Új privát üzeneted érkezett!

JAIMEE: Örülök, hogy minden rendben, most már tessék egyfolytában mosolyogni! :) Nem hinném, hogy nálam bejön a laptető, de ha igen, mindenképp beszámolok róla.
HENI: Csupa jó hírek ismét! Nálam is abban a hónapban fogant Bence, amikor Peti betöltötte a 2-t. Drukk. Nem én vagyok a tábla felelős, hanem Sirkici!
Vendég
 


Sirkiéknek akartam még mondani, hogy azért ez a szobatisztaság nagy szó, gratula hozzá, még ha ilyen jutalomfalatok stratégiával is sikerült, de ez olyan vicces, nekem nagyon tetszett :lol: :lol:

Jaimeenek gratula a 19 mm-eshez, és ugye na ugye! :lol: Foto?
Az meg, hogy hányinger, tudod, mit jelent...erős terhesség, okos baba...meg hogy kiscsaj..., naaaa, de mit szólt apa, hogy tudta meg, hogy mutattad meg a tesztet?

Ja, meg a pocakdologhoz, legalább a Tiédben van baba, ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy hány hetes.... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fotó nincs, mert Apánál volt a kamerás mobil, ő meg elment sétálni Rékával és vissza se' jöttek a rendelőbe. :lol: :lol:

Apát nemrégiben kiokítottam az lh tesztekről, így amikor az első tesztet mutattam, hogy na ez lesz Ketteske, rávágta, hogy az nem lehet, mert haloványka a csík. Ezen úgy meglepődtem, hogy magam is elgondolkodtam rajta...Már a lépcsőházban robogott lefelé, amikor megvilágosodtam, hogy az lh tesztet keveri a hcgvel. Később pedig olyasmit mondott, mint a Szamár a Shrekben. I need a job!!!! :lol: :lol: :lol: Tanúság: ha elkerülhető, nem kell a pasiknak sokat tudni a fogantatásról, mint amennyit muszáj.
Egyébként örült neki természetesen, bár valahogy ott volt a szemében az értetlenség, hogy ezt meg hogy a fenébe csináltuk????!!!!


Nem hiszek abban, hogy a terhességi tünetek utalnának a nemre, annak idején ugyanolyan tüneteink voltak Barbival (aki eltűnt, mint kámfor!!!) és neki kisfia lett. De egyébként, igen, megen sanszos nálunk a kislány.

Heni: Hurrááá! Mennyi jó hír! Hajrá október!

Judy/Arikon: napi drukkok mennek ++++
jaimee1
 
 

 
 

Egyébként ebben a hányinger-kislány dologban én sem hittem (bár nálunk, mármint anyunál nagyon bejött) csak reménykedtem, de azt ezerrel :lol: :lol: :lol:

Hehe, ezen én is csodálkoztam picit, hogy hogy a fenébe csináltátok, mivel írtad, Popi szinte mindig köztetek alszik... 8) :lol: :lol:


Heni, örülök a híreknek, hajrá!
Vendég
 


Ja, babás görbét dobjál már!
Vendég
 


http://www.fertilityfriend.com/home/23c476

De csak a 17. napig mértem.

[quote]H írta:ehe, ezen én is csodálkoztam picit, hogy hogy a fenébe csináltátok, mivel írtad, Popi szinte mindig köztetek alszik...


Bíbi: Hát lefektettük. :lol: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Jaimee,
Kösz!
Gratula a ptetzsákocskához! Mikor mész legközelebb? Akkor már lesz szivhang is! Rókák azért remélem mégiscsak meggondolják magukat, és elkerülnek, átmennek Judyhoz és Henihez!
És hogy nézhettek téged 16 hetesnek? Azok nagyon nem jól látnak!
Én is akartam irni, hogy biztos kislány lesz megint, ha hányingered van, bár nem hiszek a babonákban, de úgy gondolom, hogy egyazon személynél ha ugyanolyan a terhesség, akkor talán egyneműek lesznek a gyerekek, ha meg teljesen másmilyen, akkor különböző, de ezt csak én gondolom. Remélem érthető, nem kavarodtam bele nagyon!
Kocsidat sajnálom!
A görbéd gyönyörűszép babás görbe, szépen fent maradt 37,1-en a hőd!

Betsy,
Kösz, bár szobatisztának még nem nevezném, legalábbis nem teljesen, mert mondjuk úgy, hogy 10 alkalomból 1-szer hozza ő magától a bilit, máskor kérdezgetni kell, de legalább olyankor jön, és bilibe pisil, kakil, mostmár van olyan napunk is, hogy nincs is baleset! Úgyhogy nagyon örülünk, és tényleg ügyes!

Niki,
Nekem is pont a napokban jutottál eszembe, hogy mikor hazajöttetek a kórházból irtál, de azóta semmi! Gyere, irj, hogy hogy vagytok? Alex milyen baba? Dominak tetszik a kistesó? Ja, és persze a szüléstörténet...

Nóri,
Ez szörnyű, ami veletek történt, nem is tudok igazán mit irni, tényleg nagyon sajnálom, érthető, hogy nem akarsz irni, de azért talán egyszer... Azért örülök, hogy adtál életjelet magadról!

Mirci,
Utólag is nagyon boldog szülinapot Bálintnak! Nagyon aranyos kiskrapek! A pocid is szép, és egyáltalán nem látszik, hogy 25 kg súlyfelesleg lenne rajtad! Remélem könnyű szülésed lesz, nemtudom Bálinttal milyen volt, még várjuk tőleg is a szüléstörténetet!

Heni,
Ez igy szokott lenni az elektromos berendezésekkel, sosem romlik el csak egy valami közülük, szinte mindig láncba 2-3 dolog legalább... Örülök, hogy jók lettek a teszteredmények!

Judy,
Nagyon drukk!!!

Bibi,
Tényleg nagy szó, mindenki csodálkozik is, hogy nincs pelusunk, ha nincs a betegség eszembe sem jut, hogy igy legyen, de mostmár nem bánom, sőt, pénztárcakimélőbb is ez egész, csak azt a 2 hónapot kellett kibirni, na meg persze messze még a teljes szobatisztaság, hogy ne keljen kérdezgetni, figyelgetni, stb.

Táblit én csináltam utoljára, ez igaz, de ha valaki, akár Betsy, akárki már szeretné csinálni, szivesen átadom, nekem nincs túl sok időm ilyesmire, amúgy meg például Betsy sokkal szebbet tud csinálni, sőt, benne nulla kreativitás!
Rólunk:
Tegnapi vizsgálata Nikinek tökéletesen sikerült. Minden eredmény szuper, az uh a legjobb, visszahúzódott a veséje, már nincs megnagyobbodva, mostmár nem issza az antibiotikumot, még három hónapig kell havonta ellenőrizni a vizeletet, ha negativ lesz, akkor annyi, meggyógyult. Ez a három hónap alatt azért még inni fogja a vörös áfonyát szirupban, de az homeós. Reméljük, hogy ennyi volt a betegség, és hogy a pelus volt a gond, mert ha nem, akkor szervi a baj, bár egyenlőre semmi nem utal erre. Nem akarunk előre inni a medve bőrére, de most nagyon boldogok vagyunk, és reméljük a legjobbakat. Még majd október közepén újra leellenőrizzük a vasat, mert a múltkori labor előtt volt két napos láza, és a dokinéni szerint lehetett attól az alacsonyabb hgb eredmény. Ha az a labor sem lesz jó, akkor még 6 hétig issza a vas szirupot, de most jól van, eszik szépen, nem fáradékonyabb, a súlya is gyarapszik, tehát, talán jó lesz mostmár minden!
sirkici
 
 


Helló Lányok!

Jaimee: mondtam, hogy minden ok lesz. Hát én nem tudom hányás, nem hányás mennyire mérvadó, de én egyik terhességemnél sem voltam rosszul, és lásd mindkettő kisfiú lett. Amúgy te újra kis csajt szeretnél?

Heni: gratula a jó hírekhez!

Betsy: 25kg? a kezdetekkor nagyon vékony voltam, most meg előnyös fotót készítettem :D

Na lányok megjöttem Bálint születésének történetével. Kicsit hosszúra sikerült, és nem az a könnycsorgatós, megható, hanem inkább tényszerű egy kis humorral fűszerezve. Na de majd ti eldöntitek, hogy tetszik nektek.

BÁLINT SZÜLETÉSE


2008. szeptember 29. reggel 8 óra.
Tegnapra voltam kiírva Bálinttal. Egész éjjel furcsán fájt a derekam. Valahogy az az érzésem ma megszületik pici fiacskánk, de ez csak megérzés, mert semmi jel nem utal rá.

11 óra
Néha görcsölget a hasam, de fogalmam sincs, hogy most már elkezdődött valami vagy csak jósló fájásokat érzek. Nagyon nem izgatom magam. Úgy döntöttem várok.

12 óra
Egyre erősebbek a fájások, de nem túl rendszeresek. Tapasztalat híján a babanetes lányokat faggatom. Ők azt mondják, hívjam a férjem, és irány a kórház. Én ennyire még nem érzem komolynak a dolgot. Úgy döntöttem beülök egy kád meleg vízbe kicsit lazítani, de azért a fájások közt eltelt időt mérni fogom.

12.30
Meglepődöm! A kádban ülve 5-6 perces fájásokat mérek. Ismét konzultálok a lányokkal. Most már le vagyok szúrva, telefonáljak már a férjemnek, szülésznőnek, aztán indulás! Apa azt mondta fél óra múlva itthon van. Közben felhívtam a szülésznőt, és megbeszéltük, hogy 15 óra körül találkozunk a kórházban. Nyugodt vagyok. Csomagok már hetek óta összepakolva, csak egy utolsó egyeztetés, hogy minden megvan-e.

14.30
Most már egyértelmű 5 perces fájásaim vannak, és bizony ez már nem sétagalopp. Elköszöntem a lányoktól, és indulunk a kórházba. Fájások közben megszólalni már nem tudok, csak fujtatok, mint egy versenyló. Férjem kissé idegesen vezet, de azért nyugodtságot színlelve követi az eseményeket.

15 óra
Beértünk a kórházba. Kati (szülésznő) már átöltözve vár (amúgy ma szabadnapos lett volna szegénykém). Irány az előkészítő. A beöntéstől jobban félek, mint magától a szüléstől (ez vicces). Ügyeletes doki megvizsgált. Méhszáj bő két ujjnyi. Szerencsére a beöntést megúsztam. Felveszik az adataimat, közben a CTG ketyeg rajtam. Fájások alatt intek a dokinak, hogy bocsi, de most nem tudok válaszolni, de azért elég jól viselem magam. Mellettem a másik CTG-n egy kismama, aki még hetek múlva fog szülni. Kérdezget, hogy nagyon fáj-e. Csak mosolygok magamban, ilyen hülyeséget, hogy lehet kérdezni, hiszen mindenki másképp éli meg a fájdalmakat. Azt mondom, hogy áááá nem olyan vészes. Nem akarom lelombozni.

15.30
Választhatok a szebbnél szebb szülőszobák közül, mivel csak egy foglalat. Egy sarokkádas plazmatévés, minden földi jóval felszerelt szobát választok. Bár nem értem minek egy szülőszobába plazmatévé, viszont a sarokkádat annál inkább értékelem. Megint csobbanni támad kedvem. Kati igazi illatos habos fürdőt készít nekem. Ha nem lennének a fájások akár egy wellness hotelban érezhetném magam. A meleg vízben egészen elviselhető minden. Azért az oldalra szerelt kapaszkodót néha letépni készülök, de a fájásszünetekben kedélyesen beszélgetünk.


Nem tudom hány óra.
A víz kihűlt, és meg kéne nézni, hogy haladok a szüléssel. Kati szerint egész jól állunk. A magzatburok viszont még mindig nem repedt meg, pedig állítólag nagyon feszül. Dokim már úton van a kórházba. Szabadon választott, mit szeretnék csinálni. Leülök egy kényelmesnek tűnő fotelba, de valahogy nagyon nem esik jól ott ücsörögni. Visszamászok az ágyra. Azon kevesek közé tartozom, akinek itt kényelmesebb. A szobában csak egy állólámpa ég, és egészen otthonos a hangulata a helyiségnek. Megkérem Katit, hogy kapcsolja be a tévét, hátha kicsit eltereli a figyelmem az eseményekről. Mire is jó a szülőszobában egy plazmatévé :D?

18.30
Időt illetően képbe kerültem. Most kezdődik a híradó. Természetesen az agyamig semmi nem jut el belőle. Fájások közben egyik kezemmel Laci kezét markolászom, a másikkal az ágy kapaszkodóját. Laci azt mondja, lassan eltöröm az ujjait, de hősiesen kitart (még jó :D). A doki is megérkezett. Burok még mindig áll, úgyhogy repesztés következik. Mondom, hogy nem szeretném látni miféle eszközzel csinálják. Megvolt a repesztés. Fájás alatt csinálták, ezért nem igazán éreztem (bár nem tudom mit is kellett volna). Laci kisebb sokkot kapott a kiömlő víz mennyiségétől. Mit ne mondjak én is meglepődtem. Doki szerint nyolcra megszületik Bálint.

Idő kapcsán megint fonalat vesztettem……Fájások most már nagyon durvák. Továbbra is fújtatok, ami ugyan nem tudatos, de Kati azt mondja a lehető legjobb amit tehetek, és különben is meg vagyok dicsérve mert nagyon jól viselem magam. A szomszéd szobában lévő lány folyamatosan visít, ami elég idegesítő.
Elérkezett az a pillanat, amikor azt mondják nyomhatok. Érdekes, hogy én nem érzem azt az elsöprő nyomási kényszert mint amit mások beszámolóiból hallottam. Próbálom követni az utasításokat. Úgy érzem elég bénán csinálom. Közben megkaptam a gátmetszéshez az érzéstelenítő injekciót. Ezt szinte már nem is érzem, szúnyogcsípésnek tűnik csupán.
Az események felgyorsultak, és ahhoz képest, hogy én úgy érzem csinálhatnám jobban is, második próbálkozásra megszületik Bálint. Gátmetszésből semmit nem érzek.

21.06
Doki felszólítja Lacit, hogy fotózzon, én inkább kihagynám a véres részleteket.
Pici Bálintunk nem igazán akar torka szakadtából üvölteni, inkább csak nyávog mint egy kiscica. Állítólag nincs semmi probléma, mert teljesen jól néz ki, de azért hívják a gyerekorvost.
A méhlepény is megszületett. Kati kérdezi akarom-e látni. Mondom, hogy igen, de Laci inkább ne nézzen oda. Hát ez nem igazán jön össze, úgyhogy látom életem párján kezd elfehéredni, aztán megához tér. Mondtam, hogy ne nézzen oda :D
Közben a mellkasomra fektetik Bálintot. Nagyon megható, szívet melengető érzés. Első dolga, hogy lepisil, aztán csak nyugodtan piheg rajtam. Úgy látszik nem volt neki nagy sokk megszületni. Megjött a gyerekorvos, sajnos elviszik fürdetni, vizsgálgatni. Laci elkíséri. Mondom neki, hogy egy pillanatra ne veszítse szem elől.

Velem még van egy kis dolga a dokinak. Következik a stoppolás. Kiderül belső varrataim is lesznek jócskán. Hát ezt nem kívánom senkinek. Sima gátvarrásból viszont nem érzek semmit. Eltart egy darabig amíg összeraknak.

Közben befut anyukám. Nem bírta kivárni a telefont, hogy megszületett a kis unokája, ezért elindult a kórházba. Ahhoz képest, hogy ez elmúlt órákban miken mentem keresztül egész fittnek érzem magam. Felhívom aput is, meg sms-eket irkálok. Sajnos Bálintot nem kaphatom vissza, mert ugyan nincs semmi gond vele, de azért inkább leviszik a csecsemős osztályra megfigyelésre.

23 óra körül.
Indulhatok le az osztályra, vagyis a biztonság kedvéért letolnának tolószékkel. Rendben, de előtte még lezuhanyoznék. Amint szép lassan félig ülő helyzetbe állított ágyból felülnék, egyszer csak elsötétül a világ, és filmszakadás következik. Messziről hallom, hogy szólongatnak, itt vagyok-e. Válaszolni nem igazán tudok, aztán kezd kitisztulni a kép. Anyu, és Laci rémült arcát látom. Állítólag elájultam. Na akkor kis pihi és próbáljunk mindent előröl. Amint kezdek függőlegesbe kerülni megint érzem sötétül el minden, de még időben visszafektetnek. Hát zuhanyzásnak, tisztálkodásnak lőttek. Hordágyon kell, hogy levigyenek a kórterembe.

Egész éjjel nem alszom. Végigpörgetem magamban az eseményeket. Szülésznő szerint derekasan helyt álltam, úgyhogy dicséretet érdemlek. Laci is azt mondta sokkal rosszabbra számított minden szempontból. Azt gondolom, mindenképp megérte a szenvedéseket, és alig várom a reggelt, hogy újra láthassam édes pici Bálintomat.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
jaj, de jó, h. végre olvashattam a szüléstörténeted!!! Azért én meghatódtam azon, amikor a mellkasodra fektették Bálintot...
Melyik kórházban szültél? Miért vitték el Bálintot a csecsemős osztályra?

/e-mailt holnap fogok írni, mert bent irtó a hajtás, és otthon meg Frédi trónol a gép előtt, tudod melózik ezerrel.../


Jaimee,
Gratula a petezsákocskához!!!
igen-igen, ezek a pasik túl sokat tudnak!! :D Én is tök meglepődtem azUramon, amikor a héten megkérdezte tőlem, h. "mikor is megyek tüsző-figyelésre???" "Mikor lesz peteérésem?" :D Szerintem pár éve még azt sem tudta, mi az....na jó most túloztam, de az biztos, h. nem érdekelte! :D

Sirki,
nagyon örülök, h. minden oké Nikivel, és hidd el ez már így is marad!! :)
arikon78
 
 


Arikon,
de aranyos vagy, köszi! :D

Mirci,
azért nekem megható volt a történeted, kösz, hogy megosztottad velünk. Reméljük Gergőével nem kell ilyen sokáig várni... :wink: :lol:
Az nagyon jó lehetett, hogy ilyen szép szobában szülhettél, na meg tényleg jól helytálltál! Tényleg, most hogy tudod, hogy mire számithatsz, félsz? Vagy mit érzel, igy a második szülés előtt?

Ja, csajok, egy körkérdés:
ti hogy csináltátok ez elválasztást? És utána azért reggel-este még kapnak a gyerkőcök tejet, ugye? Azt miből isszák? Mert kedden voltam én is dokinál a bilirubinommal, a lényeg, hogy Nikici apával volt itthon, felébredés után cumisüvegből kapott 200 ml tejcit, amit szépen fekve meg is ivott, erre gondoltam egyet, hogy ha már ez igy alakult, akkor megpróbálom lassan leszoktatni a reggeli ciciről. Erőltetni nem akarom, nem sietünk, igy reggelente azóta is cumisüvegből tejci, meg persze kéri a cicit is egyenlőre. A gondom, hogy a cumisüveg, ha már eddig nem volt rászokva, jó választás-e? Szerintetek? Emigy nap közben nem igényli a cumisüveget, szépen iszik vagy a csőrös pohárból, de legtöbbször sima pohárból, bögréből vacsorakor...
sirkici
 
 


sziasztok,

Bocsi, ma nem nagyon volt időm írni. :oops: :oops: :oops:

Jaimee-nek most már egy hangos gratula. :lol: :lol: :lol:
Látod, mondtam hogy minden rendben van. :lol: :lol:
Görbe szerint megint lányotok lesz. :wink: :wink: :wink:
Sirkici,
Nagyon ügyes Niki baba a bilizéssel. :lol: :lol: :lol:
Én szerintem nyugodtan ihatná a tejcit csőrös pohárból.Én nagyon elrontottam. Hirtelen kellett leszoktatnom Barbit a ciciről és csak a cumisüveget fogadta el, azt is nehezen. Most meg már annyira hozzászokott, hogy hiába próbálgatom a csőröst nem igen akarja elfogadni. :oops: :oops: :oops:
Én egyszerűen nem adtam neki cicit, először a napközbenit és az éjszakait vettem el, a reggelit és a vacsit meghagytam pár napig, aztán már csak este, majd azt is elhagytuk. Persze volt nagy üvöltés, mert nagy cicimániás volt, de megszokta. :oops: :oops: Kénytelen volt szegény. :cry: :cry:
Mirci,
Végre szüléstörténet.
:lol: :lol: :lol: Olyan jó visszaolvasni ezeket a dolgokat, mintha tegnap történt volna, aztán meg nálad már a kistesó szüléstörténete jön mindjárt. :lol: :lol: :lol:
Heni,
Szuper hírek. :lol: :lol: Most már megnyugodhatsz, mindkét pasi rendben van. És a kistesónak sincs már akadálya. :lol: :lol:
Betsy,
Köszi szépen, de azt nem tudom megígérni hogy nem tesztelek. Tudod milyen mániákus vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bibi,
Ti nem kaptatok kedvet a kistesóhoz??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Mirci, de jó volt olvasni! Aztaaa, most komolyan, kicsit irigykedem, hogy újra egy ilyen élmény előtt állsz, persze nem egy leányálom, de maga a csoda!

Jaimme: télleg lányos görbe, de nagyon szép! Albummal elmaradásaim vannak, még ragasztgatni kell, ott a szülinapi gyertyacsonk, lufi, virágszirmok, kis ételminta a tortából (na, az azért nem :lol: ), úgy tervezem karácsonyra elkészítem. Te, én leakadtam ennél a kistesó összehozása dolgon, most akkor mellette csináljátok, vagy otthagyjátok az ágyon és nem ébred fel? Nálunk Bíbi a szomszéd szobában alszik, de majd mindig felébred, pedig hozzánk képest a némafilm kutyafasza, ápá mérgelődik is, mindig mondja neki, hogy így nem lesz kisöcséd! :lol: :lol:

Judy: Kedvet azt kaptunk, de még kivárunk :lol: :lol:

Sirki: én cumisüvegből adom a tejet, de a jól bevált módszerrel annyira ki van fúrva a teteje, hogy orrán- száján folyik :lol:

No, dobok tegnapi két képet, úgyis rég tettem már-bár a blogban ott van 8)

Kép Kép
Vendég
 


Mirci: Széééép volt! És tényleg ügyes voltál! Egyágyas szülőszoba és plazma tévé miatt én lenni kicsit irigy, nálunk egyetlen szülőszoba van 5 ággyal és csak az apásnál van fal.....:roll: :roll: Az ájulás is ismerős, én meg sem próbáltam felkelni szülés után sokáig. Nem is fürödtem, csak másnap hajnalban. :oops: :oops: :oops: :oops:

Bíbi: Mondom, lefektetjük. :wink: És hát persze hogy mellette csináljuk. A mellette levő szobában.

Cukker a csajszi, cherokee-ban nyomja?

Cumisüveg - van olyan, amin nem likak vannak, hanem egy rés. Én olyat vettem annó, bár nem nagyon használtunk cumisüveget ugye...

Sirki: Tejet én is cumisüvegben adtam, ahogy írtam fentebb, olyanba, amiből könnyen jött a tej. Ez ment egy ideig, aztán váltottunk rendes pohárra, csészére. Nekem a csőrös pohár valahogy pszichésen nem fér össze a tejjel, de ez csak az én agyrémem.
:oops:

Réka: Apa még ma sem tudja, hogy mondjuk piri előtti pár napon már nagyon nem fogamzóképes az ember. De semmi baj...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.10.02 12:03-kor.
jaimee1
 
 


Ja, hogy fiú lesz e vagy lány?

Nekünk megint teljesen mindegy. Egy icurka pirurkát jobban szeretnék kislányt, talán 51-49 arányban.... de tényleg mir egal. :wink: Csak jöjjön, és hasonlítson a nővérére.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy megint csak ilyen későn tudtam jönni, de nagy a sürgés forgás most itthon.

Először is GRATULÁLOK!!!! Jaimee a pici csöppséghez!!!!!

Velünk minden rendben, Alex igazi kis tündér!
Egész nap alszik, csak enni kel fel, kb. 2 óra van olyan mikor csak nézelődik, csodálja a nagy világot.
Egyszerűen imádom.
Álmában folyton ugat ( szó szerint ) olyan mint egy kiskutya.
Sírni is olyan édesen sír.
Sajnos a hazajövetel nem volt túl szerencsés, úgyanis Domcsi lebetegedett.
Nagyon aggódtam, hogy nehogy baj legyen...
1 hétig nem volt semmi gond, már azt hittem megúsztuk, mikor szegény kicsi elkezdett szürcsögni.
Szerencsére nagyobb gond nem volt, de azért nagyon féltettük...
Domcsi nagyon szereti szerencsére nem féltékeny.
Szüléstörténetet nem írtam, de azért gyorsan nagyvonalakban leírom mi, hogy történt.

Szeptember 3.-án reggel mentem nst-re amin teljesen kiakadtam, mert folyamatosan voltak fájásaim az mégsem mutatott semmit.
Megvizsgált a doki és at mondta, hogy ez a gyerek mindjárt kiesik...
Azt nem tudom mennyire voltam nyitva, mert úgy megijedtem, hogy már megint magzatvízet akar nézni, hogy el is felejtettem megkérdezni...
Aznap már nem akartak hazaengedni a túlhordás miatt, de csak kikönyörögtem egy nap haladékot , amit meg is kaptam, de csak azért mert tovább küldtek vérvételre, utána meg az altató orvoshoz, hogy megbeszéljük milyen érzéstelenítést fognak alkalmazni a császármetszésnél.
Egész napom olyan vacak volt...
Hazafelé menet már nem volt semmi gond, elmúltak a fájások.
Otthon kisírtam a szememet mondtam Domcsinak, hogy anya holnap elmegy és sokáig nem jön haza, Ő meg csak simogatott, hogy látta ahogy sírok.
Este már rendszeresen jöttek a fájások 10 percenként, de nem tudtam, hogy ezek már olyan fájások.
Lefeküdt a kis család 9 körül mondta apa, hogy keltsem fel, ha már nem bírom.
Hajnal 2-ig bírtam...
Felkeltettem apát, hogy már 5 percenkét jönnek a fájások és nem akar elmúlni mire mondta, hogy akkor hívjam anyát és megy érte.
3-ig húztam az időt, hogy ne keltsük fel szegénykét feleslegesen, de aztán csak felhívtam, hogy apa megy érte.
3-20- körül ide is értek addigra lezuhiztam nagy nehezen, akkorra már 2 perces fájásaim voltak.
Anya teljesen be volt zsongva, nagyon izgatott volt...
Én kissé ideges voltam ugyanis szeptember 4.-én apukám született és nem akartam, hogy aznap szülessen meg Alex.
Nagyon szerettem az apukámat, csak sajnos ő nagyon beteg volt és 9 éves koromban meghalt.
Hát ezért nem akartam, hogy ugyan akkor szülessen Alex, de valamiért a sors így akarta ami elég különös...
Szóval 4 körül beértünk a kórházba, és hát miért is ne az a doki volt ügyeletben akivel még Domcsinál csúnyán összevesztem....
Megvizsgált mondta, hogy bő 3 újjnyira nyitva vagyok, magzatvíz tiszta, sima szülésre készülünk.
Nagyon meglepődtem mondtam Neki, hogy engem mindenképp császározni akartak és, hogy tegnap voltam az altató orvosnál, de csak bunkóskodott, hogy le van- e ez írva valahol, mert ha nam akkor nincs miről beszélni...
Mondtam, hogy hívja be a dokimat, mire Ő közölte, hogy nem hívja nincs itt semmi sűrgős eset, majd talán 8 felé szólnak Neki.
Teljesen kiakadtam....
Utána átvittek a szülőszobára ahol szóltam, hogy hívják be a férjemet, de csak nem hívták...
4-6-ig egyedül voltam a kutya rám nem nézett.
6-kor ugye műszakváltás volt, akkor megint szóltam, hogy mostmár tényleg hívják be a férjemet meg, hogy már nagyon fáj.
Végre szóltak apának, meg jött a szülésznő is aki megvizsgált, és mondta, hogy nagyon jól állunk.
Kérdeztem, hogy az mit jelent, mire azt mondta, hogy nemsokára meg lesz a baba.
Szóltam, hogy kérek epidurálist, mire közölte, hogy arra már nincs idő...
Hát mondom ilyen nincs, én már az elején szóltam nekik, de senki sem figyel rám.
Kaptam gázt helyette mikor már nem bírtam.
Hát az valami rémes volt.
Úgyan úgy éreztem mindent, csak épp reagélni nem tudtam semmire sem.
A férjem teljesen megijedt, azt hitte valami nagy baj van, hogy beszélt hozzám én meg nem reagálok semmire sem.
Hallottam én szegénykémet, de amíg a hatása ki nem ment addig nem tudtam csinálni semmit.
Utána megnyugtattam, hogy élek, de nem kell a gáz, de a szülésznő rámszólt, hogy szívjam.
Valamikor oda keveredett egy orvos is, akkor már tolófájásaim voltak.
Mondta, hogy akkor mostmár vegyék el tőlem a gázt mert teljesen elhagytam magam, és így nem tudom azt csinálni amit mond.
Elvették és utána már jött is a kitolási szakasz.
2. nyomás után mondta, hogy már látja a haját, kitartás..
Nagyon megörültem bíztattam magam, hogy akkor már mindjárt vége.
Hát 20 percig húzódott de aztán sikerült megszületnie Alexnak.Apa sírt és mondta, hogy anya nagyon gyönyörű ügyes vagy.
Sajnos nem hallottam azt sem mikor felsírt, nem tudom miért de kimaradt valahogy pár dolog.
Apa elvágta a köldökzsinórt aztán rám tették egy kicsit.
Olyan picike volt, és olyan édes ahogy ott reszketett rajtam.
Utána elvitték megmosdatni.
Mondta a doki, hogy most összevarr, de előtte el kell altatnia, hogy megnézhesse, nem e szakadt szét a császármetszésem.
jaj, de jó mondom alszok egy nagyot.
Hát 5 percet sem aludtam...
Addigra megmosdatták a kicsikémet, felöltöztették aztán már hozták is nekem.
Gyönyörködtünk benne mindketten és próbáltuk felfogni, hogy mi is történt.
Nekem nem nagyon sikerült minden olyan gyorsan történt, és nem is értettem a dolgot, de nagyon örültem, hogy sikerült simán szülni, és nem volt semmi gond.

Hát nem igazán lehet azt leírni, hogy akkor mit éreztem és, hogy milyen volt, de az bíztos, hogy minden fájdalmat megért az én kicsi babám!!!

Most mennem kell mert felkelt Alex és már nagyon éhes.
Ha elalszik képet is rakok!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Még mindig nem aludt el? :lol: :lol: Jó volt olvasni a történetet, olyan bizsergetően izgalmas, ez akkor is az ember lányának legnagyobb élménye, na!

Nem, George-ban:)

Az meg nem semmi, hogy pici Popi nemsokára valakinek a nővére lesz...apám, megy az idő...
Vendég
 


Kicsit késve, de itt a vannak a képek...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Judy,
igen, emlékszem, hogy neked sajnos muszály volt gyorsan elválasztanod Barbikát, ahogy irtad az üvöltést, meg minden, még bele is gondoltam, hogy mi lesz egyszer velünk is, Nikici is borzasztóan cicimániás. Kösz a hozzászólást! :D

Bibi,
köszi neked is a hozzászólást! :D A kis Bibi nagyon aranyos, szépen kinőtt már a haja is, és ez a ruhaösszeállitás... nagyon csini! Látom, már húzol a rózsaszin felé is... :wink: :lol:

Jaimee,
köszi neked is! :D Valahogy nekem is a cumisüveg "hasonlit" legjobban a cicire, meg ilyesmi, de azt hittem egyedül vagyok ezzel az agyrémmel... :oops: :lol:
Hogy érzed magad? Rókák? Mikor csinálsz babás vonalzót? Esküvői előkészületek hogy haladnak?

Niki.
nagyon aranyosak a gyerkőcök, jó, hogy Alex ilyen nyugodt baba! A szüléstörténeted nekem igy is nagyon megható volt, apa reagálása is, és hogy ugyanazon a napon született, mint apukád szerintem inkább csak jót jelent...
sirkici
 
 


Niki: Csodaszépek a gyerekek!! Végre tettél megint képet. Klassz a szüléstörténet is, bár a kórházi háttér már annyira nem tetszik.... :roll: :roll: Milyen az már, hogy nem hívták a dokidat. :twisted: :twisted:
Gratukat köszi neked is.

Bíbi: Kedvenc márkám. :wink: Rengeteg ilyen cuccunk van.

Pici Popi nem is olyan pici, most ippen a feleselős korszakában van, ami ahhoz képest, hogy nem is beszél, igen érdekes élmény. :lol: :lol:

Sirki: Babás vonalzó még várhat. Annál is inkább, mert a "helyi topikokban" még nem jelentettem be a dolgokat. :oops: :roll:
Ugyanúgy vagyok, mint Rékával, csak még rosszabbul. :lol: :lol: :lol:

Esküvő: se torta, se süti, se meghívó, se virág. AMúgy minden oké.

Betsy: Gyes intézéssel sok a macera? Lassan ideje intézni... :shock: :shock: :shock: :shock:

Judy: Mai drukkjaim +++++++++++

Mirci: ???

Arikon, Heni, Olik???
jaimee1
 
 


sziasztok,

Niki,
Nagyon örülök, hogy simán tudtál szülni másodszorra. :lol: :lol: Nálam sajna ez lehetetlen lesz :oops: :oops:
Csodaszépek vagytok. :lol: :lol: Édesek a fiúk együtt. :lol: :lol:
Sirkici,
Remélem azért tudtam segíteni egy kicsit. Nem lesz könnyű az biztos, de ez az élet rendje. Nem szopizhatnak örökre. :lol: :lol:
Bibi,
Szerintem nálatok genetika az hogy ennyire jól áll nektek a piros szín. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaimee,
És ez még csak a kezdet. :oops: :oops: A csajok meg aztán tényleg bele tudnal mászni az anyjuk lelki világába. Csak magamról tudom. :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a drukkokat. Remélem szerencsét hoznak. :lol: :lol:

És a végére a legújabb videónk.

http://www.youtube.com/watch?v=ymt5yMc1Rlg

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Bíbi, Niki,
annyira szépek ezek a gyerkőcök!!

Jaimee,
tetszik ahogy iparkodtok az esküvői teendőkkel! :D Szerintem - az idő rövidsége miatt - a meghívókat sms-ben kéne lebonyolítanotok... :lol: Bocsi, csak gonoszkodtam! :twisted: :D

Kép
arikon78
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee!
Bejött.... Én is előkerültem... :)
Gratulálok az ici-picihez! :)

Bocsi, de csak kutyafuttában tudtalak olvasni titeket. Remélem, ha megjönnek a rosszabb idők, többet tudok gép elé ülni.

Velünk minden ok. Növögetünk. 79 cm, és 12,16kg a kisasszony. Egyedül még mindig nem tud járni, ugyanis nem merem elengedni, mert ő nem megy, hanem lendületből közlekedik. Már 12 foga van, és folyamatosan dumál. Igaz, hogy nem mindig érthető, hogy mit, néha én sem értem. Már tud egy csomó mondókát, és néha az egyik eleje után a következő közepe jut eszébe és mondja.
Íme egy: http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/repa-retek...-gyerek-klarika-mondoka-smAxpKQJ867YDiXo
Dióhéjban ennyi rólunk. Igyekszem gyakrabban jönni.
Puszi mindenkinek! És drukk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jaimee,
rókákat sajnálom, de nézd a jobb oldalát, most nem lesz Mr Gyapjú... :wink: :lol: :lol:
Esküvővel tényleg nagyon jól álltok... legalább a hely és a pap el megvan... :lol:

Judy,
hát ez az, nem szopizhatnak örökre, mostmár lassan nekem is meg kell emberelnem magam, és legalább reggelre elvenni tőle a cicit, este még nem, mert egyenlőre még úgy alaszik el.
Barbika igazán jól el tudja alatatni a babáját, nem lesz gond a kistesó altatásával... :wink: :lol: :lol:

Chris,
jó, hogy jelentkeztél, remélem tudsz majd gyakrabban is jönni! Nagyon ügyes, és édes Klárika! :lol: Nagyon aranyosan beszél! :lol:
sirkici
 
 


Tényleg Mircivel mi lehet? Megszülhetett már?
sirkici
 
 


sziasztok,

Chris,
De jó hogy jelentkeztél. Nagyon édes Klárika és milyen szépen mondja, hogy hallo papa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép súlya van. :lol: :lol: :lol: Jöhetnél gyakrabban is képek kíséretében. :lol: :lol:
Sirkici,
Hát azért remélem hogy nem így fogja Barbika altatni a kistesót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény babáit mindig a fejüknél fogva tartja. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
biztosan mire megszületik a kistesó már nem igy fogja alatatni a babákat! :lol: :lol: :lol:
sirkici
 
 


Hali!

Judy: mikor tesztelsz?

Jaimee: itt vagyok, csak nem jutok gép elé! Mikor mész legközelebb uh-ra? Vonalzó?

Christell: jó Felőletek is hallani!! :)

Anyósom vigyázott Alexire, ám ő elesett motorral, így az előző hét fejleményeként szájsebészeten voltunk...Belül leharaptt egy nagy íny darabot, kívül lehorzsolta az arcát és letört egy mikro db a fogacskájából...SzerinteteK??!! Így merjem rábízni a babámat bárkire...

Ebben az évben jócskán kijutott nekünk a jóból!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Lassan készülünk a szülinapi zsúrra...Itthon lesz nagy családi ebéd (du 4-kor:))) és még a dédnagypapa is hazalátogat Görögországból...Most írom össze a menüt...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

JAIMEE: Náluk már a GYES-t illetően nincs személyes ügyintézés, mert megszüntették a helyi hivatalt, így levélben kell elküldeni a dokumentumokat. De amúgy 2 perc az egész, leadod a kitöltött papírt a csatolandó dokumentumokkal együtt, átnézik, és kész. De szerintem Neked felesleges igényelni, inkább igényelje apácskátok, Te meg menj el táppénzre, ha betölti Réka a 2-t.
HENI: Sajnálom Alexi balesetét, de ne anyósodra legyél mérges, és persze Alexire sem. Bármikor bármi történhet, még ha nagyon óvatosak vagyunk, akkor is. Én pl. mindkét gyereknek mindig a nyomában vagyok, a játszón is követem Bencét mindenhova, mégis történnek balesetek. Petinek is letört 1,5 évesen egy darab a fogából, ott voltam közvetlen mellette, megcsúszott és elesett. Ciklusos vonalzót nem csinálsz, hogy lássuk, mikor kell drukkolni? Az ajándékötleteket még mindig várom! És még pár fotóval is adós vagy ;)
BIBI: Nagyon szép kislány cseperedett Bibiből! És olyan magas már! A haj és szemszínét nem tőled örökölte ;)
SIRKICI: Ti mikorra tervezitek a kistesót?
MIRCI: Tényleg nagyon ügyes voltál, simán, gyorsan ment minden. Kívánom, hogy Gergő születésénél is könnyedén helytáll, és csak szép élményekben legyen részed! Már csak pár nap..
ARIKON: Nem október 13-án mész tüszőkukucsra? Az aláírásod alatt szeptember szerepel!
JUDY: Remélem, még nem teszteltél! Nagyon ügyes Barbi, hogy már így beszél, nem hiába nőből van :lol:
NIKI: Tényleg nem értem, hogy ha volt választott orvosod, miért nem hívták őt. Bár talán ennek köszönheted, hogy átélhetted a természetes szülést! Alex tiszta bátyja, megnéztem a 33. oldalon Domi újszülött fotóját, nagyon egyformák! Szépek mindketten!
CHRISTELL: Végre, hogy jelentkeztél! Hihetetlen ügyes Klárika, hogy már így mondókázik. Ez is csak azt erősíti, hogy a kislányok előbb kezdenek el beszélni. Bencével egyidős kislányok is 1,5 éves koruktól verseket mondanak, tisztán mondanak mindent, Bence meg leragadt 20 szónál.. Arra, hogy még nem jár egyedül, mit mondott a doki, védőnő? Szerintem ne fogd a kezét, hagyd, hadd álljon fel és, induljon el egyedül.
GYABI: Boldog 15. hófordulót Beninek! (utólag is)
OLIK, CHRISSYY: Hogy vagytok?

Vendég
 


Sziasztok!

CSak egy gyors bejelentkezés.

Még 2in1 mint látjátok. Hivatalosan holnapra vagyok kiírva. Reggel megyek CTG-re, és a dokim is megnéz. Utána jelentkezem, hogy mi újság.

Kép
Kép
mirci74
 
 


sziasztok,

Egész nap fájt a hasam és szúr a méhszájamnál. :cry: :cry:
Ezért nem jöttem ma. :cry: :cry:

Köszönöm a drukkokat.

Mirci,
Drukkolok, hogy minél előbb kibújjon kismanó, és gyors szülést kívánok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is Betsy köszi, h. figyelmeztettél az elírásra, ki is javítottam :D

Elég zűrös napok állnak mögöttünk, mert hétfőn drága Férjecském karambolozott. :( Szerencsére nem történt nagyobb baj, a fejét ütötte meg a kormányba, pedig be is volt kötve, mi lett volna ha nem... :( A kocsi eleje, főleg jobb oldalt elég szörnyen néz ki, de szépen meg tudják csinálni nem kevés pénzért. Szóval totál ideg voltam az elmúlt napokban, mert ilyenkor mindig az jut eszembe, h. ha Ő nem lenne nekem biztos belepusztulnék...
Elég sokat kell utaznia az új munkája miatt, és hiába az elővigyázatosság ha a másik sofőr nem figyel.
Bocsi, h. most szinte csak magamról írtam....

Mirci,
Neked nagyon drukkolok!!! és Ígérem ma küldöm a levelet, bár lehet már időd se lesz elolvasni! Az sms-t (ha úgy alakul) nagyon várom ám! :wink:

Mindenkinek puszi!

Kép
arikon78
 
 


Hoztam nektek valamit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulációt légyszi neeeeeeeeeeeeeeeeeeee....csak csíkerősítő energiákat kérek. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Azta! :lol: Mennek a csíkerősítő energiák!!!!!! 11.dpon ilyen tesztet.. lehet, tényleg ikrek.. :wink:
Vendég
 


Judy: Juhééééééé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Erősödjön az a csíkocska!!! Dejódejóóóó!!!

Mirci: Neked is mennek a drukkok! +++++++

A többit majd később. :wink:
jaimee1
 
 


Ja, Judy. Előled aztán lehet teszteket dugdosni! :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Betty,
Hát a 2. tüszőcske még be sem ágyazódott, szóval ezt az első, hétvégi tüszőcske okozza, amire azt hittem kicsi és nem fog megtermékenyülni. :lol: :lol: :lol: Ennyit arró, hogy én mit hiszek és a természet mit produkál. :lol: :lol: :lol:
Jaimee,
Hát igen, hiába őrizte a barátnőm a teszteket, csak vettem tegnap a gyógyszertárban. :lol: :lol: Amúgy ma elhoztam tőle a 10-es teszteket, meg csináltam LH-t is jóstesztként és azon a 2. csík már majdnem olyan erős mint az első. :lol: :lol: Ja és azon a hcg-n is látszik a 2. csík, de érdekes módon halványabb mint a 25-ös teszten. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Mirci: Csak nem tartottak benn? :wink:

Judy: Pont azon filóztam, hogy akkor ez még Tüszőcske Námbör 1...
Ó, te tesztmániákus.... :lol: :lol: :lol: Megnéztem a videót, nagyon édi Barbi. :lol: :lol: Akkor nálatok most kisfiú sanszos a görbe alapján?

Arikon: A lényeg, hogy Apa jól van. Persze nekem is átfutott volna az agyamon, mi lett volna ha.....De jól van és ez a legfontosabb. :wink:

Chris: Nagyon édi Klárika! :lol: Megnéztem egy párszor a vidiót. Gyere gyakrabban!!

Betsy: Nahát Réka nem viszi túlzásba a beszédet, bár engem már nem zavar, előbb utóbb kénytelen lesz beszélni. Most a betűkkel ismerkedik. Múltkor az Obiban mutatott az óriásplakátra, hogy "O"..."I"...csak lestünk.Ez két olyan betű, amit tényleg ismer.

Heni: Sajnálom, ami történt Alexivel, de tényleg nem az anyóspajtás hibája. :wink: Én szívesen rábíznám anyósra vagy anyura, de sajnos nálunk nincs ilyen lehetőség. Vonalzó majd a lakzi után lesz. Uhu 2 hét múlva. Mikor tartjátok a szülinapi bulit?

Sirki: Tényleg, nálatok mikor lesz kistesója NikiTündérlánynak? :) Na nem mintha macerálnálak vele, csak kíváncsi vagyok. :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee,
Igen, inkább a fiú a sanszos, bár number1 vasárnap hajnalban repedt és mi együtt voltunk péntek délután. Abból még lehet lány, meg vasárnap délelőtt, abból csakis fiú.
Number 2 meg biztos fiú ha az is megtermékenyült, mert ott meg közvetlen repedés után voltunk együtt. :lol: :lol: :lol:
Hát igen, én már csak nem változok tesztelés terén., :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a dícséretet Barbira. :lol: :lol: :lol:
Arikon,
Jobbulást a párodnak. Elég sok barom van a volán mögött az tény. Nekem is volt már 2x is más hibájából balesetem, de hála a jó égnek nem volt sérülés. :oops: :oops: :oops: :oops:
Mirci,
Szerintem már babázol. Nem jöttél, tuti bent fogtak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee: hál istennek nem tartottak bent, de nem is lett volna rá okuk mert doki szerint semmi jele szülésnek. Szülésznő ellenben azt mondja második babánál egyik pillanatról a másikra beindulhat a dolog. Háát én már nagyon szülnék, de úgy látszik Gergő jól elvan bent. Bálint 40+1 napon született. Még egy hetet kapok, hogy kibújjon manócska, ha nem indítás lesz.

Amúgy köszi mindenkinek a drukkokat!

Judy: én is küldöm a csíkerősítő enerdzsiket.

Arikon: sajnálom férjecskéd, és az autót. Úgy látszik mostanában rájár a rúd az autókra mert anyu kocsiját is megtörték. Várom a mailt, akkor írsz amikor kedved van!

Niki: gyönyörűek a fiaid. Születéstörténet nem túl szívderítő, de legalább a császárt megúsztad.

Bíbi: mi az oka, hogy mostanában ritkán jössz? Kicsi Bíbi igazi "nagylány" lett. Szép magas mint az anyukája.

Gyabi merre?

Sirki: ezt már én is akartam kérdezni....nem terveztek kistesót?

Betsy: Bence mennyit beszél?

Na mára ennyi........pussz mindenkinek

Kép
Kép
mirci74
 
 


Judy: mint látod mégsem

Vonalzómmal nem tudom mi történt :shock: elakadt :shock:

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci: Kafa méhszájad lehet, én is ilyet akarok. :lol: :lol: :lol:
Mennek a drukkok folyamatosan. Málnalevél teát nem ittad esetleg? Mondjuk, ha Egyeskével jól tágultál, akkor nem kell, ez alkati dolog...

Judy: Ja peeeersze, repedés után nem sokkal még együtt voltatok. Tudtam, hogy fiú a sanszos, most már az is beugrott, hogy miért. :lol:
Küldhetem az első Vuk szállítmányt?

Nem hiszem el, hogy megen ilyesmiről beszélünk, de tök jó!! :lol: :lol: Küldeném sokfelé, nagyon sok van. :lol: :lol: :roll: :shock: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Jaimee,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még egy kicsit várjunk a vukokkal, valahogy nem hiányoznak. :lol: :lol: :lol: Még be kell szereznem B6-ot a hányingerre. :oops: :oops: :oops:
Mirci,
Pedig azt hittem már babázol. Anniyra kevés az idő a 2 baba között hogy tutira nem kell indítani és gyorsan meg is fogsz szülni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Megvagyunk mi is, hétfőn lesz felvételim a doktori iskolába, zongorázom sokat, koncert felvételt is készítettünk, most aggódom, mert vasárnaptól-csütörtökig nem leszünk a babákkal, nygaszülőkkel lesznek. Még ilyen nem fodrult elő, pláne Tüncsike nagyon de nagyon anyás
Ma voltunk a szemészeten, képzeljétek szemüveget kell hordanija Tücikének Azt, hogy takargattunk a szemét most már kevés neki, nagyon csekély mértékű a kancsalsága, de ha nem lépünk, akkor megmaradhat és suliban még fokozódhat Már megrendeltünk a kis szemcsit, rózsaszín SZTK-s keret, de ez az egyetlen anatómiai keret, ami veszélytelen esésnél meg jó a kis pisze orrára.

Zolcsika meg csak ebédig van óviban, nem alszik és ezért sírt, amíg megtehetm, hogy elmegyek érte, miért nem? Amúgy meg tetszik neki.

Jaimee: Gratulá a kistesókához!!!
Judy: Gratulá nélkül drukk!!!!!!!
Puszi, majd jövők.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


MIRCI: Bence a beszédet nem viszi túlzásba. Mint feljebb írtam, 20 szót mond csak, és egyetlen mondatot, de főleg mutogat, babanyelven magyaráz. Peti ilyenkor már ügyesebb volt, de Bence is bele fog jönni. Az apukája is csak 3 évesen kezdett el beszélni. Tényleg már csak pár nap! Mielőtt indulsz a kórházba szülni, úgyis fogsz még üzenni nekünk, mint 1 évvel ezelőtt. :wink:
JAIMEE: Blogod meddig szünetel? Gyűrűk meg vannak már?
JUDY: Ha a kisebb tüsző termékenyült meg, akkor a nagynak is sok esélye van. :wink:
OLIK: Jó hallani Rólatok! Drukk a felvételihez! Majd csak átvészelik a gyerkőcök azt a pár napot nélkületek! Én is nehezen bírnám.. Sajnálom a szemüveget, de ha muszály.. Keresztlányom is pont ennyi idősen kezdett kancsalítani, szemtakargatás, szemüveg, már iskolás, és még mindig kancsalít szemüveg nélkül, pedig már annyi orvosnál voltak. Remélem, Tüncsinek sikerül helyrehozni a szemét. Van, hogy én is haza hozom Petit ebéd után, ha dolgozni fogsz (fogunk), úgyse tudunk korábban menni értük. Anyukád már hazautazott?
Vendég
 


JUDY: Mai tesztecske? :wink: :lol: :wink:
Vendég
 


ARIKON: Nagyon sajnálom a balesetet, de a lényeg, hogy a férjednek nem történt semmi baja! Ki volt a hibás? Biztosító nem fizet? Remélem, gyorsan elfelejtitek ezt a napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.10 15:11-kor.
Vendég
 


Heni,
Én is pont azt akartam irni, ahogy olvastalak, hogy ne anyósodra haragudj, nem ő a hibás, bár nála történt meg a baj, ugyanúgy megtörténhetett volna, ha te vagy ott vele, bármennyire is odafigyel az ember...

Arikon,
Sajnálom a balesetet, de tényleg a lényeg, hogy nem történt komoly baj!

Judy,
Én annyira tudtam, tudtam, hihetetlen, de tényleg valahogy gondoltam Jaimee-nél és nálad is, de persze nem gratulálok, csak küldöm a csikerősitő energiákat!

Jaimee,
Akkor még a lagzi előtt meglesz az uh? Jaj, de jó, akkorra már szép kis dobogó szivecskét is látni fogtok... jaj, milyen szép is ez... nagyon boldog lehetsz mostanában...

Olik,
Drukk a felvételihez!

Kistesó: hát... nem is tudom. Apa nagyon szeretne kistesót, egy kisfiút, de én nem is tudom, én meglennék egy gyerekkel is. Nálunk a családban senkinek sincs testvére, akiket testvéreket láttam állandóan marták egymást, valahogy nem alakult ki bennem, hogy milyen jó is az, ha valakinek van testvére. Na meg, ami a legjobban aggaszt, hogy akkor mi lenne Nikivel? Tudom, hülyeség, sőt, biztos mindenkinek megfordul az agyában, hogy eddig úgy szerette a gyerekét, és most lesz egy másik is, el sem tudja képzelni milyen lesz, eddig egész nap csak azzal az eggyel foglalkozott, most meg kell osztania az idejét, de akkor is... néha szeretném, belegondolok, hogy milyen jó is lenne, de még nem érzem úgy, hogy képes lennék rá... azért talán egyszer... na meg kérdés, hogy mekkora lesz apa befolyása...
sirkici
 
 


Hali!

Nem haragszom én az anyósomra, csak nagyon rosszul jött ki a dolog...Egyszer hagyom nála hosszabb időre és tessék...Tudom, hogy nálam is megtörténhetett volna..(bár én biztosan nem engedem egyedül motorozni egy hatalmas lejtőn... :twisted: ).. Most már az a lényeg, hogy túl vagyunk rajta, sőt nagyon szépen gyógyul az arcocskája..

Niki: valahol meg tudlak érteni, bár nekem van egy bátyám és nagyon imádjuk egymást...Egyenlőre én sem tudom elképzelni, hogy Alexikém mellett lehet-e még ennyire szeretni majd egy másik babát..Furcsa dolog ez....Azért szerintem Nálatok is lesz majd tesóka....

Judy: szépek a tesztek!! Csak így tovább!!! Ez még nem gratula volt...

Nekünk ma szuper napunk volt, egész nap kirándultunk! Alexike rengeteget motorozott! Mostanság nagyon jó evő és alvó, szóval nem panaszkodom:)

Mirci: nagy drukk a szüléshez!! Most már nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik ki Gergőke...

Szép hétvégét mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?