Új privát üzeneted érkezett!

Adiadi!!
Várjuk a képet ha lesz!!! :wink:

Mia!
Hát igen ma megint felkeltem már 5 után :evil: !!!
És azóta rettentöen fáj is a fejem..szenvedek :?
Vendég

hoppá kírus :lol: laptetőőő :wink: :lol: :lol: :lol:
jó korán, szegény akkor mielőbb múljon el az a fránya fejfájás :? :!: :!:
Vendég

jók az új vonalzóid :wink: :wink:
Vendég

sziasztok lányok!

mizujs veletek?

mia

látom még mindig semmi,remélem igy is marad és végre produkálsz egy zebrás tesztet :)

anikó

veled minden ok?

mucus

nagyon szép a picid :)

melinda

de édesek a gyerekeid,látom a nagyobb odáig van a kistesóért :)

KépKép
bettike83

Na megint túlvágyok egy vv.-len ezt is átéltem :lol: :lol: :lol: Most a HIV és hepatitis B és C-t nézettük meg. Na én szépen kértem még egy TSH, T3 és T4-et is most. Nem mondtam senkinek, hogy a fene se kéri de ha már megszúrtak miért nem lássak tovább az orromnál. Betty ugye ez nem ciklusfüggő? Úgy rémlik, hogy ez a ciklus bármelyik időszakában is el lehet végezni. Férjem annyira nem akart hallani, hogy ok nélkül elmenjek endokrinológushoz így ha valami bibi van a teszten akkor már nem fog kekeckedni senki.
Amúgy dühős vagyok küldőnek össze vissza, mert nem tudják mit akarok. Kéne nekem még a bakteriológiai vizsgálat a nődoki ezzel a laborba küldött a labor a dokihoz, mert náluk nincs nőgyógyász. Esetleg vegyen mintát a doki és én vigyem be a laborba. A férjemnél meg azt mondták az lényegében spermatenyésztés :roll: az meg van már nekünk és lehet nem az kell így úgy döntöttem ezt nem csinálom meg majd kérem Szegeden a doki nénit végezzék el ők, mert ezek csak néztek mint a moziba.

Betty a laborba találtam szórólapot a HPV-rőé igy már tiszta, hogy mi is ez :idea: :idea: Amúgy ezen azt írják, hogy a citológián kívül a HPV tesztet 30 éven felülieknek ajánlják. Az ennél fiatalabbaknál , mint nálam 8) 8) csak ha a citológiánál anormális sejteket találtak. Na akkor most ezen nem töröm a fejem.

Puszi mindenkinek, ja eredmény 3 nap múlva lesz csak a T3 miatt 8)

Kép
Kép
melisch

Bettike!!! köszike, hát én is remélem :wink: :wink:
te jól vagy?
Vendég

Diuskám!
Születésnapod alkalmából sok szeretettel:

Kép

királylány

Adiadi én is várom a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia mizus?????? Magadról nem írsz kis gonosz itt izgulunk mind érted :roll: :roll:

Nyuszi, hogy végződött az este, ma már nyugisabb a hangulat otthon? NE hajtsd magad agyon pont most a takarítással, nem akarlak elkeseríteni de ha anyukád nem takarít akkor senki nem is tartja meg a rendet így amit te keservesen megcsinálsz másnap lehet nem is látszik. Ha a család hozzá van szokva a rendetlenséghez hát ott hiába takarítsz senki nem figyel rá oda. Azonban tud meg a fiuk észreveszik a rendetlenséget ha otthon tisztaságba éltek. Férjem barátja annyit panaszkodik a rendetlen anyósára+ a feleségére, hogy ha a felesége nem akar elköltözni és nem változik meg a váláson gondolkodik. Jelenleg a pici baba miatt tűr még. De utál otthon lenni ha csak lehet mindig küldetést vállal bárhol az országban vagy inkább napokra elmegy magyarba azt mondja legalább pénzt keres, hogy azért ne piszkálja az asszony, hogy kevés a pénz :(

Mucus én is kívánok SOK BOLDOG SZÜLINAPOT neked!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
melisch

Melisch!!! azt el is felejtettem :roll: :wink: nemjött még meg, gondoltam ha péntekig sem fog,akkor csinálok tesztet péntken...
Egyébként semmi tünetem nincs,csak a cicim picit feszül.... hát kíváncsi leszek....
Vendég

Melisch :!: és te hogy vagy?
Vendég

Én megvagyok lelkileg készülők a köv hétre :roll:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Reggel csináltam megint Lh-t, de nem erősödik kb. ugyanolyan mint a tegnapi. :cry:

Nyuszi: Igaza van Melischnek. Vigyázz nagyon magadra, és tényleg nem hiszem hogy javulna a helyzet. Ha eddig sem vigyáztak a renre, akkor ezután sem fognak. Egy időben volt a zone realítyn a Piszkos a lakásod? című sorozat. Hát hogy ott milyen lakásokat lehetett látni. És ott is aki hozzászokott ahhoz amiben élt, nemigazán tudott vigyázni rá.

25mia: Én is nagyon kiváncsi vagyok!!!!! :?: Arra is kíváncsi lennék, hogy nálad mit mutatna reggel a jósteszt. Lehet hogy az jelezné a babát nem?

Mucus: Isten éltessen sokáig!!!!

Kép

Kép
babicsek

Nem sikerült képet szerezni a babánkról :( Sajnos nem az a doki volt az UH-n, aki szokott lenni, hanem az a szülész-nőgyógyász, akinek elég rossz híre van a kismamák körében, mert állítólag elég bunkó és nyers a modora, úgyhogy az az igazság, hogy nem mertem előhozakodni vele, hogy ugyan adjon már egy képet az én gyönyörűségemről! Amúgy minden ok, CRL 60 mm, BPD 21 mm a kis drágámnak. Nagyon jó volt látni! Lehet hogy hülyén hangzik, de elhatároztam, hogy úgy a 15. hét körül elmegyek apával a 4D UH-ra, mert megöl a kíváncsiság, hogy két lány után megajándékoz-e a sors egy kisfiúval!? Szerintetek nagyon lökött dolog ilyen korán elmenni csak ezért?

Kép
adiadi

adiadi: szerintem nem, én is elmennék :wink: :)

Kép
babicsek

Babicsek azokban a tesztekben nem bízok, csak idegesited magad. Én még a hőmérővel is tudok bosszankodni ha nem megy eléggé magasra mindig szomorú tudok lenni, aztán másnap ha jobb felvidulok és megint bízók. Türelem már nincs sok és tudod a teszt sem mutatja ki mindenkinél korán!!! Nem kell menjél betaHCG-t mérni?

Adiadi én nem értek hozzá de lehiszem, hogy megesz a kíváncsiság. Na de gondolj arra is mi lesz ha ismét kislány akkor nem leszel szomorú már ilyen hamar? Most reménykedel és bízol te tudod, igaz jobb tisztán látni mind csak bizakodni elvégre semmit nem lehet már tenni :roll: na most aztán megkönnyítettem a döntésed, mi :oops: sajnálom nem tudok mit mondani nehéz kérdés :roll:

Kép
Kép
melisch

:cry: :cry: csajok :!: :!: azthiszem megjön,mert barnázok :!: :!: :cry: :cry: :cry:
azért köszönöm annak,aki szorított :!: :!: kicsit csalódott vok...
De új reménnyel indulok majd neki a következő hónapnak, és NEM ADOM FEL :!: :!: :!: :!: :!: 8)
Vendég

Mia a fenébe, nagyon sajnálom.................. :( :( :(

Kép
Kép
melisch

25mia: Sajnálom :(

Melisch: Igazad van hogy csak idegesítem magam. Majd kell mennem hétfőn vérvételre a kaáliba. Na akkor fogok majd csak igazán pofára esni. Már előre félek tőle. Azt mondták, hogy kb. 30 perc és megtudom van e baba vagy nincs.

Kép
babicsek

Babicsek ott BABÁNAK KELL LENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és kész.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Szerintem Nyuszi elment szülni még este!!!
Nincs meg valakinek a száma??Dobnék rá egy sms-t....
Babicsek,szerintem is van baba!!!Húúú,életed leghosszabb 30 perce lesz...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

melinda: nem csak sokat kellet várnia kórházban, és most értem haza.

Nst-n punny volt a baba megint! Doki miközben vizsgált énekelt, és még s szülésznő is nevetett:

"10. hó 13, erre vártunk egész nyáron"
vizsgál tovább...
"de nem lesz ez 13"

Azt mondta bármikor jöhet, már akár eset is, ha fájás van menjek, megint tágult, mondott vmi szakszót, azt mondta be is indíthatná, de hagyja. Azt mondta nem ad többet, mint egy hetet, elmentem jó messzire bevásárolni, meg nagy táskákkal haza, de még semmi, rohadt nagy hányinegeren kersztül.

Attila este jön, aza baj, nem tudom, hogy kiírta, hogy ő Pestről jön, és az 3 órára van Gyulától, és így is ritkán jön...

Melisch : igazad van, egyébként fura, de enegem is akkor kezdett zavarnia kupi, amikor Attilával laktunk a 3 éva alatt, és mindig láttam, h pakol, vagy szól ha vmi rendetlen, és tényleg jobb egy tiszta lakásban lakni, azóta én is másképp csinálom! De ez nem az én házam és nem tok vele mit kezdeni...egy rohadt fürdőkád, emg nem normális 4 nap alatt dzsuva legyen...
na mek takarítani, meg összedobok vmi sütit, de szerencsére csak 9-re ér ide... Drukkoljatok, hogy minden rendeben legyen, ha van időm, írok!

Kép
nyuszifül16

Babi: nem látoma vonalzód? Hányadik DPO-n vagy (pé utáni nap) és hány napos a ciklusod? Nekem csaka véger felé muttata, so no para...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Melisch de jó látni, hogy újra írogatsz! Szorítok neked nagyon. jó lenne, ha a Jézuska babát hozna nektek meg Bettyéknek.

Mia sajnálom. Orvosnál jártatok már? Merthogy a vonalzód alapján régóta próbálkoztok...

Babicsek neked is nagyon szorítok, de szerintem ne tesztelgess, mert csak idegesíted magad vele. Hétfőn kiderül. Remélem jó hírekkel jössz majd. Te kaptál injekciót? Olyan tüszőrepesztősre gondolok, mert az mutathat pozitívat....

Adiadi gratulálok neked is. Ahogy magamat ismerem én tuti nem kérdezném meg a dokit sem, hogy mi lesz. Én szeretem a meglepetéseket, de te tudod. ha neked ez a szíved vágya, akkor menj el a 4D-re, szerintem senki nem fog rád ferde szemmel nézni. Én szorítok neked, hogy legyen úgy ahogy te akarod.

Melinda édesek a gyerkőcök, majd a biliről még írok...És már 5 hetes???? Jesszusom!

Nita aranyos Barni. Máté pedig azért ilyen, mert egyrészt ebben a korban van, másrészt meg féltékeny. Tudom azt írtad, hogy szereti. Persze. De a figyelmedre féltékeny. Ezért viselkedik így ahogy, hogy rá figyelj. Még nem tudja megfogalmazni, így viszont felkelti a figyelmedet. Párod nem tud szabit kivenni? Minden ilyen nagy cégnél jár baba születésekor néhány szabadnap. Jó lenne ha segíteni tudna. Neked is meg kellene teremtened a lehetőséget, hogy ha lehet minden nap legalább egy órát Mátéval foglalkozz és eközben Barnira vigyázzon valaki.

Nyuszifül nem értettelek egészen pontosan, most Te Gyuán vagy anyukádéknál, ugye? Ott uralkodnak ilyen állapotok? Borzasztó! jó lenne ha minél hamarabb el tudnál költözni onnan. Nincs olyan rokon aki befogadna? Vagy esetleg fent Pesten nem lenne jobb? Még ha egyedül kellene lenned akkor is? Mert ez a helyzet nem lesz jó a babának sem. Nagyon nem. Esetleg utána nézhetnél milyen anyaotthonok vannak....

Na ha valakit kihagytam akkor az nem szándékos volt. Fáj a fejem, közben dolgozom is, jönnek a szalagavatósok is, néha azt sem tudom fiú vgyok e vagy lány...

királylány

Nyuszi: Most vagyok a 22. ciklusnapon. a tüszőrepim olyan 21-22 körül lehetett, azaz azóta eltelt 9-10 nap.
Jaj nagyon izgulok már miattad is, akkor nemsokára babázhatsz! Olyan jóóóóó. Remélem jól sikerül az estétek. És a szüleid hogy viszonyulnak Attilához? Milyen szép lenne ha beindulna a szülés is és ő is ott lenne veled. Lehet hogy másképp gondolná az egészet és megjönne az esze, ami elment.

Melcsi: Már most hosszú. Hát még tényleg az a 30 perc.

Melisch: Legyen igazad! :oops: :)

Kép
babicsek

Nyuszifül készíts valami kaját ne süss még tésztát is tudod mit nem is érdemli meg nehogy még a piros szőnyeget is. Készíts valami hamar elkészülő kaját esetleg ha van valami kedvence. Gondolom van saját szobád ott legyen rend. Nem feltörlés meg ilyesmi csak kicsit ne legyen tele pl ruhával és kész. Nem a pápa látogat meg hanem egy beszari alak aki még nem is tudja mi a felelősség. Ne már, hogy túlterheld magad mert megverlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Királylány jó látni téged is :D neked is hozzon a Jézuska kisbabát vagy még előbb

Kép
Kép
melisch

Melisch nem bánnám, ha összejönne mert akkor meg lenne oldva a karácsonyi ajándék mindenkinek :lol: Így gondoltam nektek is a babát, hogy addigra publikus lehetne a hír.... :wink:

királylány

Mucus

Kép

Melisch
én úgy tudom, hogy a pajzsmirigyet a 3 cn.en nézik :arrow: de ne legyen igazam, nekem mindig akkor nézték...sztem kérdezd körbe a csajokat :!:

Babi
nem feladni még... :!:

Kismamiknak pocaksimi, tesztelőknek nagy drukk :!: :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Királylány kibírná ki addig eltitkolni? Annyian drukkolnak nekünk a család és a közeli barátok, hogy nem lehet őket majd kihagyni a jó hírből :lol: :lol:

Betty utána nézek :wink:

Kép
Kép
melisch

Királylány: már néztem otthont, de az sem megoldás, és ha itt összbaléhzok velük 1 év után az otthonból hova menjek??? Mellesleg ott a pesti lakás, de egyedül nem tudnám fenntartani...másrész meg hallgatni sincs kedvem, nincs saj os senki, Mamámék egy roncs házban laknak, mondjuk üdülő negyedben...de Papám pszichésen súlyos beteg, nem tudja kontrollálni magát, néha még mi is félünk Tőle...

Apám most baszogatott, hogy miért nincs rend? Miért mentem orvoshoz, miért megyek minden nap valahova, na ezért gyalogoltam inkább... :(

Egyébként lassan, de biztosan haladok!

Kép
nyuszifül16

Királylány itthon volt szept 10-től 25-ig..........az a szülés utáni 5 napot még nem vette ki.....azt mondta később veszi ki hogy ne egyszerre legyen sokat itthon...végül is jó hogy tudom lesz még itthon 5 napot.......

Nyuszi azt a müsort /tiszta a lakásod?/egész nap nyomatnám nekik a tv-ben......undrodjanak kicsit......én se vagyok rendmániás...de azért dzsuva sincs nálunk....
én a helyedbe adnék fel hirdetést és valakivel legyen az lány-fiu....keresnék közösen egy albérletet.......ezeket még olvasni is rossz,nem hogy átélni........nyugalomra van szükséged........ha meg lesz a baba....nem lesz könnyű.....főleg még azok is baszogatnak....ki fognak készülni az idegeid!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Tegnap igértem,hogy ma jövök és reagálok az írásokra de ne hari hulla vagyok. :oops: Csak az a gáz,hogy később meg már nem tudom követni kivel mi történt. :roll: Reggel elvittem Domit oviba aztán körzeti doki aztán haza főzni,takarítani aztán Domiért az oviba aztán szülőire menni és most értem haza.

De!Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést! :D
Nyuszi!++++++++++Ügyes légy! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Mucus örülök hogy minden rendben van a kis picurral, csak így tovább és kitartást a nehezebb hetekhez. De majd elmúlnak ezek a rosszullétek.

Melish nemsokára remélem minden rendben lesz, és valóban két csíkos tesztet teszel a fa alá!!

Betty úgy szintén. November a kedvenc hónapom. Nekem mindig szerencsét hozott, remélem nektek is.

Nyuszi kitartás. Annyira mellbe vágott az amit írtál, hogy apukád mit mondott. Én ezt nem értem hogy mondhat valaki ilyet akinek két gyermeke is van. Ez iszonyúúúúúú!!!!
Igaza van Királylánynak hogy erre kéne valami megoldás, mert nem fogod ezt így lelkileg bírni. Szülés utána amúgy is sokkal de sokkal érzékenyebb az ember. Én el sem hittem míg nem éltem át, pedig körülöttem mindenkire tudtam számítani, mégis a hormonok csak úgy dolgoznak benned, amik ellen nagyon nem tudsz semmit sem csinálni. Mindenesetre írj nekünk és majd mi tartjuk benned a lelket. Megy a drukk!!! Attila megérkezett? Hogy sikerült a vacsi?

Mia sajnálom, de kitartás. Mióta is próbálkoztok?

Nita nálatok minden ok? Tényleg ittál valami teát vagy szedtél valami homeos bogyót, hogy ilyen szépen kitágultál hogy nem kellett vágni.?

Adiadi, én sem bírtam ki. Én nem bírom a bizonytalanságot. Levivel 16 hetesen Pannával 18 hetesen mentem el 4D uh-ra, és mindkettőnél 80-90%-os pontossággal meg tudták mondani. Szóval ha kíváncsi vagy menj el nyugodtan. Az eredményen úgysem tudsz változtatni,de azért nagyon drukkolok egy kisfiúhoz. Ha meg kislány lesz akkor apa már tényleg agyon lesz kényeztetve, később meg majd ha jönnek a fiúk.....:-) Azt hiszem te kérdezted mekkora a kis Panna a pocimba, hát most 3400 grammra beszülik, szóval akkora lesz majd várhatóan mint a kisfiam volt ( 3850 gramm), nem csoda hogy ekkor a hasam.:-)))

Nálunk van egy kis probléma, a baba jól van, de én... Tegnap voltam a kórházban, és az utolsó vérképem elég vacak lett, kiderült hogy nagyon vérszegény vagyok. Kérdezték hogy nem ájulgatok-e. Mondom csak nagyon fáradékony vagyok. Szóval mondta a dokim hogy így nem lehet neki indulni a szülésnek akár, császár akár, természetes úton fogok szülni. Sok lesz a vérveszteség, és nem akarják hogy végén vérátömlesztés legyen. Így most kétnaponta járok a dokimhoz injekciózásra. Vénásan kapom, és én azt hittem hogy ez olyan mint egy sima vérvétel, de nem. Annyira feszített és fájt, na meg miközben nyomta belém, mondta lehet újra kell szúrnia mert nem viszi befele az anyagot. Na ott abban a pillanatban feljöttek a régi élmények. Amikor a szülőszobán voltam és vagy 4-szer szúrtak a császár miatt mert annyira vacakok a vénáim. Olyan rossz volt mikor hazaértünk és Levit nem tudtam felemelni magamhoz szorítani mert annyira lezsibbadt a karom. Na de fel a fejjel, most nem kezdhetek el pánikolni, mivel ha tetszik hanem a kis Pannának ki kell jönnie nemsokára.

Kép
KépKép
boganna07

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!

Én ma nem leszek olyan aktív mivel szomorú vagyok és nem akarom rontani a topik hangulatát. Úgy érzem nem jött el az idő, hogy babánk legyen vagy nagyon meg kell érte szenvedjünk :cry: :cry: :cry: Férjem tegnap ismét elment egy spermamintára mert én nagyon kíváncsi voltam a mozgékonyságukra. Erre jött a feketeleves ismét kevés volt neki 2,0 ml (februárban 4,0 ml) és ebbe csak 1,8 mil/ml ( eddig 15,5 mil/ml és 11 mil/ml volt). A szemetek pedig nem is vizsgálták tovább őket semmi mozgékonyságot semmi életképességet nem vizsgáltak :cry: :twisted: ilyen eredménnyel, hogy menjek Szegedre mikor azt sem tudjuk volt-e élő spermája :cry: Hát ennyit az inszemről jó ha sima lombik lesz belőle még lehet abból is a legdrágább mikor kezelni kell és befecskendezni a spermiumot. Hát ez van. Tegnap este óta kivagyok bukva olyan csalódott vagyok. Bizony Isten nem vártam normális spermaképet de ennyire nem értelmezettre nem számítottam ezek olyan szívtelenek úgy játszanak az emberekkel ahogy akarnak. Nekünk igenis fontos tudni ha volt életképes sperma benne. Férjem betelefonál ma és megkérdi miért hiányos az eredmény de tuti csak bezárják a száját ezek mást nem tudnak csak a felelősség alól kibújni.

Kívánok nektek egy sokkal vidámabb napot nagy puszi és legyetek jók!!!!

Kép
Kép
melisch

Boganna vigyázz magadra!!!!!!! Nem tudom mivel tudod javítani a vérszegénységed. Remélem nem fognak 66-szor szúrni míg Pannát a karodban tarthatod :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch, tényleg szemetek, és megértem, ha szomorú vagy!
Úgy szeretnék segíteni...
Neked legyen szebb napod és kívánom, hogy mielőbb legyen megoldás!
Sok-sok puszit küldünk és gyere ide kiírni magadból a bánatod! :wink:

A másik szomorú és megrendítő, drága Nyuszi, ahogy szó szerint terrorizál a családod. Majd elsírtam magam amikor írtad miket mond az apád. Remélem jobb lesz, mert tényleg sok segítségre lesz szükséged lelkiekben, testileg, ha megszülsz.
Feltétlenül gyere ide hozzánk és segítünk. :wink:

Boganna, mindjárt meglesz Pannika. :lol:
Remélem ez az injekciózás használ, ha már ilyen kellemetlen!
Kitartást!

Királylány, hiányzol ám!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Puszi mindenkinek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Melisch :!: :!: ne butáskodj, nem rontod a topik hangulatát :!: :!:
nézd csak,ezt neked küldöm :D
Kép
pusziii
Vendég

Boganna,köszi :!: decemberben lesz 2 éve.

Ja csajok,este meg is jött... :roll: :roll: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Angie ez most jól esett ám. Köszönöm!

Melisch neked is köszi. Ma nem lesz időm, mert csak délig dolgozom aztán megyünk Pestre vásárolni, de most úgy beszélgetnék veled. Fel a fejjel! Nem feladni és ha kell a fülednél fogva ráncigállak el Szegedre! Értetted?! Nahát! Majd ott megmondják a tutit. Lesz ott baba ne izgulj.

Nyuszikám ha most családi házban laknánk akkor mondanám, hogy gyere hozzánk lakni amíg ki nem alakul mi hogyan lesz. Otthon nem maradhatsz ilyen körülmények között. Tessék írni a Nők Lapjába, hogy olyan idős embereket keresel akik befogadnának és cserébe te segítenél ellátni a háztartást. Biztosan lenne aki segít, egyedülálló. Ha élne szegény nagymamám meg lenne oldva a dolog...Kérj segítséget a dokitól vagy a védőnőtől. Valamit biztosan tudnak. De én megpróbálnám a helyedben az újságot is. Szoktam olvasni, hogy keresnek ilyet idős emberek akik magányosak és befogadnának egy családot. Utána nézek neked majd az újságban is...

Boganna tényleg jó nagy pocakod van, de ez nem baj, a lényeg, hogy egészséges a csajszika. Vérszegénység :( De inkább most, mint szüléskor szenvedj.

Nita értem. De valami segítség kellene neked, anyukád? Párodat megfenyítem a beszólásáért :twisted:

királylány

Hát csajok mi is azt tárgyaltuk, hogy meglátjuk mit mondanak Szegeden. A labor azt monda olyan kevés volt mos a sperma, hogy nem tudták kiértékelni, hogy volt-e élő közte :cry: :cry: persze meg csomo bla-blát motyogott egy pasi a férjmenek, hogy nem kell elkeseredni egézséges férfinál is ingadozik ez az érték hol több van hol kevés hol semmi, de nem kell megijedni. Nem tudok neki hinni. Az enyém meg semmi de semmi vitamint nem akar szedni amivel javitaná, mert csak én olvastam a netről nem orvos mondta. Orvoshoz vizsont itt nem megy mert csak azt nézik mennyit zsebelnek be és már az elején azt közölték veli mennyi a konzultáció nem azt, hogy mit lehet csinálni. Majd gondolja, hogy Szegeden többet mondanak neki és kap valmit. Én kételem, nem olvastam, hogy férfiakat ott kezelnének irány a lobik és ez van. Legalább szedne valamit, hogy elég legyen egy inszemre de nem ő makacs. Inkább engem töltsenek tele hormonokkal, injekciózanak és mőtenek mintsem ő szedejen vagy 3 hónapig valami vitamint ami nem árt a szervezetének. Nagyon önző, szerintem.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Minden oksi, de már mennék szülni, fájás sehol... Ez egy lusta Nokedli! :lol: :oops: Puszi Mindenkinek!Egyébként most nyugi van, jobb!

Kép
nyuszifül16

Boganna szedtem homeos bogyókat a 36.héttől.....
Nyuszi Királylánynak igaza van!!!!!!!
Dia anyumék dolgoznak sajna!!!!!!!

kicsit panaszkodok.......megint:

ma össze vesztem apival.........elegem van.......rajta kívűl senki segítségem sincs......éjjel etetem a kicsit....felkel Máté hogy szomjas kérem apit adjon neki inni mert most én nem tudok......erre a válasza:adjak neki én.....reggel jól be is szóltam neki....délelőtt sírtam megint..fáradt vagyok....de főzzek,mossak,takarítsak,gyerekkel foglalkozzak.........nem tudom meddig birom ezt.........
ő meg azzal jön,hogy akkor menjek én el dolgozni..majd ő itthon lesz....kezdem érezni hogy előbb-utóbb össze fogok omlani.....vagy kimerülök......
bocs a sok panaszkodásért.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Boganna: Hát nem egyszerű ez a terhesség nálad. Nekem mikor Marcikám születet levált a méhlepényem és én kaptam vért is utána, mert én is nagyon vérszegény lettem. De gyógyszerekkel nem lehet segíteni? Még a szülés után is sokáig kellett szednem a vastablettát. Én is ugyanígy vagyok, mint te, nem találják a vénámat azóta. Kitartás!

Nitácska: Olyan szívesen segítenék. elhiszem hogy ki vagy. De azért ez már sok, hogy nem adja oda az innivalót ha megkéred rá. Én is biztos kivertem volna a balhét. Máté már jár oviba? Napközben mikor Barnika alszik nem tudsz te is pihenni? Neked is kellene idő hogy egy kicsit feltöltődj!

Melisch: A mi spermaeredményünk sem tökéletes mint tudod, de amikor mentek a kaáliba majd, tutira fognak szerintem ott spermavizsgálatot csinálni, nálunk is így volt. Rögtön egy fél órán belül meg is mondják az eredményét. És igen nagyon változó. Állítólag az a spermium ami most kijön, az 3kb. 3 hónappal ezelőtt termelődött. És nagyon befolyásolja például a stressz, a betegség, a gyógyszerek szedése stb. Ne aggódj ez olyan, mint egy hullámvasút, egyszer fent van az érték, máskor lent. Az egyik topicban mondták nekem, hogy a tökmag jót tesz a spermiumoknak. Azóta az én párom azt eszi világba. :D Hogy ennek köszönhető e a mostani jobb eredményünk nem tudom. De mondjuk őt a kaáliból elküldték andrológushoz és csináltak nála is hormonos vérvételt. Állítólag az jó lett. Nektek nem néztek még ilyet? Mert ettől függően az andrológus ír fel gyógyszert. És pl. úgytudom a clostylbegit is jó férfiaknak is. Szóval nem elkenődni. A következő eredmény jobb lesz :!:

Nyuszi: Hogy telt az este? Neked az LH hanyadik nap körül jósolt neked?

Betty: Hogy vagy?

Na az én jósló csíkjaim sem erősödnek. Tudom hogy ne adjak erre sokat, de azért idegesít. Ma van a 23. napom egyébként.

Én úgy fázok, majd lefagy a lábam, meg a kezem ahogy itt írkálok. Mindjárt megyek is bebújok a jó meleg ágyikóba.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok! Holnap már péntek :!: HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!:

Kép
babicsek

Sziasztok!

Én lusta disznó vagyok, mert nem írogatok, csak olvasok :oops:
No de majd most... :)

Nita: Nem tudom mit kellene tenned. Elhiszem, hogy ki vagy, főleg így szülés után! Kitartást tudok kívánni!!!!! Nem tudjátok ezt apival megbeszélni? Mátéval nem volt ilyen? Barnit ő is szerette volna? Lehet, hülye kérdések, bocsi... :cry:

Mucus! Boldog szülinapot!!!! Vigyázz magatokra, szorítok!!!!!!! :wink:

Melisch: Ne add fel!!! Remélem Szegeden minden ok lesz.... Párocskád miért is nem akar bogyókat szedni? Ha orvos mondja neki beszedi? Akar ő egyáltalán babót? Hiszen vele van a gond, és ő nem tesz semmit? Ne hari, de nem értem! Sajnállak!!!!! Kitartást neked is!!!!!! :cry: :cry:

Nyuszi: Hogy vagy? Attila ott van? :roll:

Babicsek: Remélem minden ok lesz! Mindjárt hétfő!!!!!!!! Nagyon várom a hírminc perc eredményét!!!! Kívánom, babuci legyen a dologban.... :wink:

Betty: Kíváncsian várjuk a további eredményeket!!!! +++++++++++ :D

Királylány: Hasznos munkát nektek!!!!!! Drukk a babáért+++++++

Mia: Sajnálom pirit :cry:

Angie28: Mindjárt szülsz..... Nagyon helyes kismami vagy :wink:

Rólunk: Jól vagyok, bár kicsit sok felé kell szakadnom. Még dolgozom, de már egyre jobban elegem van belőle :twisted: Inkább lennék otthon, és foglalkoznék magunkkal. Babaszoba sehol, egyenlőre a nézelődésig jutottunk el, de lassan haladunk. Csináltatjuk a konyhát, amit valszeg én veszek a kezembe, mert párom munkája nagyon sok mostanság, és egyáltalán nincs ideje, én pedig meg tudok bírkózni a feladattal, remélem.
Sajna már sok este óta nagyon rosszul alszom. Éjjel fent vagyok óra hosszákat, persze Pinduri is felébred, és nem tudok visszaaludni. Így péntekre már ő is elég nyűgös lesz (ilyenkor lefelé rugdos, ami nagyon kellemetlen). Egyébkéknt már beállt, feje lent, lába fent :lol: Osztozom Babicsekkel, végre péntek!!!!!!!

Akit kihagytam, annak is nagy ölelés és bocsika....!

Kép
kicsi80

sziasztok
írásjelek nincsenek,melcsi viszont van az ölembe....hehehe...
a kis francos itt horpaszt az ölembe....
vettem légzésfigyelőt,mert a barátnőmnek bejelzett....eddig halogattam...igaz használt,de tök felesleg az új,majd én is túladok rajta úgyis...
Nita mi külön vagyunk,apánál pityesz,kiscsaj nálam....apa készít bambisüvegbe vizet,úgy fekszenek le....de jaj istenem,mégegyszer nem szoktatjuk a szörphöz..volt finom bio háziszörp,de elfogyott,na amikor átálltunk a vízre,az kb 3 éjszaka volt,hozzávágta az apjához a flakont éjszaka,meg úgy ordított,mint akit nyúznak...
lusta a párod felkelni kérdőjel
ha délelőttös,ha délutános ő fekszik a gyerekkel...van amikor többet vannak fel,mint mi...hehehe
melisch,én szorítok neked,meg bettynek is,nagyon nagyon...és akik később csatlakoztak,nekik is...

babi,tényleg,kaptál tüszőrepesztő szurit....tudod bettynek is pozitiv lett a teszt...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szaisztok, köszi, hogy szorittok nekem! :wink:

Babi tudom, hogy nagyon változó de mégis most szinte nincs is semmi spermája :( Sajnos a stressz az a faktor ami miatt nem akarunk tovább várni. Állandóan stresszben élünk mindketten és ez az év külőnlegesen is nagyon embert próbáló mindkettőnk számára.
Volt urológusnál és nem találtak nála semmit, van hormon vizsgálata is az LH ja kicsit de tényleg csak pár tizeddel magasabb mint a határérték. Andrológus azt mondta, hogy nem gond. Nem kezelte vele inkább a tesztoszteron szintjét akarta megnővelni. Biztunk abba az injekcióban amit kapott. De itt a babanetten sem volt más férjének sem semmilyen javuló hatása tőle. Az itteni forumón pedig egy csajszi azt irta, hogy a férjének is irtak fel 3 db iylen inyjekciót. Egyet beadtak neki és ő mondta az ő dokijának, hogy mivel kezelik. Az kikelt magából és azt mondta neki, hogy ha a férjétől gyereket akar ebben az életben azonnal hagyja abba ezt a kezelést. Na nem tudom mit gondoljak, ahány doki anyi féle vélemény de mégis nagyon rosszul hangzik. Most már nincs sok hátra és meglátjuk mit mond a doki néni.

Kicsi nagyon akarja ő is a babyt de azt mondta, nem akar olyan itteni orvoshoz járni aki már azzal kezdi mennyi a konzultáció és lényegében semmi konkrétat nem tud felmutatni, hogy no akkor most ezt fogjuk csinálni. És még mellé egyáltalán nem érezte, hogy figyelnek rá csak az volt az érzése, hogy szabadulni akarnak tőle. Reméli Szegeden más ellátásban részesülünk. ha doki irna neki elő valmit talán szedné, szedett ezt azt de ha elfogyott nem folytatta, nem vett ujabb dobozzal.

Nita kitartást én is kiakadtam volna ha nem segit. Az ő gyermekei is és tessék neki is segiteni. Hamar felcseperednek és most ez az időszak a legnehezebb és igyenis szükséged van segitségre, mert egyedül nem tudod ellátni egyszerre mind a két gyereket.

Királylány láttam az uj konyhát őgyesek vagytok!

Melinda akkor jó kislányod van ha mellette még irogatni is tudsz :wink:

Betty te merre vagy?

Tőbbieknek puszi, mert már igy is hosszu lettem!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch
én csak bóklászom jobbra-balra :lol: :lol:

Egy jó hír:

Priviben szoktam egy lánnyal levelezni, aki (mint kiderült) ugyanoda jár, mint én, ugyanaz az orvosa, mint nekem, ugyanúgy elküldték lombikra, mint engem, és persze ugyanabba az intézetben, ugyanahoz a dokihoz...mint engem.
A lényeg az, hogy nekünk november 5.-re volt ugye az időpontunk a konzira, és ők is bejelentkeztek ugyanúgy (csak kicsivel előbb), okt. 21.-re kaptak időpontot.
Csakhogy ők közben elmentek a doki magánrendelésére, tehát az időpontjuk a kórházba szabad maradt...azt mondta, megpróbálja áttetetni a nevünket arra az időpontra, ami nekik volt, mert őket még elküldték pár vizsgálatra, és még nem mennek...
Ma üzent, hogy sikerült telefonálnia, és átrakatnia minket, az Ő időpontjukra
Tehát, október 21.-én megyünk a konzultációra :D :D :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: Ez nagyon jó hír :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!!! Nyertetek kb két hetet!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Betty tényleg jó hirek hajrá hajrá legyen ez a ti esélyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Betty :!: :!: ez jó, szorítok nektek :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?