon hajlottak rá hogy kivegyék. Mindegy, túléltem. Elképzelhető, hogy hiszteroszkópiára vissza kell még mennem egy hónap múlva, de remélem nem.
Kétágyas szobában voltam, ami klassz volt, de egy idős nénivel együtt, szegény nem volt túl jó formában.
Mégegyszer köszönöm a biztatást, remélem visszatérek még ide már kismamaként !
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Kriszta!Isten éltessen a névnapodonKépKépKép
Vigyázz magadra a műtét után és pihenj sokatKép
A miómát "szemmel fogják tartani" a terhesség alatt ...bárcsak már kismami lennélKépmielőbb teljesüljön a vágyad...minden jót üdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Vera,

Nagyon köszönöm a jókivánságokat Kép Ma már sokkal jobban vagyok. Remélem hamarosan jövök visszaKépKépKép
Addig is minden jót neked a sok gyerkőccel !!
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Köszi Kriszta!A fiuk kibirhatóakKépKépKép
A nagyok naphosszadt játszanak vidáman az udvaron hozzánk csatlakozik a szomszéd kislány is és élvezik a jó levegőt és a nyugalmatKépén meg csak sütögetem nekik a palacsintát, a lángost meg minden finomságot... a picike még velem van egész nap és tüneményes babaKép
vigyázz magadra és gyere mihamarabbKépüdv.vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Dr. Varga Antal felől érdeklődnék, személyes véleményetekre vagyok kíváncsi.
Patri
patri
 
 


Szia Patri!
Van egy nagyon kedves ismerősöm aki a Varga Dr.nál szült és megadnám az e-mailját magánban...az e-mailem a profilomban ...kérlek ird meg hogy hová küldhetem a cimét.
Ez aa lány a szobatársam volt és láttam hogy milyen kedves és körültekintő volt vele a Varga Dr.
üdv.VeraKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Én is a Jánosban fogok szülni, Varga dr-nál. Én nagyon megbízom benne, kedves, figyelmes..., de mivel először szülök, engem is érdekelne a véleményetek róla. A másik kérdésem, mit kell tudni a felkészítő tanfolyamról, van ilyen a Jánosban, mikor, érdemes eljárni? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm, Kinga
tkinga
 
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
emduan
 
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
emduan
 
 


Sziasztok! Én még csak 9 hetes boldog kismama vagyok. Megnyugtató olvasni a tásalgásotokat, mivel szerintem első szülésnél mindenki izgul, fél, hogy mi vár rá. A ti leírásaitok alappján azonban elmúlik az összes fenntartásom.
Én a dr. Zsolnai Csabánál fogok szülni. Nekem nagyon szimpatikus doki. Szült nálavalaki mostanában?
Üdv,

Beja
derdák_bea
 
 


Mi van Kaszás tiborral?

mirci001
 
 


Kedves H.J.!!

Hallottam egy pletykát. Gratulálok!!!
zsizbó30
 
 


Sziasztok!

Én a 26.hétben járok és már egyre többet gondolok a szülésre. Dr. Elekes Tibornál fogok szülni, de róla még nem írt senki. Tudtok róla valamit?

KÖszi Évi
balna
 
 


Szia Évi!Sajna nekem csak rossz emlékeim vannak róla .A többit priviben,ha gondolod.Az én orvosom dr.Pálmai Bálint.üdv.Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Én egy hónapja szültem a Jánosban, Sóvágó dokinál. Ismeri valamelyikőtök? Egyébként a Margitből mentem át a doki miatt a Jánosba, de nem bántam meg.
csipi70
 
 


Szia Csipi 70!

Nagyon örülnék, ha megírnád a tapasztalataidat a kórházzal kapcsolatban. Én kétszer szültem a Sóvágó dr.-nál a Margit kórházban, és most készülök a harmadik szülésre a Jánosban.

Köszi

Memami
memami
 
 


Szia Memami!

Örülök, hogy valaki jelentkezett, az a topik, ellentétben a Margitossal sajnos eléggé halott. Én is szültem Sóvágónál a Margitban is, és most, hogy átment a Jánosba, október 5-én szültem ott a másodikat, szintén nála. A tapasztalataim nagyon jók, igaz, hogy én voltam a második szülése a Jánosban, és direkt az én kedvemért jött vissza délután. Nem tartottam fel sokáig, mert egy óra alatt megvolt a lányom, de utána is nagyon sokszor meglátogatott, "együtt tanultuk", mi a rend a Jánosban. Van esetleg konkrét kérdésed?

üdv: Csipi
csipi70
 
 


Szia Csipi!

A dokival én is elégedett vagyok, ezért is követem a Jánosba is. Inkább a kórház érdekelne: milyenek a szülőszobák, szülésznők, csecsemősök, napirend, milyen szobába kerülsz a szülés után stb.
Milyenek voltak a körülmények összehasonlítva a Margit kórházzal?
Én a Margit kórházzal egyébként elégedett voltam, így a harmadik gyereket várva pedig remélem, hogy már nem érnek túl nagy meglepetések.

HOgy van a szupergyors kislányod? A nagyobbik fiú vagy lány?

Nálunk Mesi márciusban lesz négyéves, Matyi 24-én kettő, és február végére kislányt várunk. Őt egyelőre Milkának hívjuk, mert a lányomnak ez a név tetszik, de az igazi neve az titkos.

Jó babázást!

Memami
memami
 
 


Szia Memami!Bocsi hogy beleszólok a beszélgetésetekbe Csipivel,de némi tapasztalatom már van a szülésznőkkel és a szobákkal ,ha érdekel szivesen megosztom veled.
Jó babavárást .üdv.Vera Kép

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Memami!

Szóval én este hétkor szültem, éppen váltásban, a szülésznőm szerencsétlenségére. De azért nagyon kedves volt, egyáltalán nem éreztette velem, hogy már menne haza. Szülés után az egyágyas alapítványi szobát kértem, ami nagyon szuper, 7.000 Ft/éjszaka. Mivel második gyermekem született, nem igazán volt szükségem szobatársakra, inkább pihenni szerettem volna előre, mert otthon várt a hároméves kisfiam. A csecsemős nővérekkel nincs tapasztalatom a Margit kórhézból, mivel a kisfiam a PIC-en volt, a Jánosban viszont elég kedvesek voltak, miután az ember megtalálta a hangot velük. Részletesen megírom pü-ben, ha érdekel. A nővérek a folyosón tündériek voltak velem, a legrosszabb az egészben a kaja volt, és hááát ugye, tudjuk, milyen szuper büfé van a Margitban. A többágyas szobákkal kapcsolatosan vannak rossz tapasztalatok is, inkább amiatt, hogy bemehetnek bármikor a látogatók, de ott is szobatárs kérdése az egész. Állítólag lopnak a Jánosban, tényleg mindig zártam az ajtómat, de ezt csak utána hallottam. Valószínűleg a látogatók, de hááát, sosem lehet tudni. A közös zuhanyzó és WC biztos rossz, nekem királynői dolgom volt a saját fürdőszobás, zuhanyzós szobában. Ha teheted, válassz ilyet, van kétágyas is, hasonló adottságokkal. A szobát előre nem lehet foglalni, csak a szülésed időpontjában derül ki, hol van hely. Reggel kb. 6-kor jönnek először, és aztán állandóan vannak vizitek, de én össze-vissza mászkáltam, senki nem szólt semmit, ha nem voltam bent. A gyerekorvosnő kicsit katonás, és mire kinyitná az ember a száját, többnyire már csak a hátát láthattam, olyan, mint a szélvész, de azért készséges. Ha kérdésed lesz, írd fel, mert nincs ideje kivárni. Mivel máshol dolgozik, a szülészeten csak ritkán látható. Este tízkor vissza lehet vinni a babukát, nem muszáj, és reggel hatkor kihozhatod. Kb. fél nyolcra megint vissza kell vinni, vizit, fürdetés, aztán kb. 9-kor megkapod, ha akarod, ha nem :-))), kitolják a szobákba őket. Egyébként bármikor be lehet tolni napközben is őket, ha el akarod hagyni a szobádat valami miatt. Hát egyelőre ennyi, ha van még kérdésed, írd meg.

A kislányom - köszönöm kérdésed - remekül van, már 5 hetes, több, mint 4 g, és 55 cm. Egyszer kel fel éjszaka, csak 5-6-szor eszik naponta, és semmi baj sincs vele. Ellentétben a hároméves "nagyfiammal", aki mot kezdte az ovit. Gratulálok a három gyermekhez, én biztos nem szülök többet, de nagyon boldog vagyok ezzel a kettővel.

Mióta jársz Sovihoz? Milyen a viszonyod vele?

Vera70!

Engem nagyon érdekelnének a te tapasztalataid is, elmesélnéd a szülésed? Köszi: Csipi
csipi70
 
 


Szia Csipi! Nagyon szivesen irok neked bármiről csak egy e-mail cimet adj meg mert eléggé hosszadalmasan tudnék irni .Három szüléssel a hátam mögött. Összességében a szülésznők profik én Lacik Tündénél szültem ő volt a fogadott szülésznőm is.A csecsemősök közül a Rózsika nővér az aki profi és nagyon kedves is.Az osztályon úgy általánosságban mindenki rendes volt velem az orvosom sajna meghalt.a néhai Dr.Héder volt.Most Dr.Pálmai Bálinthoz járok ő is nagyon jó fej. Üdvözlettel Vera KépKépKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Egészen felélénkítettük ezt a fórumot.

Csipi!

Szinte biztos, hogy én nem fogok fizetős szobába menni, eddig szerencsére nem volt túl rossz tapasztalatom a 3 ágyas kórtermekkel sem. Két éve egy hasfájós kisbaba volt az egyik szobatársam gyereke, elég sokat sírt, de aztán már ő sem bírta, és legalább éjszaka néhány órára betolta az osztályra. Nekem az az öt nap kórházi henyélés bőven elég volt a szülés után. Remélem, most is majd hamar kipihenem magam.
Sóvágóval a lányom születése előtt két hónappal találkoztam, mert az addigi orvosom már nem vezetett le több szülést, és Őt javasolta. Mellesleg cukor-ügyben már valamennyire ismertem Őt a terhespatológiáról.
Az első szülésemnél éppen dolgozott, és ott is maradt míg végeztünk. (ez péntek este volt) A második gyereket két nappal túlhordtam, egyujjnyi volt a méhszáj és indították a szülést. Szerintem én egy teljesen átlagos türőképességü ember vagyok, nem várom el, hogy körülugráljanak, de szeretem a jó társaságot akár a szülésnél is. A Sovi abszolút passzol ehhez. A férjem pedig nagy lelkesedéssel szült velem, jól bírja az ilyesmit, még a varrásnál is "besegített" a dokinak kicsit.
Szóval elég jó hangulatban telt mindkét szülésem, és ebben a dokinak is nagy érdeme van.

Vera!

Küldök egy e-mailt Neked, légy szíves írd meg a tapasztalataidat!

Köszi!

Memami
25
memami
 
 


Sziasztok,
Évi, Az Elekes dr. legnagyobb hibája, hogy túl lelkiismeretes.
Vera, az helyes, hogy te 100% bízol a saját dokidban, de ne feledd, hogy ahogy mi mind különbözünk, úgy a dokik is mind külön egyéniségek. Mivel a szakmaisága kéne, hogy legyen a perdöntő, ezt viszont az ágyon fekve igen nehéz megítélni, más szubjektív szempontok maradnak. Mindenkinek a sajátja. Nekem szerencsém volt, Annamari volt a szülésznőm (választott), de biztos a többiek is nagyon jók. AMi a lényeg, hogy a főnök szakmailag megkérdőjelezhetetlen, és ez a legfontosabb, mivel általában igaz a mondás, fejétől bűzlik a hal.
Sziasztok, és mindenkinek sok sikert!
erdeivad
 
 


Sziasztok! Erdeivad!Rátapintottál a lényegre . Természetesen a szubjektiv szempontok sem lényegtelenek de mint egészségügyi szakember már más szemmel tudom"látni" a dolgokat mint aki "csak" az érzések alapján itél.Hidd el hogy nem véletlenül mondom 100% -nak a dokimat mert láttam és hallotam már egyet és mást...és van némi összehasonlitási alapom...Lényegében az osztály kevés kivételtől eltekintve profi módon működik...a szülésznők is nagyon jók.
Mindenkinek jó babázást és boldokg babavárást.KépKépKépüdv.Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!!

Néha be-be kukkantok.
Hozzászolásom csak annyi lenne hogy én pedig abszolut érzelmi alapon tudok véleményt mondani, hátha valakit igy is érdekel :-))).
Szoval Nekem Dr. Baltschik Miklos volt a nögyogyászom, és Laczik Tünde (NEM FOGADOTT) szülésznöm. MAXIMÁLISAN MEGVOLTAM ELÉGEDVE!
Rettegek a korházaktol de annyira pozitivan csalodtam. Azt hogy a szülásznö nem volt fogadot az azért irtam, mert igy is nagyon oda figyelt rám, és nagyon rendes volt. Megkértem szülés közben hogy nézzen nekem olyan szobát ahol bent van a fürdö akár fizetös akár nem, vissza jött és mondta hogy mindakettö fizetös foglalt de van egy 3 ágyas ami nagyon kellemes szoba és ben tvan a fürdö. Tehát nagyon kedves volt.
Dr. Baltschik is ugy gondolom hogy megtett mindent, mindennap meglátogatott, stb... Szombaton jöhettem ki, bejött miattam, tehát vele is maximálisan elégedett voltam.
Csecsemösök elem nagyon kedvesek voltak, érdemi tanácsot Rozsika növér és sajnos nem tudom a nevét de egy fiatal barna haju lány adott, ha kérdeztem.
A gyerekorvosnöröl nekem is az a véleményem hogy nagyon elfoglalt, de nekem a szobatársam kislányánál szivzörejt hallott és mindjárt máshogy viselkedett a kismamával ott volt vele elmondta mi lehet a gond stb... Tehát iugy gondolom hogy ha baj van akkor nagyon jo szakember.
Remélem senik nem unta bocsi a hosszuságért.
És köszönöm a János Korház szülészetén mindenkinek hogy pozitivan csalodhattam.
boribaba
 
 


SZia Boribaba!
Nekem is a Lacik Tünde volt a szülésznőm maximálisan megvoltam vele elégedve mindkét szülésnél...jó választás volt mert másodjára már választottam őt.KépKépKép
A Rózsika nővér az egyik legprofibb a csecsemősök közül...nagyon kedvesen bánik a kismamákkal és segitőkész.
Sok boldogságot neked és a babának is.Üdv.VeraKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!

Vera!

Köszi az e-mailt. Kicsit elfoglalt lettem, mert kidőlt az egész családom egy hasmenéses-hányásos vírustól. Úgyhogy napok óta felmosok, diétáztatok stb. Az eddig felszedett 4 kilómból én is elvesztettem egyet a héten, szegény baba itt éhezett a hasamban.

Örülök, hogy ilyen megnyugtató dolgokat írtatok a szülészetről. Még lenne néhány kérdésem.
Milyen a kaja? Hogy megy a látogatás? Tényleg ki-be járkálnak a látogatók a kórtermekbe?
A Margit kórházban a látogatók csak egy erre kijelölt szobában nézhették meg a babákat, és egyszerre csak két családból 2 ember. Ez elég jó megoldás volt, igaz, hogy időnként betódultak a családtagok, és akkor mi menekültünk kifelé. Egy kismamának és a babának az hiányzik a legkevésbé, hogy vadidegenek mászkáljanak be a szomszéd ágyához. Mi van, ha éppen szoptat valaki?

Csipi!

Jól vagytok, rég jelentkeztél?!

Sziasztok
Memami
25
memami
 
 


Szia Memami!
Jobbulást kivánok nektekKép
A kórházban a kaja sajna nem valami jóKépde a család mindig ellátott friss étellel ...megaztán diétára voltam fogva ugyhogy nem nagyon ugrálhattam ..neked is ajánlom hogy a család lásson el kajával.
A látogatás az sajnos a kórtermekben zajlik .
A fizetős szobákban megvan az embernek az a lehetősége hogy mivel egyedül van a látogatókat beossza Kép és persze nem kell egy frissen szült kismamát és a babát az egész rokonságnak azonnal az első napokban látogatni...már a fertőzések miatt sem ...azonkivül kellemetlen úgy szoptatni a babát hogy esetleg egy férfi rokon benn van a szobábaKéppersze ez az én véleményem.
Persze ha kétágyasban vagy én ott voltam simán szóltam az illetőnek és a szobatársnőmnek is hogy épp fejek és ez egy kellemetlen szitu igy és általában ez működött ...úgy emlékszem hogy a nővérek is szólnak hogy ne legyen tele az egész szoba látogatókkal.
További gyógyulást nektek üdv.VeraKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Memami!
Sajna a látogatások tényleg problémásak voltak,még két éve is.
pedig akkor hatalmas betűkkel minden szoba ajtajára ki volt írva hogy kérik a kedves látogatókat mellőzzék a szobákban való látogatást a babák és a mamák érdekében.A nővérek nagyon sokszor szóltak,hogy legalább a tágabb rokonság,baráti társaság menjen ki a folyosóra és ott beszélgessenek.
Mert szerintem az hogy bemegy pld.apa az nem olyan zavaró,ő úgysem a másik anyukát lesi,vele még tömeg sincs.
De sajnos nagyon sok frissen szült mama volt az aki nem igazán figyelt a szobatársára,és csak a maga kényelmére gondolt.
Ezek a dolgok azt hiszem nem csak a nővéreken múlnak.Én pld. szóltam a szobatársamnak hogy talán most szeretnék átöltözni a szülés után,de valahogy nincs kedvem az egész családja elött szerencsétlenkedni a lábam között a paírvattával,később pedig én kimentem a látogatókkal a folyosóra,max.a férjem maradt bent velünk meg a nagylányom,de elötte mindig megkérdeztem nem zavarja-e hogy bent vannak.Haszoptatni kezdett akkor kimentünk.Na most neki egyszer nem jutott eszébe megkérdezni ugyanezt.
A háromágyas fürdős szobáról annyit hogy oda leginkább a Lintner,Baltschik,Molnár trió mamái mennek,hacsak nincs nagyon nagy tumultus.
Nekem a Lintner volt a dokim,de mivel én nem akartam fizetősbe menni ezért az ebben a szobában fentartott ágyba kerültem.
dobolyka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?