Új privát üzeneted érkezett!

zsrit: Igen. Elég hülyén hangzik, és nem vidító a gondolat, hogy sajna mások is ilyen helyzetben vannak, de maga a gondolat, hogy nem csak mi küzdünk ezzel és valahogy csak meglehet oldani az megnyugtató. :)
Nagymamám azzal fárasztott ma pakolás közben, hogy az egyik rokon anno úgy szült meg, hogy pakolászott, legugolt, hogy felvegyen valamit és kipottyant a gyerek belőle. Na ez asszem esélytelen rám nézve. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó ez a beszéd, látod ezért szeretünk, mert ilyen vagy!!! 22 mázsa fa-Te a "mindenkit megelőzök és leghamarabb szülök" címre gyúrsz?! :lol:
Vendég
 


mrsparis: nem. Pont a sok rohangálás miatt fog Bencus tovább maradni. Én valahogy fordítva vagyok beállítva. :lol: :lol: :lol: Larával az utolsó 2 hónapban pörögtünk apussal. Falat bontottunk, téglát hordunk, vakoltunk, bútort cipeltünk... És lám Larát indítani kellett, mert nem akart kibújni. Sztem most is ez lesz. :D Valahogy érzem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

Ja leghamarabb.... komolyan agyilag már zokni vagyok.. :lol: :lol: :lol: :lol: A próféta szóljon belőled. Kiegyeznék egy 2 órás szüléssel. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Biztos tartott tőle, hogy befogjátok őt is dolgozni :wink: :wink: :wink:

chardonnay
 
 


Na húzok a dokihoz. Mindenki vigyázzon magára, és innentől aki akar az szüljön. :D Végülis már október van. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Screen 22.30-as időpont nem semmi. :shock:
India lehet,hogy megteszi hatását este :wink:


Most hívtam fel a szülésznőt csütörtökön kell mennem elsőctg-re és azt mondta akkor keressem meg és megmutatja a szülőszobát meg mindent és beszélgetni is tudunk.Nagyon kedves aranyos volt a telefonban.Barátnőmmel együtt megyünk ha addig kibírja a kislánya a pocakban mert Ő okt.közepére van kiírva.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Csajok
Ahogy látom nem csak én parázom és szeretnék szülni egyszerre...
Rettegek attól,hogy túlhordjam kismanót. Nem tehet ilyet Anyukájával.
Bánatomban eszem egy kicsit... vagy sokat...
pocok001
 
 


Na leírom az egyik bánatomat, mert tényleg emészt a dolog :(
Szóval volt két ún. legjobb barátnőm, mindketten elég gyorsan élték az életüket, ha értitek mire gondolok, de az egyik aztán férjhez ment, gyereke született, aki a keresztfiam lett. A másiknak akármennyire is akarta, nem sikerült megállapodnia, sőt elég zűrös az élete évek óta. Mindig mindenben mellettük álltam, a gyerek mellett babakorától többet segítettem, mint maga az apukája, a másik barátnőmet lelkileg kellett mindig támogatnom, mert börtönbe került a pasija...aztán jött az esküvőm és el kellett döntenek, ki legyen a tanúm. Én -mivel úgy gondoltam, hogy a keresztszülőség eleve egy nagyon erős kötelék- a "zűrös" barátnőmet választottam, illetve azért is, mert régebb óta ismertük egymást és valahogy több titkot osztottam meg Vele, mint a másikkal...erre a keresztfiam anyja olyan patáliát rendezett, mint egy hisztérika, egyszerűen nem lehetett megmagyarázni neki, hogy miért van ez így. Aztán az utolsó momentum az volt, hogy családostul bojkottálta az esküvőt és a lagzit. Ez volt ugye tavaly november 15-én, azóta nem találkoztunk, nem beszéltünk. Születésnapomon meg névnapomon próbálkoztak SMS-sel, de addigra én éreztem magam annyira megbántottnak, hogy elrontotta életem egyik legfontosabb napját, hogy nem válaszoltam semmit, így a kapcsolat végképp megszakadt. Amikor terhes lettem, elsők között hívtam a másik barátnőmet, együtt örültünk stb. de aztán néhány hét múlva azt vettem észre, hogy folyton csak én hívom, ő csak akkor, ha baja van ( a börtönös pasival meg anyagi gondok ilyesmi). Úgyhogy kipróbáltam, mi van, ha nem keresem. Hát nem hívott. Nagyon rosszul esett. Utána megkerestem az iWIW-en és direktbe rákérdeztem, hogy miért van ez, ő felhívott s képes olt azt mondani, hogy szerinte azért, mert én csak a Rolanddal foglalkozom, de figyeljünk jobban egymásra és minden rendben lesz. Mint írtam, állandóan én kerestem, ha csak a férjemmel lettem volna elfoglalva, le sem szartam volna őt...ezután 6 hónapos terhesen (közben nem is találkoztunk egyszer sem, mert sosem "tudtuk összeegyeztetni" bementem a munkahelyére dumálni egy kicsit, de olyan savanyú volt, mint egy citrom, nem igazán jó szájízzel jöttem el. Utána folytatódott minden ugyanúgy, csak közben lett egy pasija is. Nem keresett, nem találkoztunk. Most, hogy nemsokára szülök, újra írtam neki az iWIW-en, hogy közöljem, elköltöztünk a városból és hogy egyáltalán üzenjek-e ha megszületett a lányom. 24-én küldtem el az üzit, azóta még nem is volt bejelentkezve, de ezt már nem tudom hogy fogja megmagyarázni. Őszintén azt hiszem, hogy féltékeny, mert körülötte majd' mindenki férjhez ment, babát vár stb. de hát hogy lehet ilyen egy ún. barátnő??? Ráadásul úgy, hogy miatta én felrúgtam azt a másik barátságomat, aki persze utólag szintén szép kis barátnő volt, hogy ezt meg tudta velem csinálni...és ha ép ésszel belegondolok, akkor jobb is, hogy így alakult, mert nincs szükség az életemben ilyen képmutató emberekre, de akkor is fáj...
Na leírtam, remélem érthető!
Vendég
 


Eszti!
Tudom, hogy mit érezhetsz most. Nekem is vannak hasonló élményeim... Arra jutottam, hogy minden"barátnőnek" meg kell találni a helyét. Tudni kell, hogy kire mikor és miben számíthatsz. Mindig igyekeztem én is mindenkit meghallgatni ha bármi problémája volt, hááát, ebből nem mindig sikerült visszakapnom bármit is.
De Nekünk kismamiknak erősnek kell lennünk és pocaklakóink érdekeit nézni!!!!!!!!!!!!
pocok001
 
 


Kézeljétek ma bementem egy kínai üzletbe gondoltam körülnézek hátha találok valami olcsó plüss rugit.50 körüli nő volt az eladó,persze Magyar.Mondom neki mit szeretnék elém tesz egy dobozt amibe babaruha volt egy csomagban nadrág, kesztyű sapi ,kis pulcsi ,kis kabát.Mondom neki mégegyszer,hogy plüss rugi 56-os fiunak mert most fogok szülni.Erre csak erőlteti a lányos színeket és,hogy ez plüss és nagyon szép ajándék.Kibontatom vele a dobozt közlöm,hogy ez nem is plüss,és saját részre kell. mire ő megakarja magyarázni,hogy nézzem már meg jobban mert ez az,és ez nagyon szép ajándék.kb 5xmondtam el mit akarok és ,hogy NEKEM KELL!!!!!De ez a nő sík hülye volt komolyan.Ráadásul olyan felső volt rajtam ami rátapad a hasamra és különdben is egy majdnem 36 hetes terhességet nem vesz észre?Nagyon felhúzott,indultam kifele és még utánam szólt,hogy nézzem meg ugyanezeket Pesten 6-7000Ft.-ba kerülnek.
Akkor már Én sem voltam rest mondtam neki,hogy ennyi pénzért kapok az Astiban is rugit ami jobb minőség nem egy ilyen kínai szar.
Tiszta dili volt a nő komolyan.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Persze, csak pont terhesség alatt szembesülni azzal, hogy a legjobb barátnőd szarik rád, hát nem kellemes. Mondjuk van barátnőm, aki kárpótol mindenért, ráadásul sokkal frissebb ismeretség, de hát nem ezzel kell mérni, mert rengeteg törődést kapok tőle, össze sem lehet hasonlítani a kettőt!
Vendég
 


Kicsike :shock: :shock: :shock: ez tényleg hülye volt basszus! Rám még Fehérváron a kínaiban olyan mami-hálóinget akartak sózni, hogy kiakadtam, ráadásul L-es volt belőle a legkisebb és első, második, harmadik ránézésre is 3x akkora volt, mint én. A nő meg, aki egy tehén volt, váltig állította, hogy még belehízok :shock: ja és 1800 Ft volt darabja, rohadt ronda és szar az anyaga. Erre a Tescoban találtam F&F-est, ami tök jó minőség, szép és kettő volt egy csomiban 1850-ért. Férjem szerint olyan kis szexi, hogy a kórházban majd csak köntösben mehetek ki a folyosóra benne :lol:
Vendég
 


Sajnálom Eszti! Attól tartok az utolsó gondolatoddal kell egyet értsek, hogy ha ilyenek akkor nincs is szükség rájuk... persze attól még nem fáj kevésbé.
Volt részem nekem is hasonló csalódásban, azóta nem merülök bele túlzottan ilyen kapcsolatokba (persze ez sem jó). Az az igazság, hogy a legjobb barátnőm a férjem :) Néha hiányzik egy igazi barátnő, de hát ez van.

chardonnay
 
 


Chardonnay, nekem is a legjobb barátnőm a férjem :D de emellett nagyon jó, hogy van ez a kis csapat, mert vannak olyan hülyeségeim, amit csak Veletek osztok meg! :wink:
Vendég
 


pattogobolha írta:Remélem azért ha menni kell szülnöd, addígra legalább a csillárok szabadok lesznek. :wink: :wink: :lol: :lol:


ez édes, Pattogó!!!
ülök én a csillárra, ha arról van szó :lol: :lol:

Kép
screen
 
 


Eszti, szomorú amit leírtál, sokáig én is bánkódtam az ilyen dolgok miatt, de most egy másikúton jársz és azon is fogsz barátokat találni, akik egy része egy idő után szintén eltűnik majd, de mindig lesznek újak. Én ezeket e dolgokat már így fogadom (sokáig nem így volt). Persze azért jó, ha van egy olyan barátod, aki egész életeden át elkísér.

Kicsike, némely eladó tényleg szemérmetlenül "rámenős" és megpróbálja hülyének nézni az embert, az ilyenekkel gonoszabb napjaimon nagyon kegyetlen tudok lenni :twisted: :twisted: :twisted: .

Pocok, de jó, hogy megint vagy! Én éppen nem tudom eldönteni, hogy szeretnék-e már szülni, vagy nem. Gyanítom túlhordani nem fogom, bár az sem olyan szörnyű, csak nagyon türelmetlenné válik közben az egyébként türelmes, nyugodt és kiegyensúlyozott kismami :wink: .

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Még 1 bekukk, mielőtt megyek Vackoromért :P

Zsrit
"bocs hogy csak most - de annyira fáradtnak éreztem magam hogy elvittem a fiúkat reggel oviba és visszafeküdtem.
most keltem fel"
Nnna, megnyugodtam: nem csak én! :mrgreen: :lol:

Eszti,
jól tetted, hogy leírtad!!!!!
A többiekkel értek egyet: az ilyen "barátnők" jobb is, ha húznak a sunyiba :twisted: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyenekre pazaroljuk az időt!!!
Persze, fáj :oops:
(én is 2 nagyon jó baráttal jártam így, sőt: csúnyábban :oops: - még ma is szomorú vagyok, de jobb így...

Pattogó,
nem vagy semmi :lol: :lol: :lol:

Lányok,
olyan szép nap ez a mai, nem kell senkinek szülésre??? :lol:

Na léptem, este jövök: szigorúan 10 és éjfél között :D

tillidian
 
 


Eszti,
tényleg szar szitu.
Nekem 1 barátnőm van, akiért tűzbe tenném a kezem. Nem egy egyszerű eset, de mindig tudok rá számítani, ebben biztos vagyok.
Nem kell kertelni neki, mindent megbeszélünk cenzúrázatlanul. Inkább családtag már, mint barátnő.
Pedig se kutyája, se macskája
:roll:

Till,
én már lemondtam a mai napról, ami a szülést illeti. :shock: egyszer már voltam a kórházban, nem dobott fel..

Pocok,
nem túlhordás, hanem terminus túllépés :lol: :lol: de tessék NE gondolni erre, plíz!!! (bagoly mondja verébnek... :P )

Kép
screen
 
 


ja, ma csináltam magamnak francia manikürt.
és tök jó lett.
állatira csodálkozom. ami a kézügyességem illeti, még a pálcikaember is kihívás :shock:

Kép
screen
 
 


Köszi Csajok az együttérzést! :wink:

Második málnalevél már gyomorban, mákos guba a sütőben. Ha kész lesz, vissza kell majd fognom magam, nehogy beleegyek, mert ez most csak a férjemé. Ha nagyon nem bírom, eszem majd egy kis lekváros kalácsot :D
Vendég
 


Úúúúú körmeimet nekem is rendbe kellene raknom, mert nekem is francia csak egy kicsit odavan már :D körmös létemre :oops: így nem mehetek kórházba :shock: ez amúgy is a parám, hogy milyen "állapotban" ér majd a szülés; egyfolytában borotválok, hajat mosok stb. ne úgy menjek be, mint egy boszorkány :lol:
Vendég
 


én már csak úgy látatlanban idétlenkedek a borotvával :oops: :oops:

Kép
screen
 
 


Eszti,

bejelöltelek iwiw-en :lol:

Kép
screen
 
 


Én is, tapogatózom és borotválok :lol: na megyek iWIW-re, visszajelöllek!
Vendég
 


Sziasztok megjöttem.

mrsparis: nagyon sajnálom ami a "barátnőid" és közted történt. :( Nekem két barátnőm van tizenéve. Az egyikőjük szintén Rita, mint én, de ő pörgős. Mindíg utazik valahová, külföldön dolgozik. Ritkán beszélünk, de akkor sokat. :D Bármi van rá is számíthatok és ugyan így ő is számíthat rám. Még a középiskolában barátkoztunk össze. :D
A másik barátnőm idén lesz 42 éves. Anyám, helyett anyám. Imádom. Ő szokott elvinni vásárolni, ő intézte a hitelünket, mindenben számíthatok rá. Neki sincs se kutyája se macskája. De nagyon jó fej. Nyilas, mint a férjem. :D Remélem azért összehoz az élet egy igazi barátnővel. :wink:

kicsike: kínais csaj... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ahogy Vivcsi szavaival éljek: szülye.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a kórházból a babától. Hála az égnek már sokkal jobban van. Nemrég kelt fel (az MR miatt altatták el), már "beszélget" és természetesen követeli a kaját. :wink: :D :D Nagyon úgy néz ki, hogy epilepsziás, mert amióta kapja rá a gyógyszert, azóta nem volt rohama. :) :D :D Egyenlőre úgy néz ki, hogy addig kell bent maradnia, amíg beállítják neki a gyógyszereit.
Már én is sokkal jobban érzem magam. Kivéve, hogy úgy bedagadt a bal lábam, meg a bal kezem, hogy az már szinte nem emberi. Ráadásul zsibbad is a kezem. Remélem ez nem valami bajt jelent... :roll: :roll:

Megfogadtam, hogy visszaolvasok, és reagálok, de annyit írtatok, hogy megrémültem. :oops: :oops: :D :D Úgyhogy inkább most visszacsatlakozom, ha nem gond. :) És mégegyszer nagyon szépen köszönöm Mindegyikőtöknek az aggódást, és a drukkokat Gabóka nevében is. :D

Puszi
bobóbaba
 
 


borotválás. Nálunk ezt már apus csinálja. 8) 8) :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Datolya
Köszi! :)

Screen
Látom Te is múlatod az időt...

Bepakoltam kismanó fiókjaiba (pár napja lettek készek) és felhúztam pocaklakó lepedőjét, odakészítettem a hálózsákját... Szóval én sem vagyok normális.

Apropó, normális az, hogy ma már legalább ötször voltam nagydolgon? Eddig örültem a két-három napontának...
pocok001
 
 


Bobó,

örülök, hogy jobban van a baba!
Meglátod, klasszul beállítják a gyogyót és majd később pedig kinövi!
Drukkok! ++++

Csak a bal oldalad dagad??? Upsz..
Nagyon???

Kép
screen
 
 


pocok001 írta:Bepakoltam kismanó fiókjaiba (pár napja lettek készek) és felhúztam pocaklakó lepedőjét, odakészítettem a hálózsákját... Szóval én sem vagyok normális.

Apropó, normális az, hogy ma már legalább ötször voltam nagydolgon? Eddig örültem a két-három napontának...


Pocok,
te szülni fogsz!
A nagydolog kiürülése teret ad a babának a kifelé jövetelhez.
Megoldja a természet.

Én már vagy 2 hete felhúztam a lepedőt és betettem egy takarót :roll: :roll:

Kép
screen
 
 


jééé, és mindeközben középhaladó lettem...

Kép
screen
 
 


ja mrsparis: szenzációs a festős kép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hasonló nekünk is volt, mikor apus vigyázott Larára.. http://4.bp.blogspot.com/_4Nv3EXURZWc/S ... +fest2.jpg :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pocok Lehet a tested már készül a baba érkezésére. :D

bobó Örülök, hogy kiderült mi a baja és, hogy kezelhető. :D Az meg hogy csak a bal oldalad dagad sztem gáz.. :? Hívd fel a dokidat. Szerintem.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pocok: Én is úgy gondolom, ahogy Screen leírta. :roll: :roll: Te leszel a következő? :D

Screen: Köszi szépen! :) Igen, csak a bal lábam és bal kezem, és hát elég randa... :(

Pattogo: Lara: :shock: :shock: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Pattogo: Köszi Neked is! :wink: Úgy döntöttem, hogy elpihenek egy kicsit, és ha 1-2 óra alatt sem apad le, akkor dottojbácsitól megkérdezem, hogy ilyenkor mi van... :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Csilla, de jó, hogy jobban van Gabóka! Örülök nagyon!

Screen, visszajelöltelek! :wink:

Pattogó, Apa nálunk is ajánlgatja ezt a lehetőséget, de nem élek vele inkább...maradjon nekem is valami kis titkom...
Vendég
 


Hello lányok!

Jelentem, a legelégedettebb napom kb. 3 hónap óta: hasmenésem volt :roll: :roll: :roll: De ne tudjátok meg, hogy mi mindent össze ettem: kaukázusi kefír, Activia (láttam, hogy közben ajánlottátok is, köszi :D ), két szelet sajtos kenyér paprikával, közben sok-sok víz, Sport szelet, borsóleves és túrósrétes...isten bizony kb. 2 kg-val lettem könnyebb...

Voltam a gyerekorvosnál, nagyon kedves hölgyemény. Nagyon megdícsért, hogy milyen rendes vagyok, előreengedtem 4 kismamát a babájával, mivel éppen tanácsadást tartott. De persze közben beszélgettem a kismamikkal és gyönyörködtem a babcikban :) Holnap kiállítják Kristóf nevére az újszülött recepteket, csak be kell ugorjak értük. Tényleg nagyon fura így először leírva hivatalosan a neve :lol:

Pattogó - anyagi helyzet...ismerős...a férjem vállalkozó, a fizetések folyton csúsznak, úgy kell érte könyörögni, közben házhitel, autóhitel, teherautó lízingek és társai...és csodálkoznak, hogy csappan a mai fiatalok gyerekvállalási kedve...

22 mázsa fa behordása???? Te aztán belevaló csaj vagy!

Eszti - az a baj, hogy az ilyen barátnők újra csak akkor találnak vissza, ha ismét bajuk van...nekem is van hasonlóhoz szerencsém...persze, hogy megváltozik az életünk, a preferenciák, ha családot alapítunk...

De tök jó, hogy hátulról még mindig megbámulnak a pasik 8)

Csilla - de jó, hogy jobban van a baba! Még ha gyógyszerrel is, de teljesen életet élhet, hidd el!

Screen - indiai kaja...irigy vagyok...bár még egy kis csípős hiányzott volna a mai étlapomról :roll:

[b]Szisz,
nem enyhült a hangulat? [/b]

Kép
kkia
 
 


Lara de édes!!!

Pocok szülni fog, Pocok szülni fooooog!!!

Kiságy nálunk is készen várja Toffee-t :D a lepedőt még ki kell vasalnom, mert tegnap mostam ki a kapucnis törcsijével együtt.
Vendég
 


Kkia, nnna Te is f**ol? :lol: Akkor Te is szülni fogsz! :lol:
Vendég
 


bobó,

a bal oldaladon feküdjél! Ez fontos!

Kép
screen
 
 


A balon? Pont azon, ami meg van dagadva?
Oké, én hiszek Nektek! :wink: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Én lassan lépek, Apa nemsokára végez, ilyenkor mindig sétálunk egyet, aztán feljövünk és meglátja az óriás tepsi mákos gubát :shock: hú, de fog örülni!!! Estére pizsipartyt tervezek :D holnap nem nagyon leszek, mert szabadnapos a drágám, de termeljetek csak, szombaton legyen mit visszaolvasnom! :wink:
Vendég
 


Lányok-lányok, nagyon sokat írtatok!

Alig bírom már követni az eseményeket.

Kiváncsi vagyok ki szül ma?

A Lara kép nagyon jó de nekem a lekváros punci a kedvencem akkor is :mrgreen: , az valami sztár :)

Zsriti: detto így érzek énis, olyan jó, hogy Barnim már ilyen nagy és önálló és most kezdődik minden előlről :shock: . Ahogy visszagondolok minden szupi volt, de tudom, hogy az idő mindent megszépít :shock:

Eszti: A barátnők jönnek-mennek, de én rájöttem, az évek során, hogy minden életszakasznak megvan a maga barátja aki abban az adott élethelyzetben melletted és a segítségedre van. Változunk mi is és mindenki és egy idő után már nem ugyanazok az igényeink, vágyaink, céljaink és ilyenkor váltunk és ez így van rendjén. :)

Bobó: ölelés Gabónak és mielőbbi jobbulást. :)

AKI MÁRA VAN KIÍRVA (nem akarok ujjal mutogatni) LEGYEN KEDVES NE TARTSA FEL A SORT. KÖSZÖNJÜK! :lol:

Megyek feldobok egy meggyes-almás-ananászos gyümölcslevest. Nem sokat csak egy pár hektolitert úgyhogy jöhet aki kér. :)

Később jövök.

Lécci ne írjatok sookat :)
anyabebi
 
 


Ja és arról ne beszéljek, hogy már hátrafelé gyorsabban haladok mint előre.
A tesóm majdnem meghalt végelgyengülésben az ajtó előtt mire felértem a kulccsal :cry:
Nehézkes vagyok már kissé.
anyabebi
 
 


Anyabébi!
Ez nagyon aranyos volt :)

A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLETEK!
pocok001
 
 


Sziasztok!!
nem tudok vissza olvasni....vannak újabb babák?

ma össze vesztem apival.........elegem van.......rajta kívűl senki segítségem sincs......éjjel etetem a kicsit....felkel Máté hogy szomjas kérem apit adjon neki inni mert most én nem tudok......erre a válasza:adjak neki én.....reggel jól be is szóltam neki....délelőtt sírtam megint..fáradt vagyok....de főzzek,mossak,takarítsak,gyerekkel foglalkozzak.........nem tudom meddig birom ezt.........
ő meg azzal jön,hogy akkor menjek én el dolgozni..majd ő itthon lesz....kezdem érezni hogy előbb-utóbb össze fogok omlani.....vagy kimerülök......
bocs a sok panaszkodásért.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Hát ez nagyon nem jó :cry: Esetleg próbáljatok leülni, és megbeszélni.... Meg kell értenie, hogy a gyereknevelés 24 h-s szolgálat, sokkal nehezebb, mint csak 'úgy ' melózni napközben.... Ezek a pasik...ki tudok akadni

Bobó
Örülök nagyon hogy jobban van a tesód kisfia :)

Screen
A flowmetria a SOTEn nem is kötelező... nekem mondta ma a szülésznő, hogy jó lenne 7vgn szülni, mert jövő héten vizsgázik 8)
Ja, a doki meg közölte, jobb hogy a héten nem szülök, mert itt is annyian voltak, hogy alig van hely a gyerekágysakonak :roll:
Picit lentebb ment a gyerek, és elkezdtem kinyílni...már ez is valami..
Ja, tegnap hallottam taktikákat a szülés begyorsításásra:
csípős kaja, sex, lépcsőzés, melegvizes fürdő, masszázs...
Lehet ezt kellene ebben a sorrendben kipróbálnunk:)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Szisz
Remélem neked is jobb a kedved ma estére :D Menjetek el apával moziba, aztán sokáig nem lehet majd....úgy a békülés kedvéért (persze várd meg, hogy ő kezdeményezzen!)

Ma mi is ott voltunk dálután, így a 39+6.napon :wink: De a film irtó klassz volt: A csúnya igazság címmel :lol: Csak ajánlani tudom, mint garantált antidepresszáns 8)

Eszti
Ezek szerint mégis ki lehet a körmöt festeni? Mintha vki mondta volna, hogy nem tanácsos :roll:
Jó mulatást holnap a férjecskéddel 8)
Ja, és sajnálom a dolgot a volt barátosnőkkel... Azt hiszem Charnek van igazsága, sok esetben az ember párja a legjobb barátja :wink: De az is klassz, ha össze tud jönni egy jó kis társaság együtt mulatni...egy idő után szerintem közössé válnak a barátok...jó esetben.
Érdekes az én tapasztalatom szerint férfiak között szorosabb barátságok tudnak születni, mint nők között...sok nő féltékeny, lelke mélyén önző...és egy idő után a család a legfontosabb. (Azért nem vagyok nőgyűlölő :lol: )

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Nitácska!
Kitartás!
Sajnos a pasik ilyenek...
Várjál kimásolok Neked valami jót:

A férj hazaér a munkából, és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chips-es zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva-nyitva, ahogy a kert bejárata is, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba, még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt, és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen
ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva-nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó
mögött...

Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,
ruhadarabokon és egyéb akadályokon, aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett. A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csurom víz minden, a WC-papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém van a tükörre kenve...

Most már rohan a hálószobába, felkészülve a legrosszabbra.

És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz, és mosolyogva megkérdi
tőle:

- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:

- De mi történt ma itt?

A feleség ártatlanul:

- Tudod, mikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni, hogy mit
csinálok egész nap.

HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!



Őzi!
Hajrá!!!
pocok001
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: