Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: nekem 2 szopismelltartóm van, egyiksem márkás, többezres, nem tudtam volna tükörbenézni egy 3-4-5 ezres melltartó vásárlása után. A helyzet az, hogy hiába nincs szopi már, ezeket hordom, mert a régiek kicsik. Újra most nem telik... van helye a pénznek.

Krisz: nekünk 20 ezer lesz... A konyhaszekrénynek ha baja lesz, elverem rajtuk az is biztos, nem mintha Apa nem tudná megcsinálni, de akkor is...

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Edit: gratulálok Bálintnak a felálláshoz. Amikor Patrik felállt én annyira megörültem hogy rögtön felhívtam a családot és a barátnőmet :D

Fejlesztés: mi nem járunk egyenlőre sehová bár szerintem szükség lenne egy kis gyerektársaságra mert babó eléggé megszeppen ha gyerekek közé kerül. Kinéztem a környéken egy jó kis baba-mama tornát szerintem arra be fogunk nevezni. Itthon nagyon sokat játszunk és próbálok neki tanítani dolgokat de szerintem semmit nem kell erőlteni mert még olyan picik. Egyenlőre szeretgetem és babusgatom, a többi meg ráér.

Mági: én fiam is bojkottálja az evéseket néhány napja. A kajából eszik két falatot, a többi a ruhán és az etetőszéken landol. Tegnap is én ettem meg a gyümölcsét mert egyébként ki kellett volna dobni.

Sokszor jó lenne egy csomó mindent megvenni de nincs rá lehetőség. Úgy vettem észre hogy sokszor egy dobozzal, zacskóval, papírral akár fél órát is el tud játszani és a játékot elhajítja 2 perc után.

Azt hiszem mi kajaügyileg eléggé le vagyunk maradva. Lehet már sajtot és túrót is adni? Sajtból milyet? A tejérzékenység miben nyilvánul meg?

sahli
 
 


Bizonyos ruhákból, cipőcskékből fölösleges megvenni az újat mert tök gyorsan kinövik.
Mi most autósülésre spórolunk.

sahli
 
 

 
 

Nekem is két szopis melltartóm van, a skálás 700 ft-os :wink: igazából féltem, hogy nem férek majd be a többibe, azért vettem, de a többibe beleférek, ebbe meg nem nőttem bele :?

Sahli: ha nincs tejérzékeny a családban, akkor mehet sajt, túró, joghurt. A tejérzékenység tünetei: nos, attól függően, hogy a tej melyik összetevőjére allergiás, lehet ekcéma, hasmenés, puffadás, extrém esetben hányás, illetve ha "sunyi" allergia, akkor a hosszú távon a gyarapodás elmaradása.

Lány felébredt, édesen, csendesen elkezdett játszani a matracon, jól elvan, de már indulunk a nagyokért :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: Nekem esetenként tejivás után szokott fájni a hasam de nem mindig. Szóval nem tudom hogy ez annak számít-e. :?

sahli
 
 


Lányok köszi a sok sok aggódást anyumért és hogy gondoltok rá, jólesik! Van két barátnőm, akivel erről tudok beszélni csak nekik is két pici gyerekük van, így ide írom ki a bánatom..


Biga.csiga
mellény még mindig 1 Ft. :D

A kilós Hádában holnap lesz kollekció váltás...

Csöre - Igen, vigyáznak hogy egyik se hagyja le a másikat nagyon!

Jaj, annyit írtatok a horgolásról kötésről, megjött a kedvem, de én nulláról indulok, néztem a neten, hogy kell, de nem értem.. :oops: :oops: :oops:

Testvér, én szeretnék, de mondtam már Bartikánál, hogy Apus nem, és Barikának is csak egy lány jött ki.

Kép

Kép
lucus16
 
 


Köszönöm a hozzászólásokat, jól esett tudni, hogy más is van gödörben és más is küszködik.

Csöre! igen igazad van nem attól lesz boldogabb csak pillanatnyilag ez borította ki a bigyót. És tudom azt is, hogy mindig minden megoldódik előbb vagy utóbb. És igen elég sok pénzt elvisz az építkezés és ezért haladunk lassan mert időbe telik mire összegyűlik az anyag ehhez vagy ahhoz és nem tudunk megfizetni szakembert így magunknak csináljuk meg. De ahogy itt olvasom jobban is járunk így. Félelmetes, hogy "szakemberek" milyen kókány munkát tudnak csinálni!

Viszont a kerítésünk ami még mindig csak félig kész mert a deszkákat még be kell marni, csiszolni és festeni nagyon jó lett. tök sokan meg is álltak megdicsérni és ez jól esett a páromnak. Nem is tudom mi lenne velünk nélküle. Arany keze van :)

Ja az előbb szól Máté, hogy menjek ki mert alszanak a játékok. Kimegyek és látom, hogy minden bicikli, kisautó, traktor el van döntve. Alszanak :lol:

Petra is ma kapott először túrót. ALmával és banánnal.

Liuska! én is holnap viszem Petrát a nyaka miatt. Bár mostanában már egész szépen tartja inkább nézze meg a doki is.
katuska79
 
 


B.cs: az csak a fűrészelés volt a huszonezer fölött! Extra szolgáltatás. :?

Liuska: dobozos mackó sajtot szoktam katonázni neki vagy spenótba keverni. Reszelt trappistát meg pl. a paradicsomos kajákhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.10.01 12:04-kor.

krisz78
 
 


Én vettem 1 drága és két olcsó szopis melltartót, de nekem nem vált be, hordom a régi sportmelltartóimat, azok a legkényelmesebbek.

Kép

Kép
lucus16
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 13:54-kor.
kisbogacs
 
 


csendes pihenő:))

Kép Kép
katuska79
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 13:55-kor.
kisbogacs
 
 


Krisz: :shock: :shock: :shock: :shock: Mi az,hogy extra szolgáltatás és mi az,hogy nem jó méretűt vittek...Már nem azért,de én úgy elküldtem volna a tarkafa**ba,hogy még talán füstölt is volna...Ez nem így működik,jól lehúzzák az embert.Na ide hozhatta volna...Hozzon másikat! :shock: :o :evil:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Kriszti! Ó de helyes baba! úgy látom egy pici cserép, kevés filc és pár gyöngy. Én is igyekszem magam készíteni ezeket a dolgokat. PL karácsonykor én mindig magam készítem az ajándékokat. Kihasználom, hogy most itthon vagyok. Rengeteg dolgot tanultam. Sosem hittem volna, hogy egyszer batikolni, gyöngyöt fűzni, üveget festeni, szalvéta technikázni, varni fogok majd. Mindig ügyetlennek tartottam magam közben meg csak neki kell fogni bátran.

Más. Használ valaki avira vírusírtót?
katuska79
 
 


Védőnő:
Na a miénk 2 hónaposan volt utoljára. Ma itt volt a szomszédban az ujjszülöttnél, gondltam biztos benéz, 2 legyet egy csapásra, így siettem a ganézással. Lementünk levegőzni, látom itt van. Jött lefelé aszomszédtól, hát annyit nem kérdezett, hogy hogy vagyunk, van-e valami probléma... Köszönt, Annával beszélt pár szót, de Bencére rá sem nézett :evil:

Pénz:
hát mi ott tartunk, hogy nem jövünk ki a hónapban... Én már van, amikr nem ebédelek, mert annyi maradék van, hogy apának és Annának elég legyen, de nekem már nem, így inkább nem eszem, csak ne kelljen főzni, és hozzávalót venni..
A párom volt munkatársa 500 ezerrel tartozik nekünk, és ez az öszeg folyamtosan nő (a nevünkre vettünk neki részletre tévét, mi fizetjük a törlesztőt is). kirúgták, azóta nem tudjuk elérni... :cry:

Biga:
Ja éééértem már mit akartál kérdezni a második gyerekkel! :lol: Hát ez is gyerekfüggő, hogy ugyanúgytudsz-e bármit is csinálni. Tény, hogy Bencét nem tudom felkapni mindig, amikor ő óhajtja, de ő pl. nagyon Anyás, Anna nem volt ölbebaba. A csendes alvást napközben nem tudom biztosítani neki, Annánál lábujjhegyen járás volt, most ugye ez lehetetlen. Megszokta, jól alszik, de azért sajnálom ilyenkor, hogy neki is kijárna.. Igyekszem úgy csinálni, hogy mindkettő megtanuljon várni, így lavírozok kettőjük között. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Katuska:Nekem avirám van...Mi van vele?

Eszter

Kép
eszterem
 
 


tarkafa...ba :lol: :lol: :lol: ilyet még nem hallottam. De valamlyik nap Batkata "lilalibáján" is jót röhögtem. Jók ezek a cifra káromkodások. Ha már egyszer kicsúszik legalább cifra legyen:)
katuska79
 
 


Húúú, mennyit írtatok pár óra alatt.
Még nem olvastam vissza.

Most csak gyorsan Biga-Krisztinek: 700 Ft, keddenként van, 9:00, 9:45 és 10:30-as kezdési időpontokkal.

Kép
jandrea
 
 


Az a bajom vele, hogy állandóan jön a felugró ablak, hogy frissítsek, hogy vegyem meg ezt vagy azt ennyiért annyiért, meg a reklámjai. Nem tudom hol kell lekapcsolni, hogy egyáltalán ne üzengessen.
katuska79
 
 


Krisz: húúú, az durva :shock: Szétfűrészelte a szekrényt, és még fel is számolta???? :o

Lucus: néztem, nem mondanám, hogy sírnék ha a 2 mellényt majdnem ingyen elhoznánk :roll:

Katuska: milyen kerítés muti-muti. Mi jövőre tervezzük, hogy belevágunk az építkezésbe, remélhetőleg el tudjuk adni ezt a kecót annyiért, hogy egy lakható házat felhúzzunk :roll: A lakható annyit jelent, hogy legyen víz, villany, fűtés, és egy fürdő, meg egy szoba kész legyen :roll: A többit meg szépen menet közben, ahogy ti is.
Petrának ízlett a túró? Máté :D

Csöre: úúúúgy szeretem, amikor Milán is vidáman ébred, és mosolygva felnéz, és teljesen izgatott lesz, amikor látja, hogy figyeljünk, mert észrevesszük, hogy felébredt :)

biga.csiga
 
 


Mági:Úúú! :shock: Nem semmi!És fizetitek,ő meg eltűnt?És a tévé?Én elhoznám...

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Katuska:
látom nálatok is van ám géppark :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Eszter:
tatabányai.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! én is inkább magamon spórolom le a kaját. És ez az ami igazán szomorú....
katuska79
 
 


Katuska:Ja az nekem is jön állandóan.Általában frissítek,vagy csak ki 'x'-elem...Még nem néztem,hogy le lehet-e kapcsolni... :roll:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Igen. a kisautókat Laci hozta ausztriából lomtalanításból, a traktort meg a bicajt kaptuk a szomszédtól, cserébe adtunk két autó gumit az utánfutóra, a másik két bicaj meg tesóm gyerekeinek a járgánya volt. de semmit nem lehet felvinni a padlásra pedig hányszor terveztem már, hogy beszüntetem idelent de játszik az összessel így nincs szívem hozzá.

Tyűű banyek ez durva....gondolom eltűnt a ködben.
Én soha nem vennék hitelre tv-t....ha megkérdeznék mit hajítanék ki először gondolkodás nélkül repülne a cucc....
katuska79
 
 


Katuska:
nem reagál sem telefonra, sms-re, iwiwies üzenetre (pedig belépett és megnézte) Az a legrosszabb, hogy nem ilyennek ismertük, annak idején ő is kölcsönzött nekünk egy lényegesen kisebb összeget, amit vissza is fizettünk. Annát nagyon csípte, Anna is szerett őt, mikor született ajándékot hozott neki, szóval teljesen más volt ,amí volt munkája.. Most meg.. Legalább felhvna, hogy tudom, hogy tartozom, de nem tudok fizetni.... (azt tudjuk, hogy nincs állása..) Ennyit a jóhiszeműségről... patthelyzet.... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mágnes 2009.10.01 12:30-kor.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kriszti: tök szép tündérke ;) Mi egy menyasszonyt és egy vőlegényt kaptunk virágcserépből Milán keresztanyujától még anno nászajándékba :)
Ha találok fotót belinkelem.

Katuska: mi szerintem idén ellőjük a nagyszülőknek/dédiknek az éves naptárat minden hónapban egy aktuális Milán fotóval, itthon megszerkesszük, és kinyomtatjuk ;)

Jandrea: köszi :)

Mági: asszem nálunk is ez lesz (mármint gyerek ügyben). Nem lehetsz egyszerre két helyen, még ha szeretnél sem.
Tartozást sajnálom, nálunk is volt ilyen, Apa sara volt, de nem hagytam annyiban, ha nem is jött vissza az egész pénz, de valamennyi igen. Volt benne jópár veszekedés, de utáltam, hogy hülyének nézik Apát és engem is :twisted:

Eszter: van ám dumád neked is :lol:

biga.csiga
 
 


Eszter: a méret jó lett volna, csak... Mikor ideköltöztünk félig volt kész az új konyhaszekrény. Váz volt, egyéb nem. Mi a vázon nem is változtattunk, mert tök szép új volt. Csakhogy az órák a kamraszekrénybe vannak beépítve. Aztán jöttek vízóracserére és nem tudták kivenni az órát a kamraszekrényből, mert az előző tulaj úgy beépítette oda, hogy a kulccsal nem fértek hozzá. Ezért aztán barmoltak egyet, és felszámolták. Komolyan azt hittem, megütöm őket. Dekopírfűrésszel próbáltuk utána kijavítani, hogy legalább szabályos lyuk legyen az óra körül. :evil:

krisz78
 
 


Nekünk az első karácsonyi ajándék a Nagyszülőknek Annáról egy fotókönyv volt . Kommenteket fűztünk hozzá, nagyon szuper lett! A pocakos képektől kezdve az uh fotókon át egészen 1 éves koráig . Imádták! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: tényleg jó az ötlet, hogy elhozni a TV-t, meg esetleg otthagyni egy papírt, hogy még X ezerrel lóg.
Simán megírnám neki e-mailben, hogy remélem boldog, hogy két gyerek szájából veszi ki a kaját ezzel :twisted:

Katuska: én eddig reggeliztem csak... Még van egy maradék chilis bab, de akkor estére Apának kell valami. Tojás van még (Apa angyija tart tyúkokat), de tegnap is azt evett, meg előtte is :roll:

biga.csiga
 
 


Milán nem akar aludni :shock: Itt nyomul a lábam alatt, és a hordozós hét programját lobogtatja.

biga.csiga
 
 


Biga:
mi is gondoltunk rá, hogyelhoznánk, de azóta odaköltözött a barátnőjéhez, kiről viszont gőzünk sincs, hogy hol lakik...
(mellesleg ő magyar kempo és aikido bajnok, a nője pedig kempo világbajnok, pluszban még kidobólegény is.... :? )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági:És mit csinálna,talán leütne? :o És az iwiwen nem tudjátok kinyomozni a tartózkodási helyet?Nem semmi emberek vannak és ez még csak hagyján... :shock: :o :? :evil:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


[img Kép kukucs!

[/img] Kép Ilyen nagy vagyok már!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254397661.3015.jpg[/img] dzsungelharcos [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! hát ez az! legalább nyögne valamit, hogy bú vagy bá, hogy nem felejtettem el a dolgot. Erkölcsileg nulla....miért nem lehet kommunikálni??? egy csomó félreértés megoldódna.

hmmm tojásból mit is lehet...ha van otthon borsó akkor egy kis borsó pörkölt nokedlivel? nagyon fincsi és jó laktató, holnap ebédre is jut belőle:)

a kerítés munka közben és jelenlegi állapotában. ha lesz a drágámnak szabad órája akkor körbe marja profillal a deszkákat aztán kézbe kapom a csiszológépet meg az ecsetet és befejezem a művet.

Kép Kép Kép
katuska79
 
 


Az se semmi azért,hogy valakinek fel építesz egy házat és nem fizet...És ezek ügyvédek és hasonló emberek.Na meg akik amúgy is tele vannak...Hát épp ezért.Azért az eléggé megviselte a családot,hogy 50millával tartoznak nekünk...Na de ez nem ilyen topic,eldugulok... :roll: :evil:

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Mágnes! ugyanilyen ugrálónk van nekünk is. Még Máté kapta keresztelőjére de nem sokat van felállítva. Így amikor elővesszük nagy az öröm.

Én több, mint 10 évig aikidoztam:) pofán nyomjam a csajt? :lol: :lol:
katuska79
 
 


Eszter! tényleg haladt valamit előrébb az ügy?
katuska79
 
 


Katuska: :lol:
Jó lett a kerítés! :wink:
Mági:Bence olyan mint 1 egy éves!Nagyon nagy!És nagyon édi! :wink: :)

Eszter

Kép
eszterem
 
 


hehe Máté elaludt...Petra cumijával a szájában. babásodik már Ő is vissza :shock:
katuska79
 
 


Katuska:Nem nagyon...Ügyvédről ügyvédre jártunk,most oda adtuk egy behajtó cégnek az ügyet és egy bizonyos százalékért próbálkoznak"Amit általában a kutyák szoktak,de ha már csak a nagyja jön vissza,azzal is kijjebb lennénk jóval! :?

Eszter

Kép
eszterem
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 13:56-kor.
kisbogacs
 
 


A fiam meg elfelejtette, hogy 1-kor ennie kellett volna.. :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok.
Nehéz követni benneteket még olvasás terén is időhiány

Babák aranyosak, Bence kiskópé, Bálint szépen áll.
Katuska jó a kerítés.
Piszkos anyagiak, hát nekem nem kell bemutatni.
Reggel mikor indultam dolgozni akkor ébredt és nyújtózkodott meg vigyorgott majd meg zabáltam, és ott kelett hagynom jönni dolgozni. Annó leírtam már az anyagiak miatt kelett meg a munkahely elvesztése miatt. Itt bent a cégnél olvasom melyik babó mit csinál és nagyon írígy vagyok de már nemsokára mehetek heze és egész délután meg este csak babázok, ki sem engedem a kezeim közül.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Szopis melltartó nekem csak egy van minden este mosom. Sajna nekem akkora cickóim vannak hogy csak drágát kaptam ekkora méretben ( 85/E) A régiek nem tudom valamikor jók lesznek még?

Ebédspórolás nézzük a jó oldalát legalább lefogyunk legalábbis én, nekem úgy is kell. Már -5 kg-nál tartok.

Ági és Levi
Kép
kupi
 
 


Rita:
A Dévény tornával kapcsolatban akartam még én is írni. Tény, hogy sok esetben fölösleges megnyugtatásként járnak oda a babák, de sok babának viszont ez segített. Nekünk minden képpen, hiszen Anna 1 évesen a hasraforduláson kívül semmi mást nem csinált . Ez pedig már nem fér bele a lusta baba képbe, ott már valami baj van, és nem lehet tovább várni,ezt látja az ember. De a barátnőm kisfiánál is kiderült az oxigénhiány, sokat lendített rajta a Dévény, most már 18 hónaposan elkezdett mászni. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy résen kell lenni, és sokszor a szülőnek kell eldöntenie, hogy a gyerkőc még a "belefér" kategóriába tartozik, vagy pedig lépni kell. Nálunk a doki semmit sem segített.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kupi! ez kell ide optimizmus:)

Kriszti! jó hétvégét! ha tudod muti a táskát! én régen egy háti táskát horgoltam. Virgáokat gyártottam és azokat horgoltam aztán egymáshoz. NAgyon édi táska volt....csak nem tudom hova lett.

NA most meg azon mérgelődtem, hogy tökre unom. hogy minden nap ugyanaz...gányolom a lakást, hoyg soha nincs semminek látszatja. Aztán elgondolkodtam, hogy aki dolgozik annak sokkal rosszabb mert ott még parancsolgatnak is és pl egy szalag mellett még unalmasabb a helyzet. Szóval kuss és megy tovább a porszívó mert drága kincsem behozta a homokozóból az autókat.
katuska79
 
 


Lányok annyira lúzer vagyok Biga csiának megígértem, hogy licitálok, itt ültem már a gép előtt 10 perccel, már be is írtam a licitet 20 mp-vel a vége előtt, de nincs lépcsőrácsunk az emeleten és Zille elindult muszáj volt felállnom de mire visszaértem lejárt a licit mert frissített még az oldal. Biga.csiga annyira bánt!! most vadászok mellénykét, de basszus ez 2 Ft-rt Miláné lehetett volna. A cipőcske legalább az enyém lett 100 Ft-al drágábban, de azt majd én ajándékba adom a bénaságomért! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
lucus16
 
 


Lucus! ha emlékszel az eladó nevére akkor írj neki gyorsan, hogy megvennéd azonnal! tegye vissza licit nélkül vagy üss le mást, hogy megkaphasd az elérhetőségét.

Míg el nem felejtem:

KATA! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?