Sziasztok!
Én lusta disznó vagyok, mert nem írogatok, csak olvasok
No de majd most...
Nita: Nem tudom mit kellene tenned. Elhiszem, hogy ki vagy, főleg így szülés után! Kitartást tudok kívánni!!!!! Nem tudjátok ezt apival megbeszélni? Mátéval nem volt ilyen? Barnit ő is szerette volna? Lehet, hülye kérdések, bocsi...
Mucus! Boldog szülinapot!!!! Vigyázz magatokra, szorítok!!!!!!!
Melisch: Ne add fel!!! Remélem Szegeden minden ok lesz.... Párocskád miért is nem akar bogyókat szedni? Ha orvos mondja neki beszedi? Akar ő egyáltalán babót? Hiszen vele van a gond, és ő nem tesz semmit? Ne hari, de nem értem! Sajnállak!!!!! Kitartást neked is!!!!!!
Nyuszi: Hogy vagy? Attila ott van?
Babicsek: Remélem minden ok lesz! Mindjárt hétfő!!!!!!!! Nagyon várom a hírminc perc eredményét!!!! Kívánom, babuci legyen a dologban....
Betty: Kíváncsian várjuk a további eredményeket!!!! +++++++++++
Királylány: Hasznos munkát nektek!!!!!! Drukk a babáért+++++++
Mia: Sajnálom pirit
Angie28: Mindjárt szülsz..... Nagyon helyes kismami vagy
Rólunk: Jól vagyok, bár kicsit sok felé kell szakadnom. Még dolgozom, de már egyre jobban elegem van belőle
Inkább lennék otthon, és foglalkoznék magunkkal. Babaszoba sehol, egyenlőre a nézelődésig jutottunk el, de lassan haladunk. Csináltatjuk a konyhát, amit valszeg én veszek a kezembe, mert párom munkája nagyon sok mostanság, és egyáltalán nincs ideje, én pedig meg tudok bírkózni a feladattal, remélem.
Sajna már sok este óta nagyon rosszul alszom. Éjjel fent vagyok óra hosszákat, persze Pinduri is felébred, és nem tudok visszaaludni. Így péntekre már ő is elég nyűgös lesz (ilyenkor lefelé rugdos, ami nagyon kellemetlen). Egyébkéknt már beállt, feje lent, lába fent
Osztozom Babicsekkel,
végre péntek!!!!!!!
Akit kihagytam, annak is nagy ölelés és bocsika....!